Hayır, asla desteklemiyorum. Evlilik dediğin şey binlerce yıldır bir kadınla bir erkeğin birliğidir. Toplumun temelini bu yapı oluşturur. Her şeyi normalleştirmeye çalışmak, toplumsal değerleri yıkmaktan başka bir şey değil. Bazı şeylerin sınırı olmalı, herkesin her istediğini yapabilmesi özgürlük değil, düzensizliktir.
11 Yorumla- 1 yıl
👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
u 1 yılÇocuk evlat edinme hakkı verilmemeli ama evlenecekse evlensinler
35 Yorumla- 1 yıl
Halisin
- 1 yıl
Haklısın demek istedin sanırım
- 1 yıl
Evet tatlim sen evlimisin
- 1 yıl
Yok bekarım
- 1 yıl
Ask hayatin nasil
1 yılVerilmemeli tabi şeriata alakasız yani normal insan gözüyle bakınca iğrenç
02 Yorumla
Soran1 yılMüslüman mısın
- 1 yıl
Hayır
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ne biçim bir soru ve bu nasıl bir anlayış diyenler yorumuma beğeni koysun.
06 Yorumla
Soran1 yılNe varki benim sorumda anlamadım? Popo meme koymuyorum diye dikkatinizi çekmemiş olması benim problemim değil
Soran1 yılDesteklemeyenleri şeriatçı ilan ettim diye bunu söylüyorsanız o sizin sorununuz. Destekleyenler tamamen cahilliğinden ve empati yoksukluğundan desteklemiyor bence
Soran1 yılDesteklemeyenler
Soran1 yılYa din yüzünden, ya da kendileri aynı duygulara sahip değil bu tarz kişilerinde fazla özgürleşip göz önünde olmasını istemiyorlar nefretlerinden dolayı
Cevap sahibi1 yılKusura bakma, size saygı duymuyorum
Cevap sahibi1 yılDinsel konularda yorum yapmak size düşmez.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılVerilmeli onlar da insan sonuçta
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYurt dışında var zaten
01 Yorumla
Soran1 yılBen Türkiyeyi kasdettim aslındada başlıkla belirtmeyi unutmuşum
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Az şerefli değilsin ha sen de
010 Yorumla
Soran1 yılSövecektin sövemeyince pulbibere bal dedin anladığım kadarıyla ama bu soru benim neye ilgi duyduğumu göstermez.
Soran1 yılBen dinle dalga mı geçtimde bu kadar sinirlendiniz anlamadım. Yarası olan gocunur.
Soran1 yılŞeriatı destekleyenlerin buna desteklediğini ya da destekleyeceğini düşünüyorsunuz siz sanırım
Soran1 yılŞeriatı destekleyenler bunu onaylamazlar böyle düşünüyorum bu yüzünden böyle yazdım
Soran1 yılCinsel kimliktende bağımsız dinine bağlı olanların hepside laiklik demiyor
Soran1 yılİyi tamam 😅 lafınızıda soktunuz bravo 👍
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHırsızlara da soygun hakki verilsin o zaman
016 Yorumla
Soran1 yılYaw he he ikiside aynı şeydi zaten. İkisini aynı kefeye koymanızdan belli ne kadar cahil olduğunuz
Cevap sahibi1 yılBu daha beter.
Cevap sahibi1 yılDinimize gore hirsizligin karsiligi elinin kesilmesiyken bu isi yapanlar goruldugu anda ikisi de öbür tarafa şutlanır.
Soran1 yılSizin dininizi o zaman ben
Soran1 yılBöyle bir dinede ben saygı duymuyorum inananlardanda iğreniyorum
Soran1 yılAyrıca böyle bir şey yazmıyor ben Kur-an-ı kerimide baştan sona okumuş bir insanım sen nerden buldun bunuda söylüyorsun şimdi
Soran1 yılBirde Kur-anı kerim değişmedi bizim kitabımımız korundu diyip durursunuz hepiniz işinize geldiği gibi bol keseden atıp kendine göre yorumluyor sahtekarlıkta 10 numarasınıs
Cevap sahibi1 yılObur dunyada anlatirlar sana neyin nerede yazdigini merak etme. Zaten sapık biri saygi duysun dinimize diye ölüp bitiyorduk bizde
Soran1 yılSapık istemediği halde kızlara sarkıntılık edip dik dik bakan ayılara denir sapık olan ben değilim
Soran1 yılÖbür dünya varsa tabii 😅 Boş ve gereksiz avuntular 😅 bu dünyada mücadele etmeye gücü yetmeyen parası olmayan fakirlerin kendini avutma şekli İSLAM. Fakire şükretmeyi öğretki zengin dahada zengin olsun çalmasını bilsin diye boşa dememişler 😅
Cevap sahibi1 yılHayir. Millete donunu acacagina bir kere de google ı aç bi zahmet. Oraya sapık ne demek yaz. orada kimi anlatiyor bak. Bunun dısında sizin gibilerin carpık iliskileri bilimsel olarak ta kanitlanmistir ki hic gorulmemis ölümcül hastaliklara veya hayat kalitesini cok dusuren gecmek bilmeyen hastaliklarin türemesine yol açıyor. Ya i sizin bu yaptiginiz hedef gözetmeyen bir biyolojik silah uretmektir. Yani aslinda terör kapsamina da girer. İnsanlar her dönemde sapkinligi normallestirme cabasina girmistir ne ilksiniz ne de son.
Soran1 yıl😅😅😅 çok komiksin gerçekten. Eleştirecek bir şey bulamayınca beni sapkın abaza yapmış bide
Soran1 yılEşcinsel ilişkilerin hastalığa yol açıyor olması bunu bir hastalık yapmıyor normal ilişkilerdede hastalık görülebilir
Soran1 yılKaralayayımda ne olursa olsun yeterki çamur atayım izi kalsın hesabı konuşmuşsunuz ama siz ne deseniz boş maalesef bir taraftan giriyor bu söyledikleriniz öteki taraftan da çıkıyor ışık hızında gereksiz argümanlar 😅😅😅
Cevap sahibi1 yılDaha sen kendi sıfatın olan sapık krlimesinin anlamaini bile yeni benden ogrendij simdi sana rscinselligin kotu bisey oldugunu hastaliklara yol actigini jsleyen bilimsel makaleleri falan anlatmak devrye hendek atlatmaktan daha zor o yuzden sen yoluna devem et zsten en fazla 60 yil daha oksijen israf eder hastalik yayarsin sonra anlatirlar sana obur tarafta anlarsin.
Soran1 yılTamam canım iyi günler 😘😘😘
Bizene başkalarından biz kendimize odaklanalim
01 Yorumla
Soran1 yılEn mantıklısı bu, bize zarar vermiyorsa bizene
Gizli Üye(18-24)1 yılyoğğ
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sen bisex man
09 Yorumla
Soran1 yılNe alaka yaw 😅
Soran1 yılOlabilirdide ama konuyla alakası yok çünkü nryse
Soran1 yılNet bir şey desem ne olur bi önemi yok benim açımdan
Soran1 yılDüşündüğüm şeyse ilgilenmiyorum o konularla
Soran1 yılDeğilim bisex