- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
1 yılÇok çelişkili konuşuyorsun. İlk seks yaptığın adama aşıktım diyorsun sonra ilişkimiz takılmalıktı diyorsun. Şimdiki adam vermeyeceksen muhabbeti keseceğini söylüyor ama ciddi ilişki istiyor diyorsun. Bu nasıl ciddi ilişki istemek? Ayrıca dini araya katmana gerek yok. Yapıp yapıp dini açıdan çekiniyorum demeniz samimi değil. Ya yapmayacaksın ya da yapıyorsan böyle demeyeceksin kararının arkasında duracaksın. Sırf seninle iletişimi kesmesin diye sevmediğin biriyle yapma çünkü birkaç kere seninle takılıp gidecek
03 Yorumla
Soran1 yılAşıktım sonra ailem seni onaylamadı akraba dışında kimseyle evlenmeme izin vermiyor dedi. Sen de istersen ilişkimize devam ederiz ama ilerde evlilik beklentin olmasın dedi sevdiğim için kabul ettim düzenli cinsellik olmadı 2 ayda 1 buluşuyorduk yine o istedi diye yaptım. Ben öpüşme tarzı şeyleri seviyorum cinsellikte daha çok öpüyor diye kabul ediyordum
- 1 yıl
İki tarafın da istediği şey seni kullanmak. Biri kullanmış diğeri de bunun için uğraşıyor. Yani seçim senin
Soran1 yılÖnceki beni seviyordu
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence sadece sen kullanmak istiyor. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
02 Yorumla
Soran1 yılEski sevgilimin ismine sahipsin
- 1 yıl
Bu senin için iyi mi yoksa kötü mü?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bence yap gitsin ne eksilecek ki zevkine bak. Evlenene kadar buldugun herkesle yap tadini ciksr evlenince yapmazsin. Dünyaya bir dahami gelecem. Ne kadar cok yaparsan o kadar degerli olursun erkekler bundan anlar. Denemediğin hicbirsey kalmasin bence. Ben böyle düşünüyorum açık gorusluyum
00 YorumlaYapma sakın kullandırtma kendini. Emin ol senle olur. Bir süre sonra ayrılır. Sevmek cinsellikle olan bir şey değil
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adam sana dAMCIK olarak bakıyor. Böyle bakan birine gitmesin diye verirsen 3-5 kere yapar yine gider
00 Yorumla
1 yılE zaten kafaya koymuşsun git yaşa. Tesettürlü müsün peki
05 Yorumla- 1 yıl
Kimse hem cinsellik hem de ciddi ilişki istemez canım
Soran1 yılBen ilerde evlilik istemem sorumluluğu çok olduğu için ama f*ck body tarzı ilişki de istemiyorum
- 1 yıl
Sen düzenli birliktelik yaşayacağın birini istiyorsun anladım ben seni. Sen soruma cevap verir misin peki
Soran1 yılDegilim ama eski sevgililerimin hepsi benden sonra tesettürlü biriyle ciddi ilişkiye başladı. Düzenli birliktelik derken cinsellik hariç her şeyi istiyorum ilişkiden öpüşme sevisme tarzı ama cinselliğe karşı çok ön yargılıyım ve bana hiç zevk vermedi.
- 1 yıl
O tecrübesiz insanlarla olduğun içindir veya insanların seni kullandığını düşündüğün içindir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTereddütlerin varsa bence hislerine güven ilişkiye girme. Gerçekten sana kendini iyi hissettiren, bunu hakeden biriyle yaşamalısın bazı şeyleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBayada dinini düşünmüşsün sevgilinle yaşamışsın diğerini sevmedim diyip tereddüt ediyorsun bak sen Ciddimisin yaa çok inandim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılSaçamalama mannnyakmısın şerrrrefsizin teki sana yanlış söylüyor
Kendini kimseye meze yapma00 Yorumla
1 yılSenden çok lazım erkeklere evlenmeden tecrübe kazanmalari lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÖyle düşünen biri seninle cinsellik için birlikte olur sadece
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hem dinden bahsedip hemde zina yapmak hangi kitapta yazıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sacmalama istersen seni seks icin kullanmak istiyor.
00 Yorumla
1 yılYanliş yoldasin sirf o istiyor diye yapma bunu kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuygu olmadan cinsellik çok saçma sevmiyorsan niye birliktesin para mı veriyor sana ne
07 Yorumla
Soran1 yılEski sevgilimi unutmak için ve yalnız kalmamak için
Cevap sahibi1 yılYazık etme kendine bu kendine yaptığın en büyük kötülük işkence yaşın kaç bilmiyorum bak ben yıllardır yalnızım bir kadının elini tutmadım tutma imkanım oldu bana yakınlaşmak isteyenler oldu sırf ilgi duymuyorum diye uzak durdum ne o beni kandırsın ne ben onu dedim yapma bu kötülüğü kendine tabii son karar senin
Soran1 yılPeki sevme ve sevilme ihtiyacın karşılaşmadan nasıl mutlu oldun
Cevap sahibi1 yılMutlu olduğumu kim söyledi
Soran1 yılişte mutluluk getirmemiş bu karar
Cevap sahibi1 yılŞimdi herhangi birisiyle cinsel ilişki yaşarsam mutlu olacak mıyım?
Cevap sahibi1 yılYa da sevmediğin birinin elini tutarsam yanında olursam
1 yılCinsellik konusunda yine dini olarak mı yoksa kendi içinde mi soru işaretin var
03 Yorumla
Soran1 yılDini olarak ama nefsime de engel olamıyorum
- 1 yıl
Dini olarak düşünüyorsan illa cinsellik yaşamana gerek yok sanal seks tarzı yap ya da diğer mastürbasyon yöntemlerini kullan tabi seksşn yerini tutmaz bunun farkındayım
- 1 yıl
Sağlıkçıyım bu arada etkili mastürbasyon yöntemleri de söyleyebilirim ihtiyacın varsa
Seni düşürmüş tufaya:)
00 YorumlaEn baştan başlasana şunu anlatmaya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
1 yılBir öyle diyorsun bir böyle
00 Yorumla Saçmalama ya
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılManyak mısın sen ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılUzak dur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mantıklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmiyorsan girme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vet sevindir
00 Yorumla
1 yılİzin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani simdi bakiremisin
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe yapiyorsun
Soran1 yılDegilim
Cevap sahibi1 yılKac yasindasin ki