Cinsel travma nasıl başa çıkılır nasıl atlatabilirim?

Arkadaşlar merhaba bu benim için çok büyük mesela ve önemli. 20 yaşına gireceğim cidden arzulanacak aurası değişik güzel bir kızım fakat cinsellikte eksiğim. Eksiklikten kastım korku. Olayı baştan anlatacağım. İğrenç babaya sahip ve ona kurban olan bir kadının kızıyım. Ben daha ilkokula giderken annemle babam cinsel ilişkiye girdikten sonra normal sohbet arasında o konular açılınca annem sürekli “Zorla yapıyorum, yapmak zorunda kalıyorum, hiç istemiyorum” diyordu sürekli. Zamanla ben bunu tecavüz olarak algıladım yani annem istemeden babamın ona cinsel saldırıda bulunduğunu idrak ettim. O yaşta bunu anlamam da haberlerde kadının kocasından boşanma sebebi “ben istemememe rağmen zorla bana sahip oluyor bu tecavüze giriyor demesiydi”. Ben küçükken çok fazla şiddet gördüm, birde bu cinsellik olayı eklenince farklı olmaya başladı her şey. İki tane de abim var onların bir şeyler umrunda değildi annem hep bana isyan ederdi ve benim elimden bir şey gelmezdi. Zaman geçtikçe ebeveynlerim cinsel ilişkiye girdikleri zaman oluşan sesten o kadar rahatsız oluyordum ki size anlatamam, psikolojimi çok etkiledi, gece o sesler anneme yardım edememe durumu düşüncesi ile ellerim ayakladım kitlenir nefes alamayacak şekilde çok sessiz sessiz ağlardım ki ne diyeceğimi bilemediğimden. O yatakta vücudum kitlene kitlene, kan ter içinde o yastığı kulaklarımı kapatmaya çalışana kadar sabahı o yaşta nasıl ederdim anlatamam. Ve bu sebeple o yastığı sürekli kulaklarımı kapatmak için kullanmaktan 20 senedir asla yastığı başımın altına yatamam, uyku girmez gözüme bir kere kafamda yastıkla uyumadım. Mesela şu erkeklerle işim çok olmuyor bir tane sevgilim olduğunda ilk cinsel deneyimde olmamıştı vücudum kitleniyordu sonra zorlasam da olmadı. Çokda arzulamadığım için istemiyordum onunla seks yapmak fakat sorun vücudumun kitlenmesiydi. Ondan sonra manita işleriyle uğraşmadım. Sebebi abim olması ve erkeklere yaklaştırmaması ve benim cinsellikten çok daha uzaklaşıp korkumu yenememem. şu an içeride abim odaya kız attı ve cinselliği giriyorlar seslerini duyduğum an sol kol ve bacağım kitleniyor. Bende şu an bunu yazarken şarkı açtım duymamak için. Arkadaşım benden küçük olmasına rağmen 4 kişi ile beraber oldu ve 16 yaşında cinselliğe ilk girişimi oldu. Ve benimle dalga geçiyor. Sen yapamazsın evlensen bile, alkol kullanıp sarhoş olsan bile. Aşabileceğimi düşünüyorum çünkü erkeklerle öyle cinsellik deneyecek zamanım olmadı hiç. Annem şu an bile cinselliğe girdikten sonra o kadar mutlu olmasına rağmen, “baban zorla istiyor diye yapıyorum diyor” uyardım onu dememesi hakkında fakat cahil olduğu için anlamıyor. Vajinismus var onu anladım bende, fakat nasıl geçecek veya abartıyor muyum. Kadınlık duygusunu hiç hissetmiyorum erkeklerle iletişimim olmadığından ve 16-17 yaşındakilerin her gün yaparlarken benim yapmamam. Sizce eksiklik mi yoksa zamanı gelince o duyguyu tattıktan sonra korkulacak bir şey olmayacağını anlayacak mıyım? Kendimi çok çok çok yetersiz hissediyorum? Kız gibi hissedemiyorum? Aşabilirim miyim? Lütfen yardım edin? Hayatımı etkiliyor çok fazla ya da bne mi abartıyorum?

Cinsel travma nasıl başa çıkılır nasıl atlatabilirim?