Cinsel Yaşam Penisi küçük erkeklere güler misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Size komik mi gelir Güncellemeler1 yıl Gncl Penisi küçük erkeklere güler misiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kahkaha artarım ya gülmek ne ki 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden ya Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Kız kahkaha diyor sn neden diyosun. 😁 Yorumla sekkkerkek 1 yıl 3 cm yeterli bence 😂 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi gülerler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin öyle sanirim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl anladın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle olmasa niye öyle bir soru sorasın ki Yorumla
729860 Takip Et Xper 4 Yaş: 126 1 yıl evet 2 35 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla beyazzenci27 1 yıl Çünkü komik Yorumla Soran 1 yıl Nesi komik Yorumla beyazzenci27 1 yıl 22 cm bi aletle 10 cm bi alet aynı olabilir mi? Yorumla Soran 1 yıl Olamaz Yorumla beyazzenci27 1 yıl Senin alet küçükse pasif olmayı dene Yorumla Soran 1 yıl Olamam ya Yorumla beyazzenci27 1 yıl Neden korkuyor musun Yorumla Soran 1 yıl Ya hayır erkeğim ben Yorumla beyazzenci27 1 yıl tamam pasif olup hayatına öyle devam et Yorumla Soran 1 yıl Ya yapamam zoruma gider Yorumla beyazzenci27 1 yıl Gitmez canım zevk alırsın Yorumla Soran 1 yıl Ama erkekle nasıl yapacam Yorumla beyazzenci27 1 yıl Onu da burada yazamam Yorumla Soran 1 yıl Gay değilim ben o anlamda söyledim Yorumla beyazzenci27 1 yıl Olursan hayatın daha zevkli olur. 22 cm bi alet benimki mesela Yorumla Soran 1 yıl Baya büyükmüş Yorumla beyazzenci27 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla beyazzenci27 1 yıl Yardımcı olabilirim her konu da bilgin olsun Yorumla Soran 1 yıl Sagol teşekkür ederim Yorumla beyazzenci27 1 yıl Rica ederim canım Yorumla Soran 1 yıl Sen gene de öyle deme de şimdi yanlış anlaşır falan Yorumla beyazzenci27 1 yıl Korkma her şeyden Yorumla Soran 1 yıl Korktuğumdan değil yanlış anlaşılır diye Yorumla beyazzenci27 1 yıl Yanlış anlaşılsa ne olur senin ki kaç cm Yorumla Soran 1 yıl 11 cm Yorumla beyazzenci27 1 yıl Ciddi misin sen Yorumla Soran 1 yıl Ya dalga geçme lütfen Yorumla beyazzenci27 1 yıl Hayır dalga geçmiyorum ama benimkinin yanında oyuncak gibi Yorumla Soran 1 yıl Evet farkındayım Yorumla beyazzenci27 1 yıl Peki yanında olsaydım eline alır mıydın Yorumla Soran 1 yıl Hayır tabiki Yorumla beyazzenci27 1 yıl Hmmm prki Yorumla Osanqqec 1 yıl @beyazzenci27 bu nasıl muhabbet a a q Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kahkaha artarım ya gülmek ne ki
Neden ya
Kız kahkaha diyor sn neden diyosun. 😁
3 cm yeterli bence 😂
Tabi gülerler
Kc cm
11
Senin öyle sanirim
Nasıl anladın
Öyle olmasa niye öyle bir soru sorasın ki
evet
Neden
Çünkü komik
Nesi komik
22 cm bi aletle 10 cm bi alet aynı olabilir mi?
Olamaz
Senin alet küçükse pasif olmayı dene
Olamam ya
Neden korkuyor musun
Ya hayır erkeğim ben
tamam pasif olup hayatına öyle devam et
Ya yapamam zoruma gider
Gitmez canım zevk alırsın
Ama erkekle nasıl yapacam
Onu da burada yazamam
Gay değilim ben o anlamda söyledim
Olursan hayatın daha zevkli olur. 22 cm bi alet benimki mesela