Benim eşim olacak kişi bakir olmalı ama şu özgüvensiz silik kişilerden bahsetmiyorum, güçlü irade sahibi ve aynı zamanda biraz da olsa dindar olan erkeklerden bahsediyorum. Evlensem beni tatmin eder mi onu merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılYani dindardan kastin tam olarak bilmiyom haci hoca falan mi ama ben evet ibadetlerimi yaparim yerine getiririm ve evliligi de bekliyorum insallah da o zamana kadar yanlis yola tercihler yapmam ve libidom yuksek mi onu nasil bilirim emin degilim ama artik istiyormuyum merak ediyormuyum gercegin evet yalan yok hatta cok ediyorum artik obur turlu kendim tatmin etmem acikcasi hem hosuma gitmiyor hem zevk vermiyor pek ve zaten en minimuma indirdim ayda bir iki falan o da cok ihtiyacim olursa mecburiyetten gibi dusun baska alternatif olmadigi icin hani ve bagimli aliskanlik haline de getirmek istemiyom ilerde evlenince esimle yasayinca sorunlar yasayabilirim diye zevk acisindan olsun malum erken olayindan vs hani bide gunah yani o da rahatsiz ediyor iste o yuzden libidom dusuk mu dusuk degil ama 7 24 de abaza gibi dusunmuyorum ama ortanin da ustu 75% gibi falan diyebilirim heralde. Evlenip yasadiktan sonra mutlaka cikacaktir daha da ister insan artik o zevki tadi bir kere aldin mi ve helal bir sekilde kafan rahat mis istedigin zaman istedigin gibi yap...
018 Yorumla
Soran1 yılHayır ya hacı hocayı ne yapacam bende kapalıyım mesela ama namaz kılmıyorum öyle ayda bir fırsatım olunca ama oruç tutarım ve helala harama dikkat ederim, o anlamda söylüyorum. Sana gelirsek de bende öyleyim en iyisini yapıyorsun bağımlı olmamak gerek.
Cevap sahibi1 yılay da bir firsat nasil oluyor kanka ay basi gunlerin haric tabi kil yani bence valla sonra bide insan iyice usenir cani istemez ve birikir yani yasini bilmiyorum ama ben 18 yasimda basladim ramazanligin baslamasiyla beraber dedim kendime (zaten icimde hep bi baslama kilma istegi vardi sadece duzeni surdurmek meseleydi iste) oruc tutuyorsun ama namaz kilmiyorsun o da farz o da farz, orucu tutuyorsun farz ama namazindan mahrum kaliyorsun neden - boyle oruc mu tutulur dedim kendime boylelikle hosuma gitmedi bu hareketim bu sekilde basladim hem namaz hem oruc ve o gun bugun kiliyorum yani duzenli cok sukur ve insallah Allah bozdurmaz. Esimin de oyle biri olsun isterim kendim gibi evliligi esini bekleyen vs temiz biri hani onun disinda bu ozel seyler cinsellikmis seks libido bunlara rahatim oyle estagfurullah tovbe tovbe ayip falan degilim elbette suslenecek puslenecek benim yanimda evde oda da yasayinca vs kari koca arasinda bunlar da olmayacaksa bunlari nerde ne zaman giyecek yapacak helalin ki yapacak yani o yuzden oyle bu konularda da oyle mesafeli yok onu giyme onu yapma demem benim hosuma gider benim yanimda rahat olmasi davranmasi bana karsi suslenmesi ve istemesi kiyafetler alabilmesi sirf benim icin esini mutlu etmek kendini her gun begendirmek istemesi falan aranizdaki baginiz boyle guzel ve guclu olur yani bunlar benim dusuncem bakis acim tabi herkesin ki farklidir ama disari ayri ev ayri, disarda kapanacaksin tabi ortuneceksin belli olmayacak ama eve gelince ora artik senin ozelin rahat takilacagin acilacagin yerin...
Soran1 yılOkula gidiyorum oraya gidiyorum buraya gidiyorum o yönden fırsatım olmuyor dışarıda oluyorum ya hani, bazen de üşeniyorum aslında tek kötü yanım namaz kılamıyor olmam ama başlayacam inşallah Ya istiyorum da yapamıyorum bir türlü.
Cevap sahibi1 yıleve gelince kilarsin knk kaza olarak her zaman kilabilirsin iste onu diyom hani okuldasin diye tumden birakma eve illa geliyorsun evdeyken vaktin olunca kil yani. Bu arada kac yasindasin ki
Soran1 yılİşte onu yapamıyorum günde bi vakit kılsan ne kılmasan ne diyorum kendi kendime ☹️ biliyorum yanlış ama öyle yani. 24 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılolur mu hic oyle hic yokta gene iyidir belki bu vesiyle baslayacan her seyin baslangici var sende bu sekilde baslarsin belki oyle dusunme iste. Yasin cok gec degil ama cabuk gec olabilir insan bazen kendini kaptirinca akip gidiyor yani zaman bir an once basla kil derim ne guzel orucunu tutuyormussun bak bunu da yap yani sonra ilerde bir gun baslayinca butun bunlari kaza etmek cok zor olur cok fazla birikmis olur hani ve gercekten insana ruhen de rahatlama geliyor sanki ustunden bir yuk gidiyor kildikca nasil okulda bir dersin projen olur onu bitirince insana bi rahatlama geliyor ustunden yuk kalkiyor kafasi akli bi bosaliyor boyle ayni o sekilde iste aliskanlik et ilk zamanlar belki zor gelebilir ama sonradan alisiyon bana da mesela abdest alma olayi hep zor gelir usengeclik yapardim ama simdi abdestte neymis diyom kendime iki saniyelik is sip sak hani birak musade etme seytanin aklina girip celmesine bu usengecligi ve ileriye atmanin sebebi vesvese seytan yaptiriyor iste o dusuncelerini getiriyor aklina...
Soran1 yılYa bazıları da kiyafet takıyor ilginç mesela sen evleneceğin kişinin illa çarşaflı ve feraceli mi olmasını istersin? Merak ettim
Cevap sahibi1 yılYani isim olarak biraz karistiriyom hangisi nasil diye bi bakmam lazim ama isterim tabi guzelcene kapanmasini, bazilari da ustunu kapatiyor alti acik mesela veya baslarinda ortu var ama saclar hep dista gozukuyor falan hani ben isterim ki her yeri uygun duzgun olsun yoksa biriymis digeriymis onlar giyinis tarz mi dersin artik iste duzgun olsun da. Bu istegim tabi elimde olsa yani. Sen nasil giyiniyorsun ki
Soran1 yılBen bol paça pantolon üstüne de bol tunik olabilir ya da gömlek giyiyorum ama vücut hatlarım belli olmuyor saçım belli olmuyor birde şu bazılarının yaptığı o kocaman topuzlardan yapmıyorum, yine de bazıları bu kapanmak değil diyor burada önemli olan içindeki inanç değil mi her feraceli giyinen inançlı olmak zorunda mi sanki bazıları da aile baskısından öyle giyiniyor
Cevap sahibi1 yılYani soyle bir durum var bir seyi yapiyorsak tam yapmak lazim yapamiyorsak hic yapmamak lazim dimi. Hani kapanip namaz kilmiyor olabilirsin onda sikinti yok ortunme farzini yerine getirmissin oruc farzini da namazini da insallah ilerde bir gun getirirsin mesela ama "kapali" olup oyle yalandan dikkat etmeden onemsemeden sirf yapmak icin yapmak ne de olsa kafamda ortu var diyip kendini de "kapali"dan saymakta dogru degil bence sonucta bu dinin farzin hani bu boyle degil ki yapiyorsak duzgun yapalim namazi da kilinca namaz ortasinda saga sola da donup bakmiyoruz mesela dimi hani bu sekilde dusun ama sende o yokmus diyorsun o yuzden sen yine iyisin senlik bir sorun yok ben oyle ortaya genel konustum yapanlara falan yani bu benim bakis acim ben boyle biliyom yani yoksa biri sunu giymis digeri diger model giymis bunlara gore inanc olculmez...
Soran1 yılYok taytla gezmiyorum ya bol şeyler giyiyorum dedim ayrıca bir şeyi yapıyorsak tam yapalım ya da hiç yapmayalım mantıklı bi açıklama değil yani saçın görünmediği sürece ve dar dikkat çekici şeyler giyinmediği sürece bence sorun değil
Cevap sahibi1 yıltamam iste benim dedigim de ayni sey sacini ortmek ve tabiki hatlarini ortmek o da kiyafete giriyor iste tayt giyip dolassin demedim ki zaten
Soran1 yılAnladım da pantolon giyenle tayt giyeni aynı kefeye koyuyorsunuz
Cevap sahibi1 yılben mi koyuyorum anlamadim demek istedigini
Soran1 yılHayır bazıları sende öyle mi düşüyorsun diye sormuştum işte
Cevap sahibi1 yılHe yok canim neden oyle dusuneyim bol pantolon nerde tayt nerde
Soran1 yılPeki teşekkür ederim o halde
Cevap sahibi1 yılRica ederim :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir erkek yok balım yatakta seni mutlu etsin istiyorsan erkeğin tecrübesine takılmayacaksın aksi halde dediğin gibi bir erkek 2 dk da işini bitirir döner totosunu yatar
03 Yorumla
Soran1 yılYok istemiyorum ikisinden de evlenmem daha iyi
- 1 yıl
Yani muhtemelen öyle olur zaten
Soran1 yılSorun değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
1 yılÇok farklı parametreler bunlar ve karışımı zor. Allah gönlüne göre versin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Abdes kaçar diye kız eli bile tutmayan tip ise sal gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Böyle bir şey yok! 😅
Böyle bir tespit yok ve olamaz, mantık dışı!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDindarım haram ile ilişkim olmadı libido mu? Her gün mücadele ediyoruz snsjsjjs merak etme herkesten daha fazladır
082 Yorumla
Soran1 yılİraden güçlü yani
Cevap sahibi1 yılMuttaki ve dine bağlı olan birisinin zaten iradesi güçlü olması kaçınılmazdır.
Mecburen aynı ortamı paylaştığım bayanlar olmuştur şehirde yaşıyorum sonuçta ama hamdolsun zinaya düşmedik
Cevap sahibi1 yılSende dindar isen iraden avama göre bir tık daha güçlüdür yani. Tabi libido meselesi.
Soran1 yılHayır her dediğin dindar öyle olmuyor dindarım diyor namaz kılarım diyor oruç tutarım diyor ama dışarıda açık bir kadın gördüğünde aklına neler neler gelir o pis zihniyettem bahsetmiyorum, yani dinine bağlı olan bir insan sadece zina yapmamış olmak değil bu tür düşüncelerden de arınmış birisi olması gerekiyor ve şu an nedense dindarlar olduklarını düşünen insanların belli bir kesimi aynı benim anlattığım gibi ve bu kişilerden nefret ediyorum kimin iyi kimin böyle pis zihniyetten biri olduğunu kestiremiyorum
Cevap sahibi1 yılAnladım. Biz hayâ ederiz şahsen. Öyle arkadaşla gezmekten de. Öyle arkadaşımı motoruma bindirmek bile istemem. Ağzıma küfür almakta istemem. Yapsam âlâsını yaparım ama iradem ile Allah'ın rahmeti ile uzak kalıyorum.
İlim irfan ile meşgul olan insan dediğiniz gibi olumsuz özellikleri pek taşımaz
Cevap sahibi1 yılBu şey gibi. Bayan tesettürlü olduğunu iddia ediyor ama gerçek manada tesettürlü değil. Kendisinin tesettürlü olduğunu düşünüyor...
Cevap sahibi1 yılAçıkçası sizin gibilerin (takvaya yakın olduğunuzu düşünüyorum.) varlığına şahit olmama sevindim
Soran1 yılAynen ben erkekten örnek verdim sende kızlardan tam oldu kapalı falan bakarsın ama yemediği halt kalmamış öyle kişiler zaten aile baskısından kapanıyor içinde yoktur hatta belki ateisttir
Cevap sahibi1 yılHayır sadece o değil tabi giyimi de kendini ele verir. Başörtüsünü soğan çuvalı gibi bağlar ya da poşet gibi...
Yakaları üstünden bol şekilde aşağı salmak, omuzlara kadar gelip sarkması lazımdır diye biliyorum
Cevap sahibi1 yılO kadarda değil ya ateist değildir :):):)
Soran1 yılHer öyle giyinen ahlaklı olmayacağı gibi öyle giyinmeyen de ahlaksız olacak değil ben genelleme yapmayı sevmiyorum ve bahsettiğin gibi de giyinmiyorum ama diğer türlü de giyinmiyorum, önemli olan vücut hatlarım belli olmuyor ve saçım görünmüyor içimdeki inancı da biliyorum bu yeterli benim için.
Cevap sahibi1 yılİman herşeyden önemli nasıl giyindiğini anlamadım ama umarım Allah ve Resulü razı olacağı şekildedir.
Soran1 yılAmin, öyle olduğunu düşünüyorum ben
Cevap sahibi1 yılİyi ne güzel...
Evlilik arefesinde misin?
Soran1 yılHayır değilim, öyle merak edip sordum
Cevap sahibi1 yılOkul falan var herhalde.
Pantolon giyiyor musun merak ettim
Soran1 yılEvet bol paça
Cevap sahibi1 yılAnladım en uygunu ferace, sufle, çarşaf biliyorsun zaten
Cevap sahibi1 yılAma edepli biri olur ya bence
Soran1 yılBiliyorum da dediğim gibi burada önemli olan inanç her öyle giyinen inançlı olmayabiliyor sırf aile baskısından kapanıyor ben içimden geldiği gibi kapanmaya çalışıyorum dini kurallara dikkat ederek yavaş yavaştan feraceye geçer miyim bilmiyorum ama içimden geliyor olması lazım
Cevap sahibi1 yılElbette. İnançlı olman çok güzel. Kur'an ezberin var mı, fıkıh bilgin, siyer bilgin?
Soran1 yılHafız değilim ya da ilahiyat okumadım, öyle kur'anın tamamını ezberlemedim ama belli başlı bazı sureleri bilirim, tecvid ile de okurum Arapçam iyi bu kadar daha fazlasını bilmem.
Cevap sahibi1 yılBende ilahiyat okumadım meslek edindim, çalışıyorum belli başlı sûreleri ezbere bilirim arapçam çok iyi değil ama bazı ayetlerin manasını bilirim.
Nerelisin ki Arapça biliyorsun merak ettim
Cevap sahibi1 yılTecvit mahreç bilirim hamdolsun
Soran1 yılYani benim de çok çok iyi değil de genele göre iyi diyeyim, öğrendim.
Cevap sahibi1 yılMaşallah sana ya 😊
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Okuyor musunuz
Soran1 yılEvet, kariyer yapmaya çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılNiye bekâr kaldığımız anlaşıldı 😊
Soran1 yılBelkii de o yüzdendir
Cevap sahibi1 yılReva mı bu hanımefendi:)) yaş kaç ki
Soran1 yıl24 yaşım
Cevap sahibi1 yılHmm yükseklisans mı yapıyorsunuz
Soran1 yılBilgi vermiyorum o konuda
Cevap sahibi1 yılDevlet sırrı 🤷🏻😄
Soran1 yılEvet 😄
Cevap sahibi1 yılPeki :) zaten evlilik düşünen biri değilsinizdir:):)
Soran1 yılHayır düşünüyorum tabi ki de ama şimdi değil bir iki yıl sonra
Cevap sahibi1 yılOkul devam mı ediyor
Cevap sahibi1 yılBir-iki yıl geçer ama sonra beni bulamazsın bak 😄
Soran1 yılYani evet başka işlerim daha var
Soran1 yılKaybeden sen olursun belki de
Cevap sahibi1 yılahaha olabilir elimden geleni yapıyorum ben ama sen zorlaştırıyorsun 😄🤷🏻🤷🏻🤷🏻
Cevap sahibi1 yılBazı şeyleri evli iken de yapmak mümkündür
Soran1 yılSen kaç yaşındaydın?
Birde burdan birine güvenmek pek akıl karı değil gibi
Cevap sahibi1 yılTanıyınca veya görüşünce insan bazı tahminlerde bulunabilir diye düşünüyorum ben dürüstlük olarak kendime güveniyorum
Kaç olmam kurtarır yaşı 😄
Soran1 yılOlanı söyle işte
Cevap sahibi1 yıl29 :))
Soran1 yılYaşlandığını mi düşünüyorsun ya da hissediyorsun
Cevap sahibi1 yılHaha başladı olumsuz konuşmaya :)) hayır bir eş ile tamamlanmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılİnsan haramlardan kaçmak için değil sadece, dostluk, yakınlık muhabbet kuracağı birini arıyor. Birlikte birşeyler öğreneceği, gezeceği, hayatı birlikte paylaşacağı birini...
Soran1 yılYok kaç kurtarır dedin ya 😄 kendini yaşlı bulduğun için mi sordun diye soruyorum bende
Evet haklısın o konuda
Cevap sahibi1 yılHayır yaşlı bulmuyorum gencim elbette :) sadece tercih meselesi olduğu için böyle sordum :))
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılFarkında olmadan öyle hissetmişim öyle sormuşum herhalde 😄
Soran1 yılYok ben bilmiyorum onu sen daha iyi bilirsin 💁♀️
Peki eşinin çalışıp çalışmayacağına karışır mısın
Cevap sahibi1 yılBirlikte isek birbirimize karışabiliriz. Uygun ortamı var ise dikkat ediyorsa ve ona güveniyorsam olur neden olmasın
Soran1 yılZaten güvenmesen eşin olmazdı herhalde
Cevap sahibi1 yılEvet öyle tâbi bide kendini muhafaza edeceğine veya sınırını koruyabileceğine güven var. Bide insan rahatsızlık duyabilir ortamına göre
Soran1 yılHım evet anlıyorum
Cevap sahibi1 yılOlabilir mi diyorsun
Soran1 yılBu kriterler yetersiz yine de 😄
Cevap sahibi1 yılHmm mesleğim var ama :)):) tam net konuşmadık ama bilmiyorum ki. Şans vermelisin belki de tanışmak için
Soran1 yılMesleğin ne peki
Cevap sahibi1 yılPastacılık
Soran1 yılYaa nasıl pasta mi yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılPasta kurabiye poğaça special kurabiye
Soran1 yılEğlenceli olsa gerek
Cevap sahibi1 yılEh fena değil 😅
Cevap sahibi1 yılDiğer yorumda gördüm de namaz kılmıyor musun?
Soran1 yılMaalesef çok nadir kılıyorum
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin
Soran1 yılŞehir söyleyemem ama bölge olarak doğu
Cevap sahibi1 yıl. ahah bende memlekete geldim:):) özelden konuşalım mı
Soran1 yılSen nereliydin
Cevap sahibi1 yılİst. Adıyaman lıyım. Memlekete geldim
Cevap sahibi1 yılİstanbul a döneceğim birkaç gün içinde inşallah
Soran1 yılHim bilmiyorum sanmıyorum anlaşabileceğimizi
Cevap sahibi1 yılPeki. :)
Soran1 yılSence olabilir miyiz 🙂
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum, ayrıntılı konuşmadık. Ama sen okulum kariyer uzun sürer evlenmem birkaç sene diyorsan o zor olur
Gizli Üye(25-29)1 yılTesettürlü kızların yüksek oluyorsa onların da yüksek olabilir bence.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnce dene
Seni tatmin edemezse
Dindar olmayanlarla evlenirsin15 Yorumla
Soran1 yılAblacım iyi misin shfjfjdk ben ne anlatıyorum verdiği cevaba bak ya
Cevap sahibi1 yılAblacım
Evlendiğin dindar adamın libidosunu beğenmezsen; dindar olmayan libidosu tavan bir dam bulursun.
Olmadı; buluncaya kadar denersin
Soran1 yılHa evlenip boşanmaktan bahsediyorsun, evliliği çocuk oyuncağına döndüremem bu yüzden bi şeyleri merak ediyorum zaten tek bi kere evlenip onunla devam etmek istiyorum daha çok.
Cevap sahibi1 yılKesin libidosu olmayan birisini bulacaksın
Soran1 yıl😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Benden bahsediyorsun, kendimi gördüm resme
02 Yorumla
Soran1 yılCevap?
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ne fark ediyor onlarınki kalkmıyor mu sanki
02 Yorumla
Soran1 yılO anlamda demiyorum
1 yılMuhafazakarǰm ama libidom çok yüksek
02 Yorumla
Soran1 yılNe kadar muhafazakar mesela
- 1 yıl
5 vakit namazımı kılıyorum elimden geldiğince zinadan uzak durmaya çalışıyorum ama libidom çok zorluyor
Birlikte öğrenirsiniz
03 Yorumla
Soran1 yılErkeğin baskın olması gerekiyor her ne kadar bakir olsa baskın taraf o olsun istiyorum diğer türlü çocukça geliyor
Soran1 yılUmrunda değilse yorum yapma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılOnlar içine bastırdıkları için dahada istekli olur
00 Yorumla
1 yıldindar değiliz allaha şükür
00 YorumlaGeneli çok sapkın
45 Yorumla
Soran1 yılGenelleme yapmayalım lütfen sapkın dediklerimiz benim bahsettiklerim arasında değil, "güçlü irade sahibi" işi gücü uçkurunu düşünmek değil yani
- 1 yıl
Geneli demeyelim yuzde 99.9 udesek daha dpgru olur genel dedik mi az kalor
Soran1 yıl@hayalgucu34 sen ilk bi kendine bak 35 yaşına gelmiş sorduğu soruların kalitesizliği bir insana laf atmadan önce dönün bi kendinize bakın leşsiniz
- 1 yıl
Hahaha gic gulesim yoktu Şu an sen baya jaliteli sorular sormussun daha cesaretin bile yok sorularini gizliden soruyorsun cesaretsiz hadi bak isine
Gizli Üye(25-29)1 yılO da merak ediyordur emin ol
02 Yorumla
Soran1 yılEvleneceği kızı mı?
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)1 yılPeki sen onu tatmin edecek misin?
019 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHiç tecrüben yokken nasıl eminsin bu kadar?
Soran1 yılO benim bileceğim iş sizi ilgilendirmiyor
Cevap sahibi1 yılMerak ettim sadece bu öz güvenin kaynağını
Soran1 yılMerak edilecek bi şey değil
Cevap sahibi1 yılAslında tam merak edilecek şey bu bir kadının kendine olan güveninin kaynağı. Sende bakiresin hiç tecrüben yok
Soran1 yılAbicim ben o senin bildiğin kşrlardan değilim burada özelimi neden tanımadığım birine anlatıp da onu yükselteyim pardon? Sorduğum soruyla çelişir sen ucuz etlere bak
Cevap sahibi1 yılBuradaki insanları ucuz görüp kendini kaliteli mi ilan ettin sen? Ayrıca kadın mı erkek mi ne olduğu dahi belli olmayan birisinin yazdığına yükselecek kadar yoklukta değiliz kişi kendinden bilirmiş işi misali. Sen hiç bir şeyi de beceremezsin net kuru gültü
Soran1 yılAynen kesin öyledir, hepiniz yokluğun dibindesiniz ayrıca evet kendimi herkesten kaliteli buluyorum, ağzımı da bozmayacam işine bak
Cevap sahibi1 yılAdama sorarlar madem buradakiler kalitesiz senin ne işin var diye dimi bir de xper kasmış cinsellik soruyor kjahsd yazık :d
Soran1 yılBurdayım diye buradaki herkes kaliteli olmak zorunda mi? Sınıfımda da kalitesiz insanlar var o zaman okumayım, işimde de kalitesiz insanlar olacak o zaman çalışmayım ne diyorsun? Xper kasmak sizin gibi işsizlerin işi 1 yıldır burdayım istesem de istemesem de Xper kazanıyorsun. Dediğim gibi sen ucuz etlere bak burdan sana ekmek çıkmaz hadi
Cevap sahibi1 yılİnsanın okuduğu okul da iş de kalitesini belli eden etkenlerdir verdiği örneğe bak :D Fasulye kendini nimet zannetti :D Sen değil ekmek baklava olsan ne egonu böyle mi tatmin ediyorsun yazık.
Soran1 yılKalitemi her yerde belli ediyorum zaten merak etme ama bu demek değil ki olduğum her ortamda kalitesiz insanların olmayacağı, başarılı olup ahlaksız insanlar da olabiliyor
Cevap sahibi1 yılKim ki kendini çok övüyorsa en vasat insan türüdür :) Sen burada gizlenip anca bol keseden atarsın at at serbest alan.
Soran1 yılNiye açıktan yazıp kime kendimi ispat etmeye çalışayım 😄 hep aynı sözler hep aynı laflar ne dediğinizi kendiniz bile anlamıyorsunuz bence, sırf özel hayatımı merak ettiniz ve anlatmadım diye bu kadar hiddetlendiniz sanırım burada kaliteli kim kalitesiz kim belli oluyor zaten, ayrıca sende gizlisin madem bu kadar iyi niyetlisin profilini açsana herkes görsün insanların özel hayatını nasıl merak ettiğini utanılacak bi şey yok hani
Cevap sahibi1 yılBen hiddetlenmedim kocaman kocaman açıklamalar yazıp kendini haklı çıkarmaya çalışan sensin. Benim yazdığıma sorun yok tecrüben yokken nasıl emin oluyorsun sorusunu sen tatmin olmak olarak görüyorsun buda senin vizyonunu gösteriyor. Gizlenme konusu da gizliye gizli cevap veririm önce karşımdaki kendini belli edecek ;)
Soran1 yılO kadar ucuz ve basit görüyorum hepinizi demek ki daha doğrusu burada kendinizi öyle lanse ettirdiniz, ayrıca ben anlatamayacam dedim ısrarla merak eden sensin aynen en haklı sensin 😀 daha da yorum yapma
Cevap sahibi1 yılYazdığıma bak cevaba bak üste çıkacağım diye çırpındıkça batan biri :) Benim ısrarım senin boş özgüvenindi haklı da çıktım yeterli benim için.
Soran1 yılOkeyy 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılTatmin olursun ama erkeğe bağlı bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur da ne sıklıkla olmalı mesela
00 Yorumla
1 yılEder
012 Yorumla
Soran1 yılBahsettiğim gibi biri misin?
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ne olduki
Soran1 yılYok merak ettim sadece öyle olan da olmayan da cevapladığı için
- 1 yıl
Anliyorum
Soran1 yılBir şey sormak istiyorum
- 1 yıl
Buyur
Soran1 yılSadece feraceli kızlar mi kapalı sayılıyor senin için de?
- 1 yıl
Hayır tabiki yarım kapanan kız da kapalı sayılır
Soran1 yılYarım kapanan derken tarif edebilir misin
- 1 yıl
İran'da ki gibi düşün
Soran1 yılAnladım teşekkürler
1 yılOlur
10 YorumlaOlur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaO yapıya bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılasıl onlarınki yüksek oluyor
11 Yorumla
Soran1 yılYüksek olması da kötü biraz yani kontrolsüz mü onu bilmiyorum bi denge halinde olması lazım böyle görmemiş gibi olsun istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılEder eder
02 Yorumla
Soran1 yılBahsettiğim gibi biri misin?
- 1 yıl
Evet tipkisinin aynisiyim
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. hem de çok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu sen misin?
02 Yorumla
Soran1 yılKim
Cevap sahibi1 yılNeyse bisey dicem ama kayipsin