Kime anal sekste çok zevk aldığımı söylesem şaşırıyor.
🤷🏻♀️
🤷🏻♀️
Kadınlar arkadan zevk alamaz yani orada zevk noktaları yoktur. Ha tam tersine erkeğin anal bölgesinde g noktası vardır ama erkekler asla bunu asla kabul etmez. Neyse konumuza gelirsek bundan zevk alan kadınlar genelde acıdan zevk alan veya partneri için her şeyi yapabilecek kişilerdir. Yoksa teorik olarak sevk almaları diye bir şey söz konusu değildir. Ha vajinayı baskı da bir nebze zevk verebilir bazısına ama dediğim gibi normaldeki etki asla olmaz
Zevkten ziyade bunu yaşadığım kişinin haz aldığını sonrasında hazzın biraz da zevke dönüştüğünü biliyorum. Daha çok zevk verme içgüdüsü bu sayede zevk almak gibi bir şey.
Cevap
49Cevap
zor değildir. ama yapmam
Bence anal seks çok değişkenli bir durum. Kadının kendini gevşetip rahat olabilmesi, erkeğin sabırlı ve nazik olması gerekli öncelikle. Genelde erkek yapamamıştır dense de bence kadının rahatlığı daha ön plandadır. Bir de olmazsa olmaz olan şey kayganlık
Sinir sayısı çok fazla olduğu için zevk almak mümkün bende alıyorum zor değil.
Acıdan zevk alan insanlar da var. Ama ben onlardan biri degilim. Hiç bir zevk için sağlığımı riske de atmam
Denemedim ama doggy yaparken bazen arkama dokunuyor ekstra zevkleniyorum
Sen cok mu denedin qamcik
Yani istiyon niyetin var
Zor değil kimse sabretmiyor zaten 3-4 kere yapınca anlıyor kadında zevk alıyor aslında partner önemli burada az acı ile yaptıysa zaten zevk alırsın her türlü
Anal seksten haz almamak pek mümkün değildir, ilk birkaç ilişkide can yakıcı olsa da, anüs sinir hücreleri bakımından zengindir ve anal seks haz vericidir
Ben yaparken zevk alanlar oluyor hatta özellikle isteyenler de var
anal seks yaparken klitorsinide okşarım kadınların... o zaman deli zevk alıyorlar
Çoğu hanım almadım diyor. Siz zevk alan ender kisilerdensiniz ne sıklıkta yapiyorsunuz
Bir de ben deneyimleseydim ne kadar zevk aldığını 🤣
Vardı benim de bir tane öyle hatun. Ben istemeden o demişti 3. Postayı arkadan çak diye
Deneyimli erkek varsa ve soft olursa zevk alırsın ama deneyimsiz ağlatır acıdan
Bu tamamen size bağlı bir durum kendini nasıl hissediyorsun o an o doğrudur
İşini bilen birisiyle yaparsan neden almayasın
Karşılıklı zevk alınıyor bence de kadın için zor olsa da zevk alması çok iyi
Kasların alismasina bağlı,. önce acı verir sonra. bagimliliknyapar kaslar gevsediginde
Evet var öyle zevk alanlar, ama sayınız çok az gibi geliyor bana, belki de zararlı diye düşünüldüğü için zevki bastırıyordur
Herkesin zevk aldığı şey farklıdır. Kimi oral seksten zevk alır kimi vajinal seksten kimi anal seksten kimi de hepsinden. O yüzden zevk alman normal
Hak deliği varken bok deliğini istemiyorlar çoğu kadın zevk alır ama kıçı üstüne otursmiyo sonradan kalın olduğu için benimki
Tüm abaza popo uzmanları yorumlara doluşmuş, maşallah amma fordçu varmış memlekette ananızda analcıydı bu kadar uzman oldunuz.
Aliştıranlar anal vok zevk alir. Çok evli bayanla sohbet ettim analdan çok zevk aliyom ordan doyuyom diyenler çok var
Hayır doğru teknikle yapılınca gayet rahat ve yoğun zevk alınıyor
Hakkaten nasıl zevk alınıyor, uyarılma hissi var mı orada
Anal rakı gibidir. (Oyle bira gibi içilmez.) Hazırlık ister. Bilen kişi ister. On Hazırlık ister. İçmesini bilene zevk bilmeyene baş ağrısı verir.. 👍
Yapmayanlar öyle konuşuyor çok zevk alan kadınlar tanıdım
Büyük çoğunluk almıyor galiba bakire olanlar mecbur yapıyor Gibi bişey var
orada zevk noktası var mı? Bence yok. Acıdan başka bir şey değil
@didakdik bende yok o zaman
Sinir fazlalığı olduğu için her kadın zevk alır aslında ama her kadında yapmaz
Zevk almayan kadın ön yargılarından sıyrılamamıs amatör partnerle bilinçsizce olan kadındır
Bence zevkli bir şey partnerini hazirlamak lazım tabi
zevk alındığını sanmıyorum
Hahaah daha doğru ürünü yememişsin 😅
Zevk alma kısmı tamamen zihinsel bişey
Acı çekmeyi seven kadınlar anal seksten zevk alabilir sadece
sen bu işi biliyorsun zevk düşkünü...
Yo duygusal bir olay fiziğin yanısıra
Her delikten becerilmekten zevk almak demek o kadın vücudunu iyi tanıyır ve erkeğin onu becermesi haz veriyordur
Alıyor musun gerçekten
Tam benlik avrat
analdan zevk almayanlar var tabiki
Sen bir başkasın
Sevende var sevmeyende var.
Partnerin bilgili ve tecrübeli olunca zevk alırsın
Şu anda bende şaşırdım
Gecen bi video izledim alınıyor bence
Ne mutlu sana.
Senin gibi birini bulamadım
yoo değildir :D
Basit