Ona yetemeyeceğinizi düşünür müsünüz?
Sanırım eşimle biz bu sorunu yaşıyoruz beni arsız kuduruk gibi görmesinden korkuyorum 😧
Sanırım eşimle biz bu sorunu yaşıyoruz beni arsız kuduruk gibi görmesinden korkuyorum 😧
Bu istek sadece bana karşıysa korkmazdım ama genel bir istekse, dışarıda gördüklerine de dudak ısırıyorsa işte bu korkutur. Acaba böyle mi diye düşünmekte en korkutucusudur. O yüzden sadece sana istekliyim seni görünce kuduruyorum diyerek ona bunu öğretmelisin. Bunu bilmek onu rahatlatacak seni süper kadın gösterecektir..
Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok de kadında çok isteklidir ama kadın istekli olsa bile çok çekingendir.😊😊 Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır.😊😊İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. 😊😊İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. 😊😊Daha sonra 15 günde bir. 😊😊Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur 😊😊
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?😊😊😊.
Yani senin yaşadığın sorun evli her bayanın yaşadığı sorun 😊😊
Hayır korkutmaz tam tersi daha çok hoşuma gider yetme konusunda yeteneklerimi bildiğim ve sürekli kendimi geliştirdiğim için sorun yaşamam bu konuda sorumlu düşünenler özgüvensiz insanlardır
Bir erkek doğası gereği çok isteklidir zaten senden korkacağını zannetmiyorum ileride eşin olursa bilakis çok memnun kalacaktır senden sürekli isteyebilir ama bu isteğin zamanla azadabilir dikkatli ol
Cevap
33Cevap
Bence tecrubesiz ve bu isleri pek bilmeyen bi adam icin evet yetersiz hisseder kendini bu durumdada is yine sana dusuyor onun gururunu incitmiceksin birazda poh pohlicaksin birazda oretmenlik ediceksin.
Hayır çok istekli olması beni korkutmaz hatta teşvik eder, partnerim ne kadar istekliyse ben de o kadar teşvik olurum
eşim o kadar istekli değil. bence çok şanslısın. onu paylaşma fikri aklında biliyorum ama yine de şanslısın onu izmek de sana ayrı zevk verir.
Ben şanssızım bu konuda. Keşke hergun sabah akşam istese
Ben istiyorum ama eşim çok istemiyor seks
Neden istemiyor. Yatakta pasif misin. Oral yapıyormusun
Keşke her kadın en az eşi kadar istekli olsa. Erkek için de bu geçerli tabiki tek taraflı değil
Aşırı derecede hoşuma giderdi gece gündüz sevişirdik
Yani kadını sabahalra kadar inletemeyen de erkeğim diye dolanmasım ortalıkta
Niye korkutsun ki
her erkek böyle bir kadın ister
eşinin libidosu düşük olabilir mi
Öyle hanimlar candır evire çevire yapar diyururuz
Böyle kadınların nesli tükeniyor kocana söyle kıymetini bilsin hakkını versin senin
Ne güzel işte yer zaman mekan farketmeksizin nerde boş bulursam orada yerleştiririm shshshsh
eşinden hiç bir şekilde utanma gerekirse takviye alır her şeyi yaşayın mutlu olun
Hayir korkutmaz geri de tepmez, o ne kadar istekliyse ben de o kadar istekliyim
Bence yanlis dusunuyorsunuz ben hep isterim kuduruk olsun hatta 2 gunde bir bile beni tatmin etmiyor fakat ikna edemiyorum maalesef :/ sizin yasiniz kacti?
30
Bnce her kadin isterik olmali kocasina
Eşinde sorun var beni korkutmaz aksine daha da heyecanlandırır. Çok isteklisin sende benim gibi herhalde
Çok severim ve hergün her gece doyurmak isterim
dusunmem. şu an a kadar deneyimlerim hep iyiydi. her karşı tarafı mutlu ettim
Eşim ile ideal bir ilişkimiz vardı ama bir ameliyat sonrası sıkıntı yaşamaya başladım ve eşim de haliyle sizin gibi olmaya başladı. Ve de onu haklı buluyorum...
Tam tersi çok istekli ve çok eşliliği benimseyen bir eşim olmasını isterdim
şu an libido yükselmesi yaşıyorum zaten korkmam niye korkayım ve istekli olması daha iyi bence severim
Bu konuda uyum önemli herkes tarzı farklı
Böylesinin darısı başıma 😉
Yok daha çok kudurtur
evliliktede önemli olanbu zaten:)))
Korkutmaz daha iyi olur 😀
Olabilir insanlık hali
korkutmaz bende çok istekliyim sende mi öylesin
Evet maalesef
Niye oda insan
Nerede öylesi 😊
Şanssızın kendine göre eşin olmadığı için
Yook daha cok sevinirim