Kaba güç de kontrollü olabilir. Mesela doggy istemem diyen domine etmeye hevesli kızı gayet kontrollü şekilde ellerini ayaklarına kendine zarar gelmeyecek ama doggy pozisyonundan kurtulamayacağı şekilde sımsıkı bağlayan bir erkek düşün. Ama kız kendini kasınca da onu istediği kıvama getirip seks için yalvaracak hale getirmek amacıyla rn hassas yerlerine en tahrik edici şekillerde dokunabilir sonuçta bedeninin hakimiyetini ele geçirmiş. O yatağa o erkeği isteyerek ama aynı zamanda da o erkeğe sahip olmayı isteyerek giren bu kızın tüm direnişine hatta o vazşyette zevk almamak için kendini kasmasına rağmen gayet kontrollü ve ölçülü hareketlerle kızı tahrik edip hormonlarını köpürtüp tatmin olma noktasının çevresinde dolaştırıp tatmin de etmeyerek direncini kırarsa kızı kendine seks için yalvartır ve sonumda da onu kendine cariye gibi hizmet eder hale getirirse bu gücü kontrolsüz güç mü oluyor?
Sürekli güç strateji filan diye anlattıklarım masal değilse bu niye olsun? Sana dopru düzgün soru sordun. Varsa cevabın var. Kontrollü şekilde amaca götüren erkek kana gücünün kullanılmasını ve bu dediklerimin olmasını meşru sayıyor musun? Bunun tavsiyemedilmesini saygısızlık olarak görmez misin?
Peki mesela erkeğe ait olmayı değil hükmetmeyi seven dominant ve feminist bir ev arkadaşın var. Bir adamla evde ilk cinsel birlikteliğini yaşarken sen de kendi odandan olup bitenlerin seslerini duyuyorsun (ilk derken o adamla ilk belki sevgili belki FB ama onunla ilk)... kız sana da defalarca söylemiş doggy pozisyınyana karşıyım asla kabul etmem demiş.. Erkeğe bunu söyleyince erkek 'sana fikrini soran olmadı" diyor ve fiziksel direnişine rağmen kızı o pozisyona getiriyor... kız seslerden anladığın kadarıyla öfkeleniyor küfür edşyor ama seks modundan çıkmıyor seksten vazgeçmiyor. Sadece itiraz ediyor ama 10-15 saniye içinde belli ki adam onu istediği pozisyona getiriyor ve yine öok sinir oldupunu bildiğin şekilde poposuna bir kaç sert şaplak atarak bu sonuçsuz direnişi adeta cezalandırıyor... Arkadaşının tecavüze uğradığını mı düşünürsün yoksa güzel bir deks yaşayacak keşke orada ben olsaydım mı dersin?
Evde değildim diyelim ece geldim biraz daha ilerisi nir saat. Tüm bunlar olmuş arkadaşın dominajr ve feminşst oldupu için o vazşyette zevk almamak için bile direnmiş ama erkek orasına burasına dokunarak onu adeta maylştırmış zevklendşrmiş. Halen daha inliyor ama diğer yandan da yalvarır tarzda konuşuyor... Ne olur yalvarırım artık becer lütfen beni artık çöz ve becer dayanamıyorum diyor... adam da çözersem hemen giderim becerememi istiyorsan o vaziyette biraz daha yalvarmalısın diyor... kız da tamam allahın be-la-sı tamam çözme buraya beni böyle dana gibi bağladın tahrik edip beni bu hale getirdin şimdi de yalvartıyorsun lütfen yeter artık dayanamıyorum yap şunu... tamam yaoacağım ama şu feminist egonu biraz daha kıracağım daha tam istediğim kıvama gelmedin. Diyor... Tepkin aynı mı olurdu? Müdahale eder miydin? Aslında olay aynı alambiras daha zaman geçmiş be erkek kızı hormonlarının seks isteğine teslim olmuş dolayısıyla kendisine de teslim olmuş hale getirmiş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O günkü duruma bağlı.
Sahibi olduğunuzda neler oluyor... erkeğe sahip olmayı simgeleyen nedir yatakta?
Gücün kimde olduğunu göstermek
Kaba gücünü tamamen yok mu sayıyorsun?
Kontrolsüz güç; güç değildir
Kaba güç de kontrollü olabilir. Mesela doggy istemem diyen domine etmeye hevesli kızı gayet kontrollü şekilde ellerini ayaklarına kendine zarar gelmeyecek ama doggy pozisyonundan kurtulamayacağı şekilde sımsıkı bağlayan bir erkek düşün. Ama kız kendini kasınca da onu istediği kıvama getirip seks için yalvaracak hale getirmek amacıyla rn hassas yerlerine en tahrik edici şekillerde dokunabilir sonuçta bedeninin hakimiyetini ele geçirmiş. O yatağa o erkeği isteyerek ama aynı zamanda da o erkeğe sahip olmayı isteyerek giren bu kızın tüm direnişine hatta o vazşyette zevk almamak için kendini kasmasına rağmen gayet kontrollü ve ölçülü hareketlerle kızı tahrik edip hormonlarını köpürtüp tatmin olma noktasının çevresinde dolaştırıp tatmin de etmeyerek direncini kırarsa kızı kendine seks için yalvartır ve sonumda da onu kendine cariye gibi hizmet eder hale getirirse bu gücü kontrolsüz güç mü oluyor?
Sen çok masal okuyorsun sanırım...
Birazda
Dede korkut hikayelerini dene.
Ufkun açılsın.
Sürekli güç strateji filan diye anlattıklarım masal değilse bu niye olsun? Sana dopru düzgün soru sordun. Varsa cevabın var. Kontrollü şekilde amaca götüren erkek kana gücünün kullanılmasını ve bu dediklerimin olmasını meşru sayıyor musun? Bunun tavsiyemedilmesini saygısızlık olarak görmez misin?
Ait olurum
Hülmedici tavırlarına teslim olur musun?
Abartmamak koşuluyla
Peki mesela erkeğe ait olmayı değil hükmetmeyi seven dominant ve feminist bir ev arkadaşın var. Bir adamla evde ilk cinsel birlikteliğini yaşarken sen de kendi odandan olup bitenlerin seslerini duyuyorsun (ilk derken o adamla ilk belki sevgili belki FB ama onunla ilk)... kız sana da defalarca söylemiş doggy pozisyınyana karşıyım asla kabul etmem demiş..
Erkeğe bunu söyleyince erkek 'sana fikrini soran olmadı" diyor ve fiziksel direnişine rağmen kızı o pozisyona getiriyor... kız seslerden anladığın kadarıyla öfkeleniyor küfür edşyor ama seks modundan çıkmıyor seksten vazgeçmiyor. Sadece itiraz ediyor ama 10-15 saniye içinde belli ki adam onu istediği pozisyona getiriyor ve yine öok sinir oldupunu bildiğin şekilde poposuna bir kaç sert şaplak atarak bu sonuçsuz direnişi adeta cezalandırıyor...
Arkadaşının tecavüze uğradığını mı düşünürsün yoksa güzel bir deks yaşayacak keşke orada ben olsaydım mı dersin?
Arkadaşımın başına bir şey geldi diye düşünürüm
Müdahale eder misin?
Ederim
Evde değildim diyelim ece geldim biraz daha ilerisi nir saat. Tüm bunlar olmuş arkadaşın dominajr ve feminşst oldupu için o vazşyette zevk almamak için bile direnmiş ama erkek orasına burasına dokunarak onu adeta maylştırmış zevklendşrmiş. Halen daha inliyor ama diğer yandan da yalvarır tarzda konuşuyor...
Ne olur yalvarırım artık becer lütfen beni artık çöz ve becer dayanamıyorum diyor... adam da çözersem hemen giderim becerememi istiyorsan o vaziyette biraz daha yalvarmalısın diyor... kız da tamam allahın be-la-sı tamam çözme buraya beni böyle dana gibi bağladın tahrik edip beni bu hale getirdin şimdi de yalvartıyorsun lütfen yeter artık dayanamıyorum yap şunu... tamam yaoacağım ama şu feminist egonu biraz daha kıracağım daha tam istediğim kıvama gelmedin. Diyor...
Tepkin aynı mı olurdu? Müdahale eder miydin? Aslında olay aynı alambiras daha zaman geçmiş be erkek kızı hormonlarının seks isteğine teslim olmuş dolayısıyla kendisine de teslim olmuş hale getirmiş.
Altımda kalan ezilir