Evet arkadaşlar kendilerini sanki johnny sins sanıyorlar ama bir görüyorum ki bakınca bile tekrar bakılacak bir şey değil. Ama kadınların vajina tipi ve şekli üzerinde bir algı var ve bu algı hiçbir zaman gitmiyor. Gerçekten bu konuda cahil olan bir toplum olduğumuzu düşünüyorum...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çoluk çocuklar rengine önem verir bence çok ıslanan dolgun dudaklı olması oral yapmak emerek zevk suyunu tatmak için şahane olanıdır
Her vajina tipi farklıdır vücut tipinden de anlaşılıyor azbucuk. Ama dediğiniz gibi çoğu genç arkadaşlarımız izledikleri seyleri bekliyorlar gülünç bir durum
Aynen öyle evet kızdaki fizik yapısı bir çok şeyinede etki eder
Kıza neyi nasıl yapacağını bilen erkek böyle şeylere önem vermez zaten
Evet teşekkürler
Özellikle yüzeysel bazı şeyleri o kıza yapmak kıza özel olduğunu mükemmel olduğunu hatta kadın olduğunu gösterir hissettirir ki kıza verilecek en özel zevk kızı oral ile orgazm etmektir
Ama şuda ayrı bir gerçektir kıza en mükemmel zevkleri o kızı gerçekten arzulayan erken yaşatır
Teşekkürler bilgiler için :)
Dahasıda vardı ama ok
Siz bir cinsellik okulu açın bu bilgileri bizim kekolara verelim 😂😂😂
O kekolar böyle bilgileri kaldıramaz ki
Kafalarına vura vura öğretmek gerek 😂
Asıl önemli bazı şeyleri kızlar bilmeli bazı şeyleri bir erkek nasıl özgürce yaşıyor yapıyor istiyorsa kızda öyle olabilmeli erkeğin yaptıklarıyla yetinmek zorunda kalmamalı ki özellikle genç yaşta arzularını doyasıya yaşayamazsan yaşın ilerleyince hiç yaşayamazsın
Kızı özellikle yüzeysel zevkler sevişmek konusunda da olgun tecrübeli olan bir erkek özgğrleştirir
Hımm bu konuda ne desem yalan olacak, toplum baskısını bir türlü atamiyoruz açıkçası çok karışık bu işler
Eğer yaşananlar değmemişse kız keşke yapmasaydım der içinde bir pişmanlık olur
Ammaaa o kız her ne kadar olmaması gereken biriyle yanlış biriyle de olsa yapsa eğer arzularını yaşar hayal ettiğini yaşar hayalindeki zevkleri yaşarsa offff yanlış bir şey yaşadım ama değdi der ve yerini pişmanlıklar almaz ve böyle şeyleri de saygı ve önce güvene dayalı yaşamak kıza zevklerin bir kısmınıda verir diğer kısmı erkeğe bağlı
Anladım çok teşekkürler
Toplum baskısı güven saygı varsa hiç kimseye söz söyleme yorum yapma fırsatı verdirmez
Çünkü yaşanan yaşandığı yerde kalmak zorundadır
Bir kızın büyük yanlışı yalan dolan sözlerle kurulan ilişki kurup bu yalanın arkasına sığınarak bazı şeyleri yaşamak istemesidir
Oysa o kız için en uygun en doğru kişi kıza istemediği şeyleri yapmayan kızın değer verdiği bazı şeylere saygı duyan kızın verecekleriyle o kızı en özel en mükemmel şekilde yaşamayı bilen erkektir
Bazı kızlar için önemli olan durumlar var
Doğru katılıyorum çok güzel açıklamışsiniz
Yaptığım yorumda yanlış olan varmıydı
Boy ve kilonu sorsam yazarmısın merak ettim
Yok yazmam 😂
Ok sorun değil ama gerekirse uygun yerde de olsa yazmanı isterdim
Kız arzularını yaşamalı bazı şeyleri de yaladıkça adım adım ilerleyerek tatmalı ki özellikle genç bir kız olman seni bazı şeyler yaşanırken kızın bedeninin varlığı bile zevk verici yapar özel yapar kıza da erkeğede heyecan verir dojunmak bile bahaneyle sarılırken koklamak bile
Dudaklari etli vajina daha çok tahrik ediyor
Ama aşırı kararma olmadığı sürece
Hepsi zevk veriyor sonuçta
Bazıları etsiz diyor bazıları etli
Evet çok gördüm
Etsiz daha makul gibi
Etli tercih ederim
Ben kesinlikle umursamıyorum. Ten rengine göre asiri bir kararma varsa hosuma gitmez tabi ama beyaz ten kadında hafif koyuluklae olabilir
Valla aşırı kara ve sarkık olanlar iğrenç geliyoe istediğin kadar ağla değişmez
Biliyorum onların iğrenç olduğunu, kumral tenli bir kadından pembe vajina bekliyorlar. Ağladığım bir konu değil bu algının değişmesini düşündüğüm için fikrimi belirttim herkesin o filmlerde gördükleri gibi pembe değil bunu öğrenmeleri ve bilmeleri gerekiyor...
O konuda haklısın zaten çoğu hayatında görmemiş tipler bence bu kadsr dert edinme bir kısmı sırf sizi kızdırmak ve ezmek için bile söylüyor bunları
Bence de öyle teşekkürler ama etkilenmemek elde değil Zonguldak karası marul gibi tabirler okuyorum burada yorumlarda 😂😂
erkekler bulduğuna şükretsin :)
😂😂😂 bulamazlar umarim
https://www.youtube.com/watch?v=r6Df3MEntnw
Ahahaa 😂😂😂
😂😂
Haklısın, sünnetle sakatlanmış penise sahip olanlar kadında güzel vajina arıyor, yüzde 97'si standart boy olan 17 cm'nin altı penise sahip
Bence vajina rengine şekline kadınlar daha çok takılıyor.
Erkekler bu kadar baskı ve algı yarattıkları için evet takıyorum maalesef ama şunu bilmeleri gerekir ki herkesin izledikleri gibi olmuyor
Bence kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olmalı. Kaldı ki onu diyen erkeklerinki ne alemde acaba hahaahah
Küçük olması sorun değil de kapkara bir şey çıkıyor
Düşünsene onu diyende ince kısa kıllı bişey. Ne hak buluyorlarsa.
Aynen öyle teşekkürler
Cahil toplum sonuçları maalesef
Katılıyorum sonuna kadar
Sende takma bence. Neyi var ki?
Lazerli değilim bu sebeple negatif sonuçlar oluyor
Neden negatif olsun ki
Ağda gibi durumlarda kararma vs yapma oluyor
Önemli olan senin isteğin bence
Ne diyorsunuz
Kararsın ne olacak bence. Sen kendini nasıl güzel hissediyorsan temiz olmak istiyorsan ona odaklan yani
Teşekkürler de o işler öyle olmuyor bakire biriyim, algilardan ister istemez etkileniyorum
Etkilenme, ben sana söylüyorum işte. Yaz bana istersen biraz konuşalım
Yok sağolun teşekkürler
HE de geç sen niye kafana taktın
Bu algidan ister istemez kızlar olarak etkileniyoruzzz
Bız de penis boyu algısından etkileniyoruz
Penis boyu da genetik ve değişmeyen bir şeydir. Şu var ki on cm olan kişi dahi pembe en mükemmel vajinayı bekliyor bu da gülünç oluyor..
Hocaya dava gelmiş. Hoca demiş tanık haklı. Sanık itiraz etmiş. Hoca sanık da haklı demiş. Bunu gören talebe hocam iki haklı olur mu demiş. hoca talebeye sende haklısın demiş.
Ahaah güzeldi teşekkürler 🙃
🙏🏼
Oha siz de mi pembe istiyorsunuz pembe penis yani
😂😂 pespembe bir şey istemiyorum ama kapkara renk tonu eşitsizliği olan peniste istemiyorum
Temiz olsun yeter. Benden zevk almasi önemli
Anladım tebrikler bakımlı olmasının belirten tek kişisiniz
burada onu dert etmeyecek hayırseverler mevcut
Hayırseverlere ihtiyaç yok, bilinçli bir topluma ihtiyacımiz var cinsellik konusunda. Aç afrika gibiyiz aynı
Evet
şekli, kokusu önemli. rengi o kadar önemli değil.
Şekil ne açısından önemli?
görsellik cezbeder.
Nasıl olması gerekir?
Fındık kadar. Düz, çizgi mümkünse.
Anladım teşekkürler
Saçma bir durum
Değil mi
Tadı iyi olsun yeterli
Tat da tatsız bir şey değil mi
Tadı derken yani işlevi zevki darlığı
Hee tamam teşekkürler
Ama çok önemli
Bakım önemli
Evet öyle ama kötü görünce girmekte istemezssin 😣
İstediginizi bulmaniz dileğiyle
Öyle bir şey var mı?
Var ki önemli diyorsunuz
Şansına artık bazı şeyleri seçemiyorsunuz
Eee ne diyelim ki yapcak bir şey yok
Evet nedense hüzün çöktü ne garip 😂😂
Geçer geçer takmayın fazla
Konuya bak nerden nereye geldi birde vajinanın fikrini alsaydık 😂😂
Burada vajina fikri mi konuşuyoruz? Ahahaa
Konuşmak istiyormuş özgürmül istediğini yaparmış 😂😂
👋🏻
Ayh sıkılmış
ben takılmam
Haklısın
Yoo ben takmıyorum genelleme lütfen
Neden takmıyorsun
Sen erkek değilsin herhalde hsjdjdjj😂
Önemli olan vajina rengi değil canım çünkü zevklerin isteklerin uyuşması buna kısaca ten uyumu diyoruz
Yoo erkeğim herkesin isteği zevki düşüncesi farklıdır
Yok teşekkürler bilgi için aslında ne kadar güzel düşüncen var tebrikler. Ben ironi yaptım yukarıdaki yorumları okursan demek istediğimi anlarsin
Boş insanların yorumlarıyla uraşamam sinirleniyorum ben gördükçe üzgünüm okuyamam yani 🙂
En güzelini yaparsinnn 🤩
Sende öyle yap canım boş insanlara laf anlatamazsın haha
Yoo takmayiz