Bende seviyorum ama sevgisizlikten bıktım. Önemsemiyor artık evliliği zaten ilk 2 ay önemsiyordu artık hep kirli yıkanmıyor her gün ağzı sigara kokuyor tiksindirdi kendinden ama yüzüne bakıncada çok sevişmek istiyorum bi yaklaşsam dur oyundayım diyor ama bir şey yaparsak yakınlaşırsak ta o an aceleyle oyuna yetişmeyle hadi hadi diyip hızlı yapıyor hiç bir şey yapmadan konuya giriyor ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
17 Yorumla
Soran1 yılMaalesef başka kapıya
Cevap sahibi1 yılO halde kır dizini otur evde, şikayet etme
Soran1 yılİlla biriyle yapmak mı lazım evımde oturuyorum zaten bir şey yaptığım yok
Cevap sahibi1 yılŞikayet etme o halde diyorum
- 1 yıl
Çok hayvan gördüm de senin gibisini ilk kez görüyorum. Kadın sıkıntılı bir durumda ve fikir ayıyor, sen iyi niyetliymiş gibi yaklaşmaya çalışıyorsun ve kadının bu ruh halinden faydalanmaya çalışarak kadına bir teklifte bulunuyorsun, cevap olumsuz diye birden içindeki binbir türlü hayvandan biriden içindeki o haysiyetsiz hayvanı çıkartıyorsun!! Senin kadar adi bir insanın varlığına şahit olmamıştım, keşke hiç olmasaydım. Kesinlikle bir kafese kapatılmalısın.
Cevap sahibi1 yıl@Delibeco Ulan o-rusbunun çıkarttığı i-t Sanene? Buranın b*k yedi başı senmisin a-nasının a-mına bacağımı soktuğumun ka-vadı. Kıskandın değil mi a-nanı gö-tünden si-kmediğim için? Ama kıskanma na gerek yok, önce seni g-ötünden sonra ananı, bacını, yengelerini, sevgilini, gelecekteki karını, halalarını, teyzelerini ve kız kuzenlerini sırasıyla önce a-mlarından sonra da g-ötlerine ko-yarım. Ulan ib-ne tüm sülaleni verdin senden de iyi peze-venk oldu ya. Bir daha başkasının yorumuna müdahil olurken sülalendeki kan-cıkları ve kendi gö-tünü düşün ba-basının gö-tünü eşeklerin s*ktiği i-t seni
- 1 yıl
Hayvan derken bundan bahsetmiştim işte ama hayvanlara saygızılık yapmışım. Ben hiçbir kadına karşı yapılan fisizksel ya da sözlü şiddete sessiz kalacak kadar korkak ve gurursuz değilim ancak sen ancak onursuz ve şeref yoksunu omurgasız bir hamam böceği olabilirsin ve bu dünyada hiç kimse hamam böceklerini sevmez, zaten hamam böceği gibi profilini gizleyip hak ettiğin pislik yere döndüm. Orada kal ve hiç çıkma eğer çıkarsan seni ayağımın altında ezerim küçük hamam böceği.
En İyi Cevaplar
1 yılEvlendiğin adamın adam olduğuna eminmisin
Bir ergenle evlenmiş olmayasın
O ne arkadaş
Eşiyle değilde oyunla ilgilenen
Oyuna eşinden daha çok değer veren başka biri de var mı ya
Anlayamadım kocanı
Hemen Konuya giriyor derken galiba Sevişmeden öpüşmeden bir şey yapmadan hemen ilişkiye giriyorsunuz
O evlilik yürümez Arkadaş
Kocanı al karşına güzelce konuş anlat
Oyunu bırakmazsan beni kaybedersin dê
Ya oyun ya ben diye seçenek sun
Güzel bir dille ve detaylıca telefonu bırakması gerektiğini yoksa o evliliğin çok sürmeyeceğini anlat Seni seviyorsa o oyun kalmaz
Oyunu bırakır hatta telefonu da bırakır
06 Yorumla- 1 yıl
Şahsen ben evli olsam
İşten eve gelir gelmez telefonu bırakıp sadece eşimle ilgilenirdim
Telefonda vakit geçireceğime eşimle vakit geçirirdim
Telefon eşimden önemli değil ya - 1 yıl
Sizin gibi erkekleri fotokopi makensiyle çoğaltmak lazım
Soran1 yılBılgısayardan oynuyor ve konuştum kaydebedersın dedım bitmesın dedi zaten sevıyorum dedi ama hıc öyle degıl hep te ılgısız hala
- 1 yıl
Bacım milleti dinleme
Bu Lafı üstüne alınmak isteyen alınsın
Çoğu erkek burada senden faydalanmak için kendine çekmeye çalışıcak
burada da dışarda da kimseyi dinleme
Ailen olsun arkadaşların olsun kim ne derse desin
Hepsinden fikir al ama kendi bildiğini yap ki pişman olma
Bana sorarsan eşinle otur güzel bir şekilde anlat
Seni kaybedeceğinin farkında değil
Farkına varsın
Çocuğunuz olduğunu hatırlat
Böyle devam ederse yuvanızın yıkılacağını söyle
Oyundan bir şey elde edemeyeceğini anlat
Yarın öbür gün pişman olucağının farkına varsın
Oyuna değil de bana yönel birbirimizi eskisi gibi hatta eskisinden çok sevelim dê
Bana öyle geliyor ki seni kaybedeceğinin farkında değil
Düşünmüyor senin gideceğini, seni kaybedeceğini
Ha bir kardeş bir abi bir arkadaş olarak ta tavsiyem
Konuştuktan sonra baktın düzelmedi
Yine aynı
Sen yine yuvanı yıkma boşanma ama git babanın evine
Babanın evinde gerekirse bir iki ay kal
Oyun bağımlılığı yüzünden Evliliğinizin bittiğini söyle
Her taraftan engel at sana hiçbir yerden ulaşamasın
İnsan sevdiğinin kıymetini kaybedince anlıyor, elinden gidince anlıyor, bu adam belli ki seni elinde biliyor , gidemez boşanamaz diye düşünüyor
Sen babanın evine git bir iki ay kal
Her taraftan bas engeli
Sana ulaşmaya çalışırsa
Ne yaptığının farkına varıp pişman olup akıllanırsa gelip seni alır gidersin
Ha yok baktın yine bir şey değişmedi
Eskilerin deyişiyle Yine aynı tas aynı hamam
Bu sefer boşanmaktan başka çaren kalmaz
Ben boşan diyemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz demişler
Allah kimsenin başına vermesin boşanmak çok kötü bir şey bence - 1 yıl
Madem bitmesin dedi seviyorum dedi
O zaman dediğimi yap
Babanın evine git
Aklı başına gelir
Umarım gelir yani - 1 yıl
@Okurokumaz teşekkür ederim ama böyle olunması gerekiyor yani
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar acı bir durum değil mi yazık günah yani gözünün önündeki güzelliği görmeyecek kadar kör olur mu bir insan dertleşelim mi konuşalım mı biraz ister misin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
53Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence monotonluktan saygısızlığa doğru haff yol almış daha fazla ilerlemeden bence görüşün karışıklı önerilerle toparlayın bizede benser sorunlar oldu oluyorda illa herkes de ama çözümsüz değil
04 Yorumla
Soran1 yılValla ne sarılır ne konuşur sohbet etmek yok kızımla ılgılenmek yok dışarı tek ckıyorum o ıkı güne bı öğlen evde
Soran1 yılNe yenılıgı denıcem ya p o hep bı acelesı var hep saatli oynuyor
Gizli Üye(30-35)1 yıloyun oynayan bebeyle mi evlendin cidden şaka mısın? bunu iş olarak benipseyip parasını gamerlıktan kazanan birine bile dönüp bakmam. kendin etmiş kendin bulmuşsun.
24 Yorumla- 1 yıl
Sürekli seks yapmak isteyen erkekten iyidir demi en azından
Soran1 yılSakin ol ey insan hahahaha kız ben bilmiyordum sevgılılık nişanlılık süperdi ye iç gez öp kokla evlendık bi baktım bi oyuna sardı 2,3 ay sonra bılgısayar aldı oynamaya başladı sandım 1 saat oynuycak hıc kalkmadı başından
Soran1 yılBilmeden yorum yapmayın aptal saptal gelırse başına çekersin mıntık piti
Soran1 yıl@userrr1818 ne alaka ne iyisi
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılal karşına anlat durumu anlayacağını zannetmiyorum ama yine de bir dene bu oyun illetinden ne anlıyorlar anlamadım gitti
04 Yorumla
Soran1 yılKonustumkı sevgı heves buymuş aramızda bence hepte tersleyıcı konusuyor
- 1 yıl
o zaman karar meknaizması sensin en iyi kararı vereceğine eminim
ya ihanet edeceksin ya da boşanackasın
Soran1 yılİhanet okmaz
- 1 yıl
o zaman boşanacaksın
Gizli Üye(30-35)1 yılAynısı bende de var canım. Ben ilişkiye girmiyorum artık.. İstemediğimi söylicem ya o ya ben..
51 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar saçma gerçekten insan eşini ihmal eder mi
1 yılBunu yapan erkek aldatılmayı net hak ediyordur. Yetişkin olamamış bir erkek potofili
116 Yorumla
Soran1 yılHakediyor ama işte ben aldatmıyorum çünkü kendime yaparım yaparsam hoş degl
- 1 yıl
Hoş değil de onun yaptığı da hiç hoş değil. Böyle bir evlilik nereye kadar yürür? Çünkü ister istemez zamanla senin gözün dışarı kayacaktır. 4 yıl evlilik için çok kısa bir süre ileri de daha büyük sorunlar oluşabilir. Anlat anladı anladı? Anlamadı bence sorumlu sen olmazsın. Tabi ki boşan demiyorum çünkü yavrun var
Soran1 yılYavrumun olması engel degl ama uzatıyo pskolohjisi için hazır degılım babasız büyüsün istemem çabalıyorum ama elbet bitecek ılerde zaten oda sıkılır bende ılgıyu kestım ılla gözü kayar onun dışarı
- 1 yıl
Zaten sorun olan Yavrunun babasız büyümesi. Peki ne planlıyorsun? Bu durumu nasıl toparlamayı düşünüyorsun?
Soran1 yılOyunu bırak dedım gene dıcem bakalım ama zaman verdım bıraz zaman geçsin çalışacağım ayrılacağım o süredede duzeltırse kalırım düzeltmezse yapcak bsı yok
- 1 yıl
Ayrılmayı düşünüyorsun yani
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Belki de hayırlısı olur. Ama çocuklar babadan uzak nasıl büyür? çok etkilenirler mi bu konuda şüphelerim var
Soran1 yılBenımde ama yapcak bısı yok üzülüyorum ben babama çok düşkünüm öyle çok düşkünümki onsuz bası büyürdüm diyorum iyi ki onla büyüümüşüm keşke önceden akıl etseymısım ama çocuk mutsuz aıle dede büyümemesı gerekiyor muş
Soran1 yılSürekli ağlar ve stresliyim oda anlıyor ve strese görüyor bebek
- 1 yıl
Kıyamam❤️ lütfen çocuğun için çok fazla düşünerek hareket et. boşanma demiyorum ama finansal özgürlüğünü mutlaka eline al öyle boşan
- 1 yıl
Kaç yaşında?
- 1 yıl
Bacım milleti dinleme
Bu Lafı üstüne alınmak isteyen alınsın
Çoğu erkek burada senden faydalanmak için kendine çekmeye çalışıcak
burada da dışarda da kimseyi dinleme
Ailen olsun arkadaşların olsun kim ne derse desin
Hepsinden fikir al ama kendi bildiğini yap ki pişman olma
Bana sorarsan eşinle otur güzel bir şekilde anlat
Seni kaybedeceğinin farkında değil
Farkına varsın
Çocuğunuz olduğunu hatırlat
Böyle devam ederse yuvanızın yıkılacağını söyle
Oyundan bir şey elde edemeyeceğini anlat
Yarın öbür gün pişman olucağının farkına varsın
Oyuna değil de bana yönel birbirimizi eskisi gibi hatta eskisinden çok sevelim dê
Bana öyle geliyor ki seni kaybedeceğinin farkında değil
Düşünmüyor senin gideceğini, seni kaybedeceğini
Ha bir kardeş bir abi bir arkadaş olarak ta tavsiyem
Konuştuktan sonra baktın düzelmedi
Yine aynı
Sen yine yuvanı yıkma boşanma ama git babanın evine
Babanın evinde gerekirse bir iki ay kal
Oyun bağımlılığı yüzünden Evliliğinizin bittiğini söyle
Her taraftan engel at sana hiçbir yerden ulaşamasın
İnsan sevdiğinin kıymetini kaybedince anlıyor, elinden gidince anlıyor, bu adam belli ki seni elinde biliyor , gidemez boşanamaz diye düşünüyor
Sen babanın evine git bir iki ay kal
Her taraftan bas engeli
Sana ulaşmaya çalışırsa
Ne yaptığının farkına varıp pişman olup akıllanırsa gelip seni alır gidersin
Ha yok baktın yine bir şey değişmedi
Eskilerin deyişiyle Yine aynı tas aynı hamam
Bu sefer boşanmaktan başka çaren kalmaz
Ben boşan diyemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz demişler
Allah kimsenin başına vermesin boşanmak çok kötü bir şey bence
Soran1 yıl@MuhammedAslan16 ben eşim bana yanaşsın diye çok uğraştım adam bana dokunmuyor artık bende hıc bısekılde istemiyorum tiksiniyorum ondan hatta o yüzden diyodm ya ıcınde battı böyle ben bırıyle yaşayamam zaten hep didişiyoruz önceden tahammülüm vardı Şu an bana gerızekalı desın tahammül edemıyorum çok ters bırı eskıden daha terstı ayrılcam dedım sakinledi ama önceden mesela hamılelıkte ağrım var şu hıc elımı tutmaz kıyamam demez doğumuma gelmedı gelemem doğurunca gelcem 30 günlük ızın zaten dedı kızı eksık göremem dedi doğumum günü belli nası gelemezsın elımı tutmucanmı dedım yok doğur öyle gelcem dedı bana anlıyomusn hamıleyken ağır taşıttırır annemler tarlada neler taşımış bsı olmaz derdı 6. Katta oturuyoruz asansörsüz doğurdum araba zıpladı hastaneden çıktığımız gün abartma yaa dedı dikişlerim acıdı ağlamıştım abartma dıye bağırdı okdr soğudum kı kırgınımlıklarım gecmıyo özür bıle dilemedı adam gibi sarılıp bana anlattm bunları
- 1 yıl
Bacım Allah yardımcın olsun diyecek bir şey bulamadım
Hakkında hayırlısı olsun
Baya değişik bir adammış
Soran1 yıl@MuhammedAslan16 boşanmak neden çok kötü bsı versin kıza nafaka ben ıstemıyom yaşarım anne babamla Allah başımdan eksık etmesin kıra yok zaten
Battal boy siyah çöp poşetine koyup çöp konteynırona at.
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru bakkkk
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Acikca konuş onu sevdiğini ancak uyunun esiri olmamasını soyle
01 Yorumla
Soran1 yılSöyledimki
1 yılSeninkini mağarasına geri götür ablam, doğal ortamını özlemiş
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılGamer eş güzeldir zevklidir zararsızdır ama kadınını tatmin etmeli öyle saçmalık olmaz
07 Yorumla
Soran1 yılNeresı zararlı ben okadar sadık insanım benı tatmın etmedıgınden kafamda artık başkasıyla yaptığımı düşünüyordum hayalde beni degıstırmeden bosanmalıyım
- 1 yıl
Adam pc başında kimle ne yapacak manyak mısın 😂
Soran1 yılTamam yapmıyor da ilgisz yani
- 1 yıl
Mutlu değilsen boşan o zaman yavrucum ölene kadar böyoe yaşayamazsın sonuçta
Soran1 yılEvet yaşanmaz boşanıcam
- 1 yıl
Umarım mutlu olursun ne diyim
Soran1 yılÇok sağol :)
Sen de sürekli oyun oyna muhakkak ilgi arttıracaktır 🙈
02 Yorumla
Soran1 yılBende artık hıc yanaşmıyorum çocuk var nası sureklı oynuycacgm
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılyazik madem boyle yapacaksin be adam esini maddi manevi tatmin etmek zorundasin
01 Yorumla
Soran1 yılEdemıyo hıc bı sekılde hadı cocugada baksa iyi baba dicem oda yok
1 yıloyun bende oynuyorumda karım isteyecek ben çabuk diyeceğim imkansız sabaha kadar zıplatırım
04 Yorumla
Soran1 yılİşte herkes bir değil
- 1 yıl
şöyle istekli bir hatun bulmazki
Soran1 yılBulur belkş
- 1 yıl
bulmalı ya
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılOyun bağımlılığı var tedavi görmediği sürece sizin iliski tirt
05 Yorumla
Soran1 yılDemi işte
- 1 yıl
Güzelce giy bakalım o zaman reddecek mi
Soran1 yılGiymedıkmı sankı dayı😂😂😂😂
Soran1 yılAmaç adam rahatlatmıyor yapıyı ama kendını dusunuyo
- 1 yıl
Heee kendi zevkini düşünen bir bencil erkekle daha karşı karşıyayız
Gizli Üye(18-24)1 yılAlacan karşına derdini anlatacak ciddi bir şekilde anlaşın yani derdini
32 Yorumla
Soran1 yılAnlattım ki
Cevap sahibi1 yılHangi kısmı anlamadı peki
Gizli Üye(30-35)1 yılİşin çok zor Allah yardımcın olsun böyle uzun süredir devam ediyorsa boşanmak en temizi ama önce uyar ciddi ciddi anlamıyorsa boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadarlık evlisiniz hakkını veremiyor dimi açsın hep
05 Yorumla
Soran1 yıl4 yıl bttı
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz? Mastürbasyon yapıyorsun tatmin olmak için dimi
Cevap sahibi1 yılNe zaman yaptınız en son
Soran1 yılSanane ya
Cevap sahibi1 yılHadsizleşme.
Gizli Üye(30-35)1 yılIhtıyaclarını aolemelısın zaten anlamıyosa onla olma fazla dayanamazsın bence bu ilgisizlige
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Nasıl bir ilişki bu ya sonra neden aldattı oluyor işte bunlardan dolayı oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle adamları duyunca varlığına bile inanmıyorum o ayrı cinsiyetimden utanıyorum bu apayrı
013 Yorumla
Soran1 yılİnanılmaz ben ılk evlendıgımde erkeklık bu degıl demıstım
- 1 yıl
Haddim olmayarak merak ediyorum flört döneminde nasıl anlaşılmıyor bu durum
Soran1 yılAslında öperdi ön s*vişnede yapardı ama kısa keserdı bılememısım zamanla hiç olmaya başladı bu evlendık evlendıkten 1 ay snra hemde başkası vsr gibiydi sanki aklı kaymıştı ben şortla otururdum yazın o p+ebo izler uyurdu 23:00 da ama ben uyanıktım çocuk olunca 2 ay yapmadığımızda oldu çocuk yokken zaten 3 güne bır dı ama o yapmadığımızda kendı rahatlardı hep planı var hep oyundayım çıkamam dışarı gidemem oraya diyor markete gidiyor 15 dk ya evde olmam gerek diyor
- 1 yıl
Cinsellik tabiki sorun ama bence buradaki majör sorun bu değil siz artık görülmek istiyorsunuz görülmek kelimesinin altını istediğiniz gibi doldurabilirsiniz
Soran1 yılYani varlığımın görülmesi demi benim olduğumu anlaması
- 1 yıl
Anlamak evet ama karşılığını vermek önemli anladığım kadarıyla çok beklentisi olan biri değilsin birazcık ilgi güler yüz değerli hissettirilmek önemli benzer şeyler yaşadığım için çok iyi anlıyorum
Soran1 yılEvet evet ilgi güleryüz ya bi sarılsın annemı özledıgım mutsuz olduğum karnım agrıdıgı hatta hamıleyken küstüğüm zaman bıle benimle oturup bı sarılmadı bı elımı tutmadı hep oyun oynuyor
- 1 yıl
Mesela bir başka soru ve yine anlam veremediğim durum çocuk
Neden böyle bir adamdan çocuk yaptınızki anlattıgınız adamı ben okumaya tahammül edemezken siz aynı evde hayatı paylaşıyorsunuz be bu yuvada çocuk ne kadar saglıklı büuiuüye bilirki
Soran1 yılEvet sağlıklı büyüyemez diye ayrılacağım zaten ya ben evlendigimde beri cinsellik sorunları yaşıyorum ama ben o zamanlar çok aşırı seviyordum hani beni kırmıyordu sadece cinsellik sorunları yaşıyorduk sonra ben çocuk yapmak istedim o zaten hep istiyordu hamileyken ben bunun gerçek yüzünü gördüm vicdansızlıklarını gördüm daha çok sinirlenmeye başladı mesela bir şeylere zaten ben hamileyken bilgisayar aldı Ilk evlendiğimizde laptopu vardı oradan oynuyordu günde 3 saat oynuyordu o bile bizim dışarıda bir şeyler yapmamızı engel oluyordu tabii ama ben hamileyken bilgisayar aldı sürekli bilgisayar başındaydı mesela
Soran1 yılYani demem o ki ben hamileyken kafam dank etti nasıl biriyle evlenmişim diye
- 1 yıl
Geçmişi yargılamak kimsenin eline bir şey getirmiyor hatalarımızla insanız bende aynı hataları yaptım önemli yeni bir sayfa ve mantıklı planlar yapmak tabiki bu kolay değil bende bunun mücadelesini veriyorum ama bu hayatın tekrarı yok
Soran1 yılTekrar yok hala genciz ve ben de ayrılmak istiyorum sen de mi mutsuz evlılık yaptın
- 1 yıl
Evet bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum
Bu süreçte sağlıklı ve majör kararlar almak çok önemli muallak kararlar tekrar mutsuzluğa sürüklüyor en acısıda karşı tarafla cinsel uyumunuzun olmadıgını ruh eşiniz olmadıgını kimseye anlatamıyorsunuz ve belli bir kesim tarafından gereksiz yuvayı yıkan kişi olarak tanınıyorsunuz
Gizli Üye(25-29)1 yılYani 4 yılda doymustur.. peki gnelde haftada kaç kez birlesme oluyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekeler gerçekden mide bulandırıcı. Karıları terk edincede evden dışarı çıkmıyodun sadıktım beni terk etdi hüü duye ağlarlar. Asalak herifler ya.
Hiç bir şryi haketmiyorsunuz11 Yorumla
Soran1 yılBencede
Gizli Üye(36-45)1 yılKimisi koca oyunda gelmiyor ilgilenmiyor kimisi elinde telefon geç geliyor benimki de telefonu bırakıp gelmiyor sinirlendim bıraktım gittim akşam valla seninle aynıyız
111 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılValla ister inan ister inanma ona benzer bende yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılPeki sen sanalda kimseyle konuştunmu?
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBende yapmadım ama yapmak istiyorum o yüzden sordum
Cevap sahibi1 yılYani sanalda konuşmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılKonuşabilirmiyiz bir kaç şey paylaşmak istiyorum fikir alışverişi yapalım sakıncası yoksa
Soran1 yılHayır dedım yorum atıp durma
Cevap sahibi1 yılTekrar engellersin olmaz
Cevap sahibi1 yılKonuşabilirmiyiz sormak istediğim şeyler var
Cevap sahibi1 yılNe yqptınnn son durum nedir
1 yılEvlilikten sonra değişmek ü, ücü
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlgisiz erkek kadınların ciddi ve gerçek dramı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılilgi çekmiyorsun demek ki
06 Yorumla
Soran1 yılValla çokta bakımlı güzelım
- 1 yıl
kime göre neye göre
Soran1 yılSana kanıtlamak zorunda degılım
- 1 yıl
Bana kanıtlama zorunda değilsin de kocana zorundasın gibi :D
Soran1 yılYa sen neyden bahsediyorsun yenı üç çamaşırı almışım siyah dışardan geldik giybirken gördü yanıma gelmedi p*rno izledi bembeyaz tenim var dolgun dudaklarım adam benle öpüşmüyor ya gözlerim ela gözlerime ölürdü benim
- 1 yıl
yanına gelmemiş işte kendin söylüyorsun, yakışmıyor veya ilgisini çekmiyorsun, kendi ağzınla söylüyorsun, kanıtlamak zorunda değilsin ama söylediklerin de kanıt bir yerde, demek ki yakışmıyor yani ayna karşısında çek foto bak kendine belki eksik vardır çorap giymelisin belki de
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOff çekilmez niye berabersin hala
017 Yorumla
Soran1 yılÇocuk için
- 1 yıl
İyi...
- 1 yıl
Seks te yoktur aranızda
Soran1 yılYani kendini düşünüyor diyim haftada bı
- 1 yıl
Onda da zevk almıyor tatmin olmuyorsundur
Soran1 yılEvet zaten heves bırakmadı
- 1 yıl
Umarım çocuk yoktur böyle bencil biri 3 ..5 dk işini görüp sırtını döner yatar
- 1 yıl
Ama çocuk varmış onun için demissin
Soran1 yılBenle yatmıyo ble hep oyunda 4 te gelır yatağa gece 7 de işe gıder
- 1 yıl
Bu nasıl bir evlilik ya bencillik sana değer vermiyor ilgi göstermiyor sadece haftada bir işini görüp tatmin etmeden sevişmeden yapıp zibariyor
Soran1 yılÇok kötü bı evlılık hayattan zevk almıyorum
- 1 yıl
Takiplesirsek daha detaylı olur kanatindeyim
Soran1 yılHayır kımseyle konusamam
- 1 yıl
Peki sen bilirsin
Soran1 yılBurdan yaz
- 1 yıl
Herkesin okuyacağı yapılamayacak şeyler olabilir sonra kaldırılıyor o yüzden söylemiştim tamam sorun yok boş ver
- 1 yıl
Teklif var ısrar yok
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılBu kişiyi hatırlıyorum sanki
02 Yorumla
Soran1 yılKim o
- 1 yıl
Eşi oyun oynayan bir bayan yani sen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılŞeninde sınavın ilgisiz erkek
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Sevgısız cinsellik olmadan yürümez
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılÖyle hayat mı geçer ya üzüldüm sana
04 Yorumla
Soran1 yılÇok zor geçmiyor gençliğimi unuttum arzular ıstekler hepsi azaldı bıktım
- 1 yıl
Neden şimdiye kadar ayrılmadin peki
Soran1 yılHep uğraştım konuştum farklılıklar sundum giyindim kuşandım sevıyodum ayrılamazdım şu an sevmiyorum
- 1 yıl
E bence daha da geç olmadan bitir o zaman bu ilişkiyi
1 yılilacın bende anlatırım uzun uzun
05 Yorumla
Soran1 yılİlacım sosyal medyadan mı olacak me hisedecegım sorun çözülecekmiş konuşmak için konusuyorsun
- 1 yıl
ilacın bende derken ne sandın ki sen?
Soran1 yılRahatlatırım anlamında
- 1 yıl
sandığın şekilde değil yanlış anladın bence
Soran1 yılKusura bakma
1 yılHep mi böyleydi, tanıştığınız zamandan beri?
10 Yorumla
1 yılİlgilenecek o kadar erkek varki burada 🤭🤭
00 YorumlaO oyunu g*tüne soksun . ne denebilirki öylesine
00 YorumlaÇok ateşli bir kadınsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHemen bosalip oyuna mı donuyor sen orgazm da olmuyorsun o zaman zevk de alamıyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu adamın beyni Yok saman dolu ondan sana hayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşan gel bana snsjjsjsjsj
04 Yorumla
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılİnan bana ilgi manyagi yaparım seni
Soran1 yılYok ben almıyım
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(30-35)1 yılNe diceğimi bilemedim hak etmiyor seni
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle zaten
Gizli Üye(18-24)1 yılazgınlıktan gözün görmüyordur, öghhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDüşüncesiz bi arkadaşmış cidden zor bi durum 😏😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKiskandir onu...
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO artık lafla sözle anlamaz seni.
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılİlgisiz kadın sendromu çok tehlikeli
00 Yorumla sen bana biyerden tanidim geliyorsun ama 😀
02 Yorumla
Soran1 yılNası yani sen bana gelmiyorsun
1 yılEvliliğin nasıl
03 Yorumla
Soran1 yılKötü
- 1 yıl
Ne yönden
Soran1 yılHer yönden
1 yılIyy çok kötü
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılGizemli davran
05 Yorumla
Soran1 yılHadi yaaaa
- 1 yıl
Bu yaşadığın durum şakaya gelir gibi değil, ciddi bir konu. Kimse böyle üzücü bir deneyim yaşamayı hak etmiyor. İlişkilerde saygı, karşılıklı anlayış ve iletişim çok önemli, yanindaymen mastürbasyon. yap ya da yakalan... sorarsa şikayetlerini dile getir.
Soran1 yılAnlattım konuştum ki bağ btmış aramızda bnde beraber gezmıyoz bıle
- 1 yıl
Ne yapmayı seçersen seç, öncelikle kendini düşün. Hissettiklerin, düşündüklerin ve sağlığın en önemlisi. Ve unutma, bir ilişki iki kişilik bir yemek gibidir; her iki tarafın da tatmin olması gerekir, Kac senelik evlisiniz, eşin ne is ypyor?
Soran1 yıl4 yıllık evi işini söylemiyim şimdi ben sağlığımı ck etkılendı başta kılom 20 kg aldm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOynatma
06 Yorumla
Soran1 yılNası olacak görevler var cekılısler var gitmesi gerek oyuna
- 1 yıl
Sende de füzeler var
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Kullan
Soran1 yılOlmuyor
- 1 yıl
Ogre
1 yılKaç yıllık evlisin
014 Yorumla
Soran1 yıl4
- 1 yıl
severek mi evlendin
Soran1 yılÇok sevdim hatta nişanlıyken ayrılmak istedi ben yalvardım
- 1 yıl
ne zamandır boyle
Soran1 yıl3 buçuk sene
- 1 yıl
sana ilgisi nasıl
Soran1 yılSıfır
- 1 yıl
cinsel olarak
Soran1 yılSıfır ofa
- 1 yıl
çok uzucu bi durum
- 1 yıl
boşanmak istiyor musun
Soran1 yılEvet ama seviyorum bidaha sevemem yanlış şeyler yapmak istemiyorum ondan bosanamıyorm
- 1 yıl
anladım
- 1 yıl
ama sevgiyi hak ediyorsun. birinin sana aşkla dokunmasi sarilmasi seni seviyorum demesi Guzel
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalı kaç?
02 Yorumla
Soran1 yıl29
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yıllık evlisiniz
Çocuk var mı
05 Yorumla
Soran1 yılVar 4
Cevap sahibi1 yılYaşlar nedir
Cevap sahibi1 yıl4 mü çocuk var
Soran1 yıl4 yıldır evliyim bı çocuk var
Cevap sahibi1 yılAllah bagıslasın
Yaşlar nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBosan.
Aldat00 Yorumla
1 yılbul başkasını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılKötü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. boş ver
00 Yorumla
1 yılBasmiyirmu sana geceleri oyun oynamaktan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBoşan, görsün gününü
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapcam
Gizli Üye(25-29)1 yılTuhaf gerçekten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç
00 Yorumladikatini çek
02 Yorumla
Soran1 yılYok kanka yok olmuyor 10 dk yanında duruyor sonra oyunda
1 yılİşinde zor
010 Yorumla
Soran1 yılGercekten
- 1 yıl
Yani oyle oyun bağamlısı
- 1 yıl
Senlnle zaman geçirmiyor
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Boyle giderse ilgisizlik artar
Soran1 yılÖyle yapıyokı
- 1 yıl
Sohbet etmek için ek le sene beni
Soran1 yılYok sağol
- 1 yıl
Peki 👍
- 1 yıl
Geceler i de oynuyor mu
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim sürekli oyun oynuyor hiç benimle ilgilenmiyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler