Cinsellik Koltuk altı fetişi hakkında ne düşünüyorsun? Catboy99 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ayak, koltukaltı fetişleri hakkında ne düşünüyorsun Güncellemeler1 yıl Bundan zevk alan kadınlar var mı Koltuk altı fetişi hakkında ne düşünüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı. iğrençtir 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Önceden manasız buluyordum deneyince hoşlandığını fark ettim 2 1 Yorumla Catboy99 1 yıl Ben denemedim ama çok isterdim. O terli kokuyu koklamak :) Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 706 cevap paylaştı. Kendine saygısı olmayan erkekler böyle yapar diye düşünüyorum. Kölelik gibi bir nevi 0 1 Yorumla Catboy99 1 yıl Sevdiğim kızın kölesi olurdum. Yorumla
OzanKocaeli Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kore filmlerinden esinti... Sonuc mu?Leş 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Ya her şey bitti koltuk altı mı kaldı 🤢 böghhhh 0 3 Yorumla Catboy99 1 yıl Yoo ama ilgimi çekiyor koltukaltı Yorumla KaramCan06 1 yıl Afiyet olsun o zaman 🤢 Yorumla Catboy99 1 yıl Bulamıyorum ki birini afiyet olsun :Dd Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 787 cevap paylaştı. Git klozeti yala daha sağlıklı 0 2 Yorumla Catboy99 1 yıl Onu da yaparım, sevgilim derse Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Aferin Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. saygı duyuyorum benlik degiller 0 3 Yorumla Catboy99 1 yıl Yine de denemek istemez miydiniz deryadaniella 1 yıl hayır Catboy99 1 yıl Anladım, ceza gibi düşün :D
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İnsanların iğrenç olduğunu düşünüyorum 1 1 Yorumla Catboy99 1 yıl Yapılmasını istermiydin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Koltukaltına ne yapmak sana haz veriyor 0 4 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Senin de mi ilgin var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa hayır merak ediyorum koltukaltına ne yaptıklarını. Sen de mi böylesin Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Evet de yoruma yazamam Yorumla Catboy99 1 yıl @meraklıbirpandaa koklama ve öpme olabilir bence güzel kokuyor ise. Yorumla
Begonvil28 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Leşş 1 1 Yorumla Catboy99 1 yıl Neden ya :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
iğrençtir
Önceden manasız buluyordum deneyince hoşlandığını fark ettim
Ben denemedim ama çok isterdim. O terli kokuyu koklamak :)
Kendine saygısı olmayan erkekler böyle yapar diye düşünüyorum. Kölelik gibi bir nevi
Sevdiğim kızın kölesi olurdum.
Kore filmlerinden esinti... Sonuc mu?
Leş
Ya her şey bitti koltuk altı mı kaldı 🤢 böghhhh
Yoo ama ilgimi çekiyor koltukaltı
Afiyet olsun o zaman 🤢
Bulamıyorum ki birini afiyet olsun :Dd
Git klozeti yala daha sağlıklı
Onu da yaparım, sevgilim derse
Aferin
saygı duyuyorum benlik degiller
Yine de denemek istemez miydiniz
hayır
Anladım, ceza gibi düşün :D
İnsanların iğrenç olduğunu düşünüyorum
Yapılmasını istermiydin
Koltukaltına ne yapmak sana haz veriyor
Senin de mi ilgin var
@meraklıbirpandaa hayır merak ediyorum koltukaltına ne yaptıklarını. Sen de mi böylesin
Evet de yoruma yazamam
@meraklıbirpandaa koklama ve öpme olabilir bence güzel kokuyor ise.
Leşş
Neden ya :(