Hayır katılmıyorum her sekste aynı duyguyu yaşayamıyorsun bunun bir çok etkeni vardır ama her orgazm da da aynı doyuma ulaşamıyor insan eminim ki erkekler için de bu böyledir bazen öyle bir ortam oluyorum ki bütün bedenim titriyor bazen de sadece orgazm oluyorum bir nokta var her pozisyonda ya da her sekste o noktaya gelmiyorum nasıl olduğunu bilmiyorum ama o noktaya gelince çok farklı bir gaz yaşıyorum bedenimden ayrılıp bulutların üstünde uçtuğumu hissediyorum.
Erkeğin azdıramaması değil de kadını cesaretlendirememesinden kaynaklanır. Kadın hep acaba şöyle yapsam böyle anlar mı diye düşünerek yapacağından geri kalmaya eğilimlidir. O kadının zincirlerini çözecek anahtar ise erkeğin yaklaşımıdır
İnsanın canı her zaman ilişkiye girmek istemeyebilir. Böyle bir durumda da çoşma olmayabilir ama erkek eğer doğru noktalara dokunmayı biliyorsa, nefesiyle bile azdırabilir
Cinsellikte mesele sadece ‘olması’ değil, nasıl olduğu. Kadın arzulamıyorsa, sadece fiziksel değil ruhsal kopukluk başlar. Erkek, o arzudan, o anın verdiği teslimiyetten beslenir. Benim için hardcore bir uyum varsa, zaten başka hiçbir şeye ihtiyaç kalmaz. Boşanma, aldatma? Genelde duygusal veya fiziksel tatminsizliktir kökeni. Yani mesele yatakta başlar, yatakta biter.
Kadın coşmuyorsa bence kendi pasifliğindendir ama erkek bu pasifliği almasi lazim. Çünkh her kadının içnxe bir arsizlik yatar. Her kadın yatakta oo.. olmak ister. Her kadin zevkin doruklarini tatmak ister.
Erkeğe bağlı kadın erkeğe göre daha pasif bir yapıya sahip bunun için de erkeğe iş düşüyor kadını yükseltmeli içindeki cevheri ortaya çıkartmalı çünkü her kadın da libido var sadece bunu belli etmezler
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Tabi ki onun ruha dokunan yok hepsi sonuç peşinde en fazla otuz sn sürüyorlar sonra hehee şöyle iyiyim böyle erkekler Ezikler
Bazı kadinlar toplumsal ya da mahalle baskısından etkilenerek utangaç olabilir. Ama daha rahat davranmasını sağlamak, ona huzurlu ve cesur hissettirmek erkeğin sanatıdır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Benim genelde bütün müşterilerim öyle oluyor keyiften