Gitmiyor oedı gitmiyor. Kaç kere dedim bitirelim diye. Kaç kere devam etmek istemiyorsan en azından net ol dedim. Deli ilan etti beni. Beni manipülasyona yatırıp konuyu geçiştiriyor. Bir elde iki karpuzdan biri eksilsin istemiyora yorumluyorum.
Malum kızla bugün doğum günü. Başka bir şehire gideceğini söyledi :) 30 km yolu bana gelmemek için işini binbir bahaneyle bana sunan adamdan bahsediyorum. Akşama fake hesaptan görürüm, önüme artık boy boy fotoğrafları düşer. Hissediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şüpheye ne hacet direk yakaladım bennn 😬
Nasıl yakaladın 🥲
Denk geldi telefonda
Nasıl aldatmak isterdin?
Ya da nasıl aldatılmamak isterdim? 🥲😂
İnsan korktuğuyla sınanırmış o yapmadan sen yap🤪😁
Karakterime ters :)
Adamı göndermek ya da gitmesine iizn vermek ters olmuyor mu? Resmen yaşayacağını bildiğin şeyin ön sancısını çekiyorsun
Gitmiyor oedı gitmiyor. Kaç kere dedim bitirelim diye. Kaç kere devam etmek istemiyorsan en azından net ol dedim. Deli ilan etti beni. Beni manipülasyona yatırıp konuyu geçiştiriyor. Bir elde iki karpuzdan biri eksilsin istemiyora yorumluyorum.
Olabilir ama kendine saygın olsun senin istemediğin bi ilişkiye kimse zorlayamaz seni. İlerde yine sen yıpranırsın
ben mesajları yakalamıştım aq çok kötüydü
Bana güzel sela okuyacak bir imam bulun. 3 yılım p1ç oldu
Popon acik kalmis ört uyu
Uyuyacak gibi değilim.
Boşuna yoruyorsun kendini
Bir üstte ki yorumumu oku ne demek istediğimi anlayacaksın
Eeee degistir sen de adami
3 koca sene… o kadar kolay mı
Ne olduda düştü bu şüphe
Şüphe düşmesine gerek yok biliyorum zaten
Düşmedi, çünkü sevgilimiz olmadı 😂😂😂
Evet aldatıldık
O zaman şu anda bir şeyler oluyor olabilir
Bugün öğle saatlerinde net boynuzlarım gıcırdayacak
Neden düştü
Malum kızla bugün doğum günü. Başka bir şehire gideceğini söyledi :) 30 km yolu bana gelmemek için işini binbir bahaneyle bana sunan adamdan bahsediyorum. Akşama fake hesaptan görürüm, önüme artık boy boy fotoğrafları düşer. Hissediyorum.
O boy boy fotoları al mahkemeye ver gitsin ne ugrasıyon
direk yakalarsin dustuyse ben bastim..
Düştü
Hafi bakalim
Kötü bir durum
Hayır
Kocan nerde ki
Düştü
Neden peki
Neden kaynaklanıyor