- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılçok pardon ama uzun zamandır sorularınıza bakıyorum da hep cinsel yaşam ile alakalı sorular bunlar da
nasıl oluyor da siz cinsel yaşam fenomeni oluyorsunuz? bir konuda fenomen olmak için o konuda bilgili deneyimli olmak gerekmiyor mu?
ben burasını pek anlayamadım cevap verirseniz sevinirim?
sanki cevabıda ben biliyorum ama sizden duymak hoşuma giderdi
cevap ne bileyim moderatörler yaptı hayır yapmayın mı diyeyim
bence en uygun cevap bu olurdu
zira hep soruyorsunuz? yoksa siz öğretmen bizler öğrencimiyiz? ya da bilmiyorsunuz öğrenmek istiyorsunuz? e bilmiyorsanız fenomenlik ne alaka?
:D :D :D cevap lütfen05 Yorumla- 1 yıl
Tamam yemek yiyim her soruna cevap vericem bekle😀
- 1 yıl
ohooooo boşversene sen bu işleri devlet su işleri yemeğin üzerine su içmeyi unutma
- 1 yıl
Nickin sanki açıklama yapsam da umursamayacakmış gibi duruyor 😂
- 1 yıl
kesinlikle doğru tercih hiç bir şey umurumda değil
hatta çıktaumurumda :D - 1 yıl
teşekkürler BiBot :D
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılMastürbasyon neredeyse çocukluk zamanlarında başlar. Kendini keşfettiğin zamanlarda bacaklarının arasında yumuşak bir şey olduğunu fark ediyorsun. Bu neymiş falan derken çekiştirmeler, kurcalamalar olabilir. Bir zaman sonra bunun keyifli bir oyuncak olabildiğini de anlıyorsun. P*rno arşivleri olan çok arkadaşım olmuştur. Özel hard disk falan aldılar bunun için. Ama tabi bir kadının yerini tutuyor mu hayır. Ne varki insanın hayalleri gerçeklerle uyuşmuyorsa, o zaman travmalar olabilmekte. Mastürbasyon, ergenlik çağı bittikten sonra çok uğranılmaması gereken bir durak ama yol buraya düşüyorsa düşüncelerden uzaklaşılmaya çalışılıyordur. Tabi evli biri için düşüncelerden uzaklaşmak, eşinden uzaklaşmak anlamına geliyorsa işin tadı kaçar. Evli biri mastürbasyon yaparsa cinsel arzusu azalır hatta cinsellik bir zorunluluk hissiyatı verip tiksindirebilir. Eşi onu öpmeye çalışırken kendini geri çekebilir falan. Bu kırıcı olur. Düşüncelerin kaynağı kadın da olabilir elbet. Adamın içinden geçiyodur, adam sıkılmıştır ya da adam tatminsiz bir modeldir aldatıyodur ve artık evdekine ihtiyaç kalmıyodur. Mastürbasyon olayı böyle. Erkek anlaşılmayacağını ya da heyecan duymayacağını hissediyorsa buna yönelebilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Evlenmeden önceki alışkanlık hatta bağımlılık olabilir, yaşadığı cinsellikten aynı zevki alamıyor olabilir, partnerini veya kendisini beğenmiyor olabilir, tercihi aslında farklıdır onu oradan yaşıyodur vs.
Çok farklı ihtimaller var, kişiye göre de cevap değişir 😀
Bence eşlersen birisi kendileri yaşamak yerine başkalarını izliyorsa orada sorun vardır.
12 Yorumla- 1 yıl
Eşle birlikte izlenirse sorun yok bence😀
- 1 yıl
En azından aldatma olmaz evet, o yüzden birisi yazdım.
Fakat bana o da ters. Eşim varken başka çıplak kadına bakmak istemem. Varken derken evliyken, hatta sevgiliyken de yani o anda yanımda diye değil.
Bakmak istemem.
Ben karşıyım 😂
Ha fikir almak ister veya bir soru sorar sadece onun icin bakarım o ayrı konu ama izleme olarak bence olmamalı.
1 yılBu konu, aldatmaya kadar çekilebilecek bir durum. Neden böyle dediğimi, zaten insanlara bakarak anlayabiliriz.
Cevapları okudum. Bazı arkadaşlara katılıyorum. Bence bu bir alışkanlık olabilir, renklilik katma amacı taşıyabilir, bir fantezi ya da tatminsizlik sonucu ortaya çıkabilir.
Bir de benim aklıma başka bir şey geldi, umarım yanlış anlaşılmam. Taraflar çalışıyor olabilir, yorgun olabilir, psikolojik olarak hazır hissetmeyebilir, canı istemiyor olabilir ya da hasta olabilir. Bence bu durumlarda, bu tür davranışlar mazur görülebilir. Ancak tarafların bu durumdan haberdar olması gerekir. Gizli saklı yapmak yerine, durum açıkça konuşulmalı ve paylaşılmalıdır.
Nedenini tam olarak saptayamasak da yorumlayabilir, analiz edebiliriz. Benim analizim bu şekildedir.
10 Yorumla
1 yılkimi insan zevk için kimi insan cinsel hayatına renk katmak için tecrübe için izler. Aslında Normal değil. Özellikle 26-27'den sonra bırakmazlar. Evlenmeden önce böyle şeylere dikkat etmek lazım işte. Böyleleri inanın vasat kişiler bu karakter meselesi
70 YorumlaYeteri kadr tatmin olamadıkları için olabilir
Eşleri eskisi kadr çekici gelmiyordur ondan olabilir
Eşleri istedkleri pozisyonu ve istedg fantezileri yapmadıkları icn.
Eşlerinin vücudu istedkleri gbi dgldir ondan olabilir112 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılŞöyle ki genel sebebi alışkanlık. Adam 25 küsür yıl boyunca devamlı bunları izlemiş, o alışkanlığı devam ettirmek istiyor. Genel açıklaması bu şekilde ancak rahatsız edici mi? Edici. İnsanda yetersizlik hissi oluşturabilir. Ayrıca birçok kadın bunu aldatma olarak görüyor mesela, bu konular eşlerle güzelce konuşulmalı.
13 Yorumla- 1 yıl
@Ayabasanmaymun Sadece yetersizlik değil, o adamın erekte olmasını engeller, erken orgazm olmasını sağlar
- 1 yıl
Ben kadın açısından yetersizlik hissettireceğini söylemek istemiştim
1 yılCinsel sorulara cevap vermek pek huyum değil ama paylaşımını görünce cevap vereyim dedim. Mastürbasyon bazen gerçek ilişkiden daha güzel oluyor. Bana göre öyle. Bunun çeşitli sebepleri var. Birincisi izlediğin filmin veya videonun etkisi ikincisi hijyen takıntısı olan için üçüncüsü de bunu söylemeyeceğim sonra abuk subuk konuşanlar olur. Bir de her gün aynı yemeği yersen sıkılmak gibi. Bazen aparatif bir şeyler yemek gibi filmler izlemek.
10 YorumlaKadınları evlenmeden önce eğlenilecek, evlenilecek diye kategorize ettiği için😂
Oysa eğlenebildikleri kızlarla evlenseler ellerini şeetmek zorunda kalmazlar 🤣
O yüzden müstehak böylelerine ahaha
20 YorumlaYani benim duygu durumla alakalı bir durum bazen bilim kurgu, istiyor camın bazen romantik, bazen komedi, bazen cinsel içerikli bazende p*rno film, mesela keloğlan iş başında filmi var acayip komik tavsiye ederim 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBiz erkeklerde çok sıra dışı bir durum sağol aslında. Genel olarak cinsel içerikli şeyler izlemeyi severiz. İllaki ordaki kişi veya kişileri arzuladığımız anlamına gelmez. Ambians ve olay bizi yükseltir.
10 Yorumla Bu bı çeşit şizofreni gibi bişey yapmadan duramassin gibi genelde 12 13 yaşlarında başlayıp 40 45 li yaslara kadar cinsel içerikli film izlemenin zevki ayrı farklı farklı kadınlar ha sunuda soylemek isterim eğer bırinin bı ilişkisi varda film izliyorsa bu karşısındakini aldatmamak içindir yoksa gider parayla veya kafelerde karşı cins bulup ilişkiye girebilir bekara zaten bişey denemez bu konuda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Libidoyu yüksek tutmak ve fantezi ağırlıklı konulari izlemek amaçlı olabilir. Ben de arada izlerim fakat hiçbir oyuncuyu arzulamam, imkanım olsa bile beraber olmam.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsel içerik çok takip etmiyorum şu an bile ama bu da alışkanlık ile alakalı veya fantezi olarak kullanılabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeden önce Belki Ergenlikten beri gelen P, orno ve Mastürbasyon bağımlılığından dolayı Hiçbir Erkeğin bulaşamamsı gereken şeylerin başında gelir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılEvde tık yoktur ya da kuş kalkmiyordur kendini motive eder
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılDaha farklı şeyler bulmak için değişiklik iyidir , her zaman izlenmez zaten arada bir
10 Yorumla
1 yılevli kadınlarda izliyor ki
bu bence bir ihtiyaç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılBağımlılık geçmişi olduğundandır diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılNiye evli erkek? İzlediğini bildiğim evli kadınlar da var
10 YorumlaBence aldatmasından ise ilkel hislerini böyle atmasına saygı göster
10 Yorumla
1 yılBir alışkanlık, iki ihtiyaçlarının karşılanmaması. Başka varsa da duymadım daha önce.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye izlemesin mesela kadınlar izliyor da herşeyi de deşmeyin
41 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄 evli misin peki?
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel film izliyor çocuk .
İzler işte yav meraktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFantezi, bagimlilik, ihtiyac
111 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin?
Ellerinde göremediği özellikleri ekranda aramaya başlar
10 Yorumla
1 yılErkektir canım hoşlarına gidiyor 😅
10 YorumlaEşi ilgi göstermiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBağımlılıktan izler.
10 Yorumla
1 yılSapık olduğu için
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende izliyorum hoşuma gidiyor
71 Yorumla- 1 yıl
Benim de çok hoşuma gidiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılBen bekar halimle izlemiyorum hiç ilgimi çekmiyo
10 Yorumla kızlar az değil
10 Yorumla
1 yılCevabı beli aslında
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mal olduğu için
10 Yorumla
1 yılDaha fazla seçenek içerik
10 Yorumla
1 yılFarklılık arıyordur
10 YorumlaDoyumsuzluk
Tatmin olamama
10 Yorumla