ilgi duyduğun erkekler sana asla ilgi duyamaz. flört etmek istiyosun imkansız. bir şey yaşaman imkansız. sana ilgi duyan kızlara karşı hicbir şey hissetmiyorsun hani birine aşık olursunuz o da başkasını seviyordur ama sevdigi kişide size aşıktır ya türk dizilerindeki şu aşk üçgenini hayatımın sonuna kadar cinsel hayatımda hep yasayacagım çok zor bir şey.. öyle derdimi anlatmak istedim. bu arada feminen olan gaylarden değilim yani dışarıdan bakınca kimse anlamaz gaylerden falan da hoslanmıyom sadece normal erkeklere karşı bazen ilgim oluyo konuşmak istiyorum o da asla yaşanamaz. keşke kızlardan hoşlansaydım karşılıklı ilginin nasıl olduğunu o kadar merak ediyorum ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBir gay erkek olarak gay olmanın getirdiği zorlukları elbette bende biliyor anlıyorum gerek gaylar gerekse heteroseksüel insanlar olsun bizi anlamayan çok insan var biz kendi aramızda bile iyi değiliz ki zaten ancak heteroseksüel erkeklere bile bile ilgi duymadım ben kolay kolay gaylara bile duymam öyle bilmiyorum sanırım bizi derin bir yalnızlık bekliyor gibi umarım bizler için her şey daha iyi olur ben gay olduğuma zaman zaman sinirlensem üzüntü duysam da asla kendimle ilgili pişmanlık duymadım neysem oyum benim öfkem bazen dışarı bazen içeri oluyor yani kendime hayat işte neler bekliyor bizi daha kim bilir gayların iki yüzlülüğü de ayrı dert normal şekilde kimseyle bulaşamıyorsun bile ben kimseyle buluşmayalı 15 yılı geçti yani bilmiyorum ya gay platformları seksüellik akıyor başka hiç bir halt yok kuyusu kazan kazana birbirini yiyen yiyene aklı başında bir gay tanımadım hepsi de aynı.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
1 yılİşte turkiyede gay ortamı yok pek. Sende haklısın. Herkes uygulamadan buluyor onların da niyeti belli.
03 Yorumla
Soran1 yılgay ortamı istesem yaparım ama istemiyorum ki ben. gaylerden hoşlanmıyorum zaten itici geliyorlar ben keşke eşcinsel olmasaydım diyorum çok yorucu bıktım
- 1 yıl
Normal erkeklerden mi hoslaniyorsun
Soran1 yılevet sorunda orada o yüzden hicbir zaman cinsel hayatımda karşılıklı ilgi yaşayamamış olucam
dediklerin dogru ama bu tedavi ol yazanlar ne saniyo gay olmak bi hastalik degil biraz okuyun arastirin aslinda daha fazla sey yazmak isterdim ama useniyorum
17 Yorumla
Soran1 yılüşenme lütfen
Soran1 yılsen de mi eşcinselsin
Soran1 yıloof of neyse aga cok sagol gercekten
Soran1 yıleyw
merhaba , özele gelir misin?
018 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yılprofilimi acamam
Soran1 yıltamam atamam işte
Soran1 yılburdan konusuruz istiyosan soru eski ztn
Soran1 yılsen tedavi oldun mu
Soran1 yılneden devam edemedin
Soran1 yıl?
Soran1 yılkac para istiyor ki
Soran1 yılinstagram varsa verir misin ordan konussak fake falan da olur
Tedavi olmayı deneyebilirsin
09 Yorumla
Soran1 yıleşcinselliğin tedavisi yok keşke olsa
Soran1 yılnerden biliyosun var olduğunu
Soran1 yılben çok araştırdım tedavisinin olmadığını da biliyorum yıllardır bununla savaşıyorum ama sen nasıl böyle kesinsin onu anlayamadım tedavi falan bulundu da haberim mi yok
Soran1 yılne diyebilirim ki sence psikiyatriste gidip bilmedigim icin soruyorum
Soran1 yılanladım teşekkürler
1 yılEn iyisi gay olma
01 Yorumla
Soran1 yılson cümlemi oku
Gizli Üye(30-35)4 ayOldukça zor
00 Yorumlatedavi ol
01 Yorumla
Soran1 yıleşcinselligin tedavisi yok ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı