Cinsel Yaşam Erkekler seviştiğinde daha mı ilgili davranır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkekler seviştiğinde daha mı ilgili davranır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben sevişmeyle ilgili davranmam. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kimine göre ve sana olan bağlılığına göre seven erkek daha çok bağlanır sevmeyen ise istediğini almıştır ve hop uzaklaşır 0 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunlar hep kandırmaca adam gibi adam seviyorsa zaten iyi davranır sevmiyorsa da soğuk davranır evlenmeden cinsellik olmaz 0 0 Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl Bunu genelleyemem. Ama ben şahsen konuştuğum kişiyle seviştiğimde bağım daha da kuvvetleniyor 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğer çekici geliyorsan evet ama sadece o iş olsun diye sevişiyorsa seviştikten sonra uzaklaşır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yaşananlar zevk verirse tekrarı için böyle şeyler için ilgiye devam edilir 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Hevesini alıncaya kadar sadece 1 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Yani mutlu olunca daha iyi davranır 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Artiyo evet özel hissedfigi icin 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Beklentiyle alakalı bir şey bu. 0 0 Yorumla
mehmet1089 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bir erkeğin sevmesi lazim ilgili davranması icin 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kim ile seviştiğine bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayır bu bir yanılgı 3 1 Yorumla Aurora343534 1 yıl Kadının bıraktığı ize bağlı bu bence. Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet ilgi alaka artar 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eeee bir zahmet 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mutlu edersen evet 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Muhtemelen 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sana bagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
ben sevişmeyle ilgili davranmam.
Kimine göre ve sana olan bağlılığına göre seven erkek daha çok bağlanır sevmeyen ise istediğini almıştır ve hop uzaklaşır
Bunlar hep kandırmaca adam gibi adam seviyorsa zaten iyi davranır sevmiyorsa da soğuk davranır evlenmeden cinsellik olmaz
Bunu genelleyemem. Ama ben şahsen konuştuğum kişiyle seviştiğimde bağım daha da kuvvetleniyor
Eğer çekici geliyorsan evet ama sadece o iş olsun diye sevişiyorsa seviştikten sonra uzaklaşır
Yaşananlar zevk verirse tekrarı için böyle şeyler için ilgiye devam edilir
Hevesini alıncaya kadar sadece
Bir kez daha olması için evet.
Yani mutlu olunca daha iyi davranır
Artiyo evet özel hissedfigi icin
Aynen öyle oluyo zaten
Beklentiyle alakalı bir şey bu.
Evet beyne kan gidiyor
Bir erkeğin sevmesi lazim ilgili davranması icin
Kim ile seviştiğine bağlı
Yok daha ilgisiz
Hayır bu bir yanılgı