Cinsel Yaşam Bir adamla buluştuğunda tahrik olduğunu nerden anlarsın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bir adamla buluştuğunda tahrik olduğunu nerden anlarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Eli ayağına dolaşır, değişik hareketler yapar, şeyi kalkar ve onlar gizleyemez de biz gibi hemen kendilerini ele verirler🤣 2 8 Yorumla _Armstrong_ 1 yıl @hayatgibibirsey Siz gibi derken siz de de mi kalkiyor 😂 Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl @_Armstrong_ bizim kalkmıyor başka şeyler oluyor ama kimse bilmiyor 🤭 Yorumla _Armstrong_ 1 yıl @hayatgibibirsey peki içiniz gidiklaniyor gibi bir hissiyati mi oluyor 🙈 Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl @_Armstrong_ yorum yok ☺️ Yorumla Soran 1 yıl hahahahaa Yorumla _Armstrong_ 1 yıl @hayatgibibirsey e peki tamamdir oyleyse. Evlimiydiniz acaba ozel bir soru sordum ama gerekcesi var o sebeplen Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl @_Armstrong_ evliyim evet Yorumla Soran 1 yıl Neguzell😇 Allahim hayirli eylesin insallah Yorumla
Fişşekkız Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Böyle içinde hisler oluşur ve sızlayabilir ıslanabilirsin 3 3 Yorumla softpowerr 1 yıl Adamın tahrik olmasından bahsediyor Yorumla Fişşekkız 1 yıl @softpowerr aa çok pardon Yorumla Soran 1 yıl sorun degil :-) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İlk buluşmada hatun arabaya binince direk bacaklarını ellemeye başlamıştık sonra da seviştik ben mını parmakladım vs devam etti olaylar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl owww Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok iyiydi ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Islandıysann tahrık olmussundur ya da onun kı hareketlendıyse 0 11 Yorumla Soran 1 yıl ben islanmadimm ama o biraz boyle hemen tisortunu felan duzellti bi kendini koltukta duzenledi yani o an aklima gelmedide Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanı demekkı o etkılendı kalktı seyı demekkı Yorumla Soran 1 yıl aayyy oylemii yaaa :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesınlıkle yanı gormenı ıstememıs duzeltmeye kalkmıs 🙂 Yorumla Soran 1 yıl hihihii aayy utandimm simdii.. bir dahakine dikkat edimm bence ozaman. hicte aklima gelmedi haa o an heycandan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabılırr yanı heyecandan normal bısey Yorumla Soran 1 yıl aynennn baya heycanliydimm ama yinede iyi sakindimm ilk bulusmamizda daha kotuydum elim felan kilitlenmisti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm yanı baska neler oldu da etkılendı kı o kadar 🙂 Yorumla Soran 1 yıl elini uzatti bana el verdim hiic kimseye vermiyorken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm baska bısey yok yanı Yorumla Soran 1 yıl yokyok olmadiii.. sadece oturup konustuk arabada gizli gizli..hatta bana dedi seni fazla goremedim geldin oturdun kap kalin ceketle diye hahha Yorumla
whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 104% 1 yıl Anlayamam muhtemelen 5 2 Yorumla sk_34 1 yıl Pantolona baksa yeter Yorumla Soran 1 yıl aynenn Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sertliğine çaktırmadan bakabilirsin 1 25 Yorumla Soran 1 yıl hemen kapatti onunu Yorumla softpowerr 1 yıl Tamam işte sertleşmiş ki kapatmış. Anlaşıldı Yorumla Soran 1 yıl thisortunu duzeltir gibi yapti cunku Yorumla softpowerr 1 yıl Sertlik belli olmasın diye düzeltiriz kemere doğru 🙈 Yorumla Soran 1 yıl heeee tamam.. cunku biranda beni gorunce baktimm duzeltti thisortuyle birazda kendini duzellti oturdugu yerde Yorumla softpowerr 1 yıl Ahahahh naptın adama yaa Yorumla Soran 1 yıl birsey yapmadim, sadece arabasina bindim okadar Yorumla softpowerr 1 yıl Arabasında yapabilcdkleri aklına gelmiş Yorumla Soran 1 yıl olabilirmiii acabaa yaa Yorumla softpowerr 1 yıl Ben öyle düşünüyorum vala. Aklından bişeyler geçirmiş Yorumla Soran 1 yıl Hmmm bilemicem artik soylemezde zaten Yorumla softpowerr 1 yıl Söylemez evet daha yeni sevgilisiniz sanırım Yorumla Soran 1 yıl sevgili degiliz ne yazikki Yorumla softpowerr 1 yıl Sevgili olma yolu var mı peki. Ne amaçla buluştunuz. Arkadaş olarak mı Yorumla Soran 1 yıl maalesef yok :( ve ben onu sevdigim icin onu gormek icin bulustuk Yorumla softpowerr 1 yıl Sevdiğinin ilginin farkında mı Yorumla Soran 1 yıl biliyor tabi Yorumla softpowerr 1 yıl Sevgili olma yolu neden yok. Evli mi Yorumla Soran 1 yıl Evett :( Yorumla softpowerr 1 yıl Evli adamı etkilemişsin 🙈 Yorumla Soran 1 yıl hihiihii Yorumla softpowerr 1 yıl Seni haylaz 🙈 Yorumla Soran 1 yıl nasill oolduu bilmiyorummmm Yorumla softpowerr 1 yıl Nerden peki tanışıklık Yorumla Soran 1 yıl Tanisiyoruz iste bir sekil.. disarda bir kac kez gormustum yani kendisini Yorumla
Aloneman13 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% 1 yıl Uçak moduna geçmişse, tahrik olmuştur. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl nasil yani Yorumla Aloneman13 1 yıl Adamın uçağı kalkmışsa belli olur, ordan anlarsın : ) Yorumla Soran 1 yıl heee, ala iste hemen kapatti Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hemen çüküne bak.😃👍 0 3 Yorumla Soran 1 yıl kapatti iste hemen Yorumla mrfatbee 1 yıl Kapattıysa tahrik olmuştur.😄 Yorumla Soran 1 yıl yaa tisortunu ustune duzeltti bide koltukta kendini duzeltti iste Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kasıklarına bak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl hahhaa o heycandan aklima gelmez Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Önüne bakarak anlarsın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl iste arabada oturuyorduk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakınlaşma oldu mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eli ayağına dolaşır, değişik hareketler yapar, şeyi kalkar ve onlar gizleyemez de biz gibi hemen kendilerini ele verirler🤣
@hayatgibibirsey Siz gibi derken siz de de mi kalkiyor 😂
@_Armstrong_ bizim kalkmıyor başka şeyler oluyor ama kimse bilmiyor 🤭
@hayatgibibirsey peki içiniz gidiklaniyor gibi bir hissiyati mi oluyor 🙈
@_Armstrong_ yorum yok ☺️
hahahahaa
@hayatgibibirsey e peki tamamdir oyleyse. Evlimiydiniz acaba ozel bir soru sordum ama gerekcesi var o sebeplen
@_Armstrong_ evliyim evet
Neguzell😇 Allahim hayirli eylesin insallah
Böyle içinde hisler oluşur ve sızlayabilir ıslanabilirsin
Adamın tahrik olmasından bahsediyor
@softpowerr aa çok pardon
sorun degil :-)
İlk buluşmada hatun arabaya binince direk bacaklarını ellemeye başlamıştık sonra da seviştik ben mını parmakladım vs devam etti olaylar
owww
Çok iyiydi ya
Islandıysann tahrık olmussundur ya da onun kı hareketlendıyse
ben islanmadimm ama o biraz boyle hemen tisortunu felan duzellti bi kendini koltukta duzenledi yani o an aklima gelmedide
Yanı demekkı o etkılendı kalktı seyı demekkı
aayyy oylemii yaaa :)
Kesınlıkle yanı gormenı ıstememıs duzeltmeye kalkmıs 🙂
hihihii aayy utandimm simdii.. bir dahakine dikkat edimm bence ozaman. hicte aklima gelmedi haa o an heycandan
Olabılırr yanı heyecandan normal bısey
aynennn baya heycanliydimm ama yinede iyi sakindimm ilk bulusmamizda daha kotuydum elim felan kilitlenmisti
Hımm yanı baska neler oldu da etkılendı kı o kadar 🙂
elini uzatti bana el verdim hiic kimseye vermiyorken
Hımm baska bısey yok yanı
yokyok olmadiii.. sadece oturup konustuk arabada gizli gizli..
hatta bana dedi seni fazla goremedim geldin oturdun kap kalin ceketle diye hahha
Anlayamam muhtemelen
Pantolona baksa yeter
aynenn
Sertliğine çaktırmadan bakabilirsin
hemen kapatti onunu
Tamam işte sertleşmiş ki kapatmış. Anlaşıldı
thisortunu duzeltir gibi yapti cunku
Sertlik belli olmasın diye düzeltiriz kemere doğru 🙈
heeee tamam.. cunku biranda beni gorunce baktimm duzeltti thisortuyle birazda kendini duzellti oturdugu yerde
Ahahahh naptın adama yaa
birsey yapmadim, sadece arabasina bindim okadar
Arabasında yapabilcdkleri aklına gelmiş
olabilirmiii acabaa yaa
Ben öyle düşünüyorum vala. Aklından bişeyler geçirmiş
Hmmm bilemicem artik soylemezde zaten
Söylemez evet daha yeni sevgilisiniz sanırım
sevgili degiliz ne yazikki
Sevgili olma yolu var mı peki. Ne amaçla buluştunuz. Arkadaş olarak mı
maalesef yok :( ve ben onu sevdigim icin onu gormek icin bulustuk
Sevdiğinin ilginin farkında mı
biliyor tabi
Sevgili olma yolu neden yok. Evli mi
Evett :(
Evli adamı etkilemişsin 🙈
hihiihii
Seni haylaz 🙈
nasill oolduu bilmiyorummmm
Nerden peki tanışıklık
Tanisiyoruz iste bir sekil.. disarda bir kac kez gormustum yani kendisini
Uçak moduna geçmişse, tahrik olmuştur.
nasil yani
Adamın uçağı kalkmışsa belli olur, ordan anlarsın : )
heee, ala iste hemen kapatti
Hemen çüküne bak.😃👍
kapatti iste hemen
Kapattıysa tahrik olmuştur.😄
yaa tisortunu ustune duzeltti bide koltukta kendini duzeltti iste
Kasıklarına bak
hahhaa o heycandan aklima gelmez
Dikelir
Önüne bakarak anlarsın
iste arabada oturuyorduk
Yakınlaşma oldu mu
İbreden