utanıyor musunuz? boşaldıktan sonra oral mı yapıyorsunuz? o duygular azaldığında devam edebiliyor musunuz kadını orgazm edebilmek için el veya ağız yoluyla? ne hissediyorsunuz o an istemeseniz de boşalınca
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bende erken sorunu yok
Erken boşalan bir erkek eğer farkındaysa bazı şeylerin önce kızı sevişerek en azından oral ile yalayarak orgazm ermesi gerekir
Erken boşalan biri değilim ama
oralden biraz çekiniyorum koku muhabbetinden dolayı, en azından eliyle yapmasını isterdim, öneriniz var mı
Saçmalama neden çekeceksin ki zevkleri doyasıya yaşamak hepimizin hakkı değil mi
Bir konuda seni çok iyi anlıyorum ama sanırım yazamam onu
üstü kapalı yazabilirsiniz, bilmiyorum böylede gerçekten canım gibi kalıyorum öfkelenmemeye çalışıyorum ama zor
boş ver yazmayım yapılacaklar senide çok etkiler hatta bazen arzular bile değişir
Sana özel olduğunu hissettirecek çok özel bulduğun arzu ettiğin bazı şeyleri yapan erkeği yaşaman gibi ama yapamazsa yspmazsa düşünceleri
Erkek için özgüven kaybı olur. Sonraki ilişkilerini etkiler ve kronikleşir
bende en sonunda sinirli bi tepki vermiştim istemeden, ama direkt banyoya gidiyor mal gibi yatakta kalıyorum sinirlerim bozuluyor, sizce normal mi hiçbir yer batmasın diye koşa koşa gidiyor
Erkek için erken boşalma kadar aşağılayıcı bir durum olamaz. Gururu kırıldığı için bahane edip gidiyor
anlıyorum ancak tatmin olmamış bir şekilde kalıtorum sürekli, o da gururu kırıldığını söylüyor ama benim mal gibi yatakta durmam daha sinir bozucu değil mi
Arkadaşım haklısın. Ama çözüm yolu da yok değil. Erken boşalmanın önüne geçiliyor artık tedavisi var
Erkeğin seni duyurması lazım. Bunun içinde erken deşarj olmaması gerekir ki bu duruma sen engel olabilirsin
nasıl engel olacağım
Buradan tek tek yazmaya üşenirim. İnternetten bakarsın. Yapay zekaya sorarsın. Arkadaşın birine anlattım birkaç ay sonra elinde tepsi baklava ile geldi.
küçücük bi öneri yazsanız minicik dmxls
Erkekte ereksiyon sırasında 10 sn pelvik kaslarını sık 10 sn bırak 20 sn sık 10 sn bırak
Erken kalkan erken yol alır diyerek sandığa gidip Kemal Kılıçdaroğluna oy veriyorum
yol alamıyoruz alsak bari dmsls
Hiç myle olmadı şükür ama olsaydı biraz utanma ve alçalma olurdu sanrm😅
1. ve 2. arasındaki o süreçte en azından benimle ilgilenmesi gerekmez mi? o yine devam edebilmek için kendine dokunuyor hayır yani normal mi bu
Değil tabiki 5 gün önce ilişki yaşadım şimdi sen söyleyince ben kendim 3. Yü wc de boşaldım karşıyı memnun etmez dikalte almazsn bi daha o zevki yaşatmaz sana
öneriniz var mı peki
partnerim kafamı bacaklarıyla kilitler vajinasını yalarım
vajinanın kendine has bi kokusu var haliyle bu sebeple çekiniyorum maalesef
ne zaman skştn en son
her zaman geç boşalan ben oldum. bazen bosalamadigim oluyor
boşaldıktan sonra hemen tuvalete mi gidiyorsunuz peki napıyorsunuz
Sevismeye devam
Ben sürekli erken boşalan biriyim ve gerçekten eşime mahcup oluyorum...
eşiniz sizden önce orgazm olamıyordur haliyle, sonrasında ne yapıyorsunuz? hızla banyoya gidiyor benimki çok sinir oluyorum
Evet orgazm olamıyor maalesef ve elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor tabi... Ne yani sizin ki ilgilenmeden duş almaya mı gidiyor?
canınızı sıkmayın elbet düzelir, boşalıyor banyoya gidiyor yıkıyor o bölgesini 2 dakikaya geliyor yanıma ama o yüksek duygular yok oluyor haliyle eliyle falan da devam etmiyor 2. ye yükselsin diye uğraşıyorum öpüyorum vs sonra yine aynı şey, en azından 1. ve 2. arasındaki o süreçte eliyle devam etse o düşüşü yaşamayacağım, siz ne yapıyorsunuz normal mi bu
Hemen hemen aynı sorunlar yaşanıyor imiş... Yani detaylı nasıl anlatılır bilmiyorum ki...
sizde mi banyoya koşuyorsunuz? oral yapıyor musunuz peki koku olayı çok geriyor beni
Hayır tabi ki banyoya kosmuyorum... O an yarım bırakmamak için oral yapmaya devam ediyorum ve parmaklarım ile destekliyorum oralı...
Yeni evliyim merak ettiğin şeyler varsa cevaplarım istersen
?
yorumları okursanız sorundan bahsettim, siz boşaldıktan sonra ne yapıyorsunuz?
yazabilirsiniz buraya, yaşadığım normal mi ne önerirsiniz diye soruyorum
Biraz bekliyip ereksiyon olunca tekrar devam edebilirsiniz denediniz mi
öyle yapıyoruz zaten, bekleme sürecinde yine onu yükseltmeye çalışıyorum öpüşüyoruz vs kendine dokunuyor ancak tatmin olmayan taraf olarak bana dokunması gerekmez mi yani
Gerekir erken boşanmanın çözümü var zaten bende çok erken boşalıyordum atlattım
önerilerinizi önemsiyorum o halde nasıl çözeriz😅
Uzun detaylı anlatmam lazım burada ugraşamam
!
Utanıyorum doyuramadım diye
sevgilimde utandığını söyledi, ancak en azından eliyle devam edebilir diye sinirleniyorum. o yüksek duyguların azalması sonucu devam etmek mi istemiyor yoksa utançtan konuyu mu kapatmaya çalışıyor anlamıyorum
Utanacak bişi yok keşke ben olsam onun yerinde
bişi yapmıyolar bitior direkt 🫠
benimki de öyle, yatakta kala kalıyorum sanki
cok sinir oluyorum ya erken bosalicani biliyosan ilk kadini bosaltcaksin abi
oralden çekiniyorum koku ve tat durumundan dolayı, malum o bölgenin kendine has bir kokusu oluyor, hoş kokmuyor, siz yaptırıyor musunuz çekiniyor musunuz😔
yok yaptırıyorum niye çekiniyosun kızz sevdigin kisiye yapinca onemi kalmiyor kokuymus tatmis bence bi dene😅
teşekkür ederim güzel cevaplarınız için, intim jel kullanıyor musunuz peki? akıntı mantar vs yapar diye korkuyorum ama koku olayında aşırı fazla takılıyorum ya
yok kullanma bence orayla ne kadar uğraşırsan o kadar başa sarıyor. uyurken külot giymemeye calisiyorum ve su dışında bir şey değdirmiyorum kıl çıkmayan yerlere
vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim, sizin durumunuz da düzelir umarım 💖
teşekkür ederim canımm umarım hepimizin😅💗
İyiki öyle bir sıkıntım olmadı
elbet olmuştur ilk zamanlarda, boşaldıktan sonra hemen tuvalete mi gidiyorsunuz peki,
Bosalınca tuvalete gidiyorum
Ben kesin kahkahalara boğulurum mk
birkaç kezden sonra sinir bozucu bir hal alıyor maalesef
Öyle bir derdim yok 😜
elbet olmuştur zamanında
Zamanında olduğunda en son 15 yaşındaydım o yaptığın sure içerisinde psikolojini iyi yönetmen gerekir ama 15 yaşında iken o durumu yaşadığımda yüzüm kızarmıştı ve parmağımı sokmaya çalışmıştım 😆 ne çocukluktu be
Kadin pert edilmeden bos almak sorun bence.
Oral
o yüksek duyguların azalmasıyla birlikte oral zor gelmiyor mu? koku muhabbetinden dolayı çekiniyorum, ama böylede mal gibi kalıyorum yatakta
Gelmiyor o karşındakine duyduğun hazla alakalı
Erken boşalma bir mahçubiyet yaşatır.
sonrasında en azından elle devam edilmesi gerekmez mi? mal gibi kalıyorum öyle
İki kişide doyuma ulaşana kadar devam edilmesi gerekir zaten yoksa daha sonraki ilişkilere karşı tarafın isteğini düşürür bu durum.
gerçekten öyle, ilkte en azından birleşme yaşanmadan önceliği bana vermeli diye düşünüyorum ama öpüşmenin yettiğini düşünüyor sanırım komik bir şekilde
Sorunlarınızı partlerinize rahat bir şekilde anlatırsan çözüme ulaşmanız hızlanır.