Etrafımdaki herkes benim için "sen gördüğüm en narsist insansın" diyor. Kadınları etkileyip istediğimi almaktan hiç vazgeçemiyorum. Yaş hiç fark etmiyor, 20 yaşından 50 yaşına kadar tüm kadınlarla konuşup sevişiyorum. En son birlikte olduğum kadın 53 yaşındaydı. eski bir albayın karısıydı. Sevgilisi olanın aklına girip sevişmeye ikna ediyorum. Gidip özellikle etkili iletişim karşılıklı diyalog ikili ilişkiler üzerine kitaplar okudum hep.
Maddi durumum iyi olduğu için hangi şehirde olduğunu umursamıyorum. 2024 yılında sırf acaba kaç kişiyle sevişmişimdir diye saydım 37 tane farklı kadınla toplamda 15 farklı şehire gidip sevişmişim. Ben bu durumumdan rahatsız oluyorum ama kendime engel de olamıyorum. Kadınlara s*KS objesi olarak bakmak istemiyorum. Ama konuştuğum her kadınla sohbetin sonu bakire bile olsa yatakta bitiyor. Ben bunu nasıl durduracağım?
Ya s*KS isteğim olmasa bile içimdeki beni tatmin etmek için narsistliğimi perçinlemek için yine de gidip biriyle konuşup sevişiyorum. Arkadaşlar iki farklı hattım var. Şuanda konuştuğum kadın sayısı bile 20den fazla. Bunu övünülecek bir şey olduğunu düşündüğüm için anlatmıyorum. Bu durumdan rahatsız olduğum için anlatıyorum. Ben kadınlara s*KS objesi olarak bakmak istemiyorum.
Anlamadığım bir şekilde de kadınları üzerime çekiyorum. Arkadaşım şeytan tüyü var sende p*ç diyor. Yahu ben bu durumu nasıl normale çevireceğim? Kafamı dağıtmak için yurtdışına gidiyorum. Bir kafede kadına denk geldiğimde bir iki bakıştıktan sonra yanına konuşmaya gidiyorum.
İşin garip yanı ne biliyor musunuz? Seviştiğim tüm kadınları video kaydı almaya ikna ediyorum. Böyle de değişik bir fantezim oluştu. En son yurtdışında bir Brezilyalı kadınla kafede tanıştık onunla video çektik geçen hafta.
Ben bu durumu nasıl düzelteceğim nasıl kurtulacağım? Yeter artık kadınlara obje olarak bakmak sadece yatağa atmak için konuşmak istemiyorum!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer