Türkiye'de erkek olmak her şeyden daha zor ama doğru olanın güzelliği de zorluğunda zaten...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBekaret ölçme aleti yapıldı satmayı düşünüyorum , Radar gibi ince sesler çıkartıyor kızlık zarları titreşip eko olarak geri dönüyor , Böyle bir aleti satabilir miyim , Bu aleti kızlar mı satın alır erkekler mi daha çok ?
Birde cinsel organ takometresi olayı var , kaç defa idrar yapmış kaş orgazmda başarılı olmuş elletmiş mi butün hepsinin geçmişini kayıt altına veritabanına atan alet var. Herkes birbirnin saatine bakarak evlenebilir. Hastalık geçirmiş adet döngüsünü herşeyi gösteren kozmos elektronik kol saati. Bunlar da şirketin planında .
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılevelen baska yere tasin gozlerden uzak ayni yer de yapman zor olur onun gecmisi karsina cai cikmasi hos olmaz
13 Yorumla
Soran1 yılBaşka yerde de başka yaşanmışlıkları vardır. En iyisi yalnızlıktır.
- 1 yıl
yok canim o kadar da degil sehir sehir gezmediye vermek icin
Soran1 yılNereden bileceksin ki?
Gizli Üye(18-24)1 yılPeki boyle düşündüğüne göre sen bakir misin?
412 Yorumla
Soran1 yılElhamdülillah...
Cevap sahibi1 yılNe güzell
Cevap sahibi1 yılAyrıca bakire olmayan bir kızla evlenip milletin diline neden düşesin ki? Sonuçta kızın bakire olmadığını senden başka kimse bilmeyecek
- 1 yıl
Aslında bakir olanları hakkıdır bakire kız ile evlenmek ilk olmak önemlidir bende bakirim bende umarım denk gelir buluruz.. bende ilk ben dokunmak isterim yani bakire olmayan evlenemeyiz eşit olmuyoruz inşallah denkimizi buluruz.. ve Kur'an da yazıyor nasılsan denkiyle evlensin diğe
Cevap sahibi1 yılAynen öyle bende böyle düşünüyorum. Yani ben bakireysem karşı tarafta iyle olmalı ve dediğin gibi bununla ilgili ayette var
- 1 yıl
Evet aynen seninde hakkında ve yani diğer türlü zaten mutlu olmaz ki aklını gelir sen de öyle istermelisin.. birde iki yüzlü hemcinslerinim var.. ben yaparım ama evleneceğim bakire olsun diyorlar.. karakter yoksunlar
Cevap sahibi1 yılAynen yani öyle düşünenler ne yaşıyor bilmiyorum. Hem kendisi onla bunla yatsın kalksın sıkıntı yok hemde bakire kız arasın. Aşırı değişikler. Yani ben mesela bakire olmasam neden bakir bir erkek arayayım ki
- 1 yıl
Aynen öyle maalesef böyle önune gelen yapanlar sonra bakire olsun diyenler bence kendilerine saygısı yok.. şahsen bende bakir olmasaydim niye başkasını temiz olan kişilerin hakkına gireyim ki.
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Aynen inşallah Allah kendimiz gibi temiz kişiler nasip etsin inşallah.. amin
Cevap sahibi1 yılAmin İnşallah 🙏
- 1 yıl
Amin 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılkızlar da rahat artık
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenilecek bakire kız kalmadığına göre bakire olmayanla evlenip milletin diline düşmek mi? Yalnız kalıp hor görüşmek mi gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat