Cidden akşam saatleri çok çok zor ya 😢 ciddi diyorum. Akşam libidom yükselince napacagimi şaşırıyorum kendimi duvardan duvara vurasim geliyor. Kendim olmaktan çıkıyorum. Normal günde onumde biri çıplak dursa etkilenmem bile çok nadiren. Ama akşamleyin o azgınlık saatinde onume ilk çıkana atlarım. Eve hırsız girse hırsızla seks yaparım öyle bir halde oluyorum çok kötü. Çok çok zor saatler ölüyorum size de oluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet akşam yatağa başını koyunca bizimde içimizdeki ateş kör hale geliyor işte o zaman senin gibi ateşli bir hanımla yanmak birbirimizin ateşini söndürmek güzelde bu olmuyor bunu ancak mastürbasyon yaparak ya da sexting yaparak ateşi düşürmek uygun olur bunun için uygun partner sart
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılAblam öncelikle şu soruyu sorunca ne bekliyorsun bilmiyorum. Bunlar aç yamyam şey gibi saldırırlar işte. Ayrıca olabilir madem kötü oluyorsun mastürbasyon yap. Kendini rahatlat işte ama dersen bakirelik benim için önemli değil veya bakire değilim o zaman da işte sen bilirsin
024 Yorumla
Soran1 yılYa yemin ederim bak yemin ediyorum. Mastürbasyon sarmıyor artık doyurmuyor 😢😢 biktim
- 1 yıl
E tamam bakire misin? Sevgilin bir şeyin yok mu? Veya evlenmeden önce istiyor musun
Soran1 yılBakireyim sevgilim de yok adayım bile yok. Dokunduğum tek yabancı erkek beni doğuran doktor olabilir
- 1 yıl
Haa anladım e bunlar sana saldırır bak ona göre. Onlar için nefes alman yeter bunu bil. Ayrıca madem öyle istiyorsan ileride pişman olmayacaksan birisi ile yaşa tabi sen bilirsin. Pişman olma ihtimalin de var
Soran1 yılPişman olurum
- 1 yıl
E o zaman bak anladın. Kendin soruya cevap bulmuş oldun. Peki ailenle mi yaşıyordun ona göre bir şey diyeceğim
- 1 yıl
Yani vibratör tarzı bir şey al iyi gelir
Soran1 yılBen ciddi bir şey istiyorum evlilik falan. Evlenirsem kocamin or... su olurum
- 1 yıl
Kız sakin jdkdkdkdkd o kısım beni alakadar etmez ama ben az daha iyi hissedersin diye demiştim
Soran1 yılAilemle yaşıyorum ve zaten vibrator almıştım ama bozuldu
- 1 yıl
Haa anladım ne diyeyim yenisini al istersen ama sen bilirsin. İşte bu sorudan bir cevap bulamazsın ki.
Soran1 yılOf cidden kimse yardımcı olamıyor ya 😭 biktim cidden biktim erkek istiyorum
- 1 yıl
Yav insanlar yardımcı olur elbette hemde çok kolay bu ama o yardımcı olma dediğin gibi seni pişman eder. Demek istediğimi anladın umarım
Soran1 yılYok o anlamda yardımcı olma değil 😁 . Demek istediğim öneri anlamında yardımcı olma
- 1 yıl
E öneri bakiresin bozmak da istemiyorsun? Ha diyorsan vibratör falan al ama öyle bozarsan da mutlu olur musun bilmiyorum. Sen bilirsin öneri anca bu olur. Anal da yaşayabilirsin diyorsan veya bir erkekle oral sadece. İlla zarı vermeden tabi sen bilirsin
- 1 yıl
Bunların dışında bir öneri olamaz
Soran1 yılAnal bile olsa birine veremem ya. Duygusal anlamda kesin baglanirim ben 😭 of biktim artik ya birini bulup evleneyim.
- 1 yıl
Bak bunu yapabilirsin işte. Duygusal biriyse deneme kendinden nefret edersin aman ha. Hayatın pişmanlıkla geçer. Kendine yazık edersin ama dediğim gibi istersen ne bileyim belki anal mastürbasyon falan dene işte değişik böyle. Bir nebze iyi gelir
Soran1 yılDeğişik olan her şeyi denedim ise yaramıyor artık. Erkek lazım cidden. Mastürbasyon yapmaktan video izlemekten biktim valla. Iste hayatimda biri olsaydı rahat bırakmazdım onu geceleyin uyutmazdim 😂 ama yok maalesef ya. Nerden bulacağımı da bilmiyorum
- 1 yıl
Hahahah deli 😂. Vallahi bulursun bak ciddiyim şurada sana yazanların hepsi de gelir senle olur ama sen pişman olursun be.
Soran1 yılBiliyorum istesem yoldan insan bile çevirir yapardım erkek kolay bulunur ama ben koca ariyorum evlenmek istiyorum. Ki takılmalık ilişki yapsam ve bir erkek bulup yapsam ve beni rahatlarsa o rahatlık hissi max yarim gün sürer ve tekrar isteyeceğim. O yüzden takılmalık ilişki yapmak sacma. Evlensem sabah 1 akşam 2 yapardım
- 1 yıl
E tamam ne güzel. Anladım azgınsın ne iyi seni alan yaşadı da işte ne diyeyim şu anda mümkün değilmiş sıkma canını masttan devam et
Soran1 yılAynen oyle evlenene kadar elimle halledeceğim inşallah hayırlı ve istekli biriyle evlenirim
- 1 yıl
Evlenirsin ya sıkma canını sen. Hadi elle asılmaya devam eheh
Gizli Üye(30-35)1 yılGeceleri tüm bayanlar azar. Sizlerin istekleri gece başlar. Gece size daha duygusal gelir. Aslında karanlıkta hatuna pompalamak gerçekten daha zevkli, sonra hatunu pompaladıktan sonra döşüne yatırmak gerçekten güzel duygular. Benim dalga kalktı pardon 😃
00 Yorumla
1 yılYok artık 😳😂 abartıyor olmalısın. Bir kızın bu kadar azacağını sanmam. Nasıl bir ruh hali, yaşantıdır. Neler diyosun sen.
Hırsız gelseeeee 😂😂😂😂🙄
010 Yorumla
Soran1 yılHırsız gelse kendini koruyamaz tacize uğrar 😂😂
- 1 yıl
Taciz mi tecavüz mü artık :)) odanda mahsur kalır çıplak halde
Soran1 yılYok ben sadece taciz ederim baktım ki mutlu sonra onu yatağa uzatırim
- 1 yıl
O snn halini gördukten sonra durmaz merak etme:)) yatağa geçer senıde çeker
Soran1 yılOf keşke 😂😂
- 1 yıl
Öyle demesen iyiydi :)).
Soran1 yılHihihi
- 1 yıl
Merak ettiriyorsun 😌😂yapma.
Soran1 yılMerak etme 😁😁😁😁😁😁😁
- 1 yıl
Valla ediyorum çok geç😌😃😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz olur mu şu an nerdeyse kudurmak üzereyim bir kabardı sertleşti sorma patlayacak gibi nerdeyse pantolondan 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNesin sen paralel evrende kadın ben mi?
Şu illet yüzünden gece uyuyamıyor sabah yürüyemiyorum, artık evlenmem lazım10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı benim durumum akşam ve sabah saatleri aynııı. Kendini duvardan duvara vurma o kısmı bize bırak 😜😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılLibido nasıl bu kadar etkili oluyor anlamıyorum. Benim de libidom yüksektir ama hiç kendimden geçtiğim olmadı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBu ülkede bir kadının yokluk çekmesi çok saçma ya 😂
02 Yorumla
Soran1 yılYa ıstesem şimdi birine verir rahatlardım ama ben ciddi ilişki arıyorum 😢 nasip gelmedi hala
- 1 yıl
Napıcan ciddi ilişkiyi takıl geç başına dert mi arıyorsun😂
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılseni tutan ne :)) burada bir ordu var hazırda bekleyen :))
01 Yorumla
Soran1 yılBakireyim evlenmeden kimseyi istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYuh sn nasıl bişey oluyon öyle .
Kurtadama dönüşmek gibi snde akşamları azgınkıza mı dönüşüyon025 Yorumla
Soran1 yılEvet akşam öyle oluyorum hırsız gorsem karşımda direkt odama atarim hirsizi
- 1 yıl
Abartı :))
- 1 yıl
Adres neydi sizin 😃hırsızlık yapayım
Soran1 yılAbartı değil o saatte gözüm dönüyor benim 💔
- 1 yıl
Hırsıza tecavüzden suçlu sn olursun :))
Soran1 yıl😁😁 hırsız kendini koruyamaz o derece
- 1 yıl
🤔😂😂😂😃😂hiç güleceğim yoktu
- 1 yıl
Adamın namusu gider :))
Soran1 yıl🤣🤣
- 1 yıl
Şok olur hırsız ne umdu ne buldu. :)))
Soran1 yılOf o saatte gelen hırsıza kurban olurum ben. Ama var ya allah beni korkuyor cidden. O azgınlık saati sabah geliyor olsaydı. Yoldaki erkekler bile tacize uğrardı 😂 aynı kedi gibi olurdum yollarda koca arardım. Allah'a şükür ki akşam evdeyken geliyor o korkunç saat
- 1 yıl
Sen 😂😂🙄😂😂neler diyosun. Düşünemedim halini. şu an bile iyi değilsin ki odan duvarlar neler cekıyodur. :)) su mu döksek üstüne napsak 😁😁
Soran1 yıl😂😂 ama cidden çok zor. Yanı o an çaresizlik çekiyorum nasıl tatmin olabilirim diye düşünüyorum. Odaya dalıyorum sonra bakıyorum ki masrurbasyondan başka çarem yok yatıp mastürbasyon yapıyorum ama artık bir işe yaramıyor doyurmuyor beni yemin ederim o azgınlık hissi geçmiyor. Bir erkek lazım tamam mi
Geceleyin sağlam bir yaparız belki 2-3 defa yaparız sonra sarılarak uyuruz belki o zaman bir tik ama bir tik rahatlarım- 1 yıl
Geceleyin sağlam yapar mıyız 🤔😳😂😂 noluyoruz bı sakin ol dur. burada deme nöle şeyler 😌😁
Soran1 yıl😂😂😂 sana demedim örnek verdim
- 1 yıl
Demiş kadar oldun 😂 snn için farketmıyor ztn
Soran1 yıl😁😂😁😂.
- 1 yıl
Kafanda pis düşünceler snn :))
Soran1 yılYok öyle düşünceler kafamda 😁😁
- 1 yıl
Vardır vardır 😉😃
Soran1 yıl😁hihi
- 1 yıl
Aklını okumak isterdım :)) 😈
Soran1 yılSu anda düşündüğüm tek şey müstakbel kocamla yapacağım şeyler
- 1 yıl
Hımm. İyiymiş. Ama ona gelene kadar düşündüğün kişiler olaylar vardr
- 1 yıl
Nasıl geçti gece 😃
Spor yap enerji veren şeyleri yememeye çalış biraz olsun azalır diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılWay way bu kadar istekli bir durumda olmak zor ya senin partnerin olacak kisi sansli.
00 Yorumla
1 yılHerkeste olan bir şey gayet normal. Akşam ya da gece olunca tabi bu istek daha da artıyor
00 Yorumla
1 yılHayatına devamlı olacak bir partner al
Ya da vibra göndereyim00 Yorumla
1 yılYavrum sen yanmışsın su verenin yok. Yaz bana hortum bağlarım sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHele bir de sevgilin-partnerin olmayınca, arka arkaya rahatlasan da yetmiyor değil mi?
03 Yorumla
Soran1 yılYok mastürbasyon ise yaramıyor artık
Cevap sahibi1 yılSeni çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi1 yılNeden partner bulmuyorsun?
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle akşam asansörde mahsur kalmak varmış dksksksks
02 Yorumla
Soran1 yılTacize uğrarsın 😂😂
Cevap sahibi1 yılKeşke, şu sıralar çok ihtiyacım var alev alev yanan birinin tacizine uğramaya 😂
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Almadan rahat edemeyeceksiniz olsa da tekrarı olsun isteyeceksin
00 Yorumla
1 yılGece daha kötü gece süren çok felaketim anlatamam
00 Yorumla
1 yılEvet gerçekten zor yapmadan geçmez bu illet hırsız olarak evine girsem varya parçalarım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye yapmıyorsun ozaman
43 Yorumla
Soran1 yılKimse yok ki kimle yapayim
Cevap sahibi1 yılGit bara bulursun birilerini yeterki sek. işte
- 1 yıl
Bana yaz aşkım hemen geleyim
😅 gecede oyalanman gerekiyor apla
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ne zaman başladı bu durum
04 Yorumla
Soran1 yılYıllardır
Soran1 yılEvet
1 yılSana acil sevişecek sevgili lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. her ggece olmuyo
00 Yorumla
1 yılBen de gece çok istekli oluyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi bir kadın her erkeğe lazım...
00 Yorumla
1 yılMeme uçların dikleşmiştir senin
00 Yorumla
1 yılBana yazman yeterli hemen gelirim
00 Yorumla
1 yılDuvara vurma benle sohbet et
00 Yorumla- Tanımak isterim seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvin konumunu söyle de hırsızlığa gelelim 😂😂🤣😂
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sanal yap mastürbasyon yap rahatla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Sohbet edelim mişi sesimi duy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Gece cagiristiriyor çünkü ondandir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYokmu rahatlatabilecek kimsen
02 Yorumla
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılSanalda rahatlayamaz misin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılduvardan duvara vurma kendini sdfsdfds
02 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣
- 1 yıl
sakinleş sen azıcık dsfsdfds
Gizli Üye(25-29)1 yılAz yemek ye isteğin belki azalır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÇözüm yolları var bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmastürbasyon yaramiyormu
00 YorumlaYaş kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl22
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılAbartma :)
04 Yorumla
Soran1 yılAbartmıyorum
- 1 yıl
Sakinles binsu iç bi. hava falan al :)
Soran1 yılOf ise yaramıyor bunlar bana erkek lazım
- 1 yıl
Ahajsjsjs neyse kolay gelsin kacayim. ufaktan ben :)
Çoğu kişide oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBenimde üstüme atla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Vur gitsin
00 Yorumla
1 yılYapsana kendin
00 YorumlaBenim hep yüksek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılEvet oluyor peki Nasıl geçiyor sonra
00 Yorumla Banada işte oluyor çok zor utanıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHer saat yükseğim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBuz yemen gerek
00 Yorumla
1 yılPartner. Bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. En sevdigim durummm
00 Yorumla
1 yılNe kadar zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBakiremisin knk
04 Yorumla
Soran1 yılEvet 😢
Cevap sahibi1 yılBende valla hahdhs büyük sikinti ya evliliği mi bekliyon
Soran1 yılEvet 💔 .
Cevap sahibi1 yılGerçekten bende son zamandır baya zorlanmaya başladım ve mastürbasyon zevk vermiyor. Oyuncak almıştım kaç kere onunla yapiyordum harika bir şeydi yani
Gizli Üye(18-24)1 yılİlgilenmemi istermisin seninle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılVer kurtul.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım