Birbirimizi tanıyorduk bir kez buluştuk. Birbirimizi beğendiğimiz belliydi. Her gün konuşmuyorduk. Ki kendisini uzun zamandır yaptığı iş gereği tanıyordum. 2. Buluşmamızdı. Bir anda öpüşmeye başladık ve inanılmaz derece ten uyumumuz vardı. 4 saat boyunca seviştik. Kalbi çıkacak gibi atıyordu. Birlikte olmadık. İstedim ancak o yapmadı. Ertesi gün mesaj attım sadece o mesele gibi olmaması için. Sabah attığım mesaja gün içinde cevap vermedi hikaye paylaşımı da yaptı. Bende mesajımı geri çektim. Gece yazdı bende yaptığın saygısızlık dedim. Nezaketen de olsa yazılır vs. Ne erkek ne kadın kendini kullanılmış hissetmemeli. Kışa cevaplar verdi. Kötü bir şey demedi ancak ben direkt engelledim. Ne yapmaya çalıştı sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Alacağımı aldım, önüme bakarım kafasına gelmiş ama dediğinde haklısın. Nezaketen de mesaj atmalıydı. Karakter burada kendini gösteriyor işte.
Kesinlikle
Nasıl birlikte olmak istemedi hiçbir erkek 4 saat boyunca yapıp da birlikte olmadan bırakmaz
Gerçekten yapmadı.
Hani imkan olup da yapmamak gerçekten çok saçma ve gidip bir daha sana yazmaması bence bunu hayatında birisi var
Hayır yok telefonuyla yanımda uğraştı hiç kız yok
Orasını bilemezsin ki her dakika her saat yazmak zorunda değil isterse gizler ve hiç fark etmez ama hareketleri öyle biri olduğunu gösteriyor
Planlı mı anlık mı gelişti. Nerde seviştiniz
Anlık gelişti onun evine gittik
Zevk aldın mı
Hoşuna gitmemiş demek ki
O yüzden mi 4 saat boyunca sevişti? Ben tam uyuyacakken beni uyandırıp tekrar seviştik
Tatmin olmayı denemiştir
boynu kırılsın dicem de
konuş
merhaba
Kullanıp atmış olabilir her şey bekle
Seni beğenmemiş 😂
Nssns f*ck hayırlı olsun xanım bende atmazdım
Neden? Bu durum karşılıklı olan bir şey. Ben kötüysem o da kötü o halde.
Sen cok iyisindir ama o yedirmediği ixib gitmiştir
Kullanmış
Yaşlar kaç
O 32 ben 27
Direkt engellemek yerine, telefonda konuşsaydın. Sebebini sorabilirdin
Gece yazdığı mesaja bende ertesi gün döndüm açıkça söyledim zaten ancak açıklamak yerine kısa cevaplar verdi
Sevişince ne değişti, bağlanma korkusu yaşayan tipik erkek gibi görünüyor.
Evet bana da öyle geldi
hepsi aynı ya
Dilerim o da bir gün kendini kullanılmış hisseder.
Hevesmis demekki adama
inşallah. benimde aynı olay başıma geldi maalesef