Cinsel Yaşam Son günlerde çok yükseğim duramıyorum sizde de öyle mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Son günlerde çok yükseğim duramıyorum sizde de öyle mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bende öyleyim sevişecek kimsem yok bende spora başlıcam bugün enerjimi alsın diye 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bahar gelince her yer şenlendi bizimkilerde yerinde duramiyor 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet ya son 1 haftada acayip kötü durumdayım, aslında kötü durun sayilmaz hahah 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Durmadurdukçasıra sana gelecek 😂 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben bu aralar hep yükseğim rutinim haline geldi perişan oldum 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Aynen bende çok yükseğim doymuyorum. Sıkıntı büyük 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ramazan bitti serbest modda olduğunu bildiğin için bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oruç tutmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yasın kac peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakir bir erkeğim ve evet bende de öyle. Her geçen zaman isteğim artıyor gibi 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakiresin bide heralde 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Projectmachinee 1 yıl Eee zkşsene 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakire misn sende 9 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vibrator kullan ya da birini bul Yorumla
Bayİstanbullu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Bende çok yükseğim sabahtan akşama yapabilirim 😻 0 0 Yorumla
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Bende de durum aynen böyle... 0 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl 7/24 öyle gel söndürelim birbirimizi 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ver o zaman ateşin düşsün 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İltifa kaybedersin dikkat et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Her zaman😂 9 2 Yorumla kadirkalın 1 yıl Süpersin Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Zamanı ve yer önemi yok mu senin için Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Bu aralar bende de var bir haller de bakalım🤣 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. bahar geliyor ya ondandır 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Allah kurtarsın 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Öyle 0 0 Yorumla
Kupa_Kralı05 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl şu an okşuyorum 0 1 Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl @soran Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Her zaman öyleyiz... 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seviş gitsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevisiyom zaten Yorumla TekAşkBeşiktaş 1 yıl Oh keyfini zevkinu çikar bebegim 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Konuşalım 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnan aynı sorun bende de var ne yapacağım bilmiyorum
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 631 cevap paylaştı. Evet maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Bende öyleyim sevişecek kimsem yok bende spora başlıcam bugün enerjimi alsın diye
Evet bahar gelince her yer şenlendi bizimkilerde yerinde duramiyor
Evet ya son 1 haftada acayip kötü durumdayım, aslında kötü durun sayilmaz hahah
Durma
durdukça
sıra sana gelecek 😂
Ben bu aralar hep yükseğim rutinim haline geldi perişan oldum
Aynen bende çok yükseğim doymuyorum. Sıkıntı büyük
Ramazan bitti serbest modda olduğunu bildiğin için bence
Oruç tutmadım
Yasın kac peki
Bakir bir erkeğim ve evet bende de öyle. Her geçen zaman isteğim artıyor gibi
Bakiresin bide heralde
Hayır
Eee zkşsene 😂
Bakire misn sende
Hayır
Vibrator kullan ya da birini bul
Bende çok yükseğim sabahtan akşama yapabilirim 😻
Bende de durum aynen böyle...
Çok iyi mutlu ederim 😊😏
7/24 öyle gel söndürelim birbirimizi
Ver o zaman ateşin düşsün
İltifa kaybedersin dikkat et
Her zaman😂
Süpersin
Zamanı ve yer önemi yok mu senin için
Bu aralar bende de var bir haller de bakalım🤣
bahar geliyor ya ondandır
Allah kurtarsın
hıc sevglın oldumu ve beyaz tenlı mısın?
Beninde oyle tanimaj isterim
Söndüreyim bebeğim 🔥
Her zaman öleyim ben 😄 sohbet edelim mi
Evet öyle
Ben de öyleyim kıvranıyorum
Evet
Aynen
Öyle
Mevsimi geldi:)
şu an okşuyorum
@soran
hayır