Cinsel Yaşam Erkekler yatakta her zaman dominant mı olmak ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yatakta farklı istekler geleneksel erkek rollerine uyuyormu? Kadınlar nasıl kabul ediyor? Yalnış bir şey yok Yalnış bu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Neden hep erkekler cevaplamış? Erkekler yatakta her zaman dominant mı olmak ister? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
divisch Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Genel olarak bakıldığında dominant taraf erkek olmalı diye düşünülüyor ama pozisyona ve o anki istek arzuya göre roller de değişebilir 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Her zaman bir tarafın dominantlığına gerek yok diye düşünüyorum. Bazı durumlar da değişkenlik göstermesi ilişkinin daha canlı olmasını sağlar. 0 0 Yorumla
Satisfying_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kink severim evet. Hangi kinklikleri uygulamayı seversin? 0 5 Yorumla Satisfying_ 1 yıl Kızlar senin erkek olduğundan şüphelenmiş olabilirlerde ondan Soran 1 yıl Niye kadınlarda cinsel konularda sorular sorar Satisfying_ 1 yıl sorduğun soruda cinsiyeti vurgulamayıp erkekler kelimesi yerine partneriniz ya da sevgiliniz yazsaydın nasıl olurdu sence? Soran 1 yıl Bilemiyorum sen dediyin gibi sor sonuçlara bakalım Satisfying_ 1 yıl Ben niye soruyorm mq git sen sor kaz kafalı
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. bence her zaman illa diye bir şey omamalı.. partnerine ortama o anki keyfe ruh haline göre de değişik gösterebilir.. göstermelidir de 0 0 Yorumla
Tam1Erkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 126 1 yıl Benim farklı isteklerim var her zaman dominant olmak istemem her zevki yaşamak isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet hep dominant olmak isterim 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yahu o zaman sadece kızlara özel aç soruyu burada herkese açık olan tüm soruları tüm kullanıcılar cevaplama hakkına sahip. Ya sabır 😏 Yorumla Soran 1 yıl Ben hepiniz cevaplayln istedim sana ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle bir yazmışsın ki erkeklerin cevap vermesini sanki istemiyormuşsun gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır köşr ruhluyum daha çok 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Köle* Yorumla Soran 1 yıl Partnerlerin nasıl karşılar seni genelde? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi yönden sordun anlamadım ama anormal karşılanmıyor. O yönetiyor işte beni keyfine bakıyor Yorumla Soran 1 yıl Yorumları okuyorumda çoğu kadın geleneksel erkek rol bekliyor erkeklerden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadının yönetmesi daha zevkli cidden. Ellerini hatta gözlerini de bağlayıp her şeyi kadına bırakabilirsin. İnsanlar yeniliklere açık olmalı. En basitinden bdsm de seviyor olabilir mesela ona göre. Bence gayet güzel işte Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 788 cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Genel olarak bakıldığında dominant taraf erkek olmalı diye düşünülüyor ama pozisyona ve o anki istek arzuya göre roller de değişebilir
Her zaman bir tarafın dominantlığına gerek yok diye düşünüyorum. Bazı durumlar da değişkenlik göstermesi ilişkinin daha canlı olmasını sağlar.
Kink severim evet. Hangi kinklikleri uygulamayı seversin?
Kızlar senin erkek olduğundan şüphelenmiş olabilirlerde ondan
Niye kadınlarda cinsel konularda sorular sorar
sorduğun soruda cinsiyeti vurgulamayıp erkekler kelimesi yerine partneriniz ya da sevgiliniz yazsaydın nasıl olurdu sence?
Bilemiyorum sen dediyin gibi sor sonuçlara bakalım
Ben niye soruyorm mq git sen sor kaz kafalı
bence her zaman illa diye bir şey omamalı.. partnerine ortama o anki keyfe ruh haline göre de değişik gösterebilir.. göstermelidir de
Bende merak ediyorum kadınlar kabul ediyormu farklılıkları?
Benim farklı isteklerim var her zaman dominant olmak istemem her zevki yaşamak isterim
Evet hep dominant olmak isterim
Yahu o zaman sadece kızlara özel aç soruyu burada herkese açık olan tüm soruları tüm kullanıcılar cevaplama hakkına sahip. Ya sabır 😏
Ben hepiniz cevaplayln istedim sana ne
Öyle bir yazmışsın ki erkeklerin cevap vermesini sanki istemiyormuşsun gibi
Hayır köşr ruhluyum daha çok
Köle*
Partnerlerin nasıl karşılar seni genelde?
Hangi yönden sordun anlamadım ama anormal karşılanmıyor. O yönetiyor işte beni keyfine bakıyor
Yorumları okuyorumda çoğu kadın geleneksel erkek rol bekliyor erkeklerden
Kadının yönetmesi daha zevkli cidden. Ellerini hatta gözlerini de bağlayıp her şeyi kadına bırakabilirsin. İnsanlar yeniliklere açık olmalı. En basitinden bdsm de seviyor olabilir mesela ona göre. Bence gayet güzel işte
Bazen
Senin istediğin ne
Niye hergün aynı soru
Sen beni yapmadıgın sürece herşeye okeyy
Sen yatakta nasıl olmak istiyorsun
Evett sen öyle misin