Cinsel Yaşam Bakir bir erkekle cinsel deneyim yaşadınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bakir bir erkekle cinsel deneyim yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eliff_45 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Yaşadım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıldı sende bakire mıydın o sırada Yorumla eliff_45 1 yıl Değildim ama kalkamadı heyecanla Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yapmadınız mı, bende bakirim merak ediyorum ilk nasıl olucak acaba diye Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl evet yaşadım 0 32 Yorumla Soran 1 yıl Nasıldı utangaç mıydı yoksa yılların beklemişliğoyle saldırgan bir tutumu mu vardı Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl valla tam tersiydi yıllarca bekleyince daha heyecanlı saldırgan hale gelmiş dediğin gibi Yorumla Soran 1 yıl Tekrar yaşamak ister misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl artık geçti :) Yorumla Soran 1 yıl Niye ki :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yaş 50 oldu artık :) zor eskisi gibi öyle Yorumla Soran 1 yıl Hm anladım peki bir şey sorucam bakir bir erkek olgun bir kadını böyle bir şeye ikna edebilir mi sizce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yani kadından kadına değişir arasındaki samimiyete göre Yorumla Soran 1 yıl Nasıl ikna edicez ki bunun için nedense olgun biri olsun istiyorum taktik alabilir miyim:)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yani yakınlaşın önce samimileşin samimi olmadan zor :) evine git sen çağır çay kahve felan. O ilgisi varsa belli eder zaten yakınlaşırsınız Yorumla Soran 1 yıl Hm direk olması zor yani anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yani kadın güvenmek ister öyle zor direk olması. Önce samimi olmak gerek ondan sonra Yorumla Soran 1 yıl Anladım olmadı artık farklı bir şekilde yapıcaz napalım sevdiğimiz kimse yok zaten şu an :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin yine varsa gözüne kestirdiğin biri samimileş :) parayla şunla bunla yapma sakın Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla Soran 1 yıl Sizinle samimileşelim 😌 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hastalık kaparsın hayat kadınından Yorumla Soran 1 yıl Hm napıcam ben abla sen bana birini bul 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ablacım sabır ve çevrene bakın :) ben nasıl bulayım Yorumla Soran 1 yıl 🥲 ağlarım bak 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha yok ağlama ağlama sabret :) Yorumla Soran 1 yıl Abla şöyle dominant olgun bir kadın bulmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E bakın yokmu çevrende öyle kadınlar çok olur Yorumla Soran 1 yıl Ya yakın dan bunu yapmak istemiyorum gizli olsun istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Sen evli misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet evliyim Yorumla Soran 1 yıl Hala oluyor mu abla cinsel ilişki yaş sınırı kaç bu konuda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl olur yani ablacım iki tarafta isterse yaşı çok olmaz Yorumla Soran 1 yıl Soruyu beğenir misin istek atcam sana Yorumla Soran 1 yıl Özelden soru sorucam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam beğendim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yaşadım
Nasıldı sende bakire mıydın o sırada
Değildim ama kalkamadı heyecanla
Nasıl yapmadınız mı, bende bakirim merak ediyorum ilk nasıl olucak acaba diye
evet yaşadım
Nasıldı utangaç mıydı yoksa yılların beklemişliğoyle saldırgan bir tutumu mu vardı
?
valla tam tersiydi yıllarca bekleyince daha heyecanlı saldırgan hale gelmiş dediğin gibi
Tekrar yaşamak ister misin
artık geçti :)
Niye ki :D
yaş 50 oldu artık :) zor eskisi gibi öyle
Hm anladım peki bir şey sorucam bakir bir erkek olgun bir kadını böyle bir şeye ikna edebilir mi sizce
yani kadından kadına değişir arasındaki samimiyete göre
Nasıl ikna edicez ki bunun için nedense olgun biri olsun istiyorum taktik alabilir miyim:))
yani yakınlaşın önce samimileşin samimi olmadan zor :) evine git sen çağır çay kahve felan. O ilgisi varsa belli eder zaten yakınlaşırsınız
Hm direk olması zor yani anladım
yani kadın güvenmek ister öyle zor direk olması. Önce samimi olmak gerek ondan sonra
Anladım olmadı artık farklı bir şekilde yapıcaz napalım sevdiğimiz kimse yok zaten şu an :D
Senin yine varsa gözüne kestirdiğin biri samimileş :) parayla şunla bunla yapma sakın
Niye ki
Sizinle samimileşelim 😌
Hastalık kaparsın hayat kadınından
Hm napıcam ben abla sen bana birini bul 🥹
Ablacım sabır ve çevrene bakın :) ben nasıl bulayım
🥲 ağlarım bak 😂
Haha yok ağlama ağlama sabret :)
Abla şöyle dominant olgun bir kadın bulmak istiyorum
E bakın yokmu çevrende öyle kadınlar çok olur
Ya yakın dan bunu yapmak istemiyorum gizli olsun istiyorum
Sen evli misin
evet evliyim