Değiliz. Çok karışık o işler. Sadece bakışma hala ama 5 ay oldu. Adım attım. Gurur yaptı. Ben geri çekildim o heveslendi. Hala bakışiyoruz. Ama onun yokluğu bile başkalarının varlığından daha güzel
Gurur yapınca bende istemiyor heralde demiştim. Hem ilgiyi kestim hem bakmayı kestim. Bu sefer de o tekrar bakışalim gibi bakmaya başladı. Taktik uygulamiyorum. Zamanı değil sanırım daha kısmet bu işler
Evlilik düşünüyorum. O benim aşık olduğum tek kız. Doğumuna gidip iyi ki doğdun demek istiyorum küçükken taktığı tokalari merak ediyorum ben çok güzel sevdim onu
Bir gün laboratuvardayiz ben bunu izliyorum hafif sırıtıyom farkında değilim. İlk zamanlar. Bana baktı. Ah o bakış var yaaa. Kafasını eğdi o da hafif gülümsedi. Anneme anlatıyorum böyle kahkahalar atıyor. Çok komik süreçlerdi. Annemi aradım bu ara ağladım dedim bu beni istemiyor 😂. Neler neler yaaa
Yalan inanma böyle şeylere fal bunlar günah haram İslam dini peygamber aleyhi selam derki ahir zamanda kaza ve kader yalanlanacak fal ve yıldızlara yıldız fallarına inanılacak yıldız falı burçlardır
Kur'an-ı Kerim'de yer alan *Burç Suresi* , 85. suredir ve toplamda 22 ayetten oluşur. Bu sure, gökyüzündeki burçlardan ve tarihte yaşanan iman mücadelelerinden bahseder. Müslümanlara sabretmeyi ve Allah'a tevekkül etmeyi öğütler. İşte bazı önemli ayetler:
- *Bismillahirrahmanirrahim.* - Gök burçlarıyla doludur ve Allah her şeyin sahibidir. - Geçmişte, müminlerin üzerine zulüm yapanlar ağır cezalarla karşılaşmışlardır. - Allah'ın vaadi kesin ve müminler için müjdelerle doludur.
Burç Suresi’nin tam metni ve anlamı için bir Kur'an meali veya tefsire bakabilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Oldu, yanında yürürken bile zevk suyum geliyordu, telefon ile konuşmak bile yetiyordu
Wavv sonra ne oldu
Çocuğu var diye biliyorum 😂
Hımm
Sen dışarıda ıslanıyor musun
Neden ki
O kadar istekli misin merak ettim
Evet
Burcun ne
Oğlak
Senin ne
Oğlak
Diğer tarafa gelsene
Evet oldu ve uzun uğraşlar sonucunda pazartesi günü geliyor. Taze teniyle kollarımda olacak
Evet, yaşadım.
Sadece sevdiğim kıza oldu
Yaa sonra ne oldu o ne burcuydu sen burcuydun
Bişey olmadı evlilik öncesi karşıyım. ben koç erkeği o aslan kızı. İki gözümün çiçeği aklıma geldi yine 🌼
Uuu. Aslan kadını hem dee birlikte misiniz
Bencil ve egolu mu
Değiliz. Çok karışık o işler. Sadece bakışma hala ama 5 ay oldu. Adım attım. Gurur yaptı. Ben geri çekildim o heveslendi. Hala bakışiyoruz. Ama onun yokluğu bile başkalarının varlığından daha güzel
Hımm zor kadın yanii
Biraz zor evet
Taktik uyguluyor musun
Onunla evlilik düşünüyor musun
Gurur yapınca bende istemiyor heralde demiştim. Hem ilgiyi kestim hem bakmayı kestim. Bu sefer de o tekrar bakışalim gibi bakmaya başladı. Taktik uygulamiyorum. Zamanı değil sanırım daha kısmet bu işler
Evlilik düşünüyorum. O benim aşık olduğum tek kız. Doğumuna gidip iyi ki doğdun demek istiyorum küçükken taktığı tokalari merak ediyorum ben çok güzel sevdim onu
Hımm bence senden adım bekliyor
😂
Dersler düştü kız yüzünden 😂 bu yıl ders var kız yok beklesin bir yıl
Yaa ne güzel Bunları ona söylesen o da etkilenebilirdi
Yazarken kolay söylerken ııighhh diye kalırım romantizm sıfır
Kız kaçmasın sonra
Kısmette varsa döner dolaşır yine beni bulur beni bırakamaz o 😂
Dersi yapcan diye
Yaa kendine güveniyosun yanii.. bakismayla anlasiyonuz siz 😂
Bir gün laboratuvardayiz ben bunu izliyorum hafif sırıtıyom farkında değilim. İlk zamanlar. Bana baktı. Ah o bakış var yaaa. Kafasını eğdi o da hafif gülümsedi. Anneme anlatıyorum böyle kahkahalar atıyor. Çok komik süreçlerdi. Annemi aradım bu ara ağladım dedim bu beni istemiyor 😂. Neler neler yaaa
Kıza sürpriz hediye kutusu hazirlasan içinde romantik sözler gül falan şiir okusan güzel olurdu heralde 😂
Zaten öyle bir şey yaparım ileride düşündüm onu çok güzel fikir o
Tavsiyeler için teşekkürler
Rica ederim kızlar ilgi sevgi ister öğren hediye falan ☺️
Oldu ama ileriye gidemedik
Evet bazılıarının dişilişi çok barizdir
Bi kaç kişi oldu
inatcı bırı mısın?
neden ki
merak ettım burcun ne
oglak
senle uzunca konusalımmı ne dersın?
Oldu evlendim onunla
Yaş ne güzel mutlu musunuz şu anda. O ne burcuydu siz ne burcusunuz
Koç o ben balık
Ben 31 o 40
O lider siz de ona uyum mu sağlıyorsunuz. sulugoz mu
Ben liderim o itatkar
Hımm
Sulu göz musunuz
Hayır
Baskın olan benim
Tamam
Burçlar yalan inanmam
Ben inanıyorum ama
🥲
Yalan o ayda dogan insanların hepsi davranışı ve karakteri bir olamaz
Hımm genel bazı özellikler tutuyor ama
Karınız lider ruhlu sahiplenen koruyup kollayan biri diye düşünüyorum
Hayır alakası yok eşin koç ama lider ruhlu değil ben balık burcuyum duygusal degilim yalan bence insanları kandırmak ve para kazanma peşinde bazıları
Hımmm
Yalan inanma böyle şeylere fal bunlar günah haram İslam dini peygamber aleyhi selam derki ahir zamanda kaza ve kader yalanlanacak fal ve yıldızlara yıldız fallarına inanılacak yıldız falı burçlardır
Kuran'da buruc suresi var
Okudun mu ne diyor peki
Kur'an-ı Kerim'de yer alan *Burç Suresi* , 85. suredir ve toplamda 22 ayetten oluşur. Bu sure, gökyüzündeki burçlardan ve tarihte yaşanan iman mücadelelerinden bahseder. Müslümanlara sabretmeyi ve Allah'a tevekkül etmeyi öğütler. İşte bazı önemli ayetler:
- *Bismillahirrahmanirrahim.*
- Gök burçlarıyla doludur ve Allah her şeyin sahibidir.
- Geçmişte, müminlerin üzerine zulüm yapanlar ağır cezalarla karşılaşmışlardır.
- Allah'ın vaadi kesin ve müminler için müjdelerle doludur.
Burç Suresi’nin tam metni ve anlamı için bir Kur'an meali veya tefsire bakabilirsiniz.
Oldu tabii ki...
Sonra
O zaman olmadı ama yıllar sonra oldu.
Birde evlenmişti 🙈
Hımm
Yılların birikimi iste dayanamadık...
Hımmm
Senin kim oldu?
Tanımıyorum
Sadece gördüğün biri mi?
Evet
Ne hissettin ne yaşadın peki?