Cinsel Yaşam Kızlar ne zaman etkilenirler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ne zaman ıslanırlar Güncellemeler1 yıl durup dururken olmaz yani ortada bir şey yokken değil mi? Kızlar ne zaman etkilenirler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Sen kızsın bilmiyorsun bu garibanlar çüklerinden başka bişey görmeyenler ne bilsin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl sen biliyorsun söylemiyorsun Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir yüksek bir kadın her an ıslanabilir herşeyden 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla Korayawcı 1 yıl Elbette öyle diyorum Yorumla Soran 1 yıl Bu dediğini duygusuz kişiler yapar Yorumla Korayawcı 1 yıl Sen peki Yorumla Soran 1 yıl Ben duyguluyum Yorumla Korayawcı 1 yıl Her zaman arayamıyorsun ama Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla Korayawcı 1 yıl Duyguyu Yorumla Soran 1 yıl Ne arıyormuşum ahhaahahah Yorumla Korayawcı 1 yıl Bilmem :) Yorumla Soran 1 yıl Söyle söyle Yorumla Korayawcı 1 yıl Yok burada olmaz Yorumla Soran 1 yıl Nerede olurrr Yorumla Korayawcı 1 yıl Buluruz Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kız hayal ettiği arzuya yaklaşınca ıslanır ama ıslanan kıza bir şeyi yapmak mükemmel oluyor 0 29 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapmak Cevap sahibi 1 yıl O ıslak yere dil ile dokunarak oynamak hepsini ağıza alıp emerek zevk suyunu tatmak Soran 1 yıl Nasıl bir tadı var Cevap sahibi 1 yıl Bence emerek zevk suyunu tatmak çok güzel bir zevk tatmak yutmak Soran 1 yıl Tadı neye benziyor Cevap sahibi 1 yıl Tarif etmek güç yediklerine göre tat aroma alan bir şey Kendinden tatsana Soran 1 yıl Benimkini tattım. Tadı yoktu. Yani su gibi falan Senin tattıkların nasıl? Anlat bakalım. Ahahahah Cevap sahibi 1 yıl Emerken ağıza gelen tat biraz ekşimsi gibi oluyor ama yalarken dile gelen tat dediğin gibi tatsız Soran 1 yıl Erkek deki de aynı mı Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum merak etmedim tatmadım Soran 1 yıl Kadınlarınki nasıldı. Kaç kadın oldu. Dur tahmin edeceğim. Düşünmem gerek hepsini Soran 1 yıl 17 ya da 18 Cevap sahibi 1 yıl Yazdım ama Cevap sahibi 1 yıl O kadar olmuştur Ve yüzeysel şeyleri en çok genç bir kıza yapmak zevk veriyor seksten daha çok zevk verir Soran 1 yıl Ekşi tattan tiksinmedin iğrenmedin mi Soran 1 yıl Acaba? Cevap sahibi 1 yıl Zevk aldım Soran 1 yıl Gördüm de tiksindim iğrendim iğrençti Cevap sahibi 1 yıl Yani Soran 1 yıl Nefret ettim Cevap sahibi 1 yıl Penis sana nasıl bir izlenim veriyor ki Soran 1 yıl Bahsettiğim bu muydu ki Cevap sahibi 1 yıl Yok bunu meraktan sordum Soran 1 yıl 100 de 1 i iyi gibi Cevap sahibi 1 yıl Görerek mi yorumlamak uygun olacak Soran 1 yıl Bakmak istemiyorum bakmıyorum da fazla Cevap sahibi 1 yıl Meraktan soruyorum boyum kilon yaşın kaç Soran 1 yıl 24 160 60 Cevap sahibi 1 yıl Sanıyorum senle sohbet ettik
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Salı ve cumartesi günleri 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Yes Yorumla Soran 1 yıl İyiymiş doğrudur Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Cevap vermek yenimi geldi aklına Yorumla Soran 1 yıl Artık boştayım çünkü sfsfsffs Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Önceden nasıl doluydun Yorumla Soran 1 yıl Aşık olduğum biris vardı Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Gözün aydın kurtarmışsın:)) Yorumla Soran 1 yıl Yanii. Olması gereken buydu. Daha rahat hafif hissediyorum Yorumla Sadecebiri080 1 yıl İyi bakalım Yorumla Soran 1 yıl Öyle oluyor değil mi bir ilişkiden çıkınca? Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Evet huzur buluyon Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla
cinvartonikyok Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Doğru noktaya dokununca 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Regl yaklaşmaya başlayınca 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla criollo 1 yıl Kendini olaya vermesi lazım o başka ama düşünceler ile gelişir kasılarak Yorumla Soran 1 yıl Kasılma nasıl olur Yorumla criollo 1 yıl Yoğunluk olur bacak aranda, klitorisin kalp gibi çarpar Yorumla Soran 1 yıl Yaşamadım Yorumla
aslanyy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben dilimle ıslatma taraftarıyım 😂 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun. Yorumla aslanyy 1 yıl Yani Yorumla aslanyy 1 yıl Şimdiye kadar mutsuz olan olmadı :) işlem sonucunda Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel böyle devam Yorumla Soran 1 yıl Hiç bozma hep böyle yap böyle ol Yorumla aslanyy 1 yıl 😂😂sebep sana ne faydası var Yorumla Soran 1 yıl Gerçekleri görüyorum duyuyorum Yorumla
systemdown12 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% 1 yıl Benimle konuştuktan sonra 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla systemdown12 1 yıl Aynen öyle diyorum. Tabi ki moral de önemli ama bu daha çok motive edici Yorumla Soran 1 yıl İyiymiş Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hocam bunu senin bilmen lazım değil mi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ama soruyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oynas oldugunda ozellikle opusme 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Eğlence falan gülmek birbirine gelip gitmek Yorumla
hamsterArda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Regal ayında 1 gün veya 2 auagqnqlqlqkwahag 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kurcalandiklarinda 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla sembernar_27 1 yıl Bence evet Yorumla Soran 1 yıl Alışmışsın çevrendekilerden belli Yorumla sembernar_27 1 yıl Aynen Yorumla Soran 1 yıl Anlıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her zaman ki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beni gördüklerinde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Morali önemli değil diyorsunİyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen kızsın bilmiyorsun bu garibanlar çüklerinden başka bişey görmeyenler ne bilsin
sen biliyorsun söylemiyorsun
Kişiden kişiye değişir yüksek bir kadın her an ıslanabilir herşeyden
Morali önemli değil diyorsun
İyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun
Elbette öyle diyorum
Bu dediğini duygusuz kişiler yapar
Sen peki
Ben duyguluyum
Her zaman arayamıyorsun ama
Neyi
Duyguyu
Ne arıyormuşum ahhaahahah
Bilmem :)
Söyle söyle
Yok burada olmaz
Nerede olurrr
Buluruz
Kız hayal ettiği arzuya yaklaşınca ıslanır ama ıslanan kıza bir şeyi yapmak mükemmel oluyor
Ne yapmak
O ıslak yere dil ile dokunarak oynamak hepsini ağıza alıp emerek zevk suyunu tatmak
Nasıl bir tadı var
Bence emerek zevk suyunu tatmak çok güzel bir zevk tatmak yutmak
Tadı neye benziyor
Tarif etmek güç yediklerine göre tat aroma alan bir şey
Kendinden tatsana
Benimkini tattım. Tadı yoktu. Yani su gibi falan
Senin tattıkların nasıl? Anlat bakalım. Ahahahah
Emerken ağıza gelen tat biraz ekşimsi gibi oluyor ama yalarken dile gelen tat dediğin gibi tatsız
Erkek deki de aynı mı
Bilmiyorum merak etmedim tatmadım
Kadınlarınki nasıldı. Kaç kadın oldu. Dur tahmin edeceğim. Düşünmem gerek hepsini
17 ya da 18
Yazdım ama
O kadar olmuştur
Ve yüzeysel şeyleri en çok genç bir kıza yapmak zevk veriyor seksten daha çok zevk verir
Ekşi tattan tiksinmedin iğrenmedin mi
Acaba?
Zevk aldım
Gördüm de tiksindim iğrendim iğrençti
Yani
Nefret ettim
Penis sana nasıl bir izlenim veriyor ki
Bahsettiğim bu muydu ki
Yok bunu meraktan sordum
100 de 1 i iyi gibi
Görerek mi yorumlamak uygun olacak
Bakmak istemiyorum bakmıyorum da fazla
Meraktan soruyorum boyum kilon yaşın kaç
24 160 60
Sanıyorum senle sohbet ettik
Salı ve cumartesi günleri
Yes
İyiymiş doğrudur
Cevap vermek yenimi geldi aklına
Artık boştayım çünkü sfsfsffs
Önceden nasıl doluydun
Aşık olduğum biris vardı
Gözün aydın kurtarmışsın:))
Yanii. Olması gereken buydu. Daha rahat hafif hissediyorum
İyi bakalım
Öyle oluyor değil mi bir ilişkiden çıkınca?
Evet huzur buluyon
Doğru
Doğru noktaya dokununca
Regl yaklaşmaya başlayınca
Kendini olaya vermesi lazım o başka ama düşünceler ile gelişir kasılarak
Kasılma nasıl olur
Yoğunluk olur bacak aranda, klitorisin kalp gibi çarpar
Yaşamadım
Ben dilimle ıslatma taraftarıyım 😂
İyi bir şeyler görünce ıslanır diyorsun.
Yani
Şimdiye kadar mutsuz olan olmadı :) işlem sonucunda
Ne güzel böyle devam
Hiç bozma hep böyle yap böyle ol
😂😂sebep sana ne faydası var
Gerçekleri görüyorum duyuyorum
Benimle konuştuktan sonra
Aynen öyle diyorum. Tabi ki moral de önemli ama bu daha çok motive edici
İyiymiş
Hocam bunu senin bilmen lazım değil mi