1 yılYanlış mı derken eğer günahını soruyorsan bunu zaten herkesten iyi biliyor olman gerek.
Herkese ne kadar günahsa sana atsa o kadar günah sonuçta.
Ama yok insani anlamda soruyorsan
Ben seksi bir ihtiyaç olarak görmüyorum.
Bu hayvanlar için bir ihtiyaç olabilir belki.
Üremek için yaşıyorlar sonuçta.
Ama insan sadece üremek çiftleşmek için yaratılmış değil.
Dolayısıyla ben evlilik dışı cinselliğe de karşıyım.
Eğer gerçekten çok arzulu çok doyumsuz ise insan... o zaman evlenip eşiyle her gün hatta her saat sevişebilmeli zaten.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleğer evlilik dışı yapıyorsan evet yanlış. savunduğun ve insanlara kabul ettirmeye çalıştığın şeylerle çelişiyorsun. ya savunduğun şeyden vazgeç ya da evlilik dışı seksten. eğer eylemlerinden kaynaklanan yalancılık ve iki yüzlülüğü içine sindirebiliyorsan aynen böyle devam et.
31 Yorumla
Soran1 yılBen insanlara bir şey kabul ettirmeye çalışmıyorum.
Cinsellik konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani sen tesettürlü olduğuna biz sadece sevgilini yapıyor musun benim tanıdığım tesettürlü bir kız vardı güvendiği kişilerle ilgili üçlü şekilde görüşmeler yapıyordu düşün yani Sen yine sadece bir kişiyle yapıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşörtüsü taktığın için Müslüman olduğunu varsayarsak evlilik dışı ilişki zaten herkese günah ve yanlış bir hareket. Ancak başörtüsünün temsili daha ağır hakkıyla tesettürlü olan kadınlara haksızlık ediyorsun en azından bu hareketi gizli yapmanı kimseye ifşa etmemeni öneririm. Tesettürlü insanlarında zaafı olduğunu günah işleyebileceklerini unutmamak gerek
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyanlış evet troll
10 Yorumla Başörtüyü süs gibi kullanıyorsun yani bu olayı ben senin vicdanına bırakıyorum
150 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKapalı kadınlar candır benim için.
Ölürüm onlara ben.
Hayattaki En büyük hayalim Kapalı bir kadın ile saatlerce seks yapmak. Önce kadınımın vajinasına saatlerce oral yapmak istiyorum, vajinanın içini dışını dudaklarını daracık deliğin etrafını kalçaların arasını saatlerce yalamak istiyorum.
Kapalı kadınlarında seks yapmya ihtiyacı var.
Lütfen seks yapmaya devam edin.20 Yorumla
1 yılYanlış doğru fark edermi bu saaten sonra şeye giren şemsiye açılmaz 🤣
32 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani?
- 1 yıl
Olan oldu demek istedim bu saaten sonra fark etmez
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkisi ayri seyler ama tesettürlü isen daha dikkat etmen gerekir o senin iman zayifligindan
140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yapıyorum malesef😳 çok pişman oluyorum ama duramıyorum🤦♂️
269 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın bu arada
- 1 yıl
Kapalı kadınlar candır benim için.
Pişman olmana gerek yok.
Seks bir ihtiyaçtır tabiki yapacaksınız.
Seninde Vajinanın içini dudaklarını daracık deliğin etrafını kalçaların arasını yalatmaya ve dibine dibine vurdurmaya seninde hakkın var hayatım. - 1 yıl
Duramaa 🔥😈
- 1 yıl
Kaç kişiyle yaptın?
- 1 yıl
Evlensen?
- 1 yıl
Azginsin yani namazda kılıyım dimi
- 1 yıl
Sen de tesettürlü müsün?
Cevap sahibi1 yıl24
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
8 ayUff türbanlılar çok daha istekli oluyor
Zevk alıyor musun analdan
13 Yorumla
Soran8 ayHemde çok
- 8 ay
Ayılırım bende anala
Seksi iç çamaşırları da var mı tanıdığım türbanlılar seksi iç çamaşırları a çok düşkün oluyorlar - 8 ay
var mı bu ara sevgilin 5 ay sonra güncelleme yapmışsın sorunu
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle bi sorunun bu kadar beğeni ve yorum almasına kıskandım doğrusu, yanlış olan bi şey yok sen insan değil misin istediğini yap işte kime ne ki
75 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNapacan
Cevap sahibi1 yılAnal ve oral yapıp bakire kaldığını sanman çok enayice, o zaman bu benim gibi hiçbir delikten ilişki yaşamamış gerçek bakirelere hakaret oluyor
Cevap sahibi8 aySenin gibi bi kadına tapar erkekler knk sorman hata
- Cinsellik konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılKıyafetle alakası yok bu mevzunun ister yap ister yapma sana kalmış kimse karışamaz kimseyi de ilgilendirmez günahı senin boynuna ama mezara da götürecek halin yok gençken yapacaksın
10 Yorumla
1 yılTesettürlü olan kadınlar genelde bu konu da kendilerini daha suçlu hissediyor ama aslında bu durumun açık ya da kapalı olmamakla bi alakası yok tamamen kişisel haz ve hormonlarla alakalı
10 YorumlaCinsellik konusunda 717 cevap paylaştı. Tesettürlüsün ama namaz kılıyor musun? Ayrıca biz ne desektw devam edersin bence o yüzden keyfine bak 😌
20 YorumlaSeks keyif verici bir şey olsa da ruhsal ve fiziksel olarak son derece zararlıdır.
Din bu sebeple haram demiş...14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇarşaf veya türbban günahları örtmez! Seks günah mı? Seks günahsa peygamberler çatır çutır neden yapmışlar,? Hayatı yaşa seksi doya sıya güvenle yaşa. Bu arada kapalı kadınlardan hoşlanıyorum aşırı
10 Yorumla
1 yılNiye yanlış olsun kadınsın sen sonuçta istiyorsun onun zevkini almış ateşli bir kadınsın yap yap
10 YorumlaCinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tesettürlü olup bizde sanalda yaptığımız var onlar daha arzulu oluyor. Normal başlamışsın zevkini wlmaya bak yalnız hamile kalma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTesettürlü olmayanların yapması da yanlış, helalinle yapmadığın sürece. Tesettürle bir ilgisi yok yani.
40 YorumlaZina ahirette hesap verecek olan sensin istediğini yapabilirsin
80 Yorumlagiyimin buna engel bir durumu yok bu tamamen isteğinle alakalı
10 Yorumla
1 yılBedenin kapalı sadece ruhun ve ahlakın değil bu durum kimseyi ilgilendirmez kendi yaşantın sonuçta
10 Yorumla
1 yılsadece seni ilgilendirir
ancak kapalı olma nedenin ile yaptığın örtüşmüyor
12 Yorumla- 1 yıl
kapalı olmak insanlar için önemli ve sen kavramı kirletiyorsun
- 1 yıl
Bakire olabilirsin tıbben ama diğer gerçek anlamda bakire değilsin.
1 yılKapali olmak bir şey ifade etmiyo sadece bunu maske olarak kullananlar var
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYap ne olacak ki Allah katında hesap verecen sonucta için rahatsa sıkıntı yok
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılneden yanlış olsun seninde hakkın takılma böyle şeylere benimde çok oldu öyle sevgilim
10 Yorumla Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayat senin mck senin istediğine verebilirsin
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılTercihte istekte senin sonucta yanliş dogru senin secimin onemlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlış ama maalesef tutamıyoruz kendimizi. Ben de kapalı kadınlardan mı hoşlanıyorum bilmem ama seks deneyimini yaşadığım iki sevgilim de kapalı
11 Yorumla- 1 yıl
Ayrı bir cazibesi oluyor sanırım tesettürlü kadınların
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlış ya da doğıiru yaşıyorsun bu hayatı :) adamada yaşatıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞöyle ne giydiğin değil. Ne düşündüğündür, ideolojin islam değil. Sadece giyimin adı altında kendini yorumluyorsun. Dinen evlenmeden cinsel ilişki yasak. Mezhepsel açıdan sokağa çıkman bile yasak.
11 Yorumla- 1 yıl
Hangi mezhepmiş kadının sokağa çıkmasını yasaklayan?
Ne alaka Allah aşkına ya bırakın şu teseddürü karalamayı.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim gibi geçmişe bakmayan birini bul evlen bence tesettürlü iyi
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılseks dinç tutar ve bedendeki kötü ödemleri dışarı atar. Yaş?
10 Yorumla Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana göre doğru ki yapıyorsun gerisi kimseyi ilgilendirmez günahı da sevabı da senin.
10 Yorumlaİnsansın ve herkes gibi sende nefis taşıyorsun bazen hakim olabilirsin bazen olamayabilirsin kimsenin haddine değil senin kıyafetinden dolayı yaptığın şeyin yanlış olduğunu ya da olmadığını tartışması 👋
20 Yorumla
1 yılTesettür olsun veya olmasın sevgililik diye kelime yoktur eşler herşeydir birbirlerinin aldığı nefesi ve hayatın beni ilgilendirmez kimse kimseye zararı olmadığı sürece hayatında herşeyi özgürdür
353 Yorumla- 1 yıl
Evlenmemişler ama evlenmeleri lazım tamam
- 1 yıl
Hala evlenmiyorlarsa zaten birbirlerine sevmiyorlar takilmislar niye ertelenilir yarına yıllara birakilir ki her saniye kalbinin nefesinde olmak varken bu zaten gerçek sevgi değil belli 1 Mayıs'ta tesettüre girecem inşallah bunlar gibiler yüzünden olan bana olmaz linclenme iftira felan😄
- 1 yıl
İnşallah
- 1 yıl
Da nıe bir Mayıs
- 1 yıl
Şallarımı hem Nisan sonuna kadar tamamlayabilicem hemde 1. Sayı ilk başlangıç ilk tarih inşallah 1 Mayıs'tan itibaren sonsuz tesettürlü namazımda olucam😊
- 1 yıl
İnşallah ya
- 1 yıl
Amin 😊
- 1 yıl
Bende bugün intihar etmezsem iyidir
- 1 yıl
Tövbe tövbe allah korusun neden kendi canini kiyma düşüncen var
- 1 yıl
Öyle gerekiyo
- 1 yıl
Yaşamak istemiyorum artık
- 1 yıl
Cehennem dünya da bok ucube insanları maruz kalmak ağrına gidiyor dimi?
- 1 yıl
Ofken intikam ateşine yanıyorsun bir taraftan bagirmak o kafalarini kopartmak sessiz cigliklarini atmak istiyorsun
Bir taraftan ise kafandaki sesler ele geçirdi sadece sonsuz uyumak istiyorsun - 1 yıl
Hiç bişi istemiyorum
- 1 yıl
Neden peki
- 1 yıl
Öyle
- 1 yıl
Neysee brn gidiyom yeter artık
- 1 yıl
Hakkını helal et dicem tanısmıyos
- 1 yıl
Etmiyorum sana hakkımı
- 1 yıl
Bir pislikler için ahretini yakıyorsun
- 1 yıl
Seni bu hale ne getirdi
- 1 yıl
boş ver ya
- 1 yıl
Bosvermem anlat içine tek başına taşımak zorunda değilsin
- 1 yıl
Yaw boş ver cidden kimse takmıyo beni sende takma
- 1 yıl
Ben kimse değilim dostum hadi anlat brona inadım inattir ona göre da anlat bakalım
- 1 yıl
Anlatmıcam da inatlaşma
- 1 yıl
Anlat
- 1 yıl
Önemsiz biriyim
- 1 yıl
Hem burdan anlatmam soruyı soranı rahatsız etmeyelim
- 1 yıl
Ders bile dinleyemiyom kafamda sürekli bi intihar düşüncesi var
- 1 yıl
Kendisi bir ahlaksiz rahatsız olmaz
- 1 yıl
Dogru
- 1 yıl
Kapalı ve seks yapıyo
- 1 yıl
Ben bir evli aşk kadiniyim konusmalarina dikkat et.
- 1 yıl
Sen dedin ya soruyı sorana dedin ya
- 1 yıl
Bu terbiyesiz
- 1 yıl
Onu diom
- 1 yıl
Sana bişi demedim
- 1 yıl
Neyse bu dediğin dogruydu kapali ile tesetturu karistirmaman kapali sadece bunlar gibi kafasına kapatandir ama tesettür ruh beden birlesim tesettürüdur kafasina bone takanlari ve ortusune baglayip boynuna gosterenlere ve ahlaksizlara lütfen tesetturumuze pislik atilmayalim saçı açık olupta bundan daha tesettürlü karakterli olanda var
- 1 yıl
Aynn öyle
- 1 yıl
Abla benim intihar etmemem için bişi söyle bana
- 1 yıl
Öncelikle kardeşim ablan değilim ben 18 yaşındayım
Bir pislik insanlarin dünyadaki şey için
Öbür dünyadaki ahretini yakma - 1 yıl
Çok sıkıldım ama artık
- 1 yıl
Bak dünya gelip geçici yıllarına dersi verip intihar olacak kadar takma olmadı şey yap yeteneğin becerin olan mesleğe gir yaşa hayatını
- 1 yıl
Yokki
- 1 yıl
Sevecegin seyler geliştir kendine
- 1 yıl
Benim saçım beyazladı lan nefes darlogı çekiyom hergün başım ağrıyor duramıyom agrıdan ilaç içiyom nasıl bi durumda
- 1 yıl
Olduğumı düşün
- 1 yıl
Cunku sen pislikler için kendine bu hale getirdin ders zaman kaybı herkes sistem robotu olmuş bak sen önemlisin birine ahin vebalin oldumu kötülüğün oldumu birisine
- 1 yıl
Babamla arada kavga ediyoz
- 1 yıl
Sonra barışıyoz
- 1 yıl
Anladım sana duygusal siddet uyguluyor
- 1 yıl
Yoo babamla ilgili bi sorun yok
Ben de yapıyorum, ne var bunda?
93 Yorumla- 1 yıl
Cidid misin?
- 1 yıl
türbanlı candır
- 1 yıl
Konusmak isterim senle
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğru yanlışı sen daha iyi bilirsin. Kendi hayatın kendi düşüncen kendi yaşantın kimse karışamaz
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgilin bile olmaması lazim nasıl tesettürlusun sen
20 YorumlaCinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. yanlış değil bence.. ama sen ne hissediyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHadi dayanamaz duramaz seksting yaparsın anlarım da seks yapmak ne mk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAcik kapali olsanda yanlis ama yapiyorsun ne edelim? Yapmasaydin keske daha iyi idi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSende 1 gram IQ olsaydı bunu yapmazdın yaziklar olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTesettürlüyüm ve seks yapıyorum ne demek zina zinadır. açık olsan ne kapalı olsan ne
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten hep kapalılar yapıyor açıklar daha namuslu sizden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyanlış mı evet // tesettürlü olman ya da olmaman bir önemi yok
10 YorumlaTesettürlü olmanla bir ilgisi yok. İnancına göre yanlış.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende öyle ya. Hatta arkadaşlarımda öyle :(
1914 Yorumla- 1 yıl
Kapalılar daha mı istekli
- 1 yıl
😂
- 1 yıl
Evlensen?
- 1 yıl
Yazık baş örtüsünu kötüye kullaniyonuz
- 1 yıl
türbanlı tadı bi başka gerçekten
- 1 yıl
arkadaşların da türbanlı mı
Cevap sahibi1 yıl@banamiyavde
evet- 1 yıl
e beni de görün o zaman
- 1 yıl
Sen de tesettürlü müsün?
- 1 yıl
@Burak6162 harika bi his
- 1 yıl
@Burak6162 gelir knk artık baya arttı merak etme
Gizli Üye(36-45)1 yılaferim. bize ne.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapalı evli kadınlar yutuyor bildiğin evde doyuramayınca eşi duramıyor. Yutuyor aleti ne diyorum bak
10 Yorumla
1 yılYooo çok doğru bütün tesettürlüler seks yapmalı zaten haamına kodumun kaşarı
20 Yorumla
1 yılBizim okulda da vardı kız tesettürlüydu kucaktan kucağa geçiyordu sadece tesettüre üzüldüm
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSen keyfine bak canım
52 Yorumla- 1 yıl
Eskiden ne konuşurduk seninle 😁
Gizli Üye(18-24)1 yılTeknik olarak evet
81 Yorumla- 1 yıl
😂
1 yılTesettür takan rahibe mi oluyor? Yapamaz diye bi kural mı var 😀
10 YorumlaDeğil benim arkadaşlarım vardı yapardık onlar bir ateşli oluyolar offf 🔥🔥
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılİhtiyaç ama bir gün o sevgilin giderse o zaman pişman olursun
11 Yorumla- 1 yıl
Seks ihtiyaç değildir bence
Niye yanlış olsun bir yemek su içme gibi ihtiyaç meselesi
10 Yorumla
1 yılKendi hayatın başkasına sorgulatma. İstediğin gibi yaşa
10 YorumlaZina olduğunu biliyorsundur
Zinanın nasılsın günah olduğunuda10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal zevk aliyorsan
41 Yorumla- 1 yıl
Sonrada diğer kapalilara kötü biliniyo takmasinlar baş örtüsünu ona sığın masinlar
Gizli Üye(30-35)1 yılNerenden yapiyorsun
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCarsafmi normal basortumu
Soran1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi1 yılNeyi anlamadin. Gel bi ortalikta konusmayalim. Ck g zliden
Cevap sahibi1 yılSana diyom
Cevap sahibi8 ayEn son ne zaman yaptin
- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri