Ne kadar daha dayanicam yaa dayanmak çok zor. Ne yapsam? Nasil sabredecem? Güvenilir yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBu platform Kurtlar sofrası bu yüzden dikkat etmen gerekiyor herkese güvenmemen gerekiyor doğru kişiyi bulmak için çabalaman lazım isteğini azıcık da olsa giderebilmek için bol bir flört sahibi olman gerekiyor
111 Yorumla
Soran1 yılAma çok artıyor ask da isriyorum
Cevap sahibi1 yılSenin yoğun bir flört dönemi geçirmen gerekiyor hormonlarını indirebilmek için (: veya tek kişiyle istediğini yapman gerekiyor bence güvenilir kişi şu an kapında (:
Soran1 yılCidden ben fenayım karmakarışık
Cevap sahibi1 yıl(: giderebilirim hemen bende duşa giricem zaten
Soran1 yılYas kac
Cevap sahibi1 yıl26 senin
Soran1 yıl27
Cevap sahibi1 yılUğra bana (:
Soran1 yılÇok gizliden
- 1 yıl
Bende bende 🥰
Cevap sahibi1 yılBurada mısın çıkabilirim istersen (:
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Sana zaman tanıyacak, kaygılarını anlayacak, acele ettirmeyecek, mümkünse deneyimli biriyle yaşamanı öneririm. Doğru kişiyi bu özelliklere sahip kişi olarak kodla. Evleneceğin kişi olmanı istiyorsan orası biraz şans ve kısmet işi. Uzun yıllar beklemen gerekebilir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGüzelim güvenilir biri yok önce bunu anla, ve her erkeyin güzel tatlı sözlerinede inanma, yoksa onun bunun malı olursun, bütün erkekler aynı sadece heyecan ihtiyaç giderme derdinde, ciddi düşünen bir erkek kıza elini bile sürmez
05 Yorumla
Soran1 yılOyle de o zaman ra bu zamanda oyle kiz mi kaldı diyorlse
- 1 yıl
Bırak kim ne derse desin, çok istekli isen film bak mastürbasyon yap illaki nasibin bir yerden çıkar
Soran1 yılYasama mi diyorsun biriyle
- 1 yıl
Bana sorarsan hiç yapmadıysan hiç kimseyle bir şey yaşama, yoksa tv lerinde de gördüyümüz gibi sonun hüsran ve sanada yazık olur, insanlarda Allah korkusu yok herkes istediyini yapıyor, yaşın genç ş€ytana uyma ve bekle hayırlı nasiplerin çıkacak elbet
- 1 yıl
Bu arada en iyi cevap için teşekkürler 🌿🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılSoğuk duş, yalnız kalmama ve en zor durumdan çıkmak için hariç mastürbasyon yapmama.
Ben de benzer durumdayım ama napalım evliliğe kadar sabır ya sabır13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada ben de senin gibiyim vs ayağı yapan pembeliler de erkek çıkacak haberin olsun.
Milletin işi gücü 2 kelime belaltı konuşmak
Soran1 yılNe yapicaz
Cevap sahibi1 yılSabredeceğiz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
114Cevap
1 yılDogru kisi ne demek senn icin
Bence en dogrusu nikahli kocan
53 Yorumla
Soran1 yılAma onu nasil bulucam
- 1 yıl
Hayat kader artik cok ams cok zor 35 yasinda kizlar bile bulamiyo
- 1 yıl
Doğru bir kelime
Gizli Üye(30-35)1 yılkaç yaşındasın dogru kişiyi bulana kadar sabret bulursun
12 Yorumla
Soran1 yıl27
Cevap sahibi1 yılartık dayanmak zor olur ama yinede iyi seç yaşayacagın kişiyi
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmiyorum ya bence net bir cevabı yok sadece saçmalamamak gerek bence evlilik desek sırf seks için evlenilmez diğer türlü bir sürü sıkıntılar güvensizlik vs. vs. var en iyisi dayanmak gobi ama o da psikolojiyi bozuyor belli bir süre sonra
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Güveni nasıl kazanacaksin? Güvenilir adam çok, doğru olan doğru adami bulmak. Benimde libidon çok yüksektir ama doğru kadın bulmak zor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılBende şu an istekliyim hemde çok ama senin gibi istekli birini bulamadım. Istekli olman guzel bir şey ama sabretmen dahada güzel güzelim☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşınız ebey geçiyor ama yaş geçtikçe zorlanırsın çok ama sabredemezsin bi yaştan sonra yaşınız kaç
111 Yorumla
Soran1 yıl27
Cevap sahibi1 yılAz mı 27 3 yıl sonra 30 siz yapmadıkça gözünüz herşeye kayar ama bu süreçte bakire misin
Soran1 yılEvtt biri lazım bana acil
Cevap sahibi1 yılBirde bakiresin çok sıkıntılı çok yanıyor mu genelde
Soran1 yılEvet deli gibi hee gün 2 3 kez
Cevap sahibi1 yılOlur tabi ki hem 27 yaş hem de bakire çok zorlar sizi ama gözünüz herşeye kayar mı deli gibi anlık
Soran1 yılEvet anında hem de sürekli aklımda
Cevap sahibi1 yılPeki birine güvenip yapamıyorsunuz yoksa bakirelikten dolayı
Soran1 yılGuven veren insna isriyorumm bakirelik konusu da düşündürüyor adam gibi biriyle yasamak istiyorum
Cevap sahibi1 yılO ayrı konuda birine güvenmek zor ama adam gibi bulmakta zoor
Cevap sahibi1 yılHangi yaş istiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılElle devam sekerim. Disarda armut gibi onunuze bakarak yurumeyin, insanlarla tanisin
10 Yorumla
1 yılBozuldu buralar , erkekler kollayın manadınızı shshsh
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güvenilir var ama böyle düşünen kadın bulmak tanışmak ve güvenilir olduğunu ispat etmek için fırsat yok. Güvenilir birini bulana kadar sabr edeceksin artık.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirlikte kesfetmek istersen benimle konusabilirsin ama insanlarda hep tecrübeli olsun kafası var özel bir şey hissetmek yok
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBi bana yazmamış ksjfsjfj şaşırtmaz TC kızı aşkla bı istediğimi yaşamadım lan
1 yılBuradan daha güvenilir bir yer yoktur. Her aradığın model var burada😎
01 Yorumla
Soran1 yıl:)))
1 yılDayanmak zor ama senin istediğin ve seni de isteyen saygılı güvenilir ne istediğini bilen birisiyle yasamalisin. Gerisi sıkıntı olur senin için
00 Yorumla
1 yılOlgun güvenilir ve gizliliğe önem veren biriyim. Üni mezunu eğitimli işinde başarılı biriyim ve çok istekliyim. Konuşmak tanışmak istiyorum
00 YorumlaHer şey yazıp yazıp en sonda dayanamayıp güvenilir yok mu yazman djdjdjdkeke istek normal mastürbasyon şeklinde devam etmeye çalış kararlıysan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaş kaç nerelisin nasıl birini arıyorsun hiç onları söylemeden güvenilir birini araman doğru değil ki 🤭
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişi senin için nedir? Çünkü doğru kişi diye bir şey yok. Birisini beğenirsin yaparsın ya da yapmazsın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Madt yap ya da sexting yapmak seni rahatlatir o duygularını bastirir bilmiyorsan bilgide veririz
00 Yorumla
1 yılNe gibi güvenilir cv de biraksinlar mi insanlar
06 Yorumla
Soran1 yılEvlilik isteyen
- 1 yıl
Dogru kisiyi bulmak bazen insanin cevresine ördugu duvarlar kendi insaa ettigi labirentlerden ötüru gerceklesmez önce kendi zihnini temizlemeli insan
Soran1 yılBiri lazım. bana
- 1 yıl
Kim o biri bulmana engel ne jhjhj
Soran1 yılCiddi ilişki istesin
- 1 yıl
Istese evlencen mi hemen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGüvenilir burdan bulamazsın manita yap bir süre takılın sonra doyana kadar çatır çatır sevişin
00 Yorumla Yapacak bir şey yok doğru kişi bekle enerjini farklı yere ver.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sabretmene lafım yokda kendşni böyle tutmana gerek yokki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAteş bacayı sardıysa zaten çok sürmez böyle o yüzden bi flört ayarlayıp ileri gitmeden bekareti koruyarak bi şeyler yaşayabilirsin en azından tatmin olursun birde sanaldan takılırsın
00 Yorumla
1 yılGüvenilir ve gizli olarak senin haz ve zevk alacağın şekilde yaparız 🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılBen guvenilirim diyene guvenebilecek misin? Bunu sen seçip karar vermen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüvenilir derken neye güvenilir! Niyeti bozmuşsun altı üstü ilişki yaşayan neyin güvenilirini arıyorsun, yani neye güvenecen?
022 Yorumla
Soran1 yılEvlikik isteyen
Cevap sahibi1 yılBende evlilik isteyen birisiyim ama güvenilir kız yok. Yakın şehirdeysek ya da aynı şehirdeysek birbirimizi tanıyabiliriz?
Soran1 yılİstanbul
Cevap sahibi1 yılİstanbul bana uzak ama bi uçak biletine bakıyor kardeşim İstanbul'da yaşıyor zaten. Hangi semttesin?
Cevap sahibi1 yılAnadolu tarafındamısın?
Soran1 yılAvrupa
Cevap sahibi1 yılUzak kaçarız maalesef.
Cevap sahibi1 yılGenel olarak cevaplara baktım da millet av peşine düşmüş ve o av da sensin. Kendine dikkat et bak buradakilerin amacı o çiçekten balı alıp, çekip gitmek. Çok istekli bir kızsın bu istekliliğin başına olmadık türlü bela çeker.
Soran1 yılNe yapicam ben ya
Cevap sahibi1 yılSabret. Bu siteden bir kızla tanışmıştım geçen sene o da aynı senin gibi istekliydi hatta onunla ciddi ilişki yoluna girmiştik ama sonunu getirememiştik.
Soran1 yılNeden ayrıldınız peki özel degilse
Cevap sahibi1 yılBana karşı ilgisi vardı hissetmiştim daha sonra da o itiraf etmişti. Tamam dedim bi şans verdim ama daha sonra kendi hazır hissetmediğini söyleyip vaz geçti.
Soran1 yılBendee bursdsn yapıp ayrıldım ciddiye gidecekti ondan sordum
Cevap sahibi1 yılNe zamandı peki?
Soran1 yıl6 ay önce bitti
Cevap sahibi1 yılE neden bitirdin ki ne güzel ciddiye gidiyormuş
Soran1 yılHayatlarımız zıttı cok ailen istemedi
Cevap sahibi1 yılZıttı derken ırk farkımı vardı Türk Kürt?
Soran1 yılMuhafazakardi
Cevap sahibi1 yılAnladım. Gizliden çıksam bana özelden yazarmısın biraz konuşsak. İyi birine benziyorsun ilişki falan muhabbeti değil normal seviyeli bir sohbet olsa
Cevap sahibi1 yılMesaj atarsan sevinirim
Cevap sahibi1 yılSanırım güvenemedin
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. İyi düşünüp biraz sabredip tanıman lazım
11 Yorumla
Soran1 yılGeliyorlar bazen bana
Güvenilir görünen çok sen evlen bari
18 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılAma çok fenayim
Soran1 yılİstanbul
Soran1 yılSisli
Gizli Üye(36-45)1 yılGüvenilir biriyim ıspat edebilirim bela falan da olmam yakınsak eğer deneyebiliriz hangi şehirdesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece sveısmeyı denemelısın ama bilen biriyle acemıyle olmaz. İlişkiye girmeden sevıserek senı defalarca tatmın edeblrm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSu aynı ben diyen pembeli yüzde bi milyon Harun abi değilse bende bir şey bilmiyom kshdjsksdb
02 Yorumla
Soran1 yılHarbiden kisim
Cevap sahibi1 yılSen degil la diger yorum yapan pembeli ozele davet eden akshshsh
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı ben shahah
1410 Yorumla
Soran1 yılNe yapcaz
Cevap sahibi1 yılDayanacağız ahahah gizliden çıksam istek atabilir misin
Soran1 yılOlur ahaha
Cevap sahibi1 yılErkek sanmaz isen tabi ahahah
- 1 yıl
Söndürelim
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Soran1 yılHadi gel
Cevap sahibi1 yılİstek attt
- 1 yıl
Mastürbasyon yapın duştan çıkamyın kaç kere olursa artık 2 veya 3 şimdi birde bakiresinizdir sanırım tam yalamalık oral yapmalık vıcık vıcık sulu sulu eğer sabredip beklemek istiyorsanız 🥰
1 yılSabırlı ol. Eğer dertleşmek konuşmak istersen takip atarsın. Biraz da olsun rahatlarsın belki
10 Yorumla
1 yılGüvenip güvenmediğni sen anlayacaksın. Sevgilin yok mu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynıyım 24 yıldır yapamadım güvenilir partner lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece yatakta doğru birini arıyorsan evleneceğin kişiyi bulmaktan daha zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi iliski dahilinde tanimak isterim uygun bulursan egitimli kulturlu guven duyacagin bir insanim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGuvensen de zor
Yalasmak icin bulustuk biriyle mesela bi sure gorustuk asik oldu00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen doğru kişiyim bana yaz. Seveceğin çok özelliğim var. Pişman olmazsın.
00 Yorumla
1 yılİlk gördüğüne ver kurtul ablam yoksa mahalleyi yakacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi şehir istanbulmu?
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYardımcıolabilrim
Cevap sahibi1 yılCiddi düşünürsen Avrupa yakasindayim
Soran1 yılBen de
Cevap sahibi1 yılGizli değilim tanismakta fayda var bence
Gizli Üye(25-29)1 yılBende senin gibiydim
62 Yorumla
Soran1 yılSonrs ne oldi
Cevap sahibi1 yılBunu öz söylesem
1 yılGüven men birine çok zorrr
10 YorumlaBiraz konuşalım mı? Doğru kişi konusunda özellikle
10 Yorumla
1 yılBende daha ilişkiye girmedim bakalım nereye kadar dayanacağızzz
00 Yorumla
1 yılLan şu sitedeki abazanlar için ayrı bir hapishane yapılması gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBen de güvenilir biri olsun istiyorum bi şeyler yaşansa da arada kalsın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen varım güvenilir profesyonel istersen sanaldan istersen reelde senin isteğin doğrultusunda senin sınırların doğrultusunda istersen yaşayabiliriz
04 Yorumla
Soran1 yılYas kac
Cevap sahibi1 yıl26 yaşım
Soran1 yıl27
Cevap sahibi1 yılGüzel bende yıl olarak 27 ama ay olarak girmedim o yüzden 26 diyorum 98 liyim
Gizli Üye(36-45)1 yılGüven gizlilik ve tecrübe istermisin?
12 Yorumla
Soran1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılYa bana
1 yılDünyanın en güvenilir insani benim
16 Yorumla
Soran1 yılYapma ya
- 1 yıl
Ciddiyim
Soran1 yılEvlikik düşünüyor musn
- 1 yıl
Evet sonu evlilik ile. Bitsin
- 1 yıl
Ya sen
- 1 yıl
Sende ciddiyet. Ne. arasin suç bendeki. Sorunu yorum yaptım kaldır yorumumu
1 yılEvlensene desem
16 Yorumla
Soran1 yılKimse yanasmiyor
- 1 yıl
Zinaya bulaşma aman aman mastla idare et
Soran1 yılYaa yaniyorum ben
- 1 yıl
Derdin ne bekliyorum nasıl yanmadir bu
Soran1 yılCok istek var
- 1 yıl
Bekliyorum belli bak isim
1 yılMerhaba güvenilir doğru dürüst kişiyim
12 Yorumla
Soran1 yılYas kac
- 1 yıl
28. Senin?
sabrini verir
124 Yorumla
Soran1 yılÇok zor
Soran1 yılYetmiyr
Soran1 yılTen istiyorum
Soran1 yılYüzeysel yapsam
Soran1 yılTemiz olan
Soran1 yılBeni rahatlatır cok
Soran1 yılAsmaz belki ya
Soran1 yılKonuşsak bir
Soran1 yılAtilmiyor
İstekli kadın candır
12 Yorumla
Soran1 yılEvettt
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişiden kastın ne
02 Yorumla
Soran1 yılEvlilik dusunen
- 1 yıl
Allah kolaylık versin
Gizli Üye(25-29)1 yılBen doğru olmayan şekilde yaşadım
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Güvenilir nedir sence
02 Yorumla
Soran1 yılEvlilik isteyen
1 yılHaha güvenilir Bulsan hemen vercen mi
02 Yorumla
Soran1 yılYani asik da olcam
- 1 yıl
Yüksek ihtimal şans eseri birine vercen sonra da unutcan
Gizli Üye(36-45)1 yılUfak bir şehirde mi yasiyorsun ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Koklamak lazım incitmeden
00 Yorumla
1 yılBulursun burdan
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok istekliyim ama doğru kişi ile yaşamak istiyorum. Nasıl sabredeceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler