Bence her iki taraf içinde zevk ve tutku da önemli rol oynayan bir aktivite oral seks..

Peki oral seks sevmeyen partner bu büyük açığı sekste yapılacak hangi hareket nasıl kapatır?

Bence her iki taraf içinde zevk ve tutku da önemli rol oynayan bir aktivite oral seks..

Peki oral seks sevmeyen partner bu büyük açığı sekste yapılacak hangi hareket nasıl kapatır?

Cinsel ilişkilerde her bireyin tercihleri ve sınırları farklıdır, bu da tamamen doğal bir durumdur. Oral seks ya da herhangi bir cinsel aktiviteyi sevmemek, bir kişinin duygusal veya fiziksel rahatsızlıkları olabilir veya sadece kişisel bir tercih meselesi olabilir. Önemli olan, kendini rahat hissettiğin ve sınırlarına saygı gösterilen bir ilişki kurmaktır.
Eğer partnerinle bu konuda bir uyumsuzluk yaşıyorsanız, önce açık ve dürüst bir iletişim kurmanız çok önemlidir. Kendi hislerinizi ve rahatsızlıklarınızı onunla paylaşarak, cinsel ilişkinizin her iki taraf için de tatmin edici olmasını sağlayabilirsiniz. Partnerinizin duygularını ve ihtiyaçlarını anlamak, birbirinizin beklentilerini karşılamak için en iyi yolu bulmanızı sağlayabilir.
Alternatif yollar da her iki tarafın da mutlu olabileceği bir çözüm sunabilir. Örneğin, oral seks yerine, her iki tarafın da rahat olduğu başka cinsel aktiviteleri keşfetmek, ya da ön sevişmeyi daha derinlemesine ele almak, birbirinizi tatmin etmek için etkili bir yol olabilir. Cinsel uyumsuzluklar, birlikte deneyerek ve birbirinizin sınırlarına saygı göstererek çözülebilir.
Ayrıca, duygusal bağ ve güven oluşturmak, cinsel ilişkilerdeki tüm deneyimleri daha sağlıklı ve tatmin edici kılabilir. Partnerinizle cinsellik konusunda birbirinize saygı ve anlayış gösterdiğiniz sürece, en önemli şey birbirinizi sevgi ve anlayışla kabul etmektir.
Eğer oral seks sizin için rahatsız edici veya istenmeyen bir şeyse, bu konuda partnerinize nazikçe ve saygılı bir şekilde bunu ifade etmek önemlidir. Aynı şekilde, partnerinizin de sınırlarına saygı göstermek, sağlıklı ve mutlu bir ilişki için gereklidir. Bu tür konularda sağlıklı bir denge kurarak, her iki taraf da tatmin edici bir cinsel yaşam sürdürebilir.
Oral seksin eksikliğini gidermek için çiftlerin deneyebileceği birçok alternatif yöntem ve yaklaşım bulunmaktadır. Bu, her iki tarafın da isteklerini ve sınırlarını açıkça konuştuğu, karşılıklı saygı ve anlayışa dayalı bir süreç olmalıdır. İşte bazı öneriler: Alternatif Yöntemler ve Yaklaşımlar: Diğer Cinsel Aktiviteler:Oral seks yerine, çiftler farklı cinsel aktiviteleri keşfedebilirler. Örneğin, manuel stimülasyon, vibratör kullanımı, farklı pozisyonlar denemek gibi.
Önemli olan, her iki tarafın da zevk alacağı ve rahat hissedeceği alternatifler bulmaktır.
Duygusal Bağ ve Romantizm:Cinsel ilişkinin sadece fiziksel bir eylem olmadığını unutmamak önemlidir. Duygusal bağ, romantizm ve yakınlık da cinsel tatmini artırabilir.
Çiftler, romantik bir ortam yaratmak, birbirlerine masaj yapmak, sarılmak ve öpüşmek gibi aktivitelerle duygusal bağlarını güçlendirebilirler.
Oral sevmiyorsa, başka yerden şov yapacak. Eliyle, diliyle, enerjisiyle… bi yerden yakıp unutturacak o açığı. Yoksa sahada eksik kalır.

bkz. ahdhdhdd
Teşekkürler 😄🤟
Cevap
40Cevap
Göğüslere dadanarak olabilir veya dudağa yapışarak eğer sevmeyen kişi erkek ise, kadın ise onu bilemiyorum maalesef 😂
Zor gibi kadinlar icin hemde oral bizim tam olarak böyle eriyip bittigimiz haldir bunu sevmeyen yapmayi sevmeyen biriyle zor olur
Kesinlikle haklısın ve harikasın, süresiz ve sınırsız bir turlu ile oral yaptırmak istiyor olman , bu zevkin çoşkunluğunun farkında olman çok çok muhteşem.
Hayvanlar çiftleşmeden önce birbirinin mabadına bu işlemi yapıyor. 4 lobumuz iyi ki var
Sevmeyen kişi kadınsa eğer partnerini farklı şekillerde cezbederek, ön sevişmeyi uzun tutarak ve ellerini kullanarak bu durumu idare edebilir. (Not: bir süre sadece) Uzun vadeli ilişkilerede erkek mutlaka ister bunu yaşamayı.
Oral sevmeyen kadın için Handjop, amerikan31i, footjob iş görür.
Oral sevmeye erkek için önerileri siz sevgili kadınlardan dinlemek daha faydalı olacaktır.
orak seksin zararlı olduğunu söylüyorlar bu insanlar nasıl rahat bir biçimde oral yapıyor alamıyorum
Ne gibi zararları
@redddarkkk vajina ne kadar temiz olursa olsun sıvısı asidik bir sıvıdır ayrıca diş eti ve boğaz enfeksiyonuna hatta kanserine neden olabilir
kendisine özgü bakterisi vardır
peniste aynı durumdadır vajina gibi açık değil değil kapalı bir organdır ama onunda mikrobik durumları vardır
bence oral yerine hand job yapmak daha mantıklıdır
Anladım teşekkürler
@redddarkkk rica ederim
O olmazsa olmaz ilişkinin tadi tuzudur o olmazsa uzun öpüşme uzun gir çikla fark kapanır ancak zevki az olur
Oral sevmeyen biri gercekten harika sevismeli ki kapatabilsin ama bence zor. Oral yapmadan seks yapamam
O şeyin tadına bakmadan yapılan seks birşeye yaramaz 🤤🔥
Oral seksin yeri dolmaz maalesef. O çok büyük bir açıklık
Oralide sevmeyen gitsin kendini kisirlastirsin milletin duygulari ile hayati ile oynamasin.
Severek yapmayı/yaptırmayı öğrensin... Ne demek yalamam/yalatmam?
Neyini nasıl seviyorsun seviyorlar? Asla yapmam
Asla kapatamaz. Oral yapmam anal yaparım dese yine kapatamaz.
Oral seks candır can. Vajina dudaklarıyla öpüşmeden kendime gelemem
bütün aşamaların yeri ayrı ve farklıdır, biri birini kapatma amacıyla yapılamaz. dolayısıyla yarım kalır, hoş değil
Oral seks olmadan o kadar yavan oluyor ki cinsel birliktelik
Aaa oral seks yapılmaz mı?
Kadının gözlerinin büyüdüğünü kaydıgını heyecandan cıldırdıgını izlemek harika bi histir.
İri penisle karşılaşmadan kadınlar oral sevmiyor bence. Benim görüşüm 🙏
Yani açığı kapatmak değilde gönül kırmamak için en azından küçük öpücükler ve tatlı ısırıklarla tatmin edebilir
Fanteziler kurtarır
Hiç bilmiyorum
Oral olmalı iri ve kalın pnisime oral yapmayacak kadını hayatıma almam
Hak yolu varken niye sapıtıyorsunuz
Titjob ile kapatabilir
Uzun bir ön sevisme ile
Kapatamaz hiç bişey oral olmazsa olmazım
Kapanmaz bu açık...
Çocuğu nasıl yapacak ozaman
büyük açık mı büyük günah kızım ne açığı
Cok merak ediyorumn sen seviyomusun
Gecelikler ve fantezilerle