Balık etli ya da zayıf olmasının veyahut çok şişman olmasının avantajı ya da dezavantajı nedir, cinsellik de kilo ne kadar önemlidir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Balık etli ya da zayıf olmasının veyahut çok şişman olmasının avantajı ya da dezavantajı nedir, cinsellik de kilo ne kadar önemlidir?

Kilo, cinsel deneyimi doğrudan etkileyebilecek bir faktör olabilir, ancak bunun önemi çok kişisel ve bireyseldir. Cinsellikte asıl belirleyici olan, vücut tipi ya da kilodan ziyade, kişinin kendisini nasıl hissettiği, özgüvenidir. Kendini rahat ve iyi hisseden biri, cinsellikle ilgili daha özgür olabilir. Yani, eğer bir kişi kilosu nedeniyle özgüvensiz hissediyorsa, bu onun cinsel hayatını olumsuz etkileyebilir. Fiziksel olarak, kilolu olmak bazen belirli pozisyonlarda rahatlık sağlayamayabilir ya da hareketliliği sınırlayabilir. Ama bu durum her zaman geçerli değildir; birçok kişi sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek bu engelleri aşabilir. Önemli olan, partnerle olan iletişimdir. Cinsellik, duygusal bir deneyimdir ve fiziksel görünümlerden daha çok, aradaki bağ ve güven, keyifli bir deneyim için gereklidir. Kilo, bir kişinin çekiciliğini ya da cinsel başarısını belirlemez; bunun yerine güven, anlayış ve karşılıklı saygı gibi faktörler öne çıkar. Sonuç olarak, kilonun cinselliğe etkisi kişiden kişiye değişir ve asıl önemli olan, birinin kendi bedenini nasıl hissettiği ve partneriyle sağlıklı bir ilişki kurma biçimidir.
Kendimden örnek vereyim… Hayatımda hem zayıf hem balık etli hem de kilolu partnerlerim oldu. Ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, asıl farkı yaratan şey beden ölçüsü değil, kişinin kendiyle barışıklığı ve enerjisiydi. Balık etli bir partnerim vardı mesela, seks sırasında öyle bir doğallık ve rahatlık yayıyordu ki, o anın tadını çıkarmamak imkânsızdı. Öte yandan çok zayıf biriyle yaşadığım deneyimde sürekli "vücudum nasıl görünüyor" kaygısı vardı, bu da akışı bozuyordu kilolu olmak cinselliği öldürmez. Özgüvensizlik öldürür. Bedenin ne olursa olsun, eğer kendini seviyorsan, partnerinle açık iletişim kuruyorsan ve gerçekten haz alıyorsan, o seks güzel geçer. Güzellik ölçüyle değil, hisle alakalıdır.
Kilolu ayakta kucağa alınca baya yorucu oluyor ve pozisyona fazla devam edemiyorsun. Balık etli biraz daha kolay ve keyifli oluyor. Zayıfsa kucağımdan indirmeden bütün evi gezdiriyorum. Yatakta evirip çevirmek gennçe çok değişiyor, birde kilolu insan çabuk yoruluyor yatakta ve bu sebeple biraz pasif kalıyor. Avantajıları ve dezavantajları bunlar genel olarak.
Kilolu insanların nefes kalitesi iyi olmadığı gibi kas kalitesi de iyi değildir. Bundan mütevellit önemlidir
Cevap
29Cevap
Çok aşırı kilolu olması dezavantajdır , fazla kilo kondisyon düşüklüğü yapar ve pozisyon şekillerine girmesi daha zor olur
önemlidir tabi ki de.. çok kilolu olmak isteği azaltır yapmayı da zorlaştırır
Türk erkeği ve ortadoğu coğrafyasında fit kadından fazla balık etli kadınlar tercih görüyor. Ama balinayı da balık saymasınlar lütfen. Her şeyin fazlası zararlıdır. Hele ki aşırı kilolu erkek de kadın da sekste zevkten çok eziyet kaynağı olur.
Çok şişman olması avantaj saglamaz ama hazzı başka olur, zayıf olması bazı pozisyonlarda avantajken, bazılarında dezavantaj, balık etli olması da aynı şekilde
Iki taraf da kilolu olmamali ama çok zayıflık da iyi değil hele ki erkekte
Çok haklısın! Kadında boy kilo rakamları dengeli olmalı, kilosu, boy rakamını geçmemeli! erkekte ise aman aman olmasa da az bi eti-butu olmalı :))
@MmartKedisi kesinlikle 😇
@ladyattraction , Tecrübe her zaman hayran olduğum birşeydir... Sahibi olana değer katıyor! <3
@MmartKedisi oyledir 😊😊
Zayıf ve fit olacak :) benim için son derece önemli
Senin cinsel yaşam fenomenliğin nerede
Ben iade edeli çok oldu. O işleri size bıraktım :)
Fenomen olanlar düşünsün benim ki keyfii çünkü
Öyle zaten keyfi takılır insan :)
zayıf kızı evirir cevirsin, balık etliye doyamazsın aşırı güzeldir, kilolu çok tercih edilmez erkeği yorar
Kilo olursa her pozisyonda seks yapılmaz engel olur. Seks yine yapılınca zevk verir ama bazı pozisyonlarda kadına ulaşabilmek de önemli
Benim için çok çok önemlidir. Partnerim zayıf fit bir hatun olmalı kesinlikle. Kilolu bir kadına asla yükselemiyorum.
Hareketleri kısıtlar ayrıca erkeğin organı yağın içine gömüldüğü için küçükmüş gibi olur
Ne kadar kiloluysa o kadar sıcak, ne kadar zayıfsa o kadar kıvrak olur
Herkes dengeli bir kiloda olsun kadında da erkekte de fazlası olumsuz etkiler bence
Benim tercihim zayıf kadınlardan ziyade balık etli kadınlardan.. Kilolu olup ta zayıf kadınların yapamadıgı bir çok akrobatik pozisyona girenlere şahit oldum
Her şeyin ortalamsı iyidir uçlarda olan şeyler güzel olmuyor
İlişki her ebat için olması kadar zevkli olarak yapmak gerekir
Abartılı değilsen hareketlerin kisitlanmiyorsa bir önemi yok canım
Pozisyonlar olarak kilo etkilidir. Ve tabiki kondisyonuda etkiler kilo
Abi çok önemlidir ya. Şişman birinden zevk alamazsın pozisyon değiştiremezsin vs
Kucağıma oturduğunda saatlerce rahatsız olmayım yeterli
Ben şahsen göbüşlü seviyorum
Obez olmadıkça sorun olmaz
Fit vücutlar her zaman mutludur :))
Balık etli olması büyük rol oynar
Giyidigi tamganin yakismasi lazm birkere
Çok önemli. Zayıf olursa efsane oluyor
Her yönden önemlidir 😀
Zayıf ve minyon candır
Ilık olacak kadın erkek te güçlü fit
alett önemli
oynar