Cinsel Yaşam Her kadın mastürbasyon yapıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ben yapıyorum valla ama her kadın yapar mı sizce Her kadın mastürbasyon yapıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Ayıp diye bazı kadınlar yapmıyor yapılması gerekiyor 2 12 Yorumla Hopidihippo 1 yıl Neden illa gerekiyor? Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl @Hopidihippo bizimkide zevk değil mi mahrum mu kalalim sonra kadınlarımız kuduruyor serseri erkeklerle yatıyor Yorumla Hopidihippo 1 yıl Ndjfhg haklısın Yorumla Hopidihippo 1 yıl Çok zevkli mi sizinki de hakikaten 😂 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl @Hopidihippo ne düşündüğüne bağlı kafasına bir şey takmayanlar zevkten bayılır ama stresliyken pek bir şey hissedilmiyor Yorumla Hopidihippo 1 yıl Himm 🥲 sen iki türlü de yapmışsın belli ki hem stresli hem stressiz Yorumla Hopidihippo 1 yıl Bide sence cinsel ilişkiyle kıyaslandığında hangisi daha zevkli Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl @Hopidihippo 🤣🤣 sus ayıp ayıp Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl @Hopidihippo onu ne bilim ben ilişkiye girmiyom tiksiniyom Yorumla Hopidihippo 1 yıl Nee sen sadece mastürbasyoncusun o zaman 😂 Yorumla Hopidihippo 1 yıl Huu huu 😂 Yorumla Hopidihippo 1 yıl Mastürbasyon uzun süre yapmayinca zorlanma oluyor mu erkeklerdeki gibi Yorumla
ilkthewayoukssme Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl daha önce hiç yapmamış olup 50-60 yaşını gören bile vardır, günümüzdekilere bakma sen onlar bu değerlendirmeye almıyorum bile 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Büyük çoğunluğu yapıyor , yapmayanlara hormonal problem olabilir 0 0 Yorumla
maize56 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl İnsansa yapıyo evt ama yapmayan 25 yaşına kadar yapmamış 1-2 kişiye denk geldim çok ilginç aw 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çoğu yapıyordur. Haftada kaç kere yapıyorsun 0 0 Yorumla
sena920 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Tabikide yapıyorum bizim libidomuz yokmu 4 2 Yorumla meliissimsek07 1 yıl ne kadar aralıkla yapıyosun Yorumla sena920 1 yıl Haftada 3 kere Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben de yapıyorum 3 1 Yorumla Bayİstanbullu 1 yıl Gerçeğini istiyor musun Yorumla
Nerdelinknerdeahlak Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Hepsi yapmaz hiç yapmayan var valla akıl işi değil tebrik etmek lazım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden akil isi degil Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Diyorum hiç yapamayanlar nasıl yapmıyor akıl erdiremiyprum Yorumla
MagdurHesap Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Her kadın yapmıyor tecrübe ile öğrendim. 0 0 Yorumla
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Yapıyor. Yapmıyorum diyen ağır yalan söylüyordur 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. çogunluk yapıyor 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hepsi olmasa da büyük çoğunluk yapıyordur 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çoğu kadın yapar. Yapmayan da vardır elbette. 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çoğu yapıyor yapmayan da var tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çevrendeki kapalı kadınlar yapıyor mudur senceee 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kapalilarin libidosu yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beklemiyor insan ama Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Yapmayan vardır 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Bence evwt 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evettt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ayıp diye bazı kadınlar yapmıyor yapılması gerekiyor
Neden illa gerekiyor?
@Hopidihippo bizimkide zevk değil mi mahrum mu kalalim sonra kadınlarımız kuduruyor serseri erkeklerle yatıyor
Ndjfhg haklısın
Çok zevkli mi sizinki de hakikaten 😂
@Hopidihippo ne düşündüğüne bağlı kafasına bir şey takmayanlar zevkten bayılır ama stresliyken pek bir şey hissedilmiyor
Himm 🥲 sen iki türlü de yapmışsın belli ki hem stresli hem stressiz
Bide sence cinsel ilişkiyle kıyaslandığında hangisi daha zevkli
@Hopidihippo 🤣🤣 sus ayıp ayıp
@Hopidihippo onu ne bilim ben ilişkiye girmiyom tiksiniyom
Nee sen sadece mastürbasyoncusun o zaman 😂
Huu huu 😂
Mastürbasyon uzun süre yapmayinca zorlanma oluyor mu erkeklerdeki gibi
daha önce hiç yapmamış olup 50-60 yaşını gören bile vardır, günümüzdekilere bakma sen onlar bu değerlendirmeye almıyorum bile
Büyük çoğunluğu yapıyor , yapmayanlara hormonal problem olabilir
İnsansa yapıyo evt ama yapmayan 25 yaşına kadar yapmamış 1-2 kişiye denk geldim çok ilginç aw
Çoğu yapıyordur. Haftada kaç kere yapıyorsun
Tabikide yapıyorum bizim libidomuz yokmu
ne kadar aralıkla yapıyosun
Haftada 3 kere
Ben de yapıyorum
Gerçeğini istiyor musun
Hepsi yapmaz hiç yapmayan var valla akıl işi değil tebrik etmek lazım
Neden akil isi degil
Diyorum hiç yapamayanlar nasıl yapmıyor akıl erdiremiyprum
Her kadın yapmıyor tecrübe ile öğrendim.
Yapıyor. Yapmıyorum diyen ağır yalan söylüyordur
çogunluk yapıyor
Hepsi olmasa da büyük çoğunluk yapıyordur
Çoğu kadın yapar. Yapmayan da vardır elbette.
Çoğu yapıyor yapmayan da var tabiki
Bence hepsi yapiyodur
Hayır bilmeyenler var
Çevrendeki kapalı kadınlar yapıyor mudur senceee
Kapalilarin libidosu yok mu
Beklemiyor insan ama
Açık sözlü olduğun için tebrikler ☺️
Sağlıklı herkes yapar
Hayır yapmaz
Acaba yapar mi merak ettim
Yapmayan vardır
Evettt