Böyle sınırları belirli olan birileriyle bir şeyler yaşadınız mı, şu kesinlikle olmayacak ama beğendiğiniz biri saygı duyup yaşayan var mı gerçekten merak ederek soruyorum, benim karşıma hiç çıkmadı, çıkan varsa anlatsın bilelim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılAklımdaki soruyu sormuşsun bende sınırları olan bi ilişki arıyordum bulamadım bi türlü çevremden güvenemiyorum kimseye. Güvenilir temizliğe sağlığa dikkat eden böyle istediğimiz zaman sorunsuz bir şeyler yaşayabileceğim biri olsa fena olmazdı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBunun için güven lazım. Erkekler kadının hassasiyetini değil kendilerini düşünüyor. Amaçları sadece girip boşalmak olunca gvenmeniz zor. Ama keyfi keyif vermekten alan bir erkekle olur bu ama genç toy bir erkek bunu yapamaz
06 Yorumla
Soran1 yılDenk geldiklerim hep dikis istedi
- 1 yıl
Sen ise bakiresin değil mi? Ben bakireyi bozmak istemem. Bozmak da kötü kelime ama. Sonra üzülür diye çekinirim
Soran1 yılYani evet
- 1 yıl
İşte sana saygı duyan seni anlayan biri olmalı. Umarım denk gelirsin. Ama dikkat et sadece cinsellikse istediğin
Soran1 yılTamamdır çok dikkat ediyorum bazen gece yatınca hayır diye kendime çok kızdığım oluyor
- 1 yıl
Eh dertleşmek istersen yazabilirsin
1 yılBende aynı noktadayım bu konuda seninle , hatta birisiyle görüştüm ama dedin gibi o aynı bakış açısı ve reel hayatların değerlerini çiğnemeyen bir sınırlar pturmuyor yani yok
05 Yorumla
Soran1 yılZor ihtimal boşuna uğraşıyor gibiyim
- 1 yıl
Al benden de o kadar bende uymayan kişilerle görüşmüyorum
Soran1 yılBen kimseyle görüşmedim
- 1 yıl
Görüşme de boş ver en ufak fırsatta senin hayatına müdahale etmeye çalışıyorlar
Soran1 yılGizli bir şekilde ne gerek var ki sanmam
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet burada biriyle buluştum arkadaş yorumlarada gelmiş sanırım komik gerçekten. Evet çok zor çünkü bazı erkekler cesaretsiz korkak ve fake oldukları halde üste çıkma eğilimindeler. Çok enteresan kişiler var sanalda dikkat etmek lazım
33 Yorumla
Soran1 yıl😂 kim o söyle uzak duralım. Bir kişi vardı buradan o kadar tehlikeliki çocuğun hesabını ifşa etmek istemiyorum normal kendi fotosunu kullann birisi
Cevap sahibi1 yılGerek yok sonra tehdit falan ediyor uğraşamam ne hali varsa görsün
Cevap sahibi1 yılSenin dediğin kim kız niye tehlikeli
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAslinda saygidir kisinin karsidakinin isteklerine saygi duymasidir. Bencim olmmak gerekir sanladan reele iliski donemz degil sadece guvenilir insanlarin bulunmasi çok ama çok zor oluyor sahsen denk gelmiyor insan. Ben denediğim için böyle.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yıl06 Yorumla
Soran1 yılBu nedir
Soran1 yılÇözemedim
- 1 yıl
Burdan bı kızla buluşup birlikte soru attık siteye linke tiklarsan görürsün
Soran1 yılCevapları okuyunca anlamadım
- 1 yıl
Anlamadığım yerleri sorabilirsin
Soran1 yılFotoğraf mi paylaşıldı
Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. zor değil ama güven meselesi diye düşünüyorum
geçmişte arkadaşlığımızın başı sanal alemde başlayıp reelde devam eden oldu ama sonun da bitti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zor değil ben öyle biriyim kadının sınırlarını bilir ve her zaman ona göre yaşarım O ilişkiyi bu her anlamda öyle ama tek cinsellik anlamında değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılya ama sen nerdesin... en azından sevişip oral yapmak istiyorum kadına... birleşme olmasa da oral yapmak istiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılGenelde sekste sınırsızım ama baştan konuşulursa o sınırlar çizilir ve aşılmaz.
04 Yorumla
Soran1 yılÇok zor bu böyle sınırı aşmam diyen çıkmıyor
- 1 yıl
Kendine hakim olabilen, sınırlarda yetinebilen çok insan var. Belki henüz sana denk gelmemiştir ya da yalan söylüyordur. Birçok erkeğin cinsel yaşam ile ilgili söyledikleri ve yaşadıkları tutarsızdır.
Soran1 yılBana denk gelmedi o zaman, teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılBuradan tanıştığım biriyle ilk bulaşma da cinsellik yaşamıştım 1 yıl her hafta sonu 1.5 saat uçak yolculuğu yapıp dönüyordum. Erzurum’dan İstanbul’a sonra uzaklaştık bitti. İkimiz de uyumluyduk güzeldi 2015’te
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslında zor değil, 20-30 kişi içinde 1 tane normal, kafa dengi çıkar elbette. Ama bunu anlayabilmek için deneyim gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet oldu bakireydi vajins hariç her yerden yaptık çok azgındı
011 Yorumla
Soran1 yılÖyle de neyse
Soran1 yılAnladim tebrikler
Soran1 yılSıfır
Soran1 yılYook abi ada bak sağol
Soran1 yılSağol abi
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılCinsellikte sınır çizmek kolay olmuyor taraflar birbirini tutamıyor
04 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız da tutabilenler de var
- 1 yıl
Farklı yoldan mutlu edersen tabii ki dayanılır
Soran1 yılHer şey karşılıkli
- 1 yıl
Karşılıklı olmalı tabii ki tek taraflı Olmaz
Gizli Üye(18-24)1 yıl1 tane oldu her şey iyi giderken kayboldu gitti şu an acaba nerdedir
41 Yorumla
Cevap sahibi1 yılha bide yaşına da bağlı
Gizli Üye(25-29)1 yılYok ya bir zamab sonra saygı duymuyorlar yapmak istemediğin şeyi de yapmaya zorluyorlar
41 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle bu her iki taraf içinde geçerli
1 yılSenin istediğin gibi sınırlı ama zevkli ve haz dolu bir ilişki yaşarız 😻🔥
00 YorumlaKaliteli insan bulmak zor karakterli ve cinsellik sonrası rahatsız etmeyecek birileri yok maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet oldu hemde bu siteden birisiyle oldu sinirlari vardi asmadik saygı duymak gerekir karsindaki insana bence
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendini bilen tutan birisi zaten sinirlari asmaz sozunde durur sen istesen bile o an seni durdurabilir ve sinirlari asmadan da insan keyif alabiliyor orgazm olabiliyor dogru uyumlu kisiyle
Soran1 yılBulunma ihtimali yüzde bir
Soran1 yılDeli olacağım artık
Cevap sahibi1 yılHic oyle karamsar olma dusunme aceleci olma mutlaka çıkar kucuk bir şehirde mi yasiyorsun tamamen bir guven sorunu yaşıyor musun
Soran1 yılŞehrim küçük vs değil
Soran1 yılGüven sorunu var
Cevap sahibi1 yılGuven sorunu olmasi gayet normal ilk etapda tanimiyorsun karsindaki insani bu sanal icinde boyle reel içinde boyle onun icin aceleci olma dedim once biraz zaman geçir sohbet et öğren düşüncelerini tepkilerini medeni birisi mi konusabilecegin birisi mi sana karşılık verebilecek kapasitede mi seni nirvanaya çıkarabilir mi basina bela mi olur gerci olmaması için hic bir kisisel bilgini verme ona ilk etapda bence yani biz öyle yapmıştık daha doğrusu o öyle yapmisti ozel degilse nerdensin söylermisin
Soran1 yılBatı tarafındaki şehirlerden 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılCok açıklayıcı oldu teşekkürler ederim konum attin:) :) kendimi acmama izin verir misin
Soran1 yılOlabilirrr
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman bu arada bende batı tarafındayım;)
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet bu tarz rızaya dayalı bir çok konuda anlaşıp o sınırlar dahilinde ilişki yaşadığım birkaç kişi oldu
Senin istediğin sınırlar neler00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbence buradaki sıkıntı sınır değil süreç ya.
023 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsenle muhabbet etmek isterim aslında
Soran1 yılValla yok ben istemem
Cevap sahibi1 yılhahaha neden
Soran1 yılYoruldum çünkü erkeklerin sanalci olmasından
Cevap sahibi1 yılhaklısın ben olsam ben de iletişime geçmek istemem 600 kişi aynı anda yazıyor ama arada tam aradığın ve kaçırdığın insanlar da var
Soran1 yılHiç denk gelmedi bana
Cevap sahibi1 yılhiç denk gelmediği hiç denk gelmeyecek anlamına gelmez. Çoğunluklar zaten vasattır çok beklentin olmasın bir de aradığın platform da önemli sen sadece buradan mı arıyorsun
Soran1 yılEvet başka bir yer denedim ama çok riskli geldi bıraktım
Cevap sahibi1 yılkaç yaşındasın ve ne kadar yatırım yaparsın kuracağın ilişkiye her şey hızlı olur dersen zaten riski yüksek olur
Soran1 yılPardon ne yatırımı
Cevap sahibi1 yılyatırım derken ilişkiye harcamayı planladığın süre
Soran1 yılİki ay harcadım fos çıktı
Cevap sahibi1 yılo kadar süre harcayabiliyorsan ve sen de karşı tarafa sağlam güven verebiliyorsan çok rahat olabilir. dediğimiz gibi ortalamalarla konuşursan olmaz o iş istersen 5 ay harca
Soran1 yılÖyle deneyimledim
Cevap sahibi1 yılistersen bi kontak kuralım seninle
Soran1 yılKontağı kapatali çok oluyor cesaret mecal kalmadı 😂
Cevap sahibi1 yılhahahah kontak kurar kurmaz koşup yapalım demiyorum ki bence iyi anlaşacağız bak ben de senin gibi birini bulamıyorum genelde hoşlantı başlıyor ve ben bunu sevmiyorum
Soran1 yılKontak kurduğum çok insan oldu demek istiyorum hepsi de fos çıkıyor
Cevap sahibi1 yıldiğerleri fos diye ben de mi fos çıkacağım tanrım bu bir hakaret : )
Soran1 yılAhahah
Cevap sahibi1 yılcevabın ne
Soran1 yılBilmem tanışalım belki olur deniyorum şansımı daha ama çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum
Cevap sahibi1 yılben de öyle görüyorum zaten birbirimizi tanımıyoruz ama denemekten zarar gelmez açıyorum hesabı mesaj atarsın
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. asla denılen seyı asla yapmam sınır neyse uyarım zevkımızı sonuna kadar alırız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim işim gereği her türlü insanla görüşmem oluyor onların isteğine göre hareket ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSadece oral diyorsan gel başka hiç bir şey yok 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBen de istiyorum kızlar korkuyor sen istiyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılGüven olursa insansa istiyordum ama yok
- 1 yıl
Kaç yasindasin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılsanaldan herkese zor degıl cam ac göster ifşa et kapat yayılır
04 Yorumla
Soran1 yılSanaldan biriyle buluşma diyorum sanal seks demiyorum
- 1 yıl
tamam sanal ve metaverse olsaydı neolcaktır yeni nesil senin yerine gecen avatar düşün
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
metaverse avatarı dene kendiini onun yerine koy ve sekks yap gelecek öyle olucak
Topla şimdi abazaları
29 Yorumla
Soran1 yılAbaza toplamak vs amacım değil, soru bu
Soran1 yılKanka değil abazaa bulmak değil amacım belirli sınırda bir şeyler yapacak biri bulmak çevremden yapmaya korkuyorum
Soran1 yılSaygı duyabilirsiniz
Soran1 yılBulunmuyor denemediğimi mi sanıyorsun
Soran1 yılBurası sanal faresi dolu
Soran1 yılEvet marifefim bu 😂 teşekkürler, burada böyle bir arayış içinde olduğum içinde aciz hissediyorum, neyse iyi akşamlar
1 yılZor değil sınırları sen koyarsın centilmen ve düzgün biriyim o işte de iyiyim
00 Yorumla
1 yılSanaldan buluştuğun birinin sınırlarına nasıl güveneceksin ki
00 Yorumla
1 yılSeksting seviyo musun
01 Yorumla
Soran1 yılHayir yok
Burdan 2 kişiyle yaşadım uzun uzun anlatım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenen biri oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılÇıktı ve evet yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet ben sanaldakiyle buluşupta yaşadım normal hayatımdaki arkadaşımlada sevgilimlede
00 Yorumla
1 yılBen evlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence de gayet makul şeyler bunlar
00 Yorumla
1 yılBöbreklere falan dikkat et bu devirde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTam olarak nasıl birini arıyorsun
012 Yorumla
Soran1 yılİnsan güvenilir olanlardan var mı fırından yeni cikan
Soran1 yılHskdndkeej
Cevap sahibi1 yılNerede oturuyorsun sakıncası yoksa
Soran1 yılEvde
Cevap sahibi1 yılNe tesadüf bende. Eğer kabul edersen konuşmak isterim
Soran1 yılValla yoruldum be ya çıkıyordum siteden dizi vs izleyip üzerimdeki kötü enerjiyi atmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılİyi istirahatler. Sonra konuşmak için dm atar mısın peki
Soran1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğendim
Soran1 yılBulamıyorum neyse gerek yok
Cevap sahibi1 yılAçtım, şimdi yazar mısın
Soran1 yılYok teşekkürler
Gizli Üye(25-29)1 yılYooo bulunur niye bulunlasğn
016 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor
Cevap sahibi1 yılNe istiyorsun
Soran1 yılBelirli sınırda olan şeyleri
Cevap sahibi1 yılTamam yapalım istersen
Soran1 yılAynen bende tartmadan yapalım diyordum
Cevap sahibi1 yılTanırız birbirimizi isteklerimize bakarız
Soran1 yılO kadar çok kişiyi tanıdım ki bunun için artık çok yorgunum
Cevap sahibi1 yılBi tanışalım be ne kaybedersin
Soran1 yılVakit
Cevap sahibi1 yılDeğer değer hadi konuşalım
Soran1 yılYemin ederim hep zamanım gidiyor
Cevap sahibi1 yılYa hadiii
Soran1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yılGizlisin
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Gizli Üye(30-35)1 yılZor değil yeterki doğru insanı seç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBen yaşadım bu siteden çokta iyiydiler
00 Yorumla Oldu birkaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Butdan oldu evet
00 Yorumla
1 yılİzmirdeysen neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılZor degil
00 Yorumla
1 yılSınır dedigin ne
00 Yorumla
1 yılSen yaşama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazen deng geliyor
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Neden sanaldan biriyle buluşulup istenilen sınırda cinsellik yaşamak bu kadar zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım