Cinsel Yaşam Yatmak istediğiniz kıza neden kaba davranırsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Ya bi adam var çok belli biseyler istiyo ama cok saygisiz kaba Yatmak istediğiniz kıza neden kaba davranırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hangi amaçla olursa olsun herkese saygı çerçevesinde nezaketle davranmak gerekir. Kaba davranıyorsa cezasını verirsin. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Napim mesela Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sadece sevişmek oral yapmak için bile uğruna fedakarlıklar yapılırken sen sanırım yanlış birini seçmişin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben sanirim baya kendimi asagilik gorup ezdiriyorum Cevap sahibi 1 yıl Sanırım öyle ve sen Genç kız olduğun için ilk yorumda da dediğim gibi sadece oral yapmak için uğruna fedakarlıklar yapmaya bile değersiniz Cevap sahibi 1 yıl Sana çok özel bir zevk örneği verirdim ama sanırım şimdi pek uygun olmaz
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. öküz olduğundan.. kadından anlamayanlarla olma asla.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben şahsen mesela sadece o yüzden değil normalde bile kibar nazik biriyim özellikle kızlara karşı, engelle konuşmayı kes bence prenses 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Böyleleri yatakta sert olur, kendimden biliyorum 😃 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sert olmak ne ta Yorumla jack_sparrow30 1 yıl Sert işte Yorumla Soran 1 yıl Nasil ya Yorumla jack_sparrow30 1 yıl Detaylı anlatamam burdan Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Yazıyorum ama nedenini adminler engelliyor gel anlatayım 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Öyle bir adamla yatan kızda suç vardır 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yatmadim Yorumla KaramCan06 1 yıl Yani kaba bir adamla da yatma bir zahmet Yorumla Soran 1 yıl Asigim ama Yorumla KaramCan06 1 yıl Bu yüzden kaybediyoruzsunuz zaten Yorumla Soran 1 yıl Hep kaybediyorum zaten Yorumla KaramCan06 1 yıl Bu yüzden kaybediyorsunuz zaten. Düzgün erkeklere bu kadar şans tanimazsiniz. Size kaba davrananlara aşık olursunuz onlarla yatmak istersiniz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen ıstıyomusun pekı kaba bırıyle 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayir ama kendine asik aşık saniyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O halde oyle olmadıgını gosterr ılgının olmadıgını Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Asla kaba olmayız bayanlara karsı 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hem kaba hem iyi öyle mi? 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. artık hatunlar öyle seviyor 0 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Salla boş ver çok mu zor 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Saygısız ise haketmiyordurt. Verme. 0 0 Yorumla
ismail04 Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Ne diyo mesela 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dalga geciyo Yorumla ismail04 1 yıl Yapısı belki öyle Yorumla
Hümeeyraaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ne gibi 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Baskalarina cok kibar bana kaba Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Garip Yorumla Soran 1 yıl Bana genelde herkes saygisiz davraniyo sanirim saf goruyolar Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Bende biraz öyleyim Yorumla Soran 1 yıl Kiz valla ben cok zorluk cekiyorum Yorumla Hümeeyraaaa 1 yıl Dertleşmek istersen Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. eee yol ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hangi amaçla olursa olsun herkese saygı çerçevesinde nezaketle davranmak gerekir. Kaba davranıyorsa cezasını verirsin.
Napim mesela
Sadece sevişmek oral yapmak için bile uğruna fedakarlıklar yapılırken sen sanırım yanlış birini seçmişin
Ben sanirim baya kendimi asagilik gorup ezdiriyorum
Sanırım öyle ve sen Genç kız olduğun için ilk yorumda da dediğim gibi sadece oral yapmak için uğruna fedakarlıklar yapmaya bile değersiniz
Sana çok özel bir zevk örneği verirdim ama sanırım şimdi pek uygun olmaz
öküz olduğundan.. kadından anlamayanlarla olma asla..
Ben şahsen mesela sadece o yüzden değil normalde bile kibar nazik biriyim özellikle kızlara karşı, engelle konuşmayı kes bence prenses
Böyleleri yatakta sert olur, kendimden biliyorum 😃
Sert olmak ne ta
Sert işte
Nasil ya
Detaylı anlatamam burdan
Yazıyorum ama nedenini adminler engelliyor gel anlatayım
Öyle bir adamla yatan kızda suç vardır
Yatmadim
Yani kaba bir adamla da yatma bir zahmet
Asigim ama
Bu yüzden kaybediyoruzsunuz zaten
Hep kaybediyorum zaten
Bu yüzden kaybediyorsunuz zaten. Düzgün erkeklere bu kadar şans tanimazsiniz. Size kaba davrananlara aşık olursunuz onlarla yatmak istersiniz
Sen ıstıyomusun pekı kaba bırıyle
Hayir ama kendine asik aşık saniyo
O halde oyle olmadıgını gosterr ılgının olmadıgını
Asla kaba olmayız bayanlara karsı
Hem kaba hem iyi öyle mi?
artık hatunlar öyle seviyor
Salla boş ver çok mu zor
Saygısız ise haketmiyordurt. Verme.
Kadın ruhundan anlamıyor demek ki
Bir günlük için galiba
Ne diyo mesela
Dalga geciyo