Cinsel Yaşam Sevgili bulmada dolgun göğüslü olmak bir avantaj mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Sevgili bulmada dolgun göğüslü olmak bir avantaj mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hayır değildir ben memelere bakmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fb için evet sevgili için alakası olduğunu düşünmüyorum (ciddi ilişki isteyenler için) 6 3 Yorumla loveanddhorn 1 yıl Büyük meme sevilmez Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Fark eder büyük her zaman iyiydir Yorumla loveanddhorn 1 yıl Ben sevmem küçük olmalı Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer öyle bakarsan sadece o tipler için dişi olman bile avantaj olabilir. Önemli kafa avantajı olmalı. 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bazıları için evet, ama gerçek bir ilişki sadece fiziksel özelliklerle yürümez. Göğüs değil, kafa yapısı bağlar. 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Ben küçük seviyorum.. büyük seven erkekler karşısında avantaj.. benim givi küçük seven erkekler karşısında da dezavantaj 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben soruyu okuyunca yükseldim mesela direk 😍😍 1 0 Yorumla
Bayİstanbullu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Avantaj tabi erkek onları görünce sevgisi kat kat artar 😍 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sevgili bulmak için avantaj ama gerçek bir sevgi için değil 0 0 Yorumla
SINIRSIZIM Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Zeka daha önemli göğüs doldurulur sonradan :-) 0 0 Yorumla
MacerAnk06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diri göğüsler öndedir ama enerji olmadan olmaz 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hem avantaj hem dezavantaj olabilir karakterde lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Göğüsün olmasa da bulursun zaten yatmak için gelıyorlar sonuçta sevgılı beleşe verıyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir erkeği dişiliğinle kendine bağlarsan bir süre sonra senden daha güzelini bulur ve seni terkeder. Ciddi ilişki istiyorsan bu şasmaz 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. ne amaçla sevgili bulduğuna bağlı ama avantaj yani😅 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dolgun göğüslerin bi avantajı olduğunu sanmıyorum 🍕 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 1 yıl Evet günlük sevgili bulmakta baya etkili olabilir. 0 0 Yorumla
Napardınbilmem Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Ciddi ilişki değil senin niyetin belli kullanılmak için avantajdır mesela 2 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Dolgun göğüs sevgili bulmada değilde partner bulmada işine yarar 0 0 Yorumla
skci3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 yıl 🤔 bilemedim şmdi, memeler de o kadar harikulade duruyo ki.. düşünmek istiyorum bi süre 0 0 Yorumla
Darkinghot Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl f*ck evet ama avantaj değil tam tersini düşünüyorum 0 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Kullanırsan avantaj olabilir bence 1 0 Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Dolgundan kastın ne 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Offf öyle Göğüsler olsa offff ıfffff 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Seven partberde tabiki 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Amaç sevişmekse ya da dikkat çekmekse avantaj 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Bu dolgun meme değil ki bildiğin basket topu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet çekiciliği artırır 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dolgun göğüslere kanıyor ise hiç sevgili olmasın. 0 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Dolgun gögüs mü senin çok mu dolgun 😍 0 0 Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl La zaten türkiyenin genel ortalamasj 95 0 0 Yorumla
srenitty Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Obje miyiz? 4 7 Yorumla Asarkar 1 yıl Öylesin Yorumla srenitty 1 yıl Kes Yorumla Asarkar 1 yıl Neyi Yorumla srenitty 1 yıl Çok mu komiksin sen Yorumla Asarkar 1 yıl Böyle bişey demedim Yorumla srenitty 1 yıl tamam abi işine bak Yorumla Asarkar 1 yıl Abi senin babandır Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hep söylüyorum kadınları objeleştiren kendileri 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yalamak harika olur 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bence evet 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ufak daha Seksi 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Net bi avantaj 0 0 Yorumla
Umut273273 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Yani ben seviyorum ama olmasada olur 0 1 Yorumla Umut273273 1 yıl Ama merak ettim seni bekliyorum anladın normal olarak yani 😉 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. her şey fizik degil 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olabilir elbette 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
hayır değildir ben memelere bakmıyorum
Fb için evet sevgili için alakası olduğunu düşünmüyorum (ciddi ilişki isteyenler için)
Büyük meme sevilmez
Fark eder büyük her zaman iyiydir
Ben sevmem küçük olmalı
Eğer öyle bakarsan sadece o tipler için dişi olman bile avantaj olabilir. Önemli kafa avantajı olmalı.
Bazıları için evet, ama gerçek bir ilişki sadece fiziksel özelliklerle yürümez. Göğüs değil, kafa yapısı bağlar.
Ben küçük seviyorum.. büyük seven erkekler karşısında avantaj.. benim givi küçük seven erkekler karşısında da dezavantaj
Ben soruyu okuyunca yükseldim mesela direk 😍😍
Avantaj tabi erkek onları görünce sevgisi kat kat artar 😍
sevgili bulmak için avantaj ama gerçek bir sevgi için değil
Zeka daha önemli göğüs doldurulur sonradan :-)
Diri göğüsler öndedir ama enerji olmadan olmaz
Hem avantaj hem dezavantaj olabilir karakterde lazım
Göğüsün olmasa da bulursun zaten yatmak için gelıyorlar sonuçta sevgılı beleşe verıyor
Bir erkeği dişiliğinle kendine bağlarsan bir süre sonra senden daha güzelini bulur ve seni terkeder. Ciddi ilişki istiyorsan bu şasmaz
ne amaçla sevgili bulduğuna bağlı ama avantaj yani😅
Dolgun göğüslerin bi avantajı olduğunu sanmıyorum 🍕
Evet günlük sevgili bulmakta baya etkili olabilir.
Ciddi ilişki değil senin niyetin belli kullanılmak için avantajdır mesela
Dolgun göğüs sevgili bulmada değilde partner bulmada işine yarar
🤔 bilemedim şmdi, memeler de o kadar harikulade duruyo ki.. düşünmek istiyorum bi süre
f*ck evet ama avantaj değil tam tersini düşünüyorum
Kullanırsan avantaj olabilir bence
Dolgundan kastın ne
Offf öyle Göğüsler olsa offff ıfffff
Seven partberde tabiki
Amaç sevişmekse ya da dikkat çekmekse avantaj
Bu dolgun meme değil ki bildiğin basket topu
Evet çekiciliği artırır
Tombul memeler bir avantaj
Dolgun göğüslere kanıyor ise hiç sevgili olmasın.
Dolgun gögüs mü senin çok mu dolgun 😍
La zaten türkiyenin genel ortalamasj 95
Kesinlikle evet. Beni deli ediyor.
Obje miyiz?
Öylesin
Kes
Neyi
Çok mu komiksin sen
Böyle bişey demedim
tamam abi işine bak
Abi senin babandır
Bu fazla dolgun itici duruyor