Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Soru
32 yaşındayım hiç ilişki yaşamadım ama bu devirde herkes yaşayıp hayatını yaşıyor benim gibiler de kendini avutuyor ve hiçbir değeri yok aksine yaşayan kişiler daha çok değerli olup seviliyor. Hem bu yaşıma kadar bakir kalmama değecek mi hiç sanmıyorum. Temiz kız yokken ben boşuna yaşamıyorum gibi geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Harama bulaşmamışsın daha ne istiyorsun, evlensene
Evlenmek için hayat zor
Olsun evlilikte bereket vardır
Nasip değilmiş
Hayırlısı kardeşim, Rabbim denk getirir inşallah
Amin inşallah
Temiz kimse kalmadı misal ben on numara biriyim ama bakire değilim ben gibi biri bile değilse geçmiş olsun
Ben hataya düştüm çare yokki
Ben gibi biri bile diyorsun ama demek ki 10 numara değilsin
Bak bu karıdan hesap et bakire kiz kalmadı onlarda 15 16 da var sen 32 yi neden bekledin ki git bi hayat kadını bul yap ilk tani seksi öyle aşk falan bekliyorsan geç onları hayal herkes yemis yiyeceğini git para ver yap bu buradan basit
@Ylmz18 bu devirde para vermek beyizlik her yer kaşarrrr kaynıyorken
O kasarlarda babagiyn hayrına vermiyor di mu para yedirecen
@Ylmz18 yooo benim çevremde beleş yapan çok hatta kızlar para veriyor
Kardeşim neden yapmıyon o zaman daha neyi bekliyon belesmis hatta para veriyorlarmış yap işte daha neyi bekliyon yap gitsin ayarla birini
@Ylmz18 eşime saklıyorum kendimi 😂
Haah güldürdün beni esin bak nasıl olcak biliyor musun bu yorumu yazan kari gibi olacak 30 bekleme mis patlak 😅🤣
@Ylmz18 20 22 arası alırım 30 Kart olur ve dediğin gibi kadın erkek gibi beklemez özellikle 30 yaşındaki kızlar bakire değildir çok nadir
Yani işte sen şimdiden biraz alıştırma yap o 22 aldığın performansı begmezse gider🤣
@Ylmz18 haklısın 😂😂ama o da acemi olacak sıkıntı olmaz bence 😂
Öyle olursa güzel olur başkasının kini yiyen senle onu kıyanlar ilkim böyle yapmıştı dit moralin bozulur
@Ylmz18 öyle biriyle evlenmem tabi saklamadgi sürece
Yani bi zahmet alma ama çöz az bakire bunu bil ve daha fazla bekleme yap hepsi aynı zaten öyle sevgi mevkide bekleme üzülürsün sonra
@Ylmz18 neden sevgi bekleme dedin
Erkek sevilir mi be kardeş bunu bilmiyon mu
Deger