Normal erkek arkadaslarimla konusurken falan acaba beni nası si*erdi diye hayal ediyorum kfkdkfk
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Oda aynı şeyi düşünüyordur gadası
Sen ve senin gibiler; "erkek ile kadın arkadaş olamaz" tezimin en büyük kanıtısınız
sevindim, olamaz çünkü.
Garipsiniz, cidden çok garip
Sen normalden fazla mı azgınsın sanki 😂😂 Ben de düşünüyorum bazen acaba nasıl yalardı diye 😂😂
Bizde düşünüyoruz bunu kız arkadaşlarımız hakkında djsjjd
ne dusunuyosunuz sghshd
Ulan şunu ne elden geçirirdim be diye
Xdgxgxjgxkh
Bunu bizlerde düşünüyoruz bazen... Çok güzel kız ama yatakta nasıldır? Mızmızlik yapar mı diye?
Tek sapık sen değilsin benimde düşündüğüm oluyor shshshs
Ahahha emin ol erkekler de bunu senin iiin düşünüyor ;)
Bizde bunu nasıl yapardık diye düşünüyoruz bu doğal şey
Ahahah bütün erkekler ile konuşuyorsan hastalık olur hu durum
Bence normal bir durum bu hele de yüksek libidosu olan kişiler için. Merak duygusunun tetiklediği bir dürtü sadece.
Hiç seks yapmadığın için daha çok hayal kurarsın 😄
duzenli cinsel hayatim var. sadece onunla nasi olurdu diye merak ediyorum😃
Anladım sen farklı tat heyacana açık doyumsuz kızsın
Bunu istiyorsan çok kolay bunları yaşaman bir gülümsemene bakar
Evet samimiyiz zaten, hayır demez😃
O zaman niye istemiyorsun birleşmiyorsun
Hayır demeyeceğini bildiğin halde
Arkadaslik olarak iyiyiz cunku. Sonra fb gibi biseye doncek eskisi gibi olmayacak😃
Hahshshshh tabii hemen
Ben de seni istekli sanıyordum 😄
Hic gormedigkm mavi gizli bi uyenin nesine yukselicem. İstekliyim diye herkesle yatcam mi😃
birine ilgin var demek ki :)
arkadaşın olabiliyor muyuz? :D :D
Ben hep hayal ediyorum 😂
aynı ben. nerde güzel çıtır kız görsem hep hayal ediyorum 😊
Arkadaşın olmak istiyorum beni de düşünebilirsin hatta ben direkt seveyim seni :D
Evet bazı kız arkaşlarımız içi içimizden baya şeyler giçirebiliyoruz
Biz de kız arkadaşımızla konuşurken nasıl sever diye düşünüyoruz senin yaptığın gibi
Eminim ki erkek arkadaşın bile yok ezik 😀
Hic kiz arkadasim yok diyebilirim😃
Muhtemelen emtek sen düşünüyosun
Sen biraz delirmişsin sanki
Gayet normal bende gördüğüm güzel kızı nasıl çatır çatır * diye düşünüyorum
😂 benim neler düşündüğümü bilsen arkadaşlık etmezdin
Her santimine her mikimine ayri ayri ilgi göstererek
Her erkek arkadaş da düşünülmez canım saçmalama 😂
Ver rahatla 🤪
Biraz libidon fazla galiba hiç yapan oldu mu peki
Evet
Duzenli ilişkin var mı peki
Biraz azgınsın diye yorumladım jdjddj
sanırım hshshs
Güzel güzel bir şey
Bizde düşünüyoruz çok kafaya takma
bu düşünceler normal :D
haha elime geçme sen :D
Evet sadece sen, kadınlar bunu düşünmez
Bende nasıl s***kerim derdindeyim
Normal bir durum bekar kızların çoğunu düşünür
Bir tek sen düşünüyorsun muhtemelen
Bence bunu reele taşı
Muhtemelen yalnız değilsindir...
Bu normal bir şey kadınlardada oluyormuş demekki
Onu bizde düşünüyoruz merak etmeyin kızlar
Tehlikeli sular
hayal ettiğin gibi * oldu mu hiç fkfkf
Yok o da seni hayal ediyordur emin ol
Kelimeler kifayetsiz
Eeee eve gitsen o uygulamalı gösterğr
Tek sen.
bunu bi tek sen düşünmüyosun emin ol
İlişkiye girme zamanın gelmiş
En çok kimi o şekil hayal ediyorsun ve niye o
Sen yanıyorsun bebeğim 😀😍🔥🔥🔥
Kırma beni
Lütfen
Libidon çok yüksek anlaşılan
Demekki artık canın çok istiyor
Erkek arkadaşın çok pasif demekki
Sen tek düşünmüyorsundur
grup halinde
Seni ters düz neyse dgdgdg
Vermeden öğrenemezsin
Herkeste var
Tek degilsin
Hic var mı aralarinda özellikle düşündüğün fena yapardi dedigin:) bu biraz azginlikla da alakli düşünmek yani
Evet var😃
Hem azginlik var hem aralarinda bir ya da birileri var gibi gibi :):)
Evet ve ben belli etsem hayir demezler ama cekiniyorum biraz cunku bir daha arkadas gibi olamicaz sonrasinda😃
Bakiyorum da ozguvenin de tam :) sen deme tabiki bir daha arkadaş gibi kalma şansın sıfır olur hele ki karaktersiz birisi ise hayatin berbat bir hal alır yakin cevrenden arkadasin neticede ayrica unutma ki bu senin düşüncen belkide tam tersi olur hic bir tat alamazsij fiyasko cikar bu da bir ihtimal değil mi :)
ozguven tam cunku guzel bi kizim yani hahah fizigim falan da guzel spor yapiyorum🙂 evet iyi olursa da zaten fb gibi bi sey olucak😃 ama en azindan merakimi gidermis olurum hshdhd
Fb ye mi ihtiyacin var :) afedersin illa ki duymussundur insanın başına ne gelirse ya meraktan ya pipicikten gelirmiş derler ya sanki ilk kez yerinde kullanıyorum:):)):):)::):) performans kadar karakteri de önemli guvenilirligi de onemli kendini duygularını kontrol edebilmesi de onemli senin gibi birisine kendini kaptırabilir:):)) seni zor durumda bırakabilir her seyi iyice düşünmek ölçüp bicip tartmak lazim saglam adımlarla saglam basacan bu hayatta sağlamsa lassa:) lastik reklami bile yaptık bak: )
evet haklisin o yuzden zaten sadece dusuncede kalıyor 😃 boyleyken bile surekli temas, sakalasmalar oluyo yani o da beni dusunuyodur bence ya
Dusuncelerini yakin cevrenden olmayan birileriyle gerçekleştirebilirsin:) o da derken birkaç kişiden bir kişiye mi indi:) temasin sürekliliği derinliği yerleri sureleri onemli:)
hayir birkac kisi de, ozellikle düsündügüm biri var hahaha
Bir kaç kişiyi birden düşünmuyorsun değil mi: ) temas ettiğin de o bir kişidir herhalde:) düşündüğün gibi olmayadabilir:)
aslında birkac kisiyi birden dusundugum oluyo da onun gercekligi ki yok hshah olmaz yani
Gunaydin:) neden gerçekliği olmasin bir ütopya mi bu senin için gerci dusundugunun hepsi arkadassa hepsini bir araya toplayıp ikna etmen zamanini alir :))))) sen istersin ama olmaz dogru mu anliyorum:)
ben istemem ya hahshs
Onlar hepsi ben tek olmaz diyorsun yani):):):) neye göre o bir kişiyi ozellikle düşünüyorsun düşündüren ne yani:) boyu posu tarzi :)
Tekrar günaydın :) ne düşünüyorsun arkadaşlari deme:)))
gunaydin. grup sevmıyorum ya ondan. senin ilgin var sanirim😃
Yok bende sevmem sen bir kişiyi düşündüğüm oluyor dedin diye dedim:) bence teke tek çarpışmak en guzeli ve rahati :) bende bir an seviyorsun zannettim:)
grup sevenler biseksuel falandir zaten sjsnnd
:):):) yani öyledir ne sen ne ben biseksuel degiliz:) soruma cevap vermedin ama :)
ne sordun ki görmedim pardon
Onemli degil seni onlari düşündüren ne ya da neler:)
agzı laf yapıyo ya kadınlarla konusmasini biliyor böyle vucudu falan da iyi anlayisli bır de guven veriyo o yonden nskxhkxnx
Sen özellikle düşündüğün birisinden bahsettin:) vücuda aldanma :) o yönden guven verdiğini nerden anladin:)
oyle hissettiriyo bilmiyorum dbbdb
O senin hislerinle alakali :) hisler yanıltabilir mantığını da devreye sokmayı unutma sana kalsa neler hissediyorsun dur sen neler:):)")
evet ben hissi davraniyorum hep o yuzden sonu pismanlikla bitiyo hwujwjwbs
Farkındayım onun içinde mantığını devreye sok dedim:) gerektiğinde harmanla mantığınla hissini tamamen hislerinle hareket edersen maalesef sonu pişmanlık plma ihtimali yüksek sana benim gibi bir yaşam koçu lazim:)
jansnsjs bos ver ya baska erkek mi kalmadi arkadastan olmaz
Tekrar günaydın bak sohbetimiz meyvelerini vermeye başladı bile :) arkadaştan olmaz çünkü risk var tam emin olmak lazim ve diugu oluşmaması lazim
evet haklisin
Hakliyim maalesef ne dersin yasam koçun olabilir miyim herhangi bir ücret istemiyorum:)
Hissi davranıp hata yapmaman icin elimden geleni yapabilirim az cok bunu anlamissindir herhalde :) bir daha pisman olmazsin pisman edersin hahahah :)
Gunaydin ne düşünüyorsun
hayır normal
Sende hayal ediyor musun
Eee bende normal
Kadının abazası daha kötü
Vay sapik