Cinsel Yaşam Cinsellik evlilik için ne kadar önemlidir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cinsellik evlilik için ne kadar önemlidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl insan cinsellikten sıkılıyor bir süre sonra ve herkes kendi işine bakıyor arada bir iki haftada bir canın çekerse oluyo 4 6 Yorumla Soran 1 yıl Az değil mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl annen baban nasılsa evli insanlar da bir süre sonra öyle oluyor ilk yıllar dolu dolu geçiyor her fantezi deneniyor sonra tüm merak alınıyor ve daha aza düşüyor Yorumla anticooor07 1 yıl kac yıllık evlıısn de doydun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben 19 yaşında evlendim şimdi 23 yaşındayım Yorumla AGundgn 1 yıl Hakikaten böyle mi durum yoksa sende mi böyle (bekar olarak merakımdan soruyorum) Yorumla sk_34 1 yıl Yuh Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bunca ayrılıklar ihanetler hep temelinde cinsellik var çok önemli yuzde 70 ya da yüzde 80 4 3 Yorumla Soran 1 yıl İhanet olmasının sebebi heyecanı kaybetmekten dolayı mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinselikte bazi şeylerin eksik olmasi Yorumla Cefternal 1 yıl Kesinlikle bencede Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Çokta önemi yok! 😅Cinsellikten önce çok şey var! Seks anlık mutlu eder... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok önemli. Mutlu cinsellik olmayan evde mutluluk da olmaz. Evliliğin en az %80 i cinsellik 4 1 Yorumla Cefternal 1 yıl Bencede Yorumla
lyxnx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% 1 yıl Cinselliği meşru etmek için evlenilmiyor mu zaten. 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl %70 önemli. Olmazsa olmaz 5 1 Yorumla sk_34 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Elysiaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bence cinsellik evliliğin en önemli unsuru. 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cinselliği iyi olmayan evlilik biter net 1 1 Yorumla Cefternal 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hiç önemli degildir 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok önemli 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok önemli 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. çoook bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
insan cinsellikten sıkılıyor bir süre sonra ve herkes kendi işine bakıyor arada bir iki haftada bir canın çekerse oluyo
Az değil mi?
annen baban nasılsa evli insanlar da bir süre sonra öyle oluyor ilk yıllar dolu dolu geçiyor her fantezi deneniyor sonra tüm merak alınıyor ve daha aza düşüyor
kac yıllık evlıısn de doydun
ben 19 yaşında evlendim şimdi 23 yaşındayım
Hakikaten böyle mi durum yoksa sende mi böyle (bekar olarak merakımdan soruyorum)
Yuh
Bunca ayrılıklar ihanetler hep temelinde cinsellik var çok önemli yuzde 70 ya da yüzde 80
İhanet olmasının sebebi heyecanı kaybetmekten dolayı mı?
Cinselikte bazi şeylerin eksik olmasi
Kesinlikle bencede
Merhaba,
Çokta önemi yok! 😅
Cinsellikten önce çok şey var!
Seks anlık mutlu eder...
Çok önemli. Mutlu cinsellik olmayan evde mutluluk da olmaz. Evliliğin en az %80 i cinsellik
Bencede
Cinselliği meşru etmek için evlenilmiyor mu zaten.
%70 önemli. Olmazsa olmaz
Kesinlikle
Bence cinsellik evliliğin en önemli unsuru.
Evcilik oynıcaksanız önemsiz
Nasıl yani?
Sıfır.. Hiç önemli değil.
Cinselliği iyi olmayan evlilik biter net
Kesinlikle
%90 bence
hiç önemli degildir
Çok önemli
%70 diyim
Çok önemli
çoook bence
Baya önemli