Güncellemeler
1 yıl
Sevsem de seni bitirmiştim kafam da evliliğimizi dedi gerçekten avukata dilekçe yazdırmışlığı da vardı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
boşanın bence direk...
Adam senden ayrılmış kafasına göre alem yapmış belki gurup bile yapmıştır sonra sana geri gelmiş bu adamdan sende hayır bekliyorsun
Kendi gururum için kızımın hayatıyla oynamak istemedim
Anlıyorum adam sana ve özelinize zerre saygı duymamış , sana bir soru aynısını sen yapsan seni geri kabul eder miydi?
Aldatılmak sayılır mı emin olamadım ama o kadar seviyorsa nasıl çabucak unutup başkalarına koşmuş orası garip
Ben biriyle mesajlaşamadım bile denedim ama hiç içim almadı çnkü konuşmak istediğim eşimdi başkası değil o ise yapmadığı halt kalmamış çok acı
Üzülmekte çok haklısın
2. Şansı verdiğin herkes ama herkes seni buna pişman edecektir
Bayramda ablam bize kalmaya gelmişti 2 gün geçtikten sonra eniştem aradı dediki orada kal gelme bide ablam 8 günlük hamile anliyacagin bu erkeklerin hepsi aynı 😔
Bende hamileydim ayrıldığımız da doğurdum iki ay sonra barıştık
Acaba boşluğa mı düşmüş? O sırada sana hiç mi yaZmadı?
Yazdı konuşurduk ama tartışırdık daha çok
şu an gözlemle hareketleri nasıl? Birde neden ayrıldınız
Bi yanlışı yok telefonunu bile bırakır gider evden işe engelli listesinde kız da yok yine de bişey yakalamadım tekrar bir araya geldiğimizi profilinden anlar herkese açık o kızlar da görür muhakkak bi çekincesi yok demek ki
şu an ne yapmayı düşünüyorsun? Veya al karşına konuş
Konuştuk zaten öpüştüğünü kabul etti ama seviştiğini etmedi otel kayıtları vardı ödeme yapmış banka hesabında gördüm bi insan neden 4 kere otel de kalsın dimi sarhoşmuşta eve gidememiş sanki ailesi bilmiyo sanki daha önce hiç sarhoş gitmedi eve
O zaman ilişki olmuştur 4 ü de farklı kişi ile mi?
Kendi gururum için çocuğumun kaderiyle oynamak istemiyorum iyi kötü babası olsun yanımızda zaman kötü diyorum ama içim acıyor tabi kocamı eskisi kadar olmasa da hala seviyorum ve başka kadınlarla paylaşmış olmak beni çok üzüyor
Devam et bakalım nasıl olacak baktın yşne aynı şeyler artık oturup karar verirsin
Hep aynı kişiyle mi oldun farklı kişilerle mi dedim söylemedi ısrar ettim bi cümle kurdu tam hatırlamıyorum ama ordan anladığım farklı kişilerle olmuş hep aynı değil
O zaman arayış içinde kafasını dağıtmak için takılmışn
yania yrıldığınız dönem sonuçda kafana takmamalısın sen sadık kalsın snaırım
Evet ben yokluğuna bile ihanet etmedim
sanırım sana su anda koyan bu zaten bu mimalde ise evliliğinde onun bu dağınık tavırları yuzunden btime aşamasına geldi demi
Aynen öyle bekar hayatına düşkündü diye anlaşamıyorduk
şimdi gene döndün yaptığı hataları yeniden yapıcak ve toparlanamaycaksınız yanlış anlama beni ama bu hep böyle oldu ağır ol ağırdan sat ekndini bu sefer snei cepte görmemesi lazım ya da geldiğinyere geri dön
Bi ayağım kapı da olduğunu soktum kafasına beni cepte göremez ailem arkamda onun ailesi bile arkamda
Ben bazen taktiksel olarak davranabiliyor ama genel de kin tutamadığımda. Ve huzursuzluk olmasın diye hiç bişey olmamış gibi davrana da biliyorum
işte oda bunları kullanıyor genel olarak eve sadık olmasını sende taktik yaparak sağlarsın
Ah bi becerebilsem
aklın nesini almıyor anlamadım adam ayrı kalınca biyolojik yeteneklerini kaybetmiyor sonuçta.
O 5 aya reset atacaksın
Çokk zor 😔
Evli biriyim. Bazen bazı şeyleri sileceksin kafandan
Peki senin gönlün kaymadı mı hiç kimseye
Sende yap rahatla olan olmuş
Yapmak isterdim belki içim soğur diye ama yine de yapamam ben öyle biri değilim
En azından sexting yap kafan rahatlasın
Rahat etmeni saglayacaksa tek seferlik sende yap
Ayrıl
Normal ya