Eski kız arkadaşımla ayrıldık , İstanbul’a yüksek lisans için gitmişti , geldiğinde tekrar cinsel ilişki yaşadım vücudunda gözle görülür şekilde genişlemeler vardı. 3-4 aylık olduğunu söyledi sevgililik döneminin.
Kız çok geziyordu arabalar falan ev vs. paranın kaynağını sordum. çocuktan geldiğini söyledi.
İnstagram dan çocuğa fake hesaptan yazdım arabası yokmuş , aile evinde kalıyormuş.
Kız çevrem yok dedi , penisini at falan yazdım attı 14 cm dedi çocuk ( kız hesabı ile yazdım. )
Burs alıyorum demişti o sa yok.
Bu nereden buldu bu parayı? Günlük esc yapmış olabilir mi?
Aklıma baaşka bir şey gelmiyor. O kadar alan genişlemesi vücutta izler başka türlü açıklanamaz.
Kız çok geziyordu arabalar falan ev vs. paranın kaynağını sordum. çocuktan geldiğini söyledi.
İnstagram dan çocuğa fake hesaptan yazdım arabası yokmuş , aile evinde kalıyormuş.
Kız çevrem yok dedi , penisini at falan yazdım attı 14 cm dedi çocuk ( kız hesabı ile yazdım. )
Burs alıyorum demişti o sa yok.
Bu nereden buldu bu parayı? Günlük esc yapmış olabilir mi?
Aklıma baaşka bir şey gelmiyor. O kadar alan genişlemesi vücutta izler başka türlü açıklanamaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ahmeet girdiğin yol yol değil elalemin yaprağını yemeye kadar gideceksin
Bilmiyom ne olacak ya f*ck gibi devam ederiz herhalde sade zaten kızın biri vardı bunu bekledim bu tır çıkınca ona dönerim herhalde
Reis ne araştırma yaptın öyle helal
Niye yaptimim. Sevgilisini merak ettim. Arkayı önü görünce dedim bu ne lan getirsin. Gölgesinde serinleyeyim dedim. Ulan benim ki 18 kalın koca kafalı kaç zaman si*tim o kadar genişlemesi. Kesin esc oldu başka açıklama yok. ya
Böyle kuruntu ile zaten birliktelik yürütemezsin yol ver gitsin kral
Kankam zaten ben yeni bir sevgili yaptı gibiyim yani kız gözümün içine bakıyor sevgili olalım diye , seks muhabbeti var tabi konuştuğum kızla fb gibi ama sevgili olacağım , ben bunu bekliyordum ne olacak ne gidecek diye
Fake hesap açtım çocuğa mesaj attım işte penis muhabbeti falan abi 13:14 santim incecik bir şey , kafasıması ufak
Kız her yeri geziyordu on numara şeyler giyiyordu yurtdışına bile çıktı yani sevgilim zengin diyordu çocuğa sordum zengin değilim ailemin evinde yaşıyorum dedi
Ulan sevgilimin evinde kalıyorum demişti
Bursa alıyorum demişti burs da almıyor muş
Bu çocuk dört ayda bunun ön arkayı dağıtmayacağını göre kız kesin başka şeyler yaptı kesin bu parayla yaptı durdu grup falan yoksa bu kadar dağıtamaz bir de vücudundaki izleri bir görsen lan arkasında bildiğin kasık izi var lan
Yine benim penisim büyük dar hissettiriyor da karşıdan bakınca da belli oluyor yani dağıtmış bir kızın arka kısmının delik olduğu dışarıdan belli olur mu olmaz bunun belli oluyor bundan sonra bunla anca f*ck takılırım başka da bir şey yapmam
Doğrudur reis bir şey diyemem
Yaptıysa bile sana ne ki
Bana mı ne 😅 6 ay gidecek 4 ay sevgili yaptım diyecek gruptan gruba koşacak para karşılığı ön arka dağıtacak sonra bana sevgili muhabbeti yapacak sonra ben bana ne mi diyeceğim 🥱
@nerdelinknerdeahlak
O zaman haklısın vur totisine tekmeyi
Dün vurdum sağlam zaten. Direk paralı seks yaptım demedi ama anal kısmı karşıdan delik belli , ayrılmış. Eskiden böyle değildi. Ön taraf ise baya şişmiş vajina dudakların kızarmış. Büyümüş. Vücutta izler var. Fb olarak devam edeyim mi ayrılayım mı?
Ayrıl bence
Aynen bela olur.
Aynen o yüzden kısaca ayrıl bitir birde sana başkalarından hastalık vs bulastirir
Kondomla yaptım bilerek yanımda hep taşırım. Eskiden kullanmıyordum. Şimdi kullanıyorum. Anal da falan özellikle sıkıntı.
İyi yapıyorsun
Senin cinsel hayatın nasıl?
Kanka bakireyim ön arka kapalı sıfır kasa ne öpüşme ne sevişme ahaha
Akşam akşam güldürdün beni 😁😁baya iyiydi ya 0 kasa djdjfj arka kapı gıcırdamıyor da de tam olsun hdjdjdjd
Hiç gıcırdamadi bir ara basurdan çok çektim jskddk ona da lazerle ameliyatı oldum
Olsun lazerle gıcırdamış djdjfjfj basür normalde geçmiyor dimi?
Yok ya riskli bir şey dört sene önce oldum
Ara ara kanamam olur soguklarda vs zor hastalık
İyi bari ya gittiyse iyi olmuş. Anal da patlıyordu sanki o.
Geçmiş olsun. İyi olmuş lazer operasyonu.
Valla anal hiç yapmam
Tünel çalişması yapmişlar senin kızda
Vallahi kankam şu anda zaten benim sevgilim var o gidince boş durmadım yani bir tane sevgili yaptım altı aydır onunla yatıp kalkıyorum , bu gelince bir tadına bakayım dedim ne oldu ne gitti Tatlanmış mı ,
Böyle dağılmamış ya böyle karşıdan bakıyorsun buradayım diyor anormal kısım , o kadar da tutarsızlık var ulan burs alıyorum dedi almıyor sevgilim zengin dedi zengin değil ulan aile evinde kalıyor araba yok
Lavuk da kaç santim var diye merak ettim acaba o mu dağıttı ulan lavuk da 14 santim penisi var incecik bir şey , bir de Abaza 😅
Ben tek düşündüğüm şu kesin var ya bu kızı grup girdiler esc falan yoksa İstanbul gibi bir yerde ergün lüks lokantaya gidecekse Adalar’a gideceksen yurt dışına cikacaksan partileyeceksin falan yok abi öyle bir dünya yok kesin tost oldu bu
Ben arada fb diye yapar geçerim. Benim dalga yine doldurur orayı
Çok üzüldüm knk nerde bu kız bir arkadaş soruyor gkfjf
Nerede yaşıyorsun kankam
Bazen İstanbul bazen kocaeli
Knkam İstanbul’da kesin denk gelmiştir. Kdjdjdj ben üzülmedim. Ne yapıyorsa yapsın. Ama burada esc yapamaz net. Şehir dışına çıkar. Net.
Var mı bunun Instagram fhdf
Yok knkam vermem onu. Sonra bela olur falan kendi halinde takılsın.
Yurakdısa ki gizli kullanıcı yoruma bak. Nddjdjjfck
manyak misin ya sanane
Aha kız bu
Ulan ya 😅😅😅 şey gibi oldu bu senin kızı bu eleman sik. yor abi
Aklıma o geldi ilk djdg