Annem evden gidince özel şeyler yapmak istedim daha bitiremeden geldi ve anladı kapıyı geç açınca zar zor giyindim. Gizli bi iş mi yapıyodun dedi. sonra sinirden ağladım aylardır zaten gitmiyodu evden napıcam ben? Neden böyle oluyor🥲
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Boş ver evet gizli iş yaptım de bacaklarda kılları alıyordum sen geldin de anlayış gösterir. O o sıralardan geçmiştir takma kafana
Annelerden kaçmaz bende geçen bi arkadaşa yakalanmıştım rezil oldum öylece
Umursama bence insanlik hali her insan yapar bence sorun annende
azgınlıgın getirdigi streste berbat bir şeydir mesela
Of evettt aynen öyle…
Ahahahshs ya Allah affetsin çok zor durum ama komik de geldi.
Üzüldüm ya
Ya of gülmesenize🥲😰Çok sinirliyim berbat bi durum
Gıcık
Şu durumun kıyısından döndüm ben de, altıma ediyordum korkudan.
Seni anlıyorum yani ama durum komikmiş dışarıdan bakınca 😅
Nasıl döndün
Sorma sweat giydim ama içimde bi şey yok belli oluyodu…
Evde abim ve babam, yurtta da oda arkadaşlarım.
Çoğunda yatağımda yapmaya çalışıyorken kapı aniden açılınca kaskatı kesilip uyuyor numarası yaptım tabi hızlıca yüzüstü dönüp.
Sırtüstü kalsam çadır ele verecekti beni
Ahahahshsh ıslaklık mı belli oldu
Ayy😰🙈jekxkdkd çok iyi taktik ee sonra noldu rahatlayamadın mj
Hayır üst kısmımm
Ya evde olunca odaya giren bir şey alıp çıkıyor da yurtta olunca odaya giren çıkmak bilmiyor ki.
Bir kere öylece yarım saat yüzüstü yattım arada sıkışınca kendiliğinden inmiyor da maalesef, arkadaş yarım saat sonra kantine inince banyoya koştum ağrıdan akşama kadar topal gezdim iyi sövmüştüm içimden
Ahaha djkfkf iyiymiss
Ya aslında yaşayan için hiç komik değilde şu an bende sana güldüm ejdkdkmg
Sorma ya içindeyken sınır krizi geçirmelik ama
Evet sinirden ağladım zaten
Birine yakalanmak neyse de bazen hiç elinde değilken ve beklenmedik sürprizler de olabiliyor biz erkekler için.
Bu durum daha sıkıntı
Evet bende bazen birden bire yapmak istiyorum istek geliyo veya bi şey görünce falan. Birden bire olunca daha ateşli oluyo bide djdk ama ev halkı var tabi işte🤬😡😠😤 ama kendimi tutuyorum ben kızım siz erkekler daha zor
Çektiğim çileyi yazsam roman olur çok satanlarda ilk 3e girer dram kategorisinde.
Harbi yıldım he
Sen baya sjdjdjdj şeysin heralde libidolu bende öyleyim zor isimiz ya
Evlenmeden rahat yok galiba😤😂
Diğer hemcinslerimin libido seviyesini bilmiyorum ama yarısı bile benim kadar olsa herkes çadırı diker gezerdi bence ahshshs
Libidom hayli yüksek ve evlenene kadar düz duvara örümcek gibi tırmanırım herhalde
Ay ne fena bi şey çıktın sen oha djdkdk bana da fırsat vrrilse ev boş olsa her gün yapardım
Ay gerçi her gün yapmazdım orası yıpranmasın djfkdk bide alışmamam gerek evlenince sorun çıkmasın diye ama asıl isteğim her gün rabi eıdk
Ya kızım benim de fırsatım olsa zaten muhtemelen 1 ay gönlümce yapsam bir deri bir kemik kalırım çünkü yemek yemeyi unutur insan yaparken 😅
Bakirlik çok zor ya her an deli gibi isteyebiliyor canım ve her an yüksek dolanıyorum
Orası öyle kolay yıpranmıyor ya, muazzam bir kendini toparlama yeteneği var.
Düşün ki doğum sonrası bile toparlıyor koca çocuk oradan geçince, penis geçince mi hırpalanacak 😅
Ama tabi zamanla hor kullanılırsa biraz yorulur yavrucak da
Ahahaha ay cidden varya 3 aydır yapmıyorum 5 kilo almışım 51 olmuşum şaka gibi… 46 ydım normalde düşün.. jdkfjdk ben evlenince kilo almak değilde zayıflanır diye düsünüyorum hep dıdkd
Yok ya ben kendi elimden bahsettim her gün her gün hani ekdkdkfj ya yavrucak mı ahahha 😂 doğru tabi tatlı bi organımız sonuçta.. hor kullanırsa cidden değişimler oluyomus azcık aman banane umrumda değil sjdkd spor mpor hareket yaparım istediğini yapsın
3 ay mı harikasın ya, takdir ettim bravo.
Bence de elini alıştırma ben de bıçak kemiğe dayanınca artık aklımdan çıksın diye mecburen yapıyorum yoksa yolda yürürken ağacın kıvrımını bile kadın beli olarak hayal edebiliyorum ahshshs
Bir de bu kadar yüksek bir libidoyu asla dışarı çaktırmayıp içine atınca da iyice zorlaştırıyor insanın işini diye düşünüyorum.
Bu arada bence de benim senin gibi libidosu tavan insanlar net kilo verir
Ohaa ahaha djdkkd bence de öyle bahsetmiyorum yok ya bi kere arkadasıma güvendim sonra beni ordan vurdu azgnm diye laf skmaya calısıyo beyinsiz. Bida demiyorum kimseye
Of zar zor 51 oldum iyiydi ya skdkf hem yedirsin hem şey ekdkdkd yapalım öyle olsun ahaha
Yav vaktimiz gelmiş ama bekar ve sap şekilde bekliyoruz vücudumuz da isyan ediyor artık aloooo nerede kaldı şu eşim diye.
Haksız da değil yani yeter daa
Ahahahshsh kelime oyunu yaparım bak malzeme verme
Evet ya evlenmem lazım djfkfk inat ettim 24 25 diye daha 2 3 yıl var çünkü çok safım evlilik konusunda kafam anca ayıp seylere iyi calısıyo skskkxkx tabi istiyo hemde hiç haksız değil evlemmek istşyorummm ayaya
Ahahahhaaa kelime oyunu mu yaa nerde malzeme verdim hangisi😂
Son derece doğal zaten, anne babalarımız bu yaşta bilmem kaç çocukluydu muhtemelen şu saatlerde de rahat rahat yenisi için denemelerde bulunuyorlardı.
Bir de bize bak, “elimizden” geleni yapıyoruz ama yetmiyor
Merak etme hem yer hem kilo verirsin hatta yedikçe kilo verirsin diyecektim ahahsh
Offf ımmm🙈😰jejdhcj çok iyi betimleme hayal edince.. Çok mutlu bi hayatmış biz bide onları küçümsüyoruz of asıl istediğimiz o bence yaaaa
Yok artık yoksa aynı şeyi mi düşünüyoruz?
Asıl istediğimiz yemek ve yenilmek mi yani sence de
Yaaaa ahahhaha😂🙈Şapşalll jfjgjd Tahmin ediyodum yazarken kesin bu bi şey der buna dedim djfkkf Mükemmel bi cümle unutulmaz.. Yazdım bi kenara
Ahshshshsh harbi kafalar bir çalışıyor demek ki.
Şu olaya dair her detay büyüleyici her detay olağanüstü mükemmel geliyor gözüme.
Muhtemelen sana da öyle.
Benim damarlarımdan kan yerine arzu akıyor resmen ya
Benimde öyle…Burcun ne senin
İkizler, senin?
Akrep.
Yükselenim olur kendileri.
Sağ olsun beni de yükseltiyor hep
Yaaaa…aa 😅 şaşırmadım belli
Var ya yarın sabaha da çok zor durumda uyanacağım kesin.
Yıldı bu adam yıldı, yetti he
Neden ki djkdkd noldu şimdi birdenn
Asıl ben napayım yarıda kalmış sinirli bi haldeyim :( of yıldımmmmm
Bir süredir ben de yapmıyorum ve şimdi bilinçaltına tohumlar ekildi gece yatağa girince hooop beynime hayaller getirecek kendimi zar zor tutup uyusam dahi sabaha birileri benden önce kalkacak
Sen yapıp rahatlasana bu gece, yarım kalmak en kötüsü
Yaaa ne güzel djfkfj sabahda yaparsın hazır kalkık oh mis uğraşmadan😂🙈veya rüyana kızlar girip halleder off ne güzel yaaaaaaa
Biz hiç rüya görmüyoruz öyle🤬
Ses çıkarırırım🥲Duyabilirler…
Hee öyle kolaydı zaten hazır kalkmış okşa rahatla 😅
İdrara da sıkışık oluyoruz genelde ve zorluyor ikisi birden.
Ben rüyalandığım zaman kızların yüzünü görmüyorum ki bayadır da rüyalanamıyorum zaten sabah bir uyanıyorum ohooo bir şeyler olmuş kamyon devrilmiş karşımda olay mahalli polis gibi dalıyorum
Peki duşa girip yapsan? Suyu boşa akıtırsın o ara inlesen de duyulmaz
Ayy nasıl olıyo ikisi bi arada kfkfkf çişli çişli ahahaa
Aaa öyle kötü oluyomus hatırlamadan sarhoş gibi.. zevkini alamadan olmaaaz djkf sayılmaz
Duşta rahatça rahatlanmıyo ki tabi siz ayakta akıtıyosunuz sjdkfj biz kasılıp titriyoruz ve ses de çıkıyo banyoda yumuşak bi yer yok canım acır hareket edince
Yok yok öyle değil, bizde tek çıkış var ve kalkıkken idrar kanalını tamamen sıkıştırıp akışı engelliyor. Kalkıkken döl ve zevk suyu akar sadece yani.
Ve evet kesinlikle öyle hatta destek yerine köstek oluyor bana rüyalanma çünkü sabah kalktığımda hem rüyalanmış oluyorum hem birileri öyle bir delirmiş oluyor ki kopmaya tamam kalmış oluyor.
Gel de delirme
Kim delirmiş oluyo ya anlamadım dkfkf bosalmıs olmuyon mu
Kıyamam ya, düşünemedim haklısın.
Biz itfaiye borusu gibi tutup banyo giderine doğru eğik atış ile fışkırtabiliyoruz Ahahahs.
Sizde ise kasıla kasıla boşalma oluyor yatakta olup baygın baygın gevşemen şart.
Sanırım tek çaren herkesin horul horul uyuması
Boşalıyorsun ama yetmiyor ki penis kalkık oluyor uyandığımda yine
Offf anlatma ya sennnn 😰🙈 canımı çektirdin evet baygın baygın of
Benim de canım çekti bu bizim şu libido ile kaderimiz, kaderimiz…
Duş da aldım sabah da erkek kalkacağım ben yine taşla ezmek isteyeceğim herhalde bu gece.
Zorlu bir gece olacak gel de beyefendiyi uyut öyle yat
Aa bida mı istiyo şeyy djfjf
Bidaha istemez olur mu şu yüzsüze kalsa sabah akşam ister ahshshsh
Onu ehilleştirmeyi deniyorum ama yok, vahşi doğadan gelmiş vahşi yaşam tarzından devam etmek istiyor
Oooff of…zor cidden.. Oo uyutcaksın demek ddkdk şanslı gıcık.. tek misin sen
Benimde işim zor napcam bilmiyorum
Tek değilim aslında ama uyuyana kadar tekim.
Boşalmaya yakın zevkten bilincimi kaybedip inlemesem rahat rahat yaparım da tırsıyorum öküz gibi böğürürüm de sesim duyulur rezil olurum diye
Senin de acil rahatlaman lazım buram buram hissediyorum enerjini
O nasıl bi şey ya nerdesin sen djdkkd merak ettim off sende mi ses çıkarıyosunnn erkekler ses çıkarmalı bence de.. Vahşi hayvan gibi off
Öküz gibi böğürrrr aslann kfjf aferin
Ahahahhsah benim ses zaten su aygırı, boğa gibi falan çıkıyor ve elimde değil boşalmaya yakın insanlıktan çıkıyorum bilinç gidiyor tüm kontrol aşağıda oluyor.
Özellikle boşalma esnasında akarken baya inliyorum istemsiz
Offff ımm evet
Ateşim yükseldi resmen ya, bu gece şu eziyete son vereyim bari
Demek hissediyosun enerjimi off🙈😰
Ayyy offf çok iyi tamam sus…
Tenin hayvan gibi çekiyor tenimi aşırı fena hissediliyor enerjin ve çekiyor kendine
Şşşşşh
Biz ışık hızıyla 2 taraftan karşılıklı gelip ortada şöyle atom parçacısı gibi çarpışsak ne dert kalır ne tasa
Ay sus deli misin ben kocama saklıyorum kendimi.. Haram
Ben bir soğuk su çalayım şuna ya
Aklım kaymaya başladı
Elimi yüzümü yıkayıp geliyorum buz gibi suyla
Sus tamam zorlama beni
Kusura bakma lütfen
Seni de zor duruma soktuysam
Evet öyle yaptın
Özür dilerim
İyi misin?
Değilim off
Hiç mi fırsatın yok ya? Kendimi geçtim sen rahatla istiyorum
Kıyamam teşekkür ederim.. annem yanımda uyuyo 😰 geldi koltukta. Normalde burada uyuma hadi yolladım diyelim ne zaman duş alıcam üşenirim
Ses de çıksramam şarkı da açamam gece gece
Duş alınır ya her türlü
İnlemeden boşalamıyor musun sen de benim gibi
Evet
Önemli değil ya ben alışığım.🥲😭
Anneler biliyor maalesef benimki de öyle anlıyor
Duşta vs yap illa odan da yapmak zorunda değilsin bir ton yöntem bar sonuöta
Valla yakalanman komik geldi 😂😂 rahatlamadan gelmesi üzdü 🥹🥹
Kukumu temizliyordum de
Ya of ahhahJxjcmc ne temizlemesii
Kıl tüy yok mu jdjdj
He öyleli dxk belki ondanda şüphelenirdi aynı şey nerdeyse ama mantıklı dediğin