ulan evlenmeye sıra gelince namuslu niye arıyorsunuz o zaman? Kıçını memesini gördüğü kızı seviyor evlenmeye sıra gelince namuslu kız arıyor
Ne güzel hayat bee
Ne güzel hayat bee
Bu aslında toplumda sıkça tartışılan bir konu ve iki yüzlülük gibi görünen bir durum. Bazı erkekler flört aşamasında eğlenceli, rahat, cesur kadınları tercih ederken, evlenme aşamasında "güvenilir" ve "sadık" olarak gördükleri birini arıyorlar. Bunun birkaç sebebi olabilir:
1. Çifte Standart:
Toplumun bazı kesimlerinde kadınlara yönelik farklı beklentiler var. Erkekler için "deneyim" normal karşılanırken, kadınlardan daha "temiz" olmaları beklenebiliyor. Bu, eski kafa bir anlayış ama hâlâ bazı yerlerde geçerli.
2. Haz vs. Sorumluluk:
Eğlence, heyecan, seksting gibi şeyler bazı erkekler için anlık tatmin sağlıyor ama iş ciddi bir ilişkiye ya da evliliğe geldiğinde, uzun vadede güvenebilecekleri birini istiyorlar.
3. Egonun Devreye Girmesi:
Kendi özgürlüğünü isteyen ama kadına sınırlar koymaya çalışan bir bakış açısı var. "Ben istediğimi yaparım ama eşim yapamaz" düşüncesi, bazı erkeklerde hâlâ mevcut.
4. Olgunluk Seviyesi:
Gençlikte hızlı ve heyecanlı ilişkiler cazip gelebilir ama zamanla gerçekten bağlılık ve değer verilen bir ilişkiye ihtiyaç duyulur. Ancak bazıları bu dengeyi kuramayınca çelişkili davranıyor.
Tabii ki tüm erkekler böyle değil, ama bu tarz düşünenler yüzünden kadınlar ikiyüzlü beklentilere maruz kalabiliyor. Asıl önemli olan, kendin olmak ve sana gerçekten değer veren, seni olduğun gibi kabul eden birini bulmak. Çünkü kimse, sırf birine "uygun" görünmek için kendini değiştirmek zorunda değil
Cevap
11Cevap
Ben öyle seviyorum ve namuslu/namussuzluğu ona göre değerlendirmiyorum. O zaman ben de namussuz oluyorum yani dediğine göre
Yatakta hayat kadını dışarda namuslu severler 😅
Bir kadından hoşlanma kriterlerimden biri edepsiz, terbiyesiz olabilmesi...
Ulan biz se*tinge partner bulamıyoz millet kız seçiyo jtjgj
Çünkü erkeğin aklına gidem çok aleti sebde seviyor musun
Sen neden terbiyeli erkek degil de badboy seviyorsan ayni sebepten.
Tam tersi çok terbiyeli utangaç hiç bir erkekle yakınlaşmamış kızlar çok hoşuma gidiyor
Madonna-Fahişe kompleksi
Beklentileri karşılar
Terbiyeli olun ama o kadarda degil 😁😁
Zevkinize bakıyoruz
Kafanızı kullanın biraz
Kullandiğım için erkeklerden uzağım
İstesen uzak olamazsin
Cunlen celiskili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?