Selamm🍦
Kişilerin kendilerinden büyük kişilerle sevişmesi onların kendilerine yazık ettiğin mi göstergesidir yoksa damak tatlarının iyi olduğuna dair iyi bir işaret mi?

Selamm🍦
Kişilerin kendilerinden büyük kişilerle sevişmesi onların kendilerine yazık ettiğin mi göstergesidir yoksa damak tatlarının iyi olduğuna dair iyi bir işaret mi?

Herkesin zevkine görüşüne kalmış bir şey, genç kızlar olgun erkekle birlikte olmak istiyor, nedeni bana göre olgun erkek genç erkeye rağmen olgun düşünceli olması ve her konuda tecrübe sahibi ve yatakta daha iyi olması, olgun kadınlar ise tam tersi genç erkeyi istiyor genç yatakta daha iyiymiş
Yaşça büyük biriyle cinsel ilişki yaşamak, yasal ve etik açılardan karmaşık bir konudur. Bu durumun hata olup olmadığı, birçok faktöre bağlıdır. Yasal Durum: Rıza Yaşı:Her ülkenin ve bölgenin kendine özgü rıza yaşı yasaları vardır. Rıza yaşı, bir bireyin cinsel ilişkiye yasal olarak rıza gösterebileceği en düşük yaştır.
Rıza yaşının altında bir bireyle cinsel ilişki yaşamak, yasal olarak suçtur ve ciddi sonuçları olabilir. Yaş Farkı:Bazı durumlarda, rıza yaşına ulaşmış olsalar bile, büyük yaş farkı olan bireyler arasındaki cinsel ilişkilerde yasal sorunlar yaşanabilir.
Bu durum, özellikle yaşça büyük olan tarafın, yaşça küçük olan taraf üzerinde bir tür yetki veya nüfuz sahibi olduğu durumlarda geçerlidir.
Etik Durum: Güç Dengesi:Büyük yaş farkı olan ilişkilerde, güç dengesizliği olabilir. Yaşça büyük olan taraf, yaşça küçük olan tarafı manipüle edebilir veya istismar edebilir.
Bu durum, özellikle yaşça küçük olan tarafın duygusal veya finansal olarak yaşça büyük olan tarafa bağımlı olduğu durumlarda geçerlidir.
Ona yaşça büyük demek yerine tecrübeli diyelim..
Daha deneyimlidir işte. Uçurur sjskjs
70 yaşında dede nasıl uçuracak iyi misin hshshs
Sen yaşca büyük derken 70 düşüne bilirsin. d
Büyük yani bir şey değişmiyor, uçuramaz ki seni nefes nefese kalır kaldıramaz bile hshshsh
Cevap
37Cevap
Hata değildir hayır düpedüz yapmak istemektir
Yaş değil yaşadığın şeyle alakalıdır hata olup olmaması
İki tarafın da beklentileri uyuşuyorsa, bir taraf diğerini ‘kullanmıyorsa’ sorun yok, hatta aynı yaşta biriyle olduğundan daha zevkli ve keyifli de olabilir. Benden büyük kadınlarla birlikteliğim oldu ve hiçbiri de hata değildi
Karşılıklı aşk, güven, tutku, uyum varsa hata değil ama çeşitli açılardan farklı hatalar olabilir. Herkesin prensipleri kendisini bağlar.
O an ne hissettiğinize bağlı. Rahatsız olduysanız yazık etmişsiniz.
İlk cinsel deneyimimi olgun bir kadın ile yaşadım, o anı o zevki hayatım boyunca unutamam, sonrasında defalarca cinsel ilişki yaşadım, fakat hiç biri ilk olgun kadın kadar zevk veremedi.
Sevişmek bir zevktir.. Bu zevkte en önemli şey görüntüdür.. Bir dedeyle sevişmediğin sürece yaşın önemi yoktur..
Hata olduğunu düşünmüyorum... Bireyin kendisi dışında başkalarını etkilemeyen davranışlarına doğru/yanlış demek benim üzerime vazife değil.
başkalarını etkilemeyen ve suç olmayan diye düzelteyim... Bu yüzden evli politikacıların kime uçkur çözdüğü de, evli kişilerle ilişki yaşayanlar da, kendinden 20 yaş büyük/küçük bireylerle (yetişkin olmaları şartıyla) ilişki yaşayanlar da ilgi alanıma girmiyor. Yargılamıyorum yani.
Belirli bir yaş ise olabilir 50 yaşındaki dayı olmasında
Ya nasil desem bana göre degil dede/amca yaşlarindan biriylen sevismem benden bir kac yas büyük olursa iyi olur
26 yaşındayım 30 yaşında 3 kadını si*tim aslında bazı yerlerde daha iyi oldukları gerçeği inkar edilemez sjsjsjsjjsjjsj
Cinsellikte yaş çok önemli değil bence iki taraf da birbirini beğenip istiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum..
Hata gibi hissedersem bir daha olmaz’ olur biter
Hata değildir, insanin haytta en azindan 1 kez yaşaması gereken bir tecrübedir
Hayır değil akine en güzeli rahat rahat seviş yap seks ne güzel valla
tecrübe kazanırsın ama sen yine de zina yapma
Hata ya da degil senin istegin isteginin nekadarinin karsilanmasiyla bunu bence belirlersin.
Hata değil, deneyimdir. Yaş değil, nasıl hissettirdiği önemlidir🙂↔️
Hemcinslerin o kadar kıskanç ki. Mutlu bir kadın gördüler mi hemen çamur saçar b** atarlar.
Sevişmek güzeldir dozunu abartmamak ve ileri gitmemek kaydıyla yaş farkını fazla açmamak lazım tabi
Çok fark varsa hatadır fark 15 ustuyse hatadir
Yaşın bir önemi yok. Kafalar zevkler uyuşmalı
Niye hata olsun ki özellikle tecrübesizler için daha güzel bir şey
Kız için hata ama Erkek için ödül.
Hayır değil zevk meselesi
Düşünme boş ver, devam, sugar daddy
Denemek gerekir diye düşünüyorum
Kişinin tercihi ve beklentisine bağlıdır.
Değildir yaşlı olmadığı sürece...
Yoo ouda tadına bakmak tecrübe kazandirir
Neden hata olsun
Benim için değil 🤫
değil aksine güzel bi tecrübe bence
Hatadır
Direkt sevişmek hata
Olgun yaşlı seven çok var emin ol
56ya 26 olmasın da gerisi kolay :D
Tercih meselesi 😎
Kaç yaş büyük mesela
Mutluluğuna bak