Cinsel Yaşam Minyon ve hanımefendi kızların cinsellikte isteksiz olduğu düşünülüyormuş. Neden sevilmiyoruz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Erkekler cinsellikte bu tip kızların isteksiz oldugunu dusunuyomus Minyon ve hanımefendi kızların cinsellikte isteksiz olduğu düşünülüyormuş. Neden sevilmiyoruz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Genelde hanım hanımcık görünenler aksine yatakta canavar oluyorlar..Dominant dediğim dedik olanlar yatakta tam köle gibi oluyorlar..Kısacası dışarıda görünen kişikle yataktaki kişiklik arası da uçurum var 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gorunusten dolayi dusunuluyor olabilir ama insanin minyon olup olmamasi ci sellikteki performansi istegi ile lakali olamaz. 0 0 Yorumla
Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Güzel değilsindir. Güzel olanın boyuna çok da bakmiyo erkekler 1 0 Yorumla
Atsız51 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 92% 1 yıl Genelleme yaparak hem ön yargılı davranıyor hemde haksızlık ediyorsun 1 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. yahu kim diyor bunu minyon candır... doya doya sevişmek isterim minyonlar... boyum 181 kilom 85 0 0 Yorumla
Saruhan1985 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bi sure sonra boylarindan daha uzun oldugu meydana cikiyor gotu yere yakin tehlikelidir 0 0 Yorumla
KINGAMAYALNIZ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bence alakası yok. Ama normalde canlı olmayan her kişi için isteksiz olduğu düşünülebilir 0 0 Yorumla
SensaulErkek95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Benim için açıkçası fizik veya boy önemli değil istekli ve kadınsı olması yeterli yaramaz olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben artık kimseyi tipine göre yargılamıyorum çünkü en isteksiz diye düşündüğün çok istekli çıkıyor 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bence en mükemmel zevkler en özel fanteziler minyon tipli bir kızla yaşanırsa zevk verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl yo tam tersine hanımhanımcıkların içinde öylesine itaatkar ve vahşi şeyler çıkıyor ki 0 0 Yorumla
Herongood Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Minyon dediğin boyu kaç 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 158 Yorumla Herongood 1 yıl Ben çekici bulurum cinselim olarakta severim senin boyun mu bu Yorumla Herongood 1 yıl Cinsellik Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Yemekte kimyon, yatakta minyon 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok çok atesli minyonlar var 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dolgun hatları belirgin olacak kadın dediğin 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Alakası yok, çok da istekli olabilirler. 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Verdikleri vibedan dolayı olabilir 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Minyon her zaman iyidir 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence tam kucaklık lar 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çok severim 😍 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Aksine onlar daha istekli 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Tam tersi daha çok seviliyor 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onlar ne istekli oluyor of od 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Minyon ve hanımefendisi denk gelmedi ki 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. En sevdiğim kız tipi keşke yanımda olaydı 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yoo sevilir bence yanlış düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Semih_ngs Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Ben severim de aşırı kısalara ben de bakmam 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ama genelde isteksiz olmuyor mu? 0 0 Yorumla
Forezz55 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Ne alakası var kim uyduruyo bunları 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O tip kızları ezik olarak görüyolarmış Yorumla Forezz55 1 yıl Hayır canım olur mu öyle şey kim söylüyorsa asıl ezik onlar Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İstekli çok yanlış bilgi bence 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Erkeklerin hepsine sormamışsın 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Daha ağırbaşlı ve seçici takılırlar 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Asıl minyon kizlar çok isteklidir 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bak bak ne alaka :)) 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En sevdiğim 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tam tersine bende 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 578 cevap paylaştı. Kim diyor onu 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Yok minyon sevgilim oldu, nefesimi kesti 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. alakasi yokk 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Kim sevmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Genelde hanım hanımcık görünenler aksine yatakta canavar oluyorlar..
Dominant dediğim dedik olanlar yatakta tam köle gibi oluyorlar..
Kısacası dışarıda görünen kişikle yataktaki kişiklik arası da uçurum var
Gorunusten dolayi dusunuluyor olabilir ama insanin minyon olup olmamasi ci sellikteki performansi istegi ile lakali olamaz.
Güzel değilsindir. Güzel olanın boyuna çok da bakmiyo erkekler
Genelleme yaparak hem ön yargılı davranıyor hemde haksızlık ediyorsun
yahu kim diyor bunu minyon candır... doya doya sevişmek isterim minyonlar... boyum 181 kilom 85
Bi sure sonra boylarindan daha uzun oldugu meydana cikiyor gotu yere yakin tehlikelidir
Bence alakası yok. Ama normalde canlı olmayan her kişi için isteksiz olduğu düşünülebilir
Benim için açıkçası fizik veya boy önemli değil istekli ve kadınsı olması yeterli yaramaz olmalı
Ben artık kimseyi tipine göre yargılamıyorum çünkü en isteksiz diye düşündüğün çok istekli çıkıyor 😂😂
Yooo aksine onların içinden harika bir cevher çıkıyor
Bence en mükemmel zevkler en özel fanteziler minyon tipli bir kızla yaşanırsa zevk verir
yo tam tersine hanımhanımcıkların içinde öylesine itaatkar ve vahşi şeyler çıkıyor ki
Ne alakası var boyle? Tavırların ve bakımlı olman mesele
Aksine seviliyor diye biliyorum
Minyon dediğin boyu kaç
158
Ben çekici bulurum cinselim olarakta severim senin boyun mu bu
Cinsellik
Yemekte kimyon, yatakta minyon
Yok çok atesli minyonlar var
Dolgun hatları belirgin olacak kadın dediğin
Alakası yok, çok da istekli olabilirler.
Verdikleri vibedan dolayı olabilir
Minyon her zaman iyidir
Bence tam kucaklık lar
Ben çok severim 😍
Aksine onlar daha istekli
Tam tersi daha çok seviliyor
Onlar ne istekli oluyor of od
Minyon ve hanımefendisi denk gelmedi ki
En sevdiğim kız tipi keşke yanımda olaydı
Yoo sevilir bence yanlış düşünüyorsun
Ben severim de aşırı kısalara ben de bakmam
Ama genelde isteksiz olmuyor mu?