Cinsel Yaşam Libidomun 2 gündür çok yüksek olması normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 aslında yüksek değildir ama 2 gündür aşşırı yüksek her dakika aklımda bu bana anormal geliyor siz ne düşünüyorsunuz Güncellemeler1 yıl hep böyle giderse kafayı yerim çok kötü bir şeu Libidomun 2 gündür çok yüksek olması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. evdeysen ve yapacak bir şey yoksa ondandır. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal yaşın isteklilere tavan olma durumu yaratacak yaşta öküzden istekli olman gayet normal 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yediğin şeylerden olabilir mi? Tükettiğin ürünlere dikkat et 0 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Rahatlatacak birine ihtiyac duyuyosun sanirim 0 0 Yorumla
Asɯodeus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bazen iner bazen çıkar çıkınca inmez vsvs olabilir 😃 0 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Regl dönemi yaklastıkca olur öyle, geçer kendiliğinden. 0 0 Yorumla
systemdown12 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% 1 yıl Benim de öyle. Biz normaliz bence diğerleri değil. Konuşmak istersen yazabilirsin 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. mastürbasyon yapsana. Haftada kaç kere mastürbasyon yapıyorsun 0 0 Yorumla
simulation Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Yediklerin falan seni çoşturmuştur eline kuvvet biraz rahatla geçer 😂 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yükselebilir seks hayatın yoksa. Normal stres yapma bence 0 0 Yorumla
Deneyimsizerkek007 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Ben deliriyorum bu libidodan bir bilsen hiç geçmiyor hiç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yumurtalaman gelmistir 2 12 Yorumla simulation 1 yıl Tavuk mu bu😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @simulation hayır öyle değil. Yumurtlama dönemimiz var Yorumla Soran 1 yıl internette de öyle çıktı büyük ihtimal yumurtalama dönemindeyim Yorumla Soran 1 yıl ama ilk defa bu kadar arttı Yorumla simulation 1 yıl O dönemde mi istekli oluyor yoksa öncesi falan mı anlatsana tane tane Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yumurtlama döneminde çok artıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @simulation yumurtlama döneminde çok istek olur genelde. Hamile kalma olasılığı yüksek olur çünkü. İçgüdüsel Yorumla simulation 1 yıl İçi kıpır kıpır o zaman Yorumla simulation 1 yıl Anladım hamilelik riski de yüksek o zaman ilişkiye girse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @simulation evet Yorumla simulation 1 yıl Sağol gizlicim kadınlar konusunda bir kadından detaylı bilgi almak gibisi yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @simulation rica ederim Yorumla
Bayİstanbullu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Seksting ya da yüzeysel sevişme yapabilirsin 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bilmem benim hep yüksek normal buluyorum artık 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Arada olur öyle şeyler 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Nasıl dizginliyorsun kendini 0 0 Yorumla
Mustafa_R Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Reglin mi yaklaştı 0 1 Yorumla Mustafa_R 1 yıl Akıntın nasıl Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. Rahatlayalım beraber 0 0 Yorumla
Ateş33söndüren Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Hımm ne kadar güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakire misn sende 0 5 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende aynı libido çok yüksek ama bu ara indi sanki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napiyon Peki Yorumla Soran 1 yıl yüz serumunun ucunu sokuyorum endjdmen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlamdım zevk alıyor musn Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl regli yaklaştı mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakire misin Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Dönemseldir 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 725 cevap paylaştı. Benim 10/10 şu an 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
evdeysen ve yapacak bir şey yoksa ondandır.
Normal yaşın isteklilere tavan olma durumu yaratacak yaşta öküzden istekli olman gayet normal
Yediğin şeylerden olabilir mi? Tükettiğin ürünlere dikkat et
Rahatlatacak birine ihtiyac duyuyosun sanirim
Bazen iner bazen çıkar çıkınca inmez vsvs olabilir 😃
Regl dönemi yaklastıkca olur öyle, geçer kendiliğinden.
Benim de öyle. Biz normaliz bence diğerleri değil. Konuşmak istersen yazabilirsin
mastürbasyon yapsana. Haftada kaç kere mastürbasyon yapıyorsun
Yediklerin falan seni çoşturmuştur eline kuvvet biraz rahatla geçer 😂
Yükselebilir seks hayatın yoksa. Normal stres yapma bence
Ben deliriyorum bu libidodan bir bilsen hiç geçmiyor hiç
Yumurtalaman gelmistir
Tavuk mu bu😂
@simulation hayır öyle değil. Yumurtlama dönemimiz var
internette de öyle çıktı büyük ihtimal yumurtalama dönemindeyim
ama ilk defa bu kadar arttı
O dönemde mi istekli oluyor yoksa öncesi falan mı anlatsana tane tane
Yumurtlama döneminde çok artıyor
@simulation yumurtlama döneminde çok istek olur genelde. Hamile kalma olasılığı yüksek olur çünkü. İçgüdüsel
İçi kıpır kıpır o zaman
Anladım hamilelik riski de yüksek o zaman ilişkiye girse
@simulation evet
Sağol gizlicim kadınlar konusunda bir kadından detaylı bilgi almak gibisi yok
@simulation rica ederim
Seksting ya da yüzeysel sevişme yapabilirsin
Bilmem benim hep yüksek normal buluyorum artık
gevşemen gerek
Regl misin ondandir yoksa yardimci olabilirim?
Beslenmeyle alakalı olabilri
Arada olur öyle şeyler
Benim hep tavan normal bence
Ovulasyon dönemindir.
minyon bırı mısın?
Aynı sorun bende de var 2 3 gündür aşırı yüksek
Nasıl dizginliyorsun kendini
Regl olacaksındır
Reglin mi yaklaştı
Akıntın nasıl
Rahatlayalım beraber
anormal bir şey yok