p*rno da izlemedin hiç bunu bilecek. öğrenecek bir sey yok kendiliginden gelisen bir sey bu herkes bir degil zaten ben de daha yapmadim görmedim merak ediyorum merak etmende de sorun yok zaten normal bir sey merak etmen
Normal heyecanlanmadan uzun uzun sevişip sulaninca giriş yapilir girişte sivrisinek isirigi kadar hafif ağrı ya olut ya olmaz sonrası rahat keyifli olur gözde büyutmemek gerekir
Geç kalmadın ben de hiç yapmadım merak ediyorum hormonal biraz sonuçta üremek ve seks sadece erkekler için Yok nasıl onlar istiyor ise bizimde istememiz normal bir şey ben sadece biraz inançsal evlenince yapmayı bekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
normaldir çok merak etmeyin
p*rno da izlemedin hiç bunu bilecek. öğrenecek bir sey yok kendiliginden gelisen bir sey bu herkes bir degil zaten ben de daha yapmadim görmedim merak ediyorum merak etmende de sorun yok zaten normal bir sey merak etmen
Normal heyecanlanmadan uzun uzun sevişip sulaninca giriş yapilir girişte sivrisinek isirigi kadar hafif ağrı ya olut ya olmaz sonrası rahat keyifli olur gözde büyutmemek gerekir
ilişki deyince ne anlıyorsun ya da aklına ne geliyor ona göre söyliyecem sende öğrenmiş olursun.
Bende yaşamadım merak etmen normal
Evet cevaplara bakınca rahatladım az da olsa
Ne güzel sevindim senin adına ☺️
Helal olsun bu dewirde bu yaşa kadar 👍
@Sempatiik26 😊👍🏻
Normali buda bu dewirde tam tersini düşünüyolar maalesef
@Sempatiik26 tam tersini düşünüyorlar derken
Yani ilişki yaşamayinca gerici olarak ama Allah'ın ne dedediği onemli
@Sempatiik26 evet öyle tabiki önemli olan o
Aynen öyle
merak gayet normal bedenin isteği var bu da normal
bu topraklar sapık dolu
Heycan panik yapma hoşuna gider bı kız olarak hiç ilişkiye girmemişsin helal olsun
Ben de merak ediyorum nasıl yaparsın diye 😂
Merak etmen. Kaliteli bilgiler alıp öğrenmen gerekli ayrıntılı bir şekilde
Merak değil de can çekmesi diye isimlendirilebilir mi?
işte penisimim kafasını zeynonun vajina girişine sürtuyorun inliyor sonra bi sokuyom off
Bende sadece merak ediyorum ama hiç istemem
Aynen bende öyle
Hayır değil bir bilene sor tecrübeli olsun
Gayet normal yaş kaç?
Gayet normal zamanla ilişkiye girdiginde zevkten sürekli isteyeceksin
Normaldir, yaşamadığın her anı merak edersin
Rüyada hiç görmedin mi
Normal tabi
Normal
Bakıyorum yaşça küçükler bile yaşamış, ben de yaşasaydım demiyom ama yani geç kaldım sanki
Geç kalmadın ben de hiç yapmadım merak ediyorum hormonal biraz sonuçta üremek ve seks sadece erkekler için Yok nasıl onlar istiyor ise bizimde istememiz normal bir şey ben sadece biraz inançsal evlenince yapmayı bekliyorum
Ağzına sağlık bende tam senin gibi düşünüyorum
Yapınca da bu muymuş dersin
Öyle bir şey mi
Bence evet
Merak etmen normal evlenecekmisin yakında
O girişlerde ne hissedilir onumu merak ediyorsun
Evet normal durumlar
Normal tabii ki
Zamanla alisirdin
Çok normal
Bende çok merak ediyorum
Normal