5- 10 yilik belki daha fazla olan evliliklerde cinsellik konusunda esler birbirinden bikar mi uzaklasirlar mi birbirinden. mesela ben kiloma takintili bir insanim 55 kiloyum daha fazla cikmamasi icin elimden geleni yapiyorum bakimliyim yatakta da bazen normal sayilacak bazen de guzel cekici camasirlar giyiyorum. karsimdaki erkek de kilosuna ve bakimina dikkat eden biriyse zaman icinde bu konuda yine isteksizlik ya da birvirinden uzaklasma olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsellik yaşamaktan bakılmaz. Ama zamanla eşlerle yapılan seks monotonlaşır. Bir görev halini alır. Bunu aşmak için de cinsel hayatı renklendirmek gerekir. Yoksa, bir taraf pasif kalıp diğer taraf da istekli olunca, bu aldatmaya kadar gider. Evlilikte cinsel hayatı canlı tutmanın kuralı eşlerin birbirine karşı açık olmaktır. Her şeyden önce birbirinize karşı istek ve beklentilerinizi rahat rahat söyleyebilendir gerekir. Monotonluğu aşmak için de farklı tecrübeler gerçekleştirin. Farklı çamaşırlar, mekanlar olabilir. Değişik mizansenler, fanteziler deneyebilirsiniz. Roleplay yapabilirsiniz. Biz 20 yıldır evliyiz. Hala deneyerek öğreniyoruz.
122 Yorumla
Soran1 yılfarkli camasir ve mekanlar yapilirsa karsilikli sevgi saygi varsa monotonluktan cikar mi cinsel yasam? roleplay olayini nasil yapacagimi bilmiyorum bana komik geliyor biraz
- 1 yıl
Tabi ki. Dediklerinizin yapılması canlı tutar. Ama her şeyden önce sizi tahrik eden durumları bulmanız ve konuşmanız gerekir. Çoğunlukla eşler birbirlerine kafasındakileri anlatmaz. Yanlış anlaşılacağı düşünür. Saygı ve sevgi en önemlisi. Roleplay aslında heyecanlı olabilir. Örneğin, ben aromaterapi ve masaj yağları aldım. Bir gün masör oldum. Eşim de benim müşterim. Bayaa masaj yaptım. Tabi mutlu sonla biten bir masaj oldu bu. Eşim "bunu yapmayı nereden öğrendin?" diye sordu. "Meslek sırrı." dedim. 😁😁
Soran1 yılben de cok anlatmak istemem dediginiz gibi o anlayip kafsin istiyorum genelde ben dedikten sonra sanki zorla yaptiriyormusum hissi geliyor ama demek gerek yoksa bilemez tabi. masor olayi iyiymis o yapilir mesela aklimda bulunsun ama diger seyler yok iste kargocu gibi kapiyi acip role girmek falan bunlar ben yaparken gulerim karsimdaki de guler olaya giremeyiz bile :D
- 1 yıl
İşte söylememe kısmı, sizin birbirinize olan yaklaşımınızı da etkiler. Herkes karşıdan beklerse, iş yürümez. Konuşmalı, beklentilerinizi söylemelisiniz. Akşamları dışarı çıkıyorsanız, bar, meyhane, club tarzı yerlere, sen iç çamaşırsız gidebilir veya orada çıkarabilirsin. Bu da sizi birbirinize karşı yükseltir. Oldukça heyecanlı oluyor.
Soran1 yıldogru aslinda ama cok cok acik olmak iyi mi cidden sapik demesin sonra :D mesela bu dediginizi ben yaparim hatta yanimizda insanlarin olmasina bile bakmam caktirmadan sadece onun gorecegi sekilde de ayarlarim eglenceli gelir ama ondan napiyorsun gibi bi tavir gelir mi iste ondan cekinebilirim belki de cok hosuna gider bilmiyorum
Soran1 yılaynen etrafa caktirmadan demek istedim zaten bir tek o gorecek yani sonra bi de mekandan atilmayalim :D bence de demez tanidigim kadariyla ama erkekler degisiktir bilemezsin ahaha
- 1 yıl
Ben eşime bunu söylerken itiraz edeceğini düşünmüştüm. Tam "bizden başka kimse de bilemez" falan derken, hiç bir şey söylemeden çıkarıp çantasına koymuştu. Bence kadın ne derse o olur. Erkekler zaten uyar. Si, de sen birşeylerbyapmak, cinsel hayatınızı daha fazla renklendirmek için uğraşıyorsun. Bizde bu işi ben yaptım. Pes etmeden işleye işleye. Sen daha çabuk sonuç alırsın. Kararlı ol. O senin kocan. Seni eleştirse ne olacak. Bir dahakine o da kabullenir.
Soran1 yılo da uyum saglamis size istiyormus yani ayni kafada oldugunuzu gosteriyor bu :) evet ben heyecani kaybetmek istemiyorum sogumamak icin o yuzden yonlendiririm. peki bunlari yapmasaydi karsilikli aldatma noktasina gelir miydiniz tekduze kalsaniz?
Soran1 yılzor işler belki karşılıklı olurdu genelde kadınlara kondurulmuyor ondan anlaşılmıyor
Soran1 yılNasıl yaparım diyor anlamadım
Soran1 yılKadın yaparsa söylemez ki böyle açık açık gizli yapar. Tehdit ediyor sadece bence ya da eger bir gun yaparsa sucu sana atmak icin ben demistim diyecek
Soran1 yılDeğişikmiş ama bu kısmı ilgimi çekmedi :D
- 1 yıl
Tabi ki. Bunu tahmin etmiştim. Yani bu diyaloglar, belirli bir yol katettikten sonra eşlerin birbirleri ile yapabileceği özel konuşmalar. Bunun da bir gelişim süreci var. Hiç bir kadın normal zamanda bu tarz ifadeler kullanmaz. Kaldı ki siz daha olması gerekenleri bile konuşmaktan çekiniyorsunuz. Dediğim gibi birbirinizi çok iyi tanımanız ve keşfetmeniz gerekiyor. Fırsat olsaydı, sana neler konuştuğumuzu, bu noktaya nasıl geldiğimizi anlatırdım. Bu o kadar kolay ve kabul edilebilir bir süreç değil. Yanlış hatırlamıyorsam, biz de sizin yaşlarınızda sizin gibiydik. En azından sen bunu anlayabilmak için başkalarının fikrini öğrenmeye çalışıyorsun. Ben bunu daha geç yapmıştım.
Soran1 yılBen birinin yuzune baka baka baskasıyla olurum diyebiliyorsam bide ustune o bunu onemsemiyorsa o kisiyi artık umursamıyorum demek olur herhalde
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. olur , kadının çekiciliği evlenmeden önce erkeği evlenmeye kandırmakla geçiyor. Erkeker kadın cinsel organını görmedikleri için. Elektrikli süpürgeye benzetiyor. göz göre göre deliklerin sayısnı karıştırıyorlar. Evlendikten sonra sihirli bir özelliği kanatları olmadıgını anlıyorlar kanatlı olan tek şey ped evet evet kadın pediymiş onu anlıyorlar ve bu bir hayal kırklığı oluyor. Adam çözüyor da artık işin içine girmiş oluyor. Yani erkeklere sıradan oldugunu göstermemiz gerekir ki gerçekten isteyenler gerçek anlamda katlansın biz olağanüsü merak oluşturuyoruz. Gerçekle karşılaşınca sadece et parçasıyla karşılaşıyor. Gözlerinde buyuyen mini etekli çoraplı görüntüsü uçuk kız değil. zamanla buna alışıyor muhakeme yapıyor kandırldık mı acaba iyi mi yaptım kötümü . Abartılan dunyada yaşıyoruz ve cinsel açlıgın sebebi kadının kendisi. şimdi burada pekçok aç rkek var. ama bunlar evlenince ciğeri görüp alışınca :) onlarda aynı şeyleri düşünecek. Ben bugün kasaba gidip yarım kilo ciğer alıcam zaten onu yazdım. İroni yaptım sadece. Görünenle olan aynı değil.
03 Yorumla
Soran1 yılDemek istediginiz acikca anlayamadim ki oradan oraya atlamissiniz :D Evlenmeden onceki ulasilmaz his olmadigi icin surekli gordugu ve alistigi icin bikma durumu mu olur yani karsi taraf kendine bakan biri olsa da? Bir de evlendikten sonra hayal kirikligi diye adlandirdiginiz sey nedir tam olarak
- 1 yıl
Evlenmeden önce sevgilinizin yanında osrurmuyordunuz, Adeta kanatlı melektiniz :) Şimdi gerçek ile karşılaştı adam sizi kanatlı melek olarak görüyordu. Ve sizin Bir osurukçu olduğunuzu anladı. Ciğer almaya gittim bile ;) adam o ciğeri olağanüstü bir şey görüyordu. Bu bir illüzyon olduğunu sonradan anladı. Yataga girince herkes kanatlarını çıkarır. Şimdi burada birçok bekar var ve cinselliğe aç. Onlarda bunu ögrendiğinde aynı şey olur. Eğer toplum olarak olaganüstü olmadığını göstersek doyursak açlık biter gerçek ile yaşamış oluruz. Şu anda Türkiye de çok gelişmiş ama içeriden baktıgında toplumun fakir olduğunu görüyoruz. Türkiyede kadın haddinden fazla kıymete sokuyor , hem kendisi evlenme güçlüğü çekiyor hemde toplumsal doyum yok. sıradanlaştırırsak kıymeti gerçek oranlarla karşılaşırız. Ama kadınıda erkeğide doyar. Mesela endonezyada kadınlar çok kolay evlenip boşanabiliyor. cinsel ortak doyum oluşmuş tam koyu dindarlığın ortasında. Türkiyede bir endoneyzalı kadına otobüste değdiren adamın tek amacı cinsel arzusunu sapkınlıgını gidermek iken Aynı kadına endonezyada değdiren erkek amacı hırsızlıktır. :) bu olay rusyada da aynı. çinde de aynı. İşte bu fark mantık ve işleyiş farkı. burada boşanmak ve evlenmek te zor. Sıradan oldugunu anlaması adamın kandırldıgını hissetmesine sebep oluyor. Ve erkek bir sure sonra bıkıyor.
Soran1 yılosurmak ne alaka :D herkes gaz cikarir ama gidip de esinin yaninda yapmamasi gerekir. tuvalet diye bir sey var. ortada kandirma ve kandirilma yok ki bu dediginiz kisiden kisiye degisir. size kendini farkli gosterip evlenince hic ummadiginiz gibi biri cikmasi anca boyle bir durum olusturur onun disinda cok ucurum bir fark gibi gostermissiniz ben de evliyim karsilikli boyle bir durum yok ikimizde birbirimizde sikayetimiz yok iyi her sey ben bunu seneler sonrasi icin soruyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılseni alan erkek sana saygi gosteriyorsa, senin isteklerini onemsiyorsa hergun sevisirsiniz. ama bence en onemlisi hergun opusmek. opusmek cogu zaman seksten daha onemli. sinirlari sen belirlersin. doya doya sevisirsiniz. fantazilerde renklenir. ama genelde kirmizi camasiri pek kimse sevmez.
110 Yorumla
Soran1 yılsaygi ve sevgi varsa, isteklerimi onemsiyor diyelim kibar biri ama bu seneler gecince de ayni istekte olur mu yoksa karisi cekici gelmez mi? ne gibi fanteziler? kirmizi cekici diye bilirdik
- 1 yıl
herkese gore degisir. ama siyah ve beyaz ve soft renkler bazen karamel. cok detay var. en ilgi ceken vucuduna uygun jartiyer ve coraplar. topuklu, etek ve elbise kombinleri. transparan kiyafetler.
bazi erkekler vajinada kil sever bazilari sevmez. sana oral yapilmasini istemelisin. sende ona yapmalisin. bazen degisik ortamlarda birbirinize yaklasmalisiniz. bazen bacaklarini oksayacak masa altindan bazen sinamada seni bosaltacak. bazen beraber. orno seyredeceksin bazen hayallerle beraber. cok sey var kadin erkek arasinda. ama bunun derecesini belirleyen kadin. su an isteklisin ama evlendiginde is hayati coluk cocuk hep on planda olacak. ona gore kendini ayarlamalisin
Soran1 yılher renkten giyerim sorun degil zaten soft renk de giyerim bazi zamanlar eglenceli olsun diye koyu pembe de giyiyorum yakisiyor bence. jartiyer falan o tarz hic giyinmedim henuz zaten 1 sene bile olmadi biraz zaman gectikce yenilik adina yapabilirim onu diger dedikerini de. benim vajinada fazla kil yok ama lazerden dolayi o yuzden orasi fiyasko bende. oral konusunda sorun yok. degisik ortamlar derken ev disinda otelde falan mi yapalim? bunlar simdi icin degil ama ben bi 10 sene sonrasini bile dusunuyorum hep kendime bakan onem veren bi insandim karsimdaki erkege de kilo almamasi icin elimden geleni yapiyorum spora yonlendirdim ben de yapiyorum ama herkes sey diyor insan evlenince artik seneler sonra cekici gelmiyor diye o biraz kafami kurcaladi ben oyle olsun istemiyorum
Soran1 yılbir de coluk cocuk on planda dedin ya su an icin yok tabi ama olursa cinselligi etkiler mi o durum
- 1 yıl
bu kacinilmaz gercek kadinlarda. kadinin genetik yapisi boyle. ostrojen hormununun dengesi regl donemleriyle cocuk sahibi olduktan sonra degisiyor. psikolojiniz duzgun olmadigindan normal kalamiyorsunuz. 40 yasindan sonra ciddi dusus basliyor. uyku cok kiymetli oluyor. mutluluk hormonuna ihtiyaciniz artiyor
- 1 yıl
nasil etkilemesin cocuk. tam seviseceksin cocuk hasta aglar uyumaz karni acikir. cok isin yarida kalir. evde ciplak dolasamazsin. evde mini giyemezsin basbasa kalamazsiniz. cocukla organizasyon zor. yani evliligin ilk yillarinda seks oncelikliyken sonra ortadan kalkiyor. kocalarda kadinlari bu sekilde aldatiyor.
Soran1 yılbence cocuk icin yardimci biri olsa o yuku ustunden alsa kadinlari o zaman olur ama her seyi uzerinde hissedince kalan vakitte kendini dinlenmeye ayiriyor erkeklerin yuku yari yariya kadinin omzundan almasi gerek ama yapabileni az sayida maalesef. bu arada once yorumumu okumadiniz sanirim degisik ortamlar derken soru sormustum nereler uygun olur
- 1 yıl
bu biraz ahlak kavramiyla alakali. ikiniz arasinda. ama ben arabada sinemada avm de benzincide yapmistim. barda yaparken yakalandik bir kadina oda dahil olmak isteyince kiyamet kopmustu. neyse dedigim gibi bu size bagli. fantezi dunyaniza bagli. ama Seksi seviyorsaniz size tavsiyem, gunluk hayatta jartiyer corabi ve Seksi kulotlu coraplari giymeye alisin. cunku bu erkegi her zaman heyecanli tutar. imkan buldugunuz her ani degerlendirirsiniz
Soran1 yıl10 senelik evliliklerde bile mi boyle yani bir jartiyer giyerek heyecanli tutulabiliyor mu :D
- 1 yıl
Çocuklar hayat telaşı. Kocanla konuş.
Kilo vs önemli değil hep aynı kişi hep aynı şekiller bir süre sonra sıkılabiliniyor.. ama bu aldatmayı gerektirmez.. fantezi dünyasını geniş tutarsan sıkılmazsın ama rutine binerse çok kısa sürede bıkıyor insanoğlu
12 Yorumla
Soran1 yılkilo benim icin onemli bir erkegin kilolu olmasi ona karsi istegimi dusuruyor o yuzden karsimdaki erkek de boyle dusunebilir diye aklima geliyor. aldatmak dogru degil zaten olmamali. fantezi dunyasi genis derken degisik kiyafetler ya da mekan degistirmek ev disinda yapmak temasi cok kesmemek bunlar yapilirsa bile sikilma olur mu ben kadin oldugum icin erkek tarafindan dusunceleri merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılHerkeste geçerli bir durum değil bu ya. Sen özen gösterirken karşındaki de gösterirse sorun olmaz
22 Yorumla
Soran1 yıldimi ya farkli ic camasirlar farkli mekanlarda yapilsa degisiklik sonucta
- 1 yıl
Bence de
Gizli Üye(36-45)1 yılKadını bilmem erkek aşık ta olsa zamanla hep aynı fanteziler vs diyerek sıkılabilir, bir de kadınlarda daha fazla özellikler farklılıklar var mesela eşin esmer ise sarışın kızıl falan canın çeker , veya küçük göğüsleri varsa büyük olana merakı uyanır, anal yapmıyorsa yapanı bulmaya çalışır, bazı kadınlar eşlerine oral bile yapmaz gider yapanı bulur, esmer tenliyse beyaz tenliyi ararsın, her türlü illa ki bı aldatma olur yani, tabi aldatma da karaktere bağlı genelleme yapmak olmaz
06 Yorumla
Soran1 yılinsanin icine kurt niye dusurdun ya :( karisiyla mutluysa sirf farkli olsun diye baskasini mi ister yani? o istedigi fanteziyi karisina soylese onla yapsa olmuyor mu
Cevap sahibi1 yılTamam başka bir senaryo
sen kocani çok seviyorsun ama herifte 10 cm var, kızlarla ne zaman bulussan hep anlatıyorlar bı çocuk var 20 cm 1 saat yapıyor vsvs
Sende hiç orgazm yaşamamış tatmin olmamış sin hep taklit yapiyosun eşin kendini erkek sansın diye, nereye kadar sabredicen
Anlatanlar da evli ama yapıyor benim neyim eksik diye düşünmeye basliycam rüyalarına falan da girecek belki. O zaman napican aklına geldikçe ateş basmaları falan yasiycaksin...
Soran1 yıltamam da arkadasim boyle bir durum olmasin tabi ki ama boyle bir durumda esiyle konusmasi gerek kadinin erkegin kendine biraz ceki duzen vermesi gerekir ayni sekilde erkek de esinden bekledigi oralsa oral ya da sari sacsa sari sac sevdigi seyleri soyler kadin da uyarsa yapar yani biraz da birbirlerinin isteklerine gore sekillensinler bu durumda karsilikli anlasma saygi sevgi varken senin bu dedigin hala gecerli mi
Cevap sahibi1 yılMaalesef geçerli 10 cm penisi 20 cm yapmak mümkün değil, bazı kadınların tabuları vardır yikmazlar , anal istersin ölürler yine yapmazlar
Soran1 yıl10 cm 20 olmaz ama zevk aliyorsa devam eder. tabu dedigin sey sadece analdan mi bahsediyorsun bi cinsellikte her sey yapiyorsun heyecanlisiniz bi tek anal yok diye aldatiyorsa adam o karakter yoksunudur guzsuz biridir net
Cevap sahibi1 yılİlk yorumum da zaten bu durumlar karaktere bağlı olarak değişir genelleme yapmak doğru olmaz diye yazmistim
- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir tatlım normal şeyler bunlar evli olmasanda yaşanan şeyler. Arada bir reset atmak gerek ilişkiye
45 Yorumla
Soran1 yılnasil
- 1 yıl
Yeni şeyler denenebilir yapılmamış şeyler ya da farklı deneyimler yaşanabilir bilemiyorum canım artık o size kalmış
Soran1 yılmekan olarak mi yoksa nasil ne gibi seyler deneyebiliriz
- 1 yıl
Mekan olabilir atmosfer olabilir ortamda olabilir fantezi olabilir herşeyi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Değişik fanteziler deneyebilirsiniz. Değişik mekanlarda değişik anlarda plansız yapabilirsiniz. Gibi gibi canım...
Soran1 yıltesekkurler :)
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. 𝙊𝙡𝙢𝙖𝙯 𝙢𝙚𝙧𝙖𝙠 𝙚𝙩𝙢𝙚 𝙠𝙖𝙙ı𝙣 𝙠𝙚𝙣𝙙𝙞𝙣𝙚 𝙗𝙖𝙠ı𝙥 𝙙𝙞𝙠𝙠𝙖𝙩 𝙚𝙩𝙩𝙞𝙠𝙘̧𝙚 𝙚𝙧𝙠𝙚𝙠 𝙪𝙯𝙖𝙠𝙡𝙖𝙨̧𝙢𝙖𝙯 𝙚𝙧𝙠𝙚𝙠 𝙐𝙯𝙖𝙠𝙡𝙖𝙨̧𝙢𝙖𝙙𝙞𝙠𝙘𝙖 𝙫𝙚 𝙨𝙤𝙜𝙪𝙢𝙖𝙙𝙞𝙠𝙘𝙖 𝙊 𝙞𝙡𝙞𝙨̧𝙠𝙞 𝙝𝙚𝙥 𝙘𝙖𝙣𝙡ı 𝙤𝙡𝙪𝙧
016 Yorumla
Soran1 yılbakimli olup kilosuna dikkat etmesi yeterli mi sadece yani ayni sekilde erkek de edicek kendine
Soran1 yılnasil yani
Soran1 yılneyden korkuyor anlamadim onu
Soran1 yılanladim peki ya o bikarsa seneler sonra bakimli olmama ragmen
Soran1 yılnereden biliyorsun peki :D
Soran1 yılya beni rahatlatmak icin soyluyorsan nereden bilicem bunu :D
Soran1 yılpeki ne olursa bikar yani seviyorsa hic bikmaz mi
Soran1 yılsogukluk girmesi kisa sureli bi tartismadan dolayi da mi yoksa uzun sogukluklardan mi bahsettiniz? aldatma olursa demissiniz oyle bir durumda zaten sevgi saygi bitmis olmaz mi yani ondan sonra bikip bikmamasi pek onemli degil gibi
1 yılOdanın ambiansı değiştirilerek, değişik şeyler denenerek cinselliğin monotonlaşması engellenebilir.
23 Yorumla
Soran1 yılsurekli esyalari mi degistiricez yani :o ama mekan degisikligi olabilir bak
- 1 yıl
Eşyadan ziyade kıyafet, çamaşır gibi.
Soran1 yılo olur ben severim de giyinip kusanmayi degisik ic camasiri falan ama ona ragmen olur mu seneler sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSıkılma, monotonluk, değişiklik ve heyecan arayışı kaçınılmaz. Evlilik ve tek eşlilik bu yüzden zararlı... Sadece erkek için değil, kadın için de... Bunu sorguluyor olman güzel...
01 Yorumla
Soran1 yılneden kacinilmaz olsun renklendiremez miyiz aramizda
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Burada önemli olan aranızda soğukluk oluşmaması cinsellik ihtiyaçtır sonuçta ihtiyaç duyuldukça yapılır ama ilk günkü kadar aktif olmaz biraz daha pasifleşir zamanla
04 Yorumla
Soran1 yılgunluk sacma atismalar disinda onemli bir sogukluk olmadigi surece
Soran1 yılevet ona yapacak bir sey olabilir anlik bir sey ama o :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellikten bakma değil ama cinsellikte monotonluk oluşmaya başladığı zaman tehlike çanlar çalmaya başlıyor
02 Yorumla
Soran1 yılcanlı tutulur mu
- 1 yıl
Evet tabii ki tutulabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılEger isteksizlik varsa monotonluktan e kisinin sorunlarindan olabilir ama fantezi ve sekste farkliliklar yaratir heyecani sondurmezseniz bikma olmaz.
05 Yorumla
Soran1 yılisteksizlik degil de arada monotonluk olabilir her seferinde fantezi bulunmayabilir ama yine de arada boyle degisik kiyafet ya da farkli mekanlarda yapmalari ise yarar mi
- 1 yıl
Herzaman degil zaten arada olamsinheyecan ve zevk veriri
Soran1 yılboyle bi durumda sikilma olmaz dimi
- 1 yıl
Olmaz ki sıkilan zaten doyumsuz ve farkliliklari tercih edendir.
Soran1 yılanladim karakter ile ilgili yani tesekkurler :)
1 yılZaman zaman mekan değiştir
Ortam havası değiştir
Birleşme öncesi akşam keyifleri yapın
Birçok detay var
06 Yorumla
Soran1 yılbunlar 10 senelik evliliklerde de boyle dimi ise yarar
- 1 yıl
Yarar her zaman hareketli ve heyecanlı ol çalışıyor musun
Soran1 yılcalisiyorum biraz yoruluyorum ama ona ragmen kendime bakarim hep guzel ic camasirlarina da ilgim var giyerim yani tek oldugumda bile onun disinda spora da gidiyorum esimi de yonlendirdim spora fit kalsin diye biz yeniyiz ama boyle 10 sene gecince gorurum bikarsiniz diyenler oluyor insanin cani sikiliyor
- 1 yıl
Bikmazsiniz sapanca ya falan yakın çevre de isen 1 2 gün kocanı kacir bungalov a
Soran1 yılaynen guzel fikir tesekkurler :)
- 1 yıl
Daha ne fikirler var bende bunun için yapman gerekeni biliyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Heyecan bittiği zaman maalesef cinsellik ruhsuzlasiyor ve görev icabı olarak yapılıyor
05 Yorumla
Soran1 yılheyecani bitirmemek icin neler yapilir?
- 1 yıl
Karı koca gibi değilde sevgili modunda takılmak... Birbirinizi ayartmaya deli etmeye çalışmak çok keyifli olur sizin için... Değişik mekan ve yerlerde libidonuzu yükseltin mesela 😋
Sevişmek için sadece bir yatak ya da dört duvar aramayın... Fırsatını bulduğunuz her yerde yapın ve yaptıktan sonrada bu heyecanı konuşup kritikleri yapın 😅
Soran1 yıltamam biz de biraz oyleyiz zaten yeni evli oldugumuz icin :) degisik mekan kiyafet falan da tamam da sonrasinda niye kritik yapalim o bana komik geliyor ne diycem durduk yere adam burada da ne iyi sevistik mi diycem :D
Soran1 yılyani ne guzeldi seklinde mi konusmak lazim yoksa yaptiklarimizin detaylarini mi konusalim detaylar cok komik gorev gibi geliyor insana :D
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılArada olur ama hep farklı şeyler bulmak gerek konuşmak gerek en uçları bile
019 Yorumla
Soran1 yılarada farkliliklar yapilsa ic camasiri kiyafet ya da farkli mekanlar
- 1 yıl
Evet zaten bunları kastettim bi de farklı fanteziler konuşmak iyi olabilir işe yarar
Soran1 yılbunlar yapilsa bikma olmaz degil mi? ben konusunca biraz tuhaf hissediyorum direk uygulamaya gecmek daha iyi oteki turlu buyusu kaciyor gibi her seyin
- 1 yıl
Olmaz ama, konuşmak daha etkili tuhaf hissetmene gerek yok buna alış inan daha iyi olacaktır, sonra zaten uygulamaya geçilir
Soran1 yılkonusunca gorev gibi hissediyorum sanki icimizden gelerek spontane olmuyor da konustugumuz icin yapiyor gibi
- 1 yıl
Zaten fantezide olamayacak şeylerde vardır ondan konuşmak dedim kurgulamak öyle yapmak görev gibi değil aslında o anları yaşatmak
Soran1 yılyasanan seyleri konusmak cok komik degil mi nasil bi konusmadan bahsediyorsun mesela
- 1 yıl
Fantezi olduğu için yaşanmayan şeyler vardır yani olmayamacak onlardan bahsettim
Soran1 yılyani yasayip istedigimiz ve yasamadigimiz seylerin konusup hazirligini yapmak gibi mi yoksa yapamayacaginiz seyleri oyle konusmak gibi mi
- 1 yıl
Yapamayacağınız şeyler uçuk fanteziler gibi vs. Yaşayadabilirsin yani bu tamamen size kalmış , hazırlık falan yok yani sadece konuşmak sonra zaten sanki başkaymış gibi yapmak olabilir, öyle olsa nasıl olur şu şekilde olsa nasıl olur gibi vs. Çok detaylar var yani ne kadar uçuk şeyler konuşuyorsunuz bilmemem ama bunlar ekstra heyecan katar
Soran1 yılbiz daha yeniyiz su an icin iyi her sey cok bunlara gerek kalmiyor ben ilerisi icin sordum. yani ben hazirlik olarak konusmak diye anlamisim tamam simdi daha net anladim boyle yapsak nasil olur surada yapsak heyecanli olur gibisinden bir konusma yani
- 1 yıl
Aynen öyle , yeni evliysen zaten daha çok var bunlara farklı hazları araştırmaktan denemekten izlemekten utanma çekinme inan daha farklı hissedesiniz
Soran1 yılyok utanmiyorum karsimdaki kisiyle de alakali biraz simdi iyi gidiyor bastan degisiklige gidersek sonra farkli sey bulmakta zorlanmayalim :) benim tek yapmayacagim sey ters iliski onun disinda uyum saglarim bana da eglenceli geliyor zaten
- 1 yıl
O zaman güzel düşünce👌 ters ilişki de zevk verir ama sen tamamen kapalıysan istemiyorsan zaten olmaz fakat ileriki zamanlarda erkek isteyebilir bilgin olsun
Soran1 yılyok istemesin bir zahmet zevkli olabilir ama saglikli degil zevk alicam diye sacma seyler yapmaya gerek yok biraz mantikli olmak gerek cok istiyorsa kendine yapabiliriz :)
- 1 yıl
😀😀 aynen sağlık önemli her zaman yapılan şey değil zaten bu
Soran1 yılolsun onerilmiyor kirk bin tane sey varken buna takili kalmak normal degil zaten kadinsi degil erkeksi bir organ o kisimda zaten :D
- 1 yıl
Evet 😀 yapılacak çok fazla şey var zaten doğru
Soran1 yılaynen oyle :)
1 yılİlla ki zamanla isteksizlik ve uzaklaşma olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl10 yılı geçtik hala bıkmadık birbirimizden
55 Yorumla
Soran1 yılsupersiniz :) neler yapiyorsunuz yani nasil ilginiz oyle kalabildi masallah bu arada
Cevap sahibi1 yılözel bir şey yapmıyoruz karşılıklı sevgi saygı olduktan sonra her şey ilk günkü gibi gidiyor
Soran1 yılburclarini nedir sizin emrak ettim enerjinizi :)
Cevap sahibi1 yılbalık ve yengeç
Soran1 yılikiniz de cok duygusalsiniz
Gizli Üye(36-45)1 yılBıkmadan değilde monotonluk olabilir biliyor onda da çeşitlilik fantezi tarzi şeylerle aalevlendirebiliyorsun
014 Yorumla
Soran1 yılne gibi seyler yapilabilir peki
Cevap sahibi1 yılKıyafet, oyuncak vs pek çok seçenek var
Soran1 yılonlar oldugu surece bikilmaz mi
Cevap sahibi1 yılBakımımi yapıyorum demişsin yeni rus vs almaktan bıkıyor musun onun gibi dusun yenilik biktirmaz
Soran1 yılben kendime bakmayi kocam icin degil kendim icin yapiyorum bu beni iyi hissettiriyor kocam olmadiginda bekarlik zamanlarimda bile cekici camasirlar alirdim annem napicaksin bunlari ceyizine koy bari diye dalga gecerdi oyle bunlar beni daha havali hissettiriyor ondan yapiyorum kisisel bakimi da oyle bunlar benim dogal halim ama her seye ragmen yine de seneler sonra ilgi kaybi olur mu
Cevap sahibi1 yılBende benzer şeyden bahsettim işte yeni şeyler mutlu ediyorsa ilgi kaybolmaz
Soran1 yılayni kisi oldugu icin olmaz yani
Cevap sahibi1 yıl🤔🤔 sende sıkılmalar başlamış sanki
Soran1 yılhayir sikilmadim ben genel sordum
Cevap sahibi1 yılEylemi kişiye indirgiyorsan olay kisisellesir. O zaman kişiyle yaşanan cinselligi değil, cinsellik yaşadığın kişiyi sorgulamis olursun
Soran1 yılben de bilmiyorum ki daha yeni evliyim ilerisi icin sordum
Cevap sahibi1 yılSen ne okursa olsun sıkılırsın bence, bana öyle geldi
Soran1 yılneden oyle dusundun ki
Cevap sahibi1 yılSonuçla ilgileniyorsun sebebe bakmıyorsun bana öyle geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİşte git ve bakımlı olmak artı temizlik önemli bence
016 Yorumla
Soran1 yılbunlar varsa
- 1 yıl
Bıkmaz bence
- 1 yıl
Sonuçta karşılıklı zevk almak önemli
Soran1 yıl10 senelik evliliklerde bile mi bikip baskalarini arzulama olmaz dimi
- 1 yıl
Düzenli spor ve git olmak ağız ve vücut bakımı önemli bence. Değişik fantezilerde olmalı
Soran1 yılevet gidiyorum duzenli o da takdir ediyorum istikrarini falan diyor degisik fanteziler de olur zamanla
- 1 yıl
Kıyafet önemli fantezi
Soran1 yılboyle olur sikilma olmaz mi
- 1 yıl
Oral filan yap mutlaka ama öğren teknikleri ayrıntı çok
Soran1 yılyapiyorum orada sorun yok
- 1 yıl
Seninin de yapman gereken bazı şeyler var
Soran1 yılben yapiyorum zaten bunu oda yapiyor
- 1 yıl
Bir de pozisyonlar önemli
Soran1 yılaynen
- 1 yıl
İşte ayrıntı çok bayağı. Bedlenmene dikkat et mutlaka
- 1 yıl
Çok pozisyonda yapıyor musun?
1 yılSen bıktın mı mesela? Değişiklik istediğin oluyor mu
04 Yorumla
Soran1 yılyok biz yeniyiz ama ben gelecek icin sordum
- 1 yıl
Kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin
Soran1 yıl30 yas daha 1 olmadi
- 1 yıl
Eşinden gizli okşadığın oluyor mu? Farklılık istediğin fantezi kurduğun oldu mu
Gizli Üye(25-29)1 yılBıkmasına fırsat vermiyorum sjsjsjsj
69 Yorumla
Soran1 yılnasil vermiyorsun hahahah bide bir gun sen de bikabilir misin acaba yani karsilikli sordum aslinda :D
Cevap sahibi1 yılYok ya bıkılır mı hiç sen evli misin
Soran1 yılevet evliyim ama seneler gecinde boyle olsun istiyorum
Cevap sahibi1 yılİlişki sıklığı ne kaç yaşlarınız
Soran1 yıl30 ve 34 yaslar biz haftada 2 ya da 3 gun
Cevap sahibi1 yılİyi işte ideal bence
- 1 yıl
En iyisi bence 🙂
Soran1 yılevet simdi icin sorun degil daha yeniyiz sonucta ama bir 10 sene sonra da boyle olabilecek miyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAraya soğukluk giriyor
12 Yorumla
Soran1 yılkac sene sonralari
- 1 yıl
5 sene ve sonrası
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bıkmaz
111 Yorumla
Soran1 yılkesin mi peki
Soran1 yıl10 sene sonra da mi bikmazsin evliysen
Soran1 yılo ne demek tam olarak nasil degisecek
Soran1 yılburadan yazabilir misin :)
Soran1 yılneden ki tadi degisirse ne demek onu anlamadim sadece bakimsizlasirsa mi
Soran1 yılbakimli hos kocasina istegini belli eden yeniliklere de hayir demeyen biri
1 yılBence bıkarlar
02 Yorumla
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Papaz her gün pilav yemez bıkar
Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Olma ihtimali yüksek
012 Yorumla
Soran1 yıldegisik camasirlar kyafetler giyinsek cinselligi farkli mekanlara tasisak da mi
Soran1 yılo zaman bikilir mi yine ayni kisi diye
Soran1 yılevet
Soran1 yılniye
Soran1 yılburada sorabilirsin mesaj atmiyorum
Soran1 yılanladim yazamam ama
1 yılHergun aynı şeyi görmek biktiriyormu
025 Yorumla
Soran1 yıluzun vadede olur mu
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisin
- 1 yıl
Sana bişey dicem evliliğini kurtar
Soran1 yılbenim boyle bir sorunum yok yeniyiz ben gelecek icin soyluyorum
- 1 yıl
Fantezi kıyafetleri giyermisin
Soran1 yılgiyerim severim de
- 1 yıl
Neler mesela
Soran1 yılic camasiri ya da kiyafet tarzi esimin de begendigi her seyi giyerim
- 1 yıl
Plug kuyruk biliemisin
Soran1 yılarka taraf icin evet
- 1 yıl
Kullaniyormusun
Soran1 yılhayir
- 1 yıl
Ya alın kullanın değişik değişik şeyler var zaman gectimi fayda vermez
Soran1 yıldaha yeni zaten 1 sene bile olmadi onumuzde uzun zaman var yavas yavas olmali diye dusunuyorum
- 1 yıl
Yaşlar kav
Soran1 yıl30 34
- 1 yıl
Görüyorsun herkesin gözü dışarda fantezi kıyafetleri hiç eksik etme
- 1 yıl
Hangi kiyafetler var sende
Soran1 yıldegisik degisik ic camasirlarim var ben sevdigim icin giyiyorum acikcasi onun disinda yeni evliyiz farkli bir seye su an ihtiyac olmuyor ama sonrasi icin sordum ben
- 1 yıl
İlk nasıl giderse sonrası öyle olur fileli vucud corabini al kesinlikle
Soran1 yıltamam aliyim hahaha
- 1 yıl
Bak ben sana birkaç fantezi kıyafet atayım dua edersn bana link atacam sonra engelle isterseb
- 1 yıl
Bekliyorum
Soran1 yılatamam
- 1 yıl
Ya engellersin fazla tutmam engelle zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence oluyor yeni seyler olmadikca
013 Yorumla
Soran1 yılne gibi yeni seyler olmali ki
- 1 yıl
Yani degisik fanteziler dusunceler cilve giyim kusam muhabbet birsuru sey bende ebliyim yasadigim icin boyle soyluyorum anlayis lazim en basta
Soran1 yıldegisik kiyafet dedigin ic camasiri transparan seyler gibi mi? farkli mekanlar falan mi
- 1 yıl
Yani degisik kiyafetler detaylar ben detayciyimdir mesela mekan olabilir
Soran1 yılburcun ne basak burcu musun o kadar detayci :D farkli mekan ve farkli ic camasirlari mi yoksa kiyafetten kastin baska seyler mi
- 1 yıl
Herseyi burdami anlatayim :) ince detaylar cezbeder beni kadinida cezbettirir giyim icin ornekte atabilirim
Soran1 yılanlatabilirsin burada
- 1 yıl
Sen gizlisin ben degilim yanliz :)
- 1 yıl
Sorun yok dediklerim fikirlerim imzami atarim hersey icin hayirlisi olsun hakkinda 🙏🏽
Soran1 yılmesaj atamam kusura bakma
- 1 yıl
Birsey demedim tamamdir iyi dileklerimi sundum sana :)
Soran1 yıltesekkurler :)
- 1 yıl
Rica ederim ne demek mutluluklar dilerim 🙏🏽sana anlatmayi cok isterdim ama bilesin :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBıkar evet zamanla azalır
019 Yorumla
Soran1 yılonune gecilir mi
- 1 yıl
Zor geçilir. İllaki bi yerde alışkanlığa dönüyor
Soran1 yıldegisik ic camasirlari farkli mekanlar olursa
- 1 yıl
Ne gibi mesela şimdi nasıl ki farklı diyosun
- 1 yıl
Şimdi nasıl giyiyorsun ki
Soran1 yılmekan olarak yani kimsenin olmadigi bir yerde ya da otelde ya da haftasonu tatil gibi bir yere gidip baska bir yerde de olabilir
- 1 yıl
Denemeden bilemezsin ama bi kez o soğukluk girdiyse zor düzelir
Soran1 yılgirmedi iste bastan girmemesi icin
- 1 yıl
Sen evli misin? Ne denedin bugüne kadar monotonlasma ya da farklı şeyler var mı
Soran1 yılyok yeniyiz daha bir sorun yok ben ileride olur mu diye sordum insanlar oyle diyor da insanin cani sikiliyor
- 1 yıl
Genelde öyle olur ama. Sıkılma değil de alışma olur bu. Bir müddet sonra on sevişme falan azalır hatta seks süresi dahi azalır
Soran1 yılya hayirrr agliycam :( nasil onune gecerim bunun alismak siradan gelmesi oluyor
- 1 yıl
Evet alışmak sıradan gelmek orneklendiririm de ban yerrim 😂
Soran1 yılneee :/
- 1 yıl
Gizliden çık
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Ban yememem icinn
Soran1 yılbir sey olmaz buradan da yazabilirsin
- 1 yıl
Fotoğraf aticam fotoğraf
Evlilere sormak lazım
00 YorumlaHayırr
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana gelen bütün müşteriler eşinden bıkmış
02 Yorumla
Soran1 yıljigolo musun sen
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)1 yılFantezi dünyası genişse bu sıkıntı olmaz
034 Yorumla
Soran1 yılara ara yapiliyorsa
Cevap sahibi1 yılNe kadar sıklıkla
Cevap sahibi1 yılHeyecan bitmesin diye neler yapıyorsun peki
Soran1 yıldegisik ic camasirlari istekliyim genelde zaten yeniyiz daha
Cevap sahibi1 yılSadece iç çamaşırı değil ki sadece yatakta mı yapıyorsunuz mesela yaşlar kaç
Soran1 yıl30 34 yaslar yeniyiz daha biz sorun yok cok sukur sonrasi icin dusundum
Cevap sahibi1 yılCidden hep yatakta mı yapıyorsunuz evde
Soran1 yılhayir ev icinde farkli yerlerde de oluyor onun disinda neler yapilir
Cevap sahibi1 yılYa mesela avmde bir şey alıyor mesela kabinde denerken birden seni içeri çekebilir
Cevap sahibi1 yılDaha bir sürü şey var bu konuda cidden zevkime güvenebilirsin istersen bol bol anlatırım fantezi dünyası geniş biriyim
Soran1 yılavm de kabinde o kadar suremiz olmaz ki bide sesler duyulur sikayet edilir
Cevap sahibi1 yılDiğer renklendirici şeyleri duymak istiyor musun
Cevap sahibi1 yılTam birleşme olmaz ama mesela az bir şey öpüşülür sonra orl yapılır vb o kısa heyecan çok zevk verir
Soran1 yıloral yapinca bosalmayacak mi ama nasil halledilir ki kabinde
Cevap sahibi1 yılBende süper fikirler var sayemde renk gelir yazmamı ister misin
Cevap sahibi1 yılEvet işin güzel yanı o zaten peçete vb olmayacak mı çantanda illa üzerine gelmez hemen silersin bunun zevki ap ayrı
Cevap sahibi1 yılBenim zevklerime uyarsan emin ol zevk süreniz daha uzun seneler olcak tercih senin
Cevap sahibi1 yılSenin fiziğin nasıl peki cidden yardımcı olmak istiyorum sana
Soran1 yılbakimliyim duzgun iste
Cevap sahibi1 yılBoy kilo vb kaç
Cevap sahibi1 yılBir kadın için erkeğinin fiziğinin iyi olması yükseltir mi
Soran1 yıl160 54 kilo tabi ki iyi olmasi gerek onun da yoksa bir sey hissettirmez
Cevap sahibi1 yılSen bana yaz ben elimden geldiğince güzel taktikler vercem sana arkadaşça merak etme
Cevap sahibi1 yılHem ben evlilikten korkuyorum onla ilgili bir şeyler sorarım sanada bu konuda yardımcı olurum
Cevap sahibi1 yılBence her evlilik bir yerde tekdüze olur ama yasak tehlikeli şeyler insanı ayakta tutar cinsellikte mesela sizinkilerin ya da onların ailesinde kaldığınızda ufak yaramazlıklar bile renk katar
Soran1 yılneden korkuyorsun gizlisin zaten sor ama mesaj atamam
Cevap sahibi1 yılYa korkmak değil bir yerden sonra burada hesabı bile kapatıyorlar milletten çekindiğim için değil
Cevap sahibi1 yılZora sokmak istemem seni sadece karşılıklı yardımlaşma olur diye demiştim
Soran1 yılanladim ama atamam belli sebepten dolayi
Cevap sahibi1 yılMerak etme yanlış herhangi bir şey olmaz öyle bir şey olursa anında engeli basarsın öyle karaktersiz biri değilim
Cevap sahibi1 yılBaşka türlü bir amacım cidden yok sadece evlilik korkum var sen bana öyle yardımcı olursun bende o konuda 5 dk düşün dediğim gibi asla öyle bir niyetim yok anında engeli basarsın hayır diyorsanda yorumu kaldırır mısın bunlar bile hesabın kapanmasına neden olur
Cevap sahibi1 yılTek düzelik aldatmayı getirir unutma bunu
Cevap sahibi1 yılEmin ol sevgililikte bile o çekim bitince aldatma olayları çok fazla oluyor
Cevap sahibi1 yılBu arada rica etsem karar verip ona göre davransan sana yardımcı olmak istediğim için kapatabilirler ya yorumumu kaldır ya da dediğim gibi yap emin ol seni buna pişman edecek biri değilim
Gizli Üye(18-24)1 yılBıkmıyor ki bu sabah ateşli sevişme yaptılar
04 Yorumla
Soran1 yılkim
Cevap sahibi1 yılAnnemler
Soran1 yılmasallah onlara kac yasindalar ki
Cevap sahibi1 yıl43 e 47
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır bıkmaz uzaklaşmaz
09 Yorumla
Soran1 yılgercekten mi
Cevap sahibi1 yılEvett canım neden bıksın
Soran1 yıl10 sene sonra goruruz sizi diyorlar ya
Cevap sahibi1 yılCanım 10 sene sonra ister istemez istek azalır ama şu sıralar azalmaz rahat ol
Cevap sahibi1 yılSen haftada kaç kere seks yapıyosunn
Soran1 yılazalmasin iste azalsin istemiyorum ki
Cevap sahibi1 yılO sana bağlı işte ayrıca eşine de bağlı ben mesela aşırı istekli birisiyim haftada en az 4 kere seks yaparım
Soran1 yılbiz 2 ya da 3 kez cok yapip birbirimizden sikilmamak daha mantikli geliyor
Cevap sahibi1 yıl2 veya 3 kere haftada çok yapmak farklı olur ama bence haftada 4 kere gece 4. 5 posta sevişip sabah işe gitmeden 2 posta da sabah sevişmek daha güsel olur
Gizli Üye(36-45)1 yıl17 yıllık evliyim ve hala ilk günkü gibi
016 Yorumla
Soran1 yılciddi misin nasil oyle peki
Cevap sahibi1 yıllibido ile alakalı. burada önemli olan erkeğin aktifliğidir. bir kere yapıp sırtını dönüp uyursa olmaz. kadını doyuma ulaştırması şart. tek posta olsun ama uzun soluklu olsun.
Soran1 yıltamam ama seneler sonra ayni kisiden dolayi gore gore bikma olur mu
Cevap sahibi1 yılbenim ara ara kaçamaklarım oluyor ancak. eşimden sıkılmam soğumam söz konusu değil.
Soran1 yılnasil yani neden kacamak yapiyorsun?
Cevap sahibi1 yılbazen nefsime yenik düşüyorum. esc falan değil asla esc ile birlikte olmam. sosyal medya ya da çalıştığım şirketteki bayanlar oluyor
Soran1 yılay allah korusun sakin yapma zaten. sosyal medyada derken buralardan mi konusuyorsun yoksa fiziksel de mi yaptin
Cevap sahibi1 yılhem fiziksel hem sanal. önceliğim her iki tarafında gizliliğini korumak. keyif alalım derken kimse mağdur olmamalı.
Soran1 yılneden yapiyorsun bunu peki esin varken
Cevap sahibi1 yılgenelde libido ile alakalı bir durum. bazen kendi kendime yetmiyor diyebilirim.
Soran1 yılya ama cok uzucu yapma bence hic gerek yok esinle yap ne istiyorsan. senin burcun ne bu arada
Cevap sahibi1 yılboğa
Soran1 yılsadiktir normalde ama
Cevap sahibi1 yılduygusal anlamda asla aldatmam.
Cevap sahibi1 yılfb ilişkisi sadece.
Soran1 yılfarketmezki aldatma sayilir her turlu. esin de seni duygusal olmadan aldatabilir mi sadece fb olarak?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılzamala bıkıyor bence ya
010 Yorumla
Soran1 yılneden peki detayi okudun mu
- 1 yıl
Okudum ya bu açıkcası hep aynı şeyi görmekten ileri geliyor fantezi olmuyorsa birde ondnadır
Soran1 yılne gibi fanteziler yani ucuk seyler mi
- 1 yıl
Çok da uçuk değil bence ya kıyafetler olabilir hemşire hizmetçi gibi ya da ne bileyim farklı kişilermiş gibi davranma fantezileri
Soran1 yılanladim iyi eglenceli seylermis oyle es degistirme diyeceksin diye korktum burada oyle seyler yapanlar var
- 1 yıl
Yok be swinger'dan ne keyif alacaksın Mesela sen ev hanımısın damacana su getiren birisi olarak düşüneceksin 2 yabancı gibi bunun farklı farklı şeyleri var aşırı keyif veriyor
Soran1 yılyok allah korusun almam zaten bence de. boyle seyler de tuhaf geldi gozume sonra sen damacana getirene boyle hallenecek misin diye bana sarmasin
- 1 yıl
ahahaha :D :D Ya sonuçta ikinizin de ortak seçimi olması lazım fantezi dünyalarınızı yargılamamanız lazım o anda o zevke odaklanacaksınız biriniz keyif alırken birinizin almaması veya kıskançlık olmaması lazım özgür olursanız aldatma bile olmaz
Soran1 yılben olurum aslinda cok acik goruluyum baska biri aramiza girmedikten sonra. ama karsi tarafi bilemiyorum o konuda fantezi diye yapariz sonra is bittikten sonra farkli dusuncelere giormesini istemem erkek o konuda nasil bilmiyorum acikca konusma da istemiyorum bunu sacma geliyor
- 1 yıl
Valla ben keyif alırdım aşırı da zevk alırım ya insan boşalırken bile keyif almalı çünkü hayali gerçekleşiyor hem de fazlasıyla keyif alıyorsun direk olaya da girmeyeceksin aslında ufak ufak olacak her şey dokunma öpme her şey haftalara bile yayılabilir :D
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılTabiki her zaman aynı tatlıyı yemek gibi düşün
012 Yorumla
Soran1 yılfantezik camasirlar kiyafetler giyip bunu ev disina da tasirsak cinselligi monotonluktan cikaramaz miyiz
- 1 yıl
fantezi ilişkiye heyecan katar ama böyle kadın çok yok ben bu yüzden uzun zamandır eşimle cinselliği bitirdim
Soran1 yılneden bitirdiniz konusup cozun bu durumu? peki boyle fantezik kiyafetler ve farkli mekanlarda iliski olsa o zaman da erkek o kadinla cinsellikten bikar mi
- 1 yıl
Cinsel anlamda artık hissiyatım yok ereksiyon olamıyorum onunlayken
Soran1 yılesas sebebi ne
- 1 yıl
fantezi yok yasak çok tekdüze cinselliği sevmem
Soran1 yılyasak derken tek duze ne yapiyorsunuz sadece anlayamadim
- 1 yıl
Oral anal olmak üzere hiç bir şeye yanaşmıyor
Soran1 yılanal iyi degil ki
- 1 yıl
Arada heyecan için sürekli değil kadınlardan çok zev alanlar var gerçekten
Soran1 yılsağlıksız ya ondan bence buna gerek yok ama onun dısındakiler yapılabilir sence?
- 1 yıl
Cinsel oyuncaklar renk katar farklı mekanlar sıradışı yerler oral, 69
Gizli Üye(45 üstü)1 yılnormalde olmamalı bu anlattığın gibiyse
011 Yorumla
Soran1 yılkesin mi
Cevap sahibi1 yılEvet 55 kilo bakımlı taş gibi kadınsın sürekli seni arzulamalı normalde
Soran1 yıl10 sene gecsen hadi 60 kilo oldu diyelim en fazla yine de bakimli olan birinden sikilir mi
Cevap sahibi1 yılBen olsam sıkılmam
Soran1 yılne guzel insallah herkes boyledir senin burcunu ogrenebilir miyim acaba
Cevap sahibi1 yılAslanım ben
Soran1 yılanladim peki tesekkurler :)
Cevap sahibi1 yılRica ederim konuşmak istersen gizliden çıkayım soruların varsa
Cevap sahibi1 yılSiz bilirsiniz
Soran1 yıldaha sonra belki sagol :)
Cevap sahibi1 yılRica ederim
1 yılBıkmaz bence
06 Yorumla
Soran1 yıl10 sene sonra bile mi
- 1 yıl
Hemen gecicek bir şey değil bu
Soran1 yılnasil peki
- 1 yıl
İhtiyaç bu
Soran1 yılaynı seyler aynı yer aynı kisi olması
- 1 yıl
Farklı dener
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbıkar
03 Yorumla
Soran1 yılcok rutin olmazsa da mi
- 1 yıl
aldatmalı olsa belki bıkmaz
Soran1 yıloyle olsa iliski diye bir sey kalmaz ki ne anlami kaldi bir arada olmanin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir bikmayiz
04 Yorumla
Soran1 yılseneler gecse de mi
Soran1 yılsen evli misin peki
1 yılBıkmaz
06 Yorumla
Soran1 yılkesin bilgi mi :D
- 1 yıl
Kesin
Soran1 yılsen bikmaz miydin
- 1 yıl
Bıkmadım
Soran1 yılevli misin yani kac senelik
- 1 yıl
18 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bikabilirrtt
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıldıraksama derker
012 Yorumla
Soran1 yılanlamadim
Cevap sahibi1 yılewli msnz
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılilgin artarken
mesafe sabit mi
bu halde msnz
Soran1 yılyok ben gelecek icin dusunuyorum uzun vadede
Cevap sahibi1 yılşu an ilgiler nsll
Soran1 yılsu an her sey iyi ben gelecegi dusunuyorum 10 sene sonra da boyle olur muyuz diye
Cevap sahibi1 yılkaç senedir ewlsnz
Soran1 yıl1
Cevap sahibi1 yılAllah mutluluk versin
ilerde sadece kendini düşün
Soran1 yıltesekkur. kendini dusun derken nasıl yani
Cevap sahibi1 yılyane şimdi de
on sene sonrasında da
önce kendini düşün..
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. fantezi yapar
03 Yorumla
Soran1 yılarada yapilir evet
Soran1 yılnasil baska
- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılEvli misin
012 Yorumla
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Neden boyle oldu
Soran1 yılbisey olmadi
- 1 yıl
Kapalı misin
Soran1 yılhayir niye ki
- 1 yıl
Onu isteklendirmiyor musun
Soran1 yılzaten istekli o ne alaka