Cinsel Yaşam Sevgilinizle ne yapmak istersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ben şu gözü kapatıp bir seyler tattirma oyunlarindan oynamak isterdim baya eglenceli olurdu Sevgilinizle ne yapmak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sena920 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ne kadar masum düşüncelere sahipsin kendimden utandım şu an 3 3 Yorumla Soran 1 yıl Yaa xkxnzkznsks Yorumla TunaGokdemirr 1 yıl Sen neler tattırırdın 😂 Yorumla sena920 1 yıl Benim aklıma çok farklı şeyler geldi de o yüzden Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tatmak istediğin ne var mesela etli yemekmi olmalı 😂 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Meyve falan tercihim pek et tuketmem 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizim bir hoca vardı bir kıssa vardı anlatırdı et deyince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Et buldunmu Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O bölgende tuhaf seyler oluyormu eriyormus gibi Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Bana etek crop kombini ve oje ruj sürmesini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sevgilin var mı peki şu an? 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmadan bu kadar çok şey istemen ne güzel, seni hak eden yaşadı desene Yorumla Soran 1 yıl Çok şey istemiyorum ya oyun oynamak istiyordum sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok şey derken aslında böyle sempatik bir şeyler olmasından bahsediyorum, aceleyle yazınca doğru kelimeyi düşünmeden yazdım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Anladim 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın? Yorumla Soran 1 yıl 19 um Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oyyy, çok gençmişsin daha, umarım gönlünce birini bulursun Yorumla Soran 1 yıl Tesekkur ederimm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Reca ederim yavru kuş Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne tadacagına bağlıı 0 14 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sarılıp uyumak iyidir Soran 1 yıl Onun verdiklerini seve seve tadarım 😋 Soran 1 yıl Guzel Cevap sahibi 1 yıl Neler isterdin Soran 1 yıl Her seye okayim Cevap sahibi 1 yıl her şey dahil mii Soran 1 yıl Evet Cevap sahibi 1 yıl Yasadın mı peki Soran 1 yıl Yok ya Cevap sahibi 1 yıl Niyeki Cevap sahibi 1 yıl Neler tattırmasını isterdinn Soran 1 yıl Fark etmez ya hepsine okayim Cevap sahibi 1 yıl Özellikle istediğin bişey yok mu? Cevap sahibi 1 yıl Başka yerden konussak olır mu
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Haha bdsm ye dönmesin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kxnxkxnxkx Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var icinde yaramazlıklar beli hdhdh Yorumla Soran 1 yıl Hiccc de yaramazlik yokkk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He. hee inandik Yorumla
Nerdelinknerdeahlak Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Tadım testimfldldl 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Pp ni daha once baska bir kullanici adinda gormustum senin baska hesabin mi var yoksa 1 fotografi iki kisi mi kullaniyor? Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Bundan önce bir hesabım silindi. şu an tek hesabım var başka hesabim yok Yorumla Soran 1 yıl Ne zaman silindi çünkü göreli max 2 gün oldu galiba Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Evet yeni silindi Yorumla Soran 1 yıl Anladim hayirlisi olsun o zaman Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Ne hayırlı olsun Yorumla Soran 1 yıl Yeni hesabin Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Yeni değil bu Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla Nerdelinknerdeahlak 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl 👍👍 Yorumla
gizlikalsınolurmuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Nasılmış o oyun 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Partnerinin gozlerini bagliyorsun sonra meyve vs vrya baska bir sey tattiriyorsun isirmak yok ama yiyemezsin. tahmin ediyorsun Yorumla gizlikalsınolurmuuu 1 yıl O an başka şeyler de yaparsan peki Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi? Yorumla gizlikalsınolurmuuu 1 yıl Dudaklarını tatırırsan mesela Yorumla Soran 1 yıl Olabilir yani sevgilim bi de oyle sakalasmalar da yapabiliriz neden olmasin Yorumla gizlikalsınolurmuuu 1 yıl Meyveleri belki ısızmaz yemez ama kendini kurtaramazsın Yorumla Soran 1 yıl Kurtaririm ben Yorumla gizlikalsınolurmuuu 1 yıl Nasıl olacakmış o Yorumla Soran 1 yıl Bana kıyamaz ya tatlilik yaparim xkdnkzs Yorumla gizlikalsınolurmuuu 1 yıl İnsan sevdiğinden çocuk yapıyor bil bakalım nasıl yapıyor Yorumla Soran 1 yıl 😅😅 Yorumla gizlikalsınolurmuuu 1 yıl 😂😂 Yorumla
ByZRX Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl İlk neyi tattırırdın 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Meyvelerden olabilir Yorumla ByZRX 1 yıl Peki o tattırsa ne tattırmasını isterdin Yorumla Soran 1 yıl Fark etmez hepsine okayim Yorumla ByZRX 1 yıl Bedeninden bir yeri tattırsa? Yorumla Soran 1 yıl Hm emin değilim yani ama belki olabilir bi farklilik olur Yorumla ByZRX 1 yıl 🙂 tadına bakmaya devam eder misin uzun uzun Yorumla Soran 1 yıl Bilene kadar bakarım Yorumla ByZRX 1 yıl Sıcak sert ve uzun bir şey hemen bilir misin yoksa bilemedim deyip devam etmek mi istersin Yorumla Soran 1 yıl Oyunu oynadigimda bakariz ona Yorumla ByZRX 1 yıl Pekâlâ seninle oynamak isterdim Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla ByZRX 1 yıl Gırtlağına kadar...🙈🙈 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar canisin ya cok ayb Yorumla ByZRX 1 yıl Sen de aynısını yaparsın ödeşiriz olmaz mı Yorumla Soran 1 yıl Yok olmaz hem ben sevgilimle oynayacagim bu oyunu beyefendi aa sjsnzjznz Yorumla ByZRX 1 yıl E peki gırtlağına kadar girer inşallah amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne kadar masum düşüncelere sahipsin kendimden utandım şu an
Yaa xkxnzkznsks
Sen neler tattırırdın 😂
Benim aklıma çok farklı şeyler geldi de o yüzden
Tatmak istediğin ne var mesela etli yemekmi olmalı 😂
Meyve falan tercihim pek et tuketmem 😂
Bizim bir hoca vardı bir kıssa vardı anlatırdı et deyince
Et buldunmu
Yok
O bölgende tuhaf seyler oluyormu eriyormus gibi
Bana etek crop kombini ve oje ruj sürmesini
Sevgilin var mı peki şu an?
Maalesef yok
Olmadan bu kadar çok şey istemen ne güzel, seni hak eden yaşadı desene
Çok şey istemiyorum ya oyun oynamak istiyordum sadece
Çok şey derken aslında böyle sempatik bir şeyler olmasından bahsediyorum, aceleyle yazınca doğru kelimeyi düşünmeden yazdım 😂
Anladim 😂
Kaç yaşındasın?
19 um
Oyyy, çok gençmişsin daha, umarım gönlünce birini bulursun
Tesekkur ederimm
Reca ederim yavru kuş
Ne tadacagına bağlıı
Sarılıp uyumak iyidir
Onun verdiklerini seve seve tadarım 😋
Guzel
Neler isterdin
Her seye okayim
her şey dahil mii
Evet
Yasadın mı peki
Yok ya
Niyeki
Neler tattırmasını isterdinn
Fark etmez ya hepsine okayim
Özellikle istediğin bişey yok mu?
Başka yerden konussak olır mu
Haha bdsm ye dönmesin
Kxnxkxnxkx
Var icinde yaramazlıklar beli hdhdh
Hiccc de yaramazlik yokkk
He. hee inandik
Tadım testimfldldl
Pp ni daha once baska bir kullanici adinda gormustum senin baska hesabin mi var yoksa 1 fotografi iki kisi mi kullaniyor?
Bundan önce bir hesabım silindi. şu an tek hesabım var başka hesabim yok
Ne zaman silindi çünkü göreli max 2 gün oldu galiba
Evet yeni silindi
Anladim hayirlisi olsun o zaman
Ne hayırlı olsun
Yeni hesabin
Yeni değil bu
Peki
Tamam
👍👍
Nasılmış o oyun
Partnerinin gozlerini bagliyorsun sonra meyve vs vrya baska bir sey tattiriyorsun isirmak yok ama yiyemezsin. tahmin ediyorsun
O an başka şeyler de yaparsan peki
Ne gibi?
Dudaklarını tatırırsan mesela
Olabilir yani sevgilim bi de oyle sakalasmalar da yapabiliriz neden olmasin
Meyveleri belki ısızmaz yemez ama kendini kurtaramazsın
Kurtaririm ben
Nasıl olacakmış o
Bana kıyamaz ya tatlilik yaparim xkdnkzs
İnsan sevdiğinden çocuk yapıyor bil bakalım nasıl yapıyor
😅😅
😂😂
İlk neyi tattırırdın
Meyvelerden olabilir
Peki o tattırsa ne tattırmasını isterdin
Fark etmez hepsine okayim
Bedeninden bir yeri tattırsa?
Hm emin değilim yani ama belki olabilir bi farklilik olur
🙂 tadına bakmaya devam eder misin uzun uzun
Bilene kadar bakarım
Sıcak sert ve uzun bir şey hemen bilir misin yoksa bilemedim deyip devam etmek mi istersin
Oyunu oynadigimda bakariz ona
Pekâlâ seninle oynamak isterdim
😂😂
Gırtlağına kadar...🙈🙈
Ne kadar canisin ya cok ayb
Sen de aynısını yaparsın ödeşiriz olmaz mı
Yok olmaz hem ben sevgilimle oynayacagim bu oyunu beyefendi aa sjsnzjznz
E peki gırtlağına kadar girer inşallah amin