Etkiler diyebiliyorum. Dinlerin cinselliği kısıtladığı, dünyevi değil uhrevi zevklere bireyi ittiği ortada😀 Lgbt bireyleri için zaten cinsellik zindan, her türlü cehennemlikler😂
Bireyin inancı, cinsel yaşamını nasıl etkileyebilir?
Yıllarca öğretiler altında bastırılmış duygular, kendine dâhi itiraf edemediği tutkular, kuralına göre oynarsa vaad edilmiş bir cennet, içinden geldiği gibi yaşarsa sonsuz acılarla dolu bir cehennem. Bak ama dokunma. Dokun ama tatma. Tat ama yutma! Sonrası mı? Yanlış mekan, yanlış insan yanlış ilişkiler ve asla yaşanmayan mutlulukların hayali ile mutsuz ve soğuk bir ömür. Evet, bireyin inancı cinsel yaşamını etkiler.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Oral yasak bilmem ne yasak bilmem ne yasak iş dine kalırsa misyonerle karıyı evir çevir tamam😂🤣🤣
Dini inançlar, bireyin cinsel yaşamını sadakat, mahremiyet, saygı ve sorumluluk çerçevesinde daha düzenli ve anlamlı yaşamasına katkı sağlar. Çünkü insanların her önüne gelenle cinsellik yaşaması ve LGBT gibi yanlış akımlara kapılması bana göre gerçekten olmaması gereken tehlikeli bir durum.
İnsan sınırlar dahilinde yaşamak zorunda olan bir varlık bana göre. Sınırsızlık, ful serbestlik insan doğasına aykırı gibi geliyor. Ve Allah yarattığı insanları kendilerinden daha iyi tanıyıp onlara uygun sınırları çiziyor. Buna uyanı da ödüllendiriyor. Cinsellikte de bu böyle. Sınırlar insan doğasının gereğidir.
İnanç başka bir şey, yaşam tarzı başka. Müslümanım ama benim bağım Allah’la; kimsenin ne dediğini, nasıl yaşadığımı tartışmasına açmıyorum. Her inançta samimi olan da var, gösteriş için yaşayan da. Hristiyanlar biraz daha rahat; bizde ise bastırılmışlıkla yoğrulmuş bir sistem var. Herkes kendi hikâyesini yaşıyor. Ben de kendi yolumdayım. Sövmek isteyen varsa, buyursun. Ama beni yolumdan döndüremez
Konuyla görsel çok uyumlu olmuş nerden buldun görsel çok iyi dini inancı cinselliği etkiler misal ilişkide orala karşı çıkabilir üstü örtülü ilişkiye girmek ister
Tabiki de etkiler nihayetinde dinlerde ilişkilere belirli sınırlar çizilmiştir ve dindar birisi elbette bu sınırlara dikkat edeceğinden etkileyeceğini söyleyebiliriz.
İnancın getirdiği kurallar doğrultusunda yaşamını idam ettiriyorsa cinselliğinide etkiler. Kısıtlamalar yasaklar kişilerde tabu oluşturur. Bu tabularda cinsel yaşamından zevk alamamasına neden olur
Sizde sırf dini kötülemek için farklı farklı konular açıyorsunuz, sınırların olması güzel olmadığında millet birbirini dışarda s#kiyor kanka bunu istiyorsunuz sanırım
Yabancılar bu konuda daha rahat İslam inancıyla büyümüş olanların çoğu zina ve haram korkusuyla isteklerini bastırmak zorunda kalıyor kadınlarda birde kötü gözle bakma gibi ahlaksız pis düşünceler var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Allah herkese hidayet versin... Hadleri aşan herkes cehennemliktir. Anal seks yapanlarda dahil :)
Müslümanlar dinine göre anal yapmaz veya bazı fantezileri yapmaz bu yönden etkiler ya da ilişkiye gireceği kişi konusunda etkiler nikah olmadan ilişkiye girmez
Ben de agnostiktim, şüphem vardı. Olabilir de olmayabilir de bilmiyoruz kafasındaydım. Ama bir süredir artık var olsa da olmasa da beni ilgilendirmemeye başladı 😀
Cehennem zaten Allaha inan diye uydurulmuş bi kavram. Yok öyle bir şey, toprak olucaz, atomlarımıza ayrılacaz ve bilincimiz ya yok olacak ya da yeni bi evrende farklı bir formda yeniden yaşicaz
Ecrin öncelikle seni Müslümanlığa yazili olarak davet ettim diger arkadaş yazik kafana sira bana gelene kadar demis bir anda bütün insanlik cinler önünde sonucuyla karsilasacak sen Allahin gücünü hafife mi aliyorsun sanma ki unutur bütün suclari. Erteliyor ceza gününe o zaman gör yangin yerini sana sira aninda mi geliyor hic mi gelmiyor