1 yılNiye erkeklerin memeye göre tercih yaptığını nerenizden uyduruyorsunuz🤭🤭
Biri sizi memeniz için sevecek değil sizi memeniz için sevmeyen birini bir zahmet sizde sevmeyin20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle büyük veya küçük buna cidden takmayın yav. Bak sen kendini seveceksin önce ki o seni sevsin. Ayrıca meme için bırakan erkekten ne hayır gelebilir ki cidden? Sıkma canını yani vallahi değmez. Ayrıca tamam insanların kimisi küçük sever kimisi de tam tersi de yine de ben bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Seni sen olduğun için sevecek biriyle ol. Böylesini de düşünme bile derim kendine yazık edersin sadece
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim eic için 🙏🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılKimse kimseyi kandirmasin derim, buyuk gogus her zmn cok daha fazla dikkat ceker 😅
51 Yorumla- 1 yıl
Eic icin tskler 😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılDışarıdan görüntü olarak mı yoksa hani halkası falan mı çok geniş veya koyu öyle bir durum mu var
13 Yorumla
Soran1 yılYo açık kahve pembe arası benim kötğ de değil o dedi küçük çok dikkat çekersin katil olurum diye
- 1 yıl
Küçüklüğü nasıl dışarıdan dikkat çekecek acaba onu çok merak ettim, sütyensiz falan mı geziyorsun iç gösteren
Soran1 yılHayır büyük diye dikkat çekiyorsun dedi o yüzden küçük göğüs istiyor benimkiler büyük dikkat çekiyor istemiyor bunu
Asko memene mi guvendin aldatilmamak icin, jolie bile aldatildi
22 Yorumla
Soran1 yılErkekler işte
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. olay göğüs olduğuna emin misin o yatakta daha iyiyse :)
12 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok direk o sebebi söyledi ve gitti
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılaga her şey göğüs filan değil yüz önemli kişilik önemli
12 Yorumla
Soran1 yılHayır o direk ondan gittiğini söyledi
- 1 yıl
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
O iş sadece memeden kaynaklı değildir kardeşim
43 Yorumla
Soran1 yılValla dedi sırf bu yüzden sıkıntılıydı
Soran1 yılAynen
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılSeni tercih etmeyen göğüsten anlamiyor sanırim. Hem 95 hem dimdik ele avuca ağiza iyi gelir 😉
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O boyutta meme dururken küçüğüne gidende akıl yok. Şu anda hayli bile beni etkiledi. Öpmeye doyulmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBüyük memelerinle tercih edilmen gerektiğini zannetmen de, küçük memeli birinin sana tercih edilmiş olmasını kabul edememen de yanlış...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAdriana Lima aldatılmış zamanında sen memenle ovunuyorsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAslında gayet iyiymiş sadece gögüse mereklı idi
10 Yorumla
1 yılDik bir De. Küçük meme severim ama dikse büyük daha iyi bence
11 Yorumla- 1 yıl
Görebilir miyim acaba çok merak ettim yaaaa
- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılilişkideki tek kriter göğüs boyutu mu sence gerçekten :D
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılMemeci değilim. Ben g. tçüyüm ama arasında kaydırıp ağıza girmek güzel olur
10 Yorumla
1 yılNasıl ya direkt onunla mi ölçtü rekabeti jfjfgkkg
41 Yorumla- 1 yıl
Bir hesaplama yapmak lazım 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılKücük göğüslu birine tabi ki tercih edilirsin abla, erkekler 5 cocuklu teyze memesi istemiyo
53 Yorumla
Soran1 yılCanım sarkık değil genetik benim napayım büyükten kastınız öyle anlıyorsunuz o dediğin 90 yaşında yağdan kilodan olanlar gayette dimdikler küçük meme tesellisi yapma bana ben napayım kendim mi seçtim aaa
Cevap sahibi1 yılBi arkadasim ameliyat oldu sırf bu yüzden gogus kucultme, sırtında agrı yapiyomus bide normalde kilosi yok ama goguslerden dolayi kilolu duruyodu
Soran1 yılOlabilir herkesin anatomisi fiziği farklı şimdi istisnalar kaideyi bozmaz hepimiz güzeliz
1 yılBence tercih edilmeme sebebin gogusler degildir, sen sebebini baska biseyde ara
12 Yorumla
Soran1 yılYooo direk bu dedi gitti
- 1 yıl
Bence bahanesi o olmus
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. senın goguslere doyulmaz bakması dokunma hazzı ınanılmazdır
10 Yorumla
1 yılGöğüs kadar önemli olan şey ne yaşattığın iki taraf için de. Ama benim tercihim tüm etmenlerin dışında bence büyük göğüs
00 YorumlaKüçük gögüs napcam ben karın bölgesine sarkan futbol topu gibi gögüsleri😅
02 Yorumla
Soran1 yılSarkan? 90 yaşında değilim ve kilom yok genetik siz anca büyük göğüs dediğin o sarkık diye adlandırdığın yap göğüsü oluyor benim genetik ve kendi göğsüm.
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılGormesen yorum yapmak adamin gunahina girmis gibi oluruz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatta etmem onları yastık yapmayı daha çok isterim düz tahtayı napayım 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl95b ise seninkiler küçük zaten. Demekki devasa bir sırtın ve kucuk goguslerin var? Kilon kaç 100 falan mı?
01 Yorumla
Soran1 yılHayır be 160 48 kg füze gibi dil ve büyükler sırtımda gayet zarif küçük 95 cup diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onları neden bıraktığı önemli belki başka sorunlar vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yıl95b demek büyük meme demek değil geniş sırt demektir meme ölçünüz b cub Buda büyük değil ideal zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGöğüs ölçüme göre elenmek? Öyle hadsiz insanlar bana ulaşamaz bile ne tercihi
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGöğüsler için değildir belki tutkuludur isteklidir
12 Yorumla
Soran1 yılAkrep burcuyum.
- 1 yıl
Oooooo sana doyulmaz
Gizli Üye(30-35)1 yıl95b çok büyük ya boy kilo kaç senin.
Bence en ideali 85 avuç doldursun dik olsun sarkmasın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıyamam sana ben ya yerim seni ben vay mk o çocuğu ya küçük ğöğüs ne mk dik 95b varken kendi kaybetmiş üzülme sen bebeğim
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTroll soru muydu cidden
Cevap sahibi1 yılMk ciddi ciddi cevap verdik bir de iyi mi 😂😂😂😂
Gizli Üye(36-45)1 yılSeninki koca meme olmuş o kadar değil 85 iyidir
08 Yorumla
Soran1 yılDikler ama ve genetiğim
Cevap sahibi1 yılNe kadar dik olursa olsun bence büyüklukte çok olamaması lazım işin Zevki kaçıyor sonra
Soran1 yılİnek memesi değil zaten yani zaten orası öyle büyük işte sadece
Cevap sahibi1 yılTabiki çekici olabilir ama yatağa uzanınca görüntü olarak pek hoş durmayadabilir. Ben ele avuca gelsin isterim mesela
Soran1 yılYo yatakta da dik dediğin gibi
Cevap sahibi1 yılO zaman sebep sadece memeler değildir. Ben büyük severim ama başkası küçük sever belki. Ayrıca önceden bende küçük seviyorum sanıyordum ama öyle değilmiş sonradan anladım. Anlar belki
Soran1 yılDirek bunu dedi ve gitti sıkıntılıydı
Cevap sahibi1 yılO zaman o daha ağzının tadını bilmiyor
1 yılnasıl insanlarla takılıyorsunuz mk beyne bak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer adam tutkulu ilişkiden anlamaz. Yoğun ve tutkulu bir adam bulman lazım. İliklerine kader seni hissetmek isteyen duygusal yoğunluğu olan bir erkek...
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYaşım 39 benim, tarif edince bile nasıl bir tutku ve duygu yoğunluğu yaşatacağını tahmin edebiliyorum. Çok merak ettim seni ben. 🥰🌹❤️
Gizli Üye(30-35)1 yılB cup gogus harika ya. Yerdim onu ben bir tuhaf oldum. Beyazmi tenin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBüyükk küçükte iyi ama bazı müşterilerinin ki çok iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBoy ve kilon nedir?
114 Yorumla
Soran1 yıl160 48 ölçülerim 95-58-97
- 1 yıl
Harikasın. Spor yapıyor musun?
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Formunu nasıl koruyorsun? Harikasın bence
Soran1 yılVejeteryanım ve çok su içiyorum bi de genetik metabolizmamdan dolayı
- 1 yıl
Mükemmeldin bence. Seni merak ettim
- 1 yıl
Bazı şeyler sorabilir miyim?
- 1 yıl
Sırt ağrın oluyor mu?
Soran1 yılYoo
- 1 yıl
Süper o zaman bence o boyutta gayet iyisin. Bikimi de rahat ediyor musun?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bikini izi kalması kötü bence memelerde
Soran1 yılBi şey diycem açık kahve pembe arası ne renk oluyor ucu
- 1 yıl
Açık kahvedir de sorun olursa rahatsiz etmeden yorum yapabilirim. Halkalar nasıl?
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin kaç beden ki 95B ye terk etti seni?
16 Yorumla
Soran1 yılBen 95 B yim
Cevap sahibi1 yılOha şaka mi bu
Fizigin nasil peki kilo boy
Cevap sahibi1 yılHeyyy
Soran1 yıl160 48 kg 95-58-97
Cevap sahibi1 yılSeni saadece fizigin yuzunden terk ettiyse guzelliginin sadakasini almaya ben raziyim
Cevap sahibi1 yılPrenseeess
Gizli Üye(25-29)1 yılBence dik olması imkansız
15 Yorumla
Soran1 yılAlla alla istisnalar kaideyi bozmaz hep nedense büyük olunca sarkık geliyor o sarkık olanlar kilo memesi benimki genetik büyük olan meme kilo memesi değil illa alla alla genetiğim bu napayım Scarlet Johson bak anlarsın demek istediğimi
Cevap sahibi1 yılTamam tamam kızma ama scarletde gogus yok destekli sutyen saolsun
Soran1 yılTamam öyle düşün işte benim kendiminki öyle kızmıyorum gerçekler
Cevap sahibi1 yılGörmeden inanmam dicem olmicak
Soran1 yılOlmayacak tabii kendine gel tacizci misin
1 yıl95b dik olma ihtimali ile 90 yaşında dedemin dik olma ihtimali ölümüne kapışır
08 Yorumla
Soran1 yılİşte hep cahillikten bu olm benim genetik sizin o dediğiniz kilo memesi
- 1 yıl
Yav he he senden çok meme görmüşümdür emin ol ona bakarsan sanaldaki erkeklerinde en küçüğü 20 cm 😂😂
Soran1 yılYa güzel dostum genetiğim bu ben napayım ölçülerim 95-58-97 ailede genetik dik kalça göğüs kendim mi seçtim sanki
- 1 yıl
95 göğüs dik olamaz boy kilon kaç
Soran1 yıl160 48
Soran1 yılYaw inanmak istemiyorsan inanma yavrum sen inanmıyorsun diye olmadığı anlamına gelmiyor gayet varlar işte sırt ağrısı da yapmıyor üstelik istisnalar kaideyi bozmaz çoğunluk öyle diye bende öyle olacağım diye bir şey yok?
- 1 yıl
Fizik kurallarına aykırı
Soran1 yılTamam ne diyeyim zorla ikna edecek hslimiz yok senin bana yaptığın gibi ama olanı söylüyorum altın oran drniniyor buna ve herkes olamaz zaten benim vücut altın oranım var Scarlet Joahson ile aynı fiziğim git bak anlarsın demek istediğimi
Sarkık olmasın dik olsun, küçük büyük önemi yok
10 Yorumladik de güzel küçük de güzel.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılçok büyükmüş... ama güzeldir.
11 Yorumla- 1 yıl
sen niye üzülüyorsunkii... o kıymetini bilememiş... uzun uzun yalayıp ucuna hafif ısırık atmadıysa zaten salal gitsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki büyük. Ahh nerde senin gibisi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılVucudundaki durusa gore
10 Yorumla
1 yılKüfür etseydi daha iyiydi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılonun o dikliği hatrına yine 95 b seçerim :D
10 Yorumla
1 yılHepsi farklı çekici oluyor
10 Yorumla85c en ideali büyüğü yastık gibi oluyo
14 Yorumla
Soran1 yılYo benimki dik ve orantılı 90 iyidir bence 90-60-90 Scarlet Johnsan ile aynı fiziğim bak googleden
Soran1 yılEvet 95-58-97 benim ölçülerim
Küçük iyidir büyükler sarkıyor
12 Yorumla
Soran1 yılDostum benim genetik ve o sarkık dediklerimiz kilo memesi benim genetiğim bu büyük ve dik
1 yılDemek ki problemin meme değilmiş
02 Yorumla
Soran1 yılTek bu dedi çok dikkat çekiyorsun dikkat çeken manşta istemiyotum dedi
- 1 yıl
Yaşlar kaç 18 falan mı? Aşırı ama aşırı çocukça bir şey şu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBuyuk meme candır
10 Yorumla
1 yıl75–B ya da 80 B güzel bence
06 Yorumla
Soran1 yılOlm küçük göğüs erkekte bile var kadını kadın yapan göğüstür kalçayı yaparsın sporla göğüs genetiktir ve genetiğimi ben seçmedim dikler ve büyükler
- 1 yıl
Biliyorum bunları ama benim beğendiğim 80b-80-, C vücut ölçülerin neler ve kalça seviyorum
Soran1 yıl95-58-97
- 1 yıl
Göğüs ileride büyüyor zaten
- 1 yıl
Güzelmiş ama reglin düzenli mi
Soran1 yılEvet 2-3 gün ağrısız ve az gelerek
1 yıl95b dik gormedım hiç :) olamazda
012 Yorumla
Soran1 yılGenetik.
- 1 yıl
ımkansız bırsey o kadar buyukken dık olmadı desteklı sutyen vardır
Soran1 yılHey allahım napim öldüreyim mi kendimi inan inanma napayım şunu da öğrenin artık sarkık olanlar yağdan oluyor kilolu olanların sarkık olur göğüs değil yağdır çünkü zaten göğüsün kendi dokusu olursa diktir yağsa zaten olmaz
- 1 yıl
pekı burcun ne
Soran1 yılAkrep
- 1 yıl
tamam sımdı oldu Kasım mı ekım mı
Soran1 yılKasım
- 1 yıl
ıkna oldum gormeden emın ol akrep olarak akreplerı ıyı tanırım yukseksın degıl mı
Soran1 yılEvet ve yükselenimde akrep ay burcumda
- 1 yıl
10/10 olabılırmı lıbıdon
Soran1 yılFazlası
- 1 yıl
Nasil peki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılGöğüs değildir mevzu
18 Yorumla
Soran1 yılValla öyle dedi gitti küçük diyr çok dikkat çekiyor seninki dedi ben küçüğe gidiyorum dedim
Soran1 yılDedi
- 1 yıl
Yani büyük göğüs mu sevmiyor yoksa seninki mi güzel değil bunu ona sormak lazim
Soran1 yılHayır diyorum ki benim ki büyük ve beni istemedi küçük göğüs istedi
Soran1 yılVe ona gitti
- 1 yıl
Anladım goguslerin büyük olmaasi değil güzel olması önemli demekki seninki onunkinden daha güzel degil
Soran1 yılHayır daha güzel pembe bembeyaz o kapkaraydı küçük diye gitti
- 1 yıl
Niye gitsin o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılAğzının tadını bilmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUçları güzel olan göğüs
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabi ki büyük seninki büyük mu
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoy kilon kaç
Gizli Üye(36-45)1 yılBüyük her zaman kazanır
10 Yorumla
1 yılOrta
71 Yorumla
1 yılgüzel emilir :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Kaçmış güzelim göğüsler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılOlay sadece göğüs değildir de 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar